anity_1
|
Anonimna , po moje to, da M traja 14 dni, ni normalno.. Na tvojem mestu bi šla takoj, ko bo možno, do G.. Da pogleda, kaj bi lahko to bilo.. tejchy*, ja Evitol so baje ene fajne tablete.. Ki se jih samo liže.. Hmm...Ampak imajo samo E vitamin? mladika , kakšne znake si že imela, da si šla do G? pa kaj ti je delal G, da ste odkrili endometriozo? Sem malo pogooglala, in to lahko vidi samo z UZ, magnetno resonanco in CT, 100% se jo pa ugotovi pri laparoskopiji (to pa ne vem, kaj je.samo prebrala sem).. Pa dedna je.. Je tvoja mama tudi imela to? Nič kaj preveč mi ni všeč.. Očitno je treba biti pozornem res na vse znake in še več.. smeška83, ne obupat, dokler ni M.. mogoče pa so to vse znaki za lipi, upam, da se danes ponoči ni ulila .. In da so pri tebi napete prsi tudi znak za . thancyka, ti pa imaš samo še nekaj dni.. Da boš nas razveselila Upajmooo lily86, si napisala, da ješ elevit ali tifol in da boš začela ta evitol.. Jaz sem 3 mesece, preden sva začela delati na bejbiju, začela piti folno kislino in sicer šumeče tablete iz hoferja B vitamini in folna kislina (v sebi ima 600ug folne). Zdaj ko pa aktivno delava na bejbiju, pa sem zdaj pač en mesec jemala elevit.. In so mi cene za elevit res kar visoke.. Pa recimo še ne rata takoj, in potem vržeš en kup denarja za to.. Sem pa drugače takšna, da ne pojem veliko vitaminov, tako da je dobro, da jem tudi kakšne dodatke vitaminske.. Ampak sem se odločila, da dokler ne bo , bom samo pisla šumeče tablete folne kisline (dobi se jih v hoferju za 1,99 evra), potem pa bom preklopila na elevit.. Sem pa vprašala tudi za mnenja mojega zdravnika, potem še sestro pri G, in G, kaj naj jem kot folno kislino. Moj zdravnik pravi, da mora biti to elevit. Sestra od G in G pa pravita, da je čiiisttooo vseeno, kaj jem,samo da vsebuje okoli 600 - 800 ug folne kisline.. Ker je ta najpomembnejša.. Glede vitaminov je pač tako,da se sam odločiš, ali boš jemal kakšne pripravke še zraven, ker jih pač v nosečnosti tudi primanjkuje.. cori, lepo pridno , da bodo našle pravo pot.. Anonimna - koliko pa je vajin otroček star že? Ful lepo, da sta se odločila še za enega! Pa upajmo, da se tudi ti vpišeš med novemberke! Tako kot me vse Lep vikend vam želim!
|