tintara
|
Matevž, čestitke še tukaj! Si pa lušten poba, sem te šla pogledat na net, ker moj mobi ne prenese MMSja. Ja, leto je hitro naokrog, jaz že po malo podoživljam lanske dni. Takle čas mi ni bilo še nič jasno, da bom kar naslednji dan rodila. Smo dans zvečer spekli rulado, ker če bo jutri tolk mal spal, ne bo čez dan nič ratal. Se kar pozna, vseeno sem sama s tremi mulci (počitnice, oči pa seveda dela), pa če najmlajši spi celih 20 minut v dnevu, potem ne rata. Že kosilo je znanstvena fantastika. Torto dobi(ta) - Gašper ima namreč rojstni dan v četrtek- pa za vikend, ko bo mal fešte. Ta velika dva sta že ful živčna, kdaj mu bomo dali darilo in sta mu ga skrila pod posteljo, kamor redno zahaja, tako da ga je itak že prebrobal. Gašperja pa ful matra, kaj bo dobil in če lahko kak dan prej... Pa sva se zmenila, da bom speljala lov za zakladom in zdaj me vsak dan vpraša, če sem že narisala zemljevid. Ah, kako lepo jih je gledati, ko se res tako pristno veselijo RD. No, saj nekaj tega ti ostane, še vedno je to en poseben dan, sam ni pol tolk veselja zraven, ko si odrasel. Vijolica, a tako je z vašo menzo. Jaz se pa spomnim, da ko smo bili študenti (hm, ene 100 let nazaj), da je bilo ful fensi, če si šel k vam jest. Ker na biotehniški je bilo veliko slabše, študentske menze smo se pa tud naveličal. Možno, da se je vse skupaj pokvarilo, ali pa smo bili takrat tako nezahtevni . Joj, še nekaj me zanima, a si ti v nosečnosti navijala za brezpleničarstvo? V bistvu bi te rada povezala (oz sem te že, sam ne vem če prav) s posti od prej al kako bi se izrazila. Vem, da sem se v mislih dostikrat strinjala z njo ( s tabo), sam pol si se dosti manj oglašala in zdaj nisem več čist ziher. oprosti, če morim s tem. Primož, čestitke za hojo! Romama, zadnjič si enkrat govorila, da te moti, ker gre še dvakrat na dan spat. Pomoje ni panike za vrtec, kaj hitro se navadijo. Kak dan na začetku znajo za mizo zaspat (in past v juho - to je naš ta velik naredil ), potem se pa navadijo. Moje mnenje je, da je nima smisla matrat že prej, naj gre spat po svoje, v vrtcu jo bodo pa že poštimal. Če bo sila, bo šla pač spat že prej, zaradi tega ne bo nič kaj hujše ji. Večina otrok je pri 11 mesecih premajhna za spanje 1x dnevno, mislim, da to pride nekje okoli 14 meseca, če seveda niso prej v vrtcu. Mi tokrat nimamo problemov, ker Vane je zelo raztegljiv pri spanju oz nespanju. Kak dan gre lahko že zelo hitro spat (če sva sama), če sta pa otroka doma, pa lahko čisto enostavno zdrži tudi po 7 ur. Shopgirl, še eno vprašanje zate. Se mi zdi, da si zadnjič omenila, da si šla v Adidas (ali Nike ) trgovino po čeveljčke za Kajo. Kje pa je trgovina? Ali imajo notri tudi druge stvari? Si morda opazila kake fuzbalerske otroške drese (iščemo za darilo seveda)? Takole, mirno noč vam želim. T
|