|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
27.10.2010 10:23:17   
ovčka11
Punce, danes pa držimo pesti za Pufiko, ki ima amniocintezo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
27.10.2010 10:33:03   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Punce, danes pa držimo pesti za Pufiko, ki ima amniocintezo user posted image user posted image user posted image

lepo si se spomnila, držim pesti tudi jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
27.10.2010 10:35:05   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

enkratna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič nebo šlo narobe in ti boš imela zdravo dete aprila 2011,pa PIKA...

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse ok!!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
27.10.2010 10:39:13   
bušek33

Britlje - zaenkrat še gre... kako bo pa čez par mesecev?? V prejšnji N. si na koncu trudi čevljev nisem več mogla zavezat... kaj šele, da bi frizurco rihtala - saj so me itak pol v porodnišnici (imajo akcijo - greš rodit + dobiš zastonj urejanje frizure user posted image ). Moj je sicer zelo spreten z britvicami... ampak.... nekako bolj zaupam sebi... (odkar sem se enkrat urezalauser posted image )

jaz se na koncu nisem več mogla brit,  mojega je bilo strah, da me ureže. pa sem šla zaraščena tja, kaj sem pa hotela, itak ti je pa na koncu vseeno, kdo te gleda, sam da je čim prej gotovo. ovčka11 a teb so pa frizurco uredili? meni pa ne. mi ni bilo jasno, kako je doktorca na koncu uspela tiste šive zašiti, meni so se itak noge tresle od napora, pa še vse zarašen?! je rekla, da ma praksouser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.10.2010 10:43:54   
wessna
enkratna, miafilip pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image , ne se preveč sekirat, vse bo vredu..držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz morm tud do zdravnika..upam da dela v ponedeljek..mislim da je z mojim sečem nekaj narobe..sem mela rdeč urin, ampak nisem krvavela..kar je dober znak..verjetno sem se prehladila..user posted image user posted image
saj bo vse vredu..
do februarja sem na dunaju...pol se pa pripravlat na user posted image ...tako da bom verjetno v m.šolo šla feb..

kok sem pa bla včer lačna pa sploh ne morm verjet, še ob 2 zjutraj sem šla jest..kriza..upam da se malo umiri..če ne bom še na stotko prišla...mini bejvojčica user posted image user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
27.10.2010 10:44:56   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

Britlje - zaenkrat še gre... kako bo pa čez par mesecev?? V prejšnji N. si na koncu trudi čevljev nisem več mogla zavezat... kaj šele, da bi frizurco rihtala - saj so me itak pol v porodnišnici (imajo akcijo - greš rodit + dobiš zastonj urejanje frizure user posted image ). Moj je sicer zelo spreten z britvicami... ampak.... nekako bolj zaupam sebi... (odkar sem se enkrat urezalauser posted image )

jaz se na koncu nisem več mogla brit,  mojega je bilo strah, da me ureže. pa sem šla zaraščena tja, kaj sem pa hotela, itak ti je pa na koncu vseeno, kdo te gleda, sam da je čim prej gotovo. ovčka11 a teb so pa frizurco uredili? meni pa ne. mi ni bilo jasno, kako je doktorca na koncu uspela tiste šive zašiti, meni so se itak noge tresle od napora, pa še vse zarašen?! je rekla, da ma praksouser posted image

Ha, ha... uredili - je ena babica nekaj z želetko tam spodaj počela - ne me vprašat kako me je uštimala, saj itak nisem mogla videt čez trebuh (pa se tudi sekirala nisem - rodila bi ali zaraščena al pa uštimana). Ups, mogoče pa je zato imelo moje dete toliko las user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.10.2010 10:45:43   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

ja, wp je pa kr šla... taka je, vete... nič ji ni mar do nas... šla je in pustila, da nas razjeda firbec! mislim, kolegica nosečka pa taka... js ne vem no.... user posted image user posted image

sicer pa zadnje dneve razmišljam, kako je kaj z rižkoo, upam, da so si po požaru že opomogli in se imajo kar se da fajn. rižkoo, če bereš, mislimo nate! user posted image

ja, še tole sem hotela zadnjič komentirat, pa sem pozabila...jaz tudi upam, da je rižkoo ok. polg nje in wp pa pogrešam še klaromay. kje ste punce?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
27.10.2010 10:47:42   
bušek33

Ha, ha... uredili - je ena babica nekaj z želetko tam spodaj počela - ne me vprašat kako me je uštimala, saj itak nisem mogla videt čez trebuh (pa se tudi sekirala nisem - rodila bi ali zaraščena al pa uštimana). Ups, mogoče pa je zato imelo moje dete toliko las user posted image

ha hauser posted image user posted image user posted image  no, potem se moram očitno v drugo definitno obrit, če hočem, da bo dete melo več lasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
27.10.2010 10:48:26   
ovčka11
Sem ravnokar dobila en vic po mailu:

Babica pravi svoji 13 letni vnukinji:  
- Ko sem bila stara toliko kot ti, sem že delala !

Vnukinja ji odgovori :
- Ko bom stara toliko kot ti, bom še delala…

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
27.10.2010 10:52:26   
Anonimen
user posted image Jaz grem kar na dopust, in bom držala pesti in vam pošiljala pozitivne misli, vsem ki imate AC, tebi Enkratna pa moč in energijo, da se boš odločila prav, predvsem pa kar je najbolj pomembno, da bo aprila malo bitjece najlepše in najbolj zdravo na svetu!
Sicer pa se strinjam z Ovčko11, kako se odločit, pogovorit, druga stvar, ki bi jo jaz naredila pa je tako na glavo, da skoraj ne upam povedat.
...................................................................................................................................................................................
Pa bom vseeno. Pred 4leti sem bila tako zelo na tleh na vseh področjih, da sem se odločila it k gospe Darinki, ki živi blizu Radovljice in sploh ne vem kaj je, recimo temu, da je "medij", ali pa da ima sposobnosti videti stvari, ki naj bi bi le v tvojem zapisu. Pa pozor - tole je res na glavo mal vse skupi, ampak ko sem nekaj časa kar zapovrstjo hodila na pogrebe mojih bliznjih, se mi je itak marsikaj obrnilo na glavo, predvsem pa sem zacela raziskovat oni svet, in..., ma pustimo zdaj to ;). .Skratka: ena izmed stvari, ki verjamem, da ji gre dobro od rok, je videnje tvojega zapisa v zvezi z otroci. Meni je recimo povedala, da imam brata, in je v trenutku izgubila vse točke pri meni, saj ga nimam, potem pa mi reče, vaša mama je imela splav s fantkom. ?=)('&%$#$%& WTF? Nič nisem vedela o tem, mi je pa mama potem kasneje to potrdila. Punce, ki so kdaj šle k njej, imajo o njej različne občutke. Jaz ji verjamem, da te zapise, ki naj bi jih vsak človek imel, ona res vidi, da pa imamo možnost marsikaj spremenit sami v življenju. In če bi imela dilemo okrog DS; AC, bi šla sigurno spet k njej. ..Saj pravim, tole je vse skupaj na glavo...... ampak you never know. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kakorkoli, tudi pozitivna energija in pozitivno razmišljanje je zelo zelo pomembna reč. Tudi kolektivno, tako da ..... forum girls, akcija!

(odgovor članu ovčka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.10.2010 11:10:25   
wessna
punce js sem čist v user posted image ...čist sem zaljubljena, okrog mene kar user posted image user posted image user posted image user posted image plavajo...nevem kaj mi je..tok sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da se petka veselim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.10.2010 11:30:47   
pižmovka
Dan!
Joj kuk je danes lep dan! Sonček!!! user posted image
Enkratna držim pesti da bo vse OK!
Wessna ful sta lušna! user posted image  bo pravi cukr!
Js mam pa jutr popoldan pregled! Upam da bomo vidl user posted image !
Uživajte čveke!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.10.2010 11:32:20   
rolkica
Enkratna in ovčica, za obe držim pesti in verjamem da bo vse Bp.

user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.10.2010 11:34:20   
majčica1508

lepo si se spomnila, držim pesti tudi jazuser posted image user posted image user posted image

še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa drage moje user posted image ne se obremenjevati,ker to naši pikci čutijo....jah saj vem,da je težko,ampak dajmo mislit pozitivno.....
vsaka stvar se nam zgodi z razlogom

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.10.2010 13:24:59   
Peli

toliko za 1x, se javim kasneje

Še ena k gleda Osenarco? user posted image

Peli......a je kaj torte ostalo user posted image

Na žalost ne, če pa prideš se potrudm še enkrat user posted image

enkratna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič nebo šlo narobe in ti boš imela zdravo dete aprila 2011,pa PIKA...

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse ok!!!

Dodam samo še to, naj ti čimprej mine čas do izvida, SREČNO!

Zdaj pa grem na kavo k tašči, pa vas pridem do konca prebrat in še kej napisat.

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.10.2010 13:29:41   
wijavaja
Ojla aprilčicam od še ene aprilčice user posted image .

Sem se odločila da se vam pridružim da vam mal pomagam čvekat....v glavnem PDP imam 07.04.2010, to je moja 1. nosečnost...štejem 32 pomladi.

Tok na brzino, grem še malo delat....

uživajte v sončnem dnevu

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.10.2010 13:40:57   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image Jaz grem kar na dopust, in bom držala pesti in vam pošiljala pozitivne misli, vsem ki imate AC, tebi Enkratna pa moč in energijo, da se boš odločila prav, predvsem pa kar je najbolj pomembno, da bo aprila malo bitjece najlepše in najbolj zdravo na svetu!
Sicer pa se strinjam z Ovčko11, kako se odločit, pogovorit, druga stvar, ki bi jo jaz naredila pa je tako na glavo, da skoraj ne upam povedat.
...................................................................................................................................................................................
Pa bom vseeno. Pred 4leti sem bila tako zelo na tleh na vseh področjih, da sem se odločila it k gospe Darinki, ki živi blizu Radovljice in sploh ne vem kaj je, recimo temu, da je "medij", ali pa da ima sposobnosti videti stvari, ki naj bi bi le v tvojem zapisu. Pa pozor - tole je res na glavo mal vse skupi, ampak ko sem nekaj časa kar zapovrstjo hodila na pogrebe mojih bliznjih, se mi je itak marsikaj obrnilo na glavo, predvsem pa sem zacela raziskovat oni svet, in..., ma pustimo zdaj to ;). .Skratka: ena izmed stvari, ki verjamem, da ji gre dobro od rok, je videnje tvojega zapisa v zvezi z otroci. Meni je recimo povedala, da imam brata, in je v trenutku izgubila vse točke pri meni, saj ga nimam, potem pa mi reče, vaša mama je imela splav s fantkom. ?=)('&%$#$%& WTF? Nič nisem vedela o tem, mi je pa mama potem kasneje to potrdila. Punce, ki so kdaj šle k njej, imajo o njej različne občutke. Jaz ji verjamem, da te zapise, ki naj bi jih vsak človek imel, ona res vidi, da pa imamo možnost marsikaj spremenit sami v življenju. In če bi imela dilemo okrog DS; AC, bi šla sigurno spet k njej. ..Saj pravim, tole je vse skupaj na glavo...... ampak you never know. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kakorkoli, tudi pozitivna energija in pozitivno razmišljanje je zelo zelo pomembna reč. Tudi kolektivno, tako da ..... forum girls, akcija!

Je ta gospa iz Zapuž?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.10.2010 13:50:14   
Peli
wijavaja - pozdravljena!

Sploh ne morm vrjet kako hitro gre čas naprej, zdej k mamo "počitnice" pa sploh, en malček mi je sicer mal zbolu, ampak bo že. Dela pa mam tolk, da ne vem kako mi je prej uspel še v službo hodt user posted image , sm ko penzionistka.

Jest sm se obakrat lahko do konca brila sama, sej nikol nism imela tako velikega trebuha (sm imela večjo rit, kot trebuhuser posted image ), moj pa ni šans da bi to počel, sm mu enkrat omenila, me je gledov iz kod sm zdej jest padla user posted image , noge pa sm si prejšn tedn podipilirala, k je bla že res kriza, sploh k sm jih vmes ene parkrat samo pobrila, sm pa opazila, da se mi z leti kaže vse več daljših in črnih dlak po stegnih user posted image , ne vem če se ne bom skorajžla in se enkrat cela podepilirala, sam če ne bo potem še slabš user posted image .

A ma še kakšna probleme s srbenjem? Mene tolk koža srbi, da popi****, sm vsa razpraskana, sploh po hrbtu stegnih in rokah, zvečer se ponavad user posted image prlizujem, da me po hrbtu praska, po pravici mi trenutno to bolj paše kot user posted image . user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.10.2010 13:51:54   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Je ta gospa iz Zapuž?

Ohoooo njo pa jaz poznam.. ne ni iz Zapuž, z Lancovega je..meni je šlogala 7 let nazaj in mi vse do sedaj uganila... a po novem je pa jasnovidka? Menije še iz kart gledala.... skrivnostna gospa....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.10.2010 13:54:15   
Erin
enkratna, miafilip, pufika - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.10.2010 14:05:30   
miafilip26
Hvala vsem za vzpodbudne besede in pike pokeuser posted image . Pufika in enkratnauser posted image user posted image . Pri nas bomo pa videli kako bo, jutri takoj ko bom lahko po morfologiji se vam javim. Vse, ki imate danes AC pa velikouser posted image user posted image . Mene je pa jutrišnjega pregleda taaaaaak strahuser posted image user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.10.2010 14:17:26   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Je ta gospa iz Zapuž?

Ohoooo njo pa jaz poznam.. ne ni iz Zapuž, z Lancovega je..meni je šlogala 7 let nazaj in mi vse do sedaj uganila... a po novem je pa jasnovidka? Menije še iz kart gledala.... skrivnostna gospa....

Aha, no jest sm bla pr tej "šlogarc" v Zapužah .... uf, že let nazaj....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.10.2010 14:24:08   
DelCarmen
Pozdravljene aprilčice!

wessna, vajim mici bo pa garant taaaaki cukeruser posted image ; no, saj bodo vsi aprilčkiuser posted image . Sta res lep parček! Pa tudi zelo zanimiv način spoznavanja... Pa super, da je tvoja "družina" lepo sprejela info o nosečnosti...

sreckica, jaz sem se depilirala na otipuser posted image . Je še kar šlouser posted image  in sem šla frišno pobrita roditi. Večji problem mi je bil lakiranje nohtov na nogah...

miafilip26, iz izkušenj ne vem, ti pa polagam na srce, da bodi optimistka in zaupaj G!

enkratna, en user posted image  zate. Bi pa jaz vsekakor šla na AC... Se glede tega popolnoma strinjam z ovčko11.

Tudi jaz držim pesti za Pufiko.....

Dobrodošla wijavaja...

Peli, po moje se ti koža razteza in te zato vse srbi... Se mažeš s čim??

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.10.2010 15:53:56   
rolkica
wijavaja dobrodošla:)
js sm bla pa tudi malo nevzgojena in sm se pozabla predstavit...

živim v Mengšu, sicer sem iz Kopra, stara 28 let in to je moja prva user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.10.2010 16:14:48   
pižmovka
wijavaja dobrodošla user posted image

Joj kak mi gre na živce, ko se moj v.d. mož kr nekam zgubi po šihtu. Je reku da pride za pol ure. Minila pa je že ura in pol! user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.