![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:57:27
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,razlog več,da prideš.Jaz grem ziher popoldan okoli 5-h malo pogledat tja. pa upaš it glede na to da si na bolniški? Te ni strah, da te kdo vidi? Saj vem, da nimaš mirovanja samo vseeno. Men je V. rekla, ko sem ji rekla da v trgovino po kruh grem, je rekla da to je dovoljeno, kaj več pa ne. Pa kak sprehod še ... Ja,saj cvikam malo.Bom vidla,kak bo,ker z 3-mi pamži ziher ne bom šla. jaz si tudi v času bolniške ne upam nikamor, da me kdo ne vidi! Tak pač je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:58:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti pa malo na relax zaj,pa bo.Pa naspala se boš lahko. jaz bi šla zdaj nekam veeeen, pa moj ni za akcijo. Bom še malo na računalniku pa bo Kak še maš voljo?Jaz pa sem tak utrujena,da joj.Me malo še nosečniška utrujenost daje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:58:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Kaj pa tebe jezi? Čisto nič priprave za heloween,pa nisem nobene čarovnice našla Sem mislila,da si nasršena! hb danes nimam razloga,so bli vsi trije pridni ( , , )
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:00:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak še maš voljo?Jaz pa sem tak utrujena,da joj.Me malo še nosečniška utrujenost daje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:00:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem posodo pomit, ker možek skače od maleckega do TVja, te pa da ne bom "grda" izpadla. Upam, da vas pol dohitim. Ma daj,če se že tak vun meče,pa še naj piskre pomije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:01:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehehe,ma kako humoresko pa majo toti v bb,kaj si ti nor do konca bo še kri tekla kaj je blo?? Uršika je preveč solatke pojedla. Za solato sicer ne vem,zdaj gledam na pop plusu direktno,pa se kar vsi z Igorjem bockajo ...ma jaz da sem na njegovem mestu bi jih jaz tudi drmala v glavo,zanalašč,barabe hinavske jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:02:50
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:04:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:04:38
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa še komaj gledam.Upam,da bo današnja noč boljša od včerajšnje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:06:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:07:18
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:07:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še komaj gledam.Upam,da bo današnja noč boljša od včerajšnje. kiri ga je sračkal? otroci že spijo? Men pa se je zdaj taaak kislo zelje zaluštalo, da sem si ga kuj v krožnik nadevala vseh pol kile in ga zdaj papcam. Jaz lahko umrem na kislem zelju Nič grem simse špilat, mi je ata dol potegno 3 in vse pripomočke cuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:07:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. Bi rekla,da res.Samo vseeno pa ji ne bi rabli pod usta gledat,kaj pa kolko poje.Mislim,halooo?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:08:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:09:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. Bi rekla,da res.Samo vseeno pa ji ne bi rabli pod usta gledat,kaj pa kolko poje.Mislim,halooo? Ja,da bo lahko pol spet kako knjigo napisala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:10:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še komaj gledam.Upam,da bo današnja noč boljša od včerajšnje. kiri ga je sračkal? otroci že spijo? Men pa se je zdaj taaak kislo zelje zaluštalo, da sem si ga kuj v krožnik nadevala vseh pol kile in ga zdaj papcam. Jaz lahko umrem na kislem zelju Nič grem simse špilat, mi je ata dol potegno 3 in vse pripomočke cuj Ja,oba moška spita,Lea pa film gleda na usb-ju.Ma,vsi trije po malem,najprej Maks,kr je prirogovilo v spalnico okoli pol 2-h,pa Sašje tak spal,ko da je sam v postli,te se je Lea drla,ker jo je saš brcno,pa ni da ni.Boli me baš vse danes od totih knedlov mojih.Vglavnem,vsi trije so spali v moji postli,pol veš,da sem skoro na tla že šla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:11:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. Bi rekla,da res.Samo vseeno pa ji ne bi rabli pod usta gledat,kaj pa kolko poje.Mislim,halooo? Ja,da bo lahko pol spet kako knjigo napisala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:11:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. face so... Sandrička tak odhaja na Finsko, ona je full fajn punca.....Činč je tud super, zajebant, gena mi je sicer favorit, vendar sem malo skeptična, da ga v nedeljo ne bojo skenslali kje , Ines....mi deluje tiha in mirna voda...taki so ponavadi zahrbtni in hudi, Igor...mi ni preveč všeč,ker je preveč samosvoj in neprilagodljiv, Nana mi je tud fajn, malo preveč se rada v tuje stvari vtika, pa hantle dela, Urška tud ni karakterno napačna...se zna prilagajat, ni neka opravljivka...Zlatko...mi ni preveč všeč to njegovo obnašanje....koga pozabila
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:12:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jooj so tečni! Naj si sami kuhajo! Pa boga Urška. Pač je samo zelenjavo pa tuno. Je rekla nana, da je 7 krompirov pojedla. No,saj zdaj bo šele zanimivo ratalo...saj verjetno se ti tu notri po teh tednih že verjetno možgani kisajo,po moje. face so... Sandrička tak odhaja na Finsko, ona je full fajn punca.....Činč je tud super, zajebant, gena mi je sicer favorit, vendar sem malo skeptična, da ga v nedeljo ne bojo skenslali kje , Ines....mi deluje tiha in mirna voda...taki so ponavadi zahrbtni in hudi, Igor...mi ni preveč všeč,ker je preveč samosvoj in neprilagodljiv, Nana mi je tud fajn, malo preveč se rada v tuje stvari vtika, pa hantle dela, Urška tud ni karakterno napačna...se zna prilagajat, ni neka opravljivka...Zlatko...mi ni preveč všeč to njegovo obnašanje....koga pozabila Ja,Makija pa Mišota!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:12:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri Podpis ma ja..meni tak ni za imet tega pr bajti...moj je želel, pa predvsem zarad otrok, da bosta neko skrb imele in hranle...pa to....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 22:13:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa bila v šoli...bilo spet fajn in zanimivo zdaj pa smo akvarij rihtali....je moj privlekel domov, samo še ribe moram kupit jutri Podpis ma ja..meni tak ni za imet tega pr bajti...moj je želel, pa predvsem zarad otrok, da bosta neko skrb imele in hranle...pa to.... Lepo,jaz mam tudi namen nekaj k bajti privlečt,pa mi ne rata,ker nikjer ne dobim.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.