|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
22.10.2010 10:36:45   
wessna
hei punce..

men pa tile hormoni nagajajo..skoz bi sam jokalauser posted image user posted image ..bom še osebno morje dobila..

drugače pa s5 sem na dunaju..verjetno kar do naslednjega pregleda, če prej tu zdravnika ne dobim..morm it na ustanovo se malo pozanimat..mamo pa sončka..pa brr..mraz..

kaj a pol morm rdeče kopalke nabavt??

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.10.2010 10:38:29   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Jutri jo ucvremo na Pohorje na izlet,pa na kake žgance,joto,štruklje.....mnjami,pol bom pa spet od kje mi kg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.10.2010 10:39:00   
ovčka11
Enkratna, tebe pa ne damo.... sem pa tudi jaz mislila, da je kakšna nova, ker smo se tako navadili na dva glaža kislih kumar.
Pri meni pa prosim popravi, ker nuhalne nimam, pregled je OK, amniocintezo pa imam 4.11. - ob priliki, ko boš še druge podatke rihtala.
Pa si ti zihr, da vstopaš v 13. teden? Po moje si celih 13 tednov noseča in greš v 14. teden (jaz sem 2 tedna pred tabo in sem danes 15/0, torej sem vstopila v 16. teden - waw, kolk gre hitro cajt)
A si zdaj tud že uradno moja someščanka?

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.10.2010 10:41:58   
sesil
enkratna, pri meni na seznamu lahko dodaš, da imam doma že eno user posted image - no, nima več dude, ma je še vedno ena nagajiva mala velika princesa

Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.10.2010 10:47:03   
ovčka11
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Mini%20nosecniski%20koledarcek.html

tle si lahko zračunate, kolk ste točno noseče - isto kaže kot tisti okrogli vrtljivi koledarček, ki ga imajo tudi ginekologi...
... se pa opazi, da sem tema v računalnikih - naj prosim katera naredi, da bo link delal...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.10.2010 10:50:37   
wessna
jaz tega ne kapiram..

piše da sem 14 2/7, hkrati pa v 15 tednu nosečnosti??
s tem da mi je G v sredo glede na datum poroda izračunak da sem 13 5/7user posted image user posted image user posted image user posted image

help me

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.10.2010 10:58:50   
majčica1508
sesil.............ti se kar smej,user posted image user posted image user posted image

no jaz bolj verjamem G,ki ti naredi UZ in ti izračuna PDP,kot pa kaki razni linki in koledarčki
po koledarčku bi mogla bit 1 teden več,sem pa 1 teden manj,ker je bila kasnejša zanositev.........

Jaz bi tudi šla na Dunaj tam okrog božiča,kak more bit lepooooo

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.10.2010 11:00:12   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

jaz tega ne kapiram..

piše da sem 14 2/7, hkrati pa v 15 tednu nosečnosti??
s tem da mi je G v sredo glede na datum poroda izračunak da sem 13 5/7user posted image user posted image user posted image user posted image

help me

Saj je prav... par dni nazaj si bla v 14. tednu (recimo 13 in 5 dni), zdaj pa teče 15. teden.... - čeprav ti gre res kakšen dan navzkriž - mogoče so ti določili datum poroda glede na velikost user posted image  , ki se pa včasih ne ujema z datumom zadnje menstr.
Čeprav, če pogledam na un okrogel koledarček in naštimam na DP 21.4., pokaže da si noseča 14 in 2 dni... a je gin. malo falila?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.10.2010 11:03:42   
wessna
ovčka11 men se je vsako sredo zamenjalo12, 13, 14..ko sem mela pregled v sredo bi naj blo po onem okroglem koledarčku - k je zmeri nanj gledal 14, pa mi pribije da je 13 5/7.. skratka pol mi pa odgovori da odvisno kako gleda al od datuma ZM al od datuma PDP..no skratka pol ko se men zdaj 14 teden obrača s sedminami, sem v bistvu že v 15 tednuuser posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.10.2010 11:06:23   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Jaz bi tudi šla na Dunaj tam okrog božiča,kak more bit lepooooo

po pravici povedano še nisem bla za božič na dunaju..letos bo prvič..upam da se bo srček do takrat že lahko pridružil..

Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.10.2010 11:16:03   
bušek33
wesna  jaz sem tudi v prvi nosečnosti jokala za vsako sranje, zdaj pa še čakam, da se pipca spet odpreuser posted image   valda, da hormoni naredijo svoje, pri tebi pa sploh, ko si daleč od doma. jaz si sploh ne predstavljam, da bi sedaj šla nekam stran delat. kako morje, ocean bi bil pod mano

jaz sem pa že bila enkrat na dunaju za božič. zelo zelo lepo in zelo zelo mrzlo. mi je pa ljubljana še vedno najlepša v tem času.

pussycat  jupi za dober pregleduser posted image  in čestitke za idealno nosečnicouser posted image  to še pa nisem slišala, da bi kdo rekel...se pa lepo sliši, ni kaj

majčica1508 mmmmmmm jota, štruklji - sline cedijo ..... uuuuu pa ne smem spregledat lososa na žaru, ok ajdo  komot spustim, zelenjavo vzamem, solata pa itak vedno mora bit in to fajn kisla...ja jst bom kmaluuser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.10.2010 11:30:52   
enkratna
ovčka11
Pa si ti zihr, da vstopaš v 13. teden? Po moje si celih 13 tednov noseča in greš v 14. teden

ovčka11, imaš prav. Tale matematika bo mene ubila user posted image : danes sem 13 tednov in 0 dni noseča, sem pa v 14. tednu nosečnosti.

wessna, te čisto razumem. Včeraj sem gledala "extreeme house makeover" oddajo, pa sem se zraven razjokala kot otroček. user posted image Pa je rekel moj ljubi, da mi bo počasi še reklame prepovedal gledati, če bo šlo takole naprej user posted image . Enga user posted image zate!

pussycat, a ni krasno, ko te takole razveselijo na pregledu z dveh koncev: G in mahajoča pikica? pardon, avokado user posted image

sreckica, skoraj všeč si mi, ko se takole razburiš. user posted image Upam le, da nisi kakšnega talarja razbila med pomivanjem user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.10.2010 11:34:58   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

wessna, te čisto razumem. Včeraj sem gledala "extreeme house makeover" oddajo, pa sem se zraven razjokala kot otroček. user posted image Pa je rekel moj ljubi, da mi bo počasi še reklame prepovedal gledati, če bo šlo takole naprej user posted image . Enga user posted image zate!

sajdo 40 tedna se bom lih naučila user posted image .. js se jočem še pri komediji..sedaj ponovno spremljam 3 kamen od sonca..nikol se nisem zraun jokala..

oh, sedaj pa se morm še navadit da sem v 15 tednuuser posted image

kuham..njama..nekaj za na žlico, pa pečen krompir...mmmmmmmmm...

majčica1508 pošlji mi malo štruklja..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.10.2010 12:01:41   
Tincy90
Pri meni koledarček prav dela oz mi je prav pokazov, po menstruaciji bi itak mogla bit več noseča, enih 17,18 tednov, ampak po PDP je pa prov zračunano, ker je pršlo kasnej do oploditve in zto mam tud tko različna PDP-ja konec marca in sredina aprila.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.10.2010 12:08:44   
Peli
Ojla!

Jest sm danes kršila mojo B in sm šla v knjižnico, sm se pa tolk založila, da zdej ne bom več imela časa kršt B user posted image .
Mene pa zanima če še kakšno križ matra? Mene boli ko user posted image , najhujš je zjutrej dokler se mal ne ogrejem, ni mi jasno od česa - od user posted image pomoje da ne, ker itak nimam še nič trebuha? Al pa je vseskupaj posledica dela ki ga opravljam v službiuser posted image , dobr da sm doma...
Sm si šla tud jest računat in mi piše da sm v 15.tednu, noseča sm pa 14 tednov in 7 dni user posted image , a ni to 15. tednov user posted image .
Ko bom jest v porodnišnici bosta maledva lepo doma, moj bo skrbel zanju, zjutrej bosta šla v vrtec, v P bosta pršla na obisk, ko bom iz intenzivne (mela bom CR), najbrž v spremstvu tašče, da jih bo odpelala, ko bosta ratala preveč razgrajaška user posted image .

majčica - danes sm skoraj že zavila v zadrugo po kislo zelje, pa sm se premislila, k potem ga pojem sama, tolk da prosim ne o tem...user posted image Za vikend se pa lepo imejte!

wessna bolš bit cmerava, kot pa sitna user posted image . Jest sm sitna še samaseb, pa de nebi o tem kolk hitr me vse razpi***.user posted image

Jest sm še brez ideje kaj za kosilo, pravzaprav niti nism še lačna, saj sm že pojedla eno čokolado s celimi lešniki, ja moja koža pa bo spet "zacvetela".

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.10.2010 12:16:33   
ovčka11
Jaz sem pa postala takoooo lačna.... moj user posted image  je danes doma in kuha segedin... njami... tako diši. Mi ga pa ni uspelo prepričat, da mi prišpara nekaj surovega zelja. Pravi, da bo kupil eno kilo samo zame... ta današnji pa je za kosilo.... user posted image

Vse, ki boste med vikendom na sončku in v naravi in na odlopu - maksimalno uživajte! Jaz bom pa tudi imela malo bolj na izi vikend, ker je tamala pri očetu...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.10.2010 12:18:45   
majčica1508
Knjižnica je pri nas odprta mislim,da enkrat sredi tedna in v sobotah dopoldan.......
wessna.........štruklji so pa mišljeni za jutri,če bojo kje kaki domači....jih pa z veseljem pošljem
peli................kislo zelje bo pa drug teden

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.10.2010 12:21:38   
ovčka11
wessna - jaz pa ne morem pozabit orientalske tržnice na Dunaju.... njami, kakšni dobri kebabi in ostala hrana iz bližnjega vzoda. Sicer sem bila samo enkrat gor, poleti in smo si s sposojenimi kolesi ogledali mesto v par uricah. Imam pa tudi jaz željo, da bi enkrat šli v decembru... boš ti poročala, kako je.

Kar se cmeravosti tiče, se ne sekirat, ker smo po moje vse približno na istem... na hormonih... tudi mene vse vrže iz tira (al sem cmerava, al pa sitna - druge ni)

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.10.2010 12:25:43   
wessna
majčica1508 tud če so mišljeni drug teden, mah si mi sline nacedila..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.10.2010 13:25:03   
pussycat
enkratna...ni lepšega kot lepe besede s strani G in mahajoč živahen avokado user posted image user posted image user posted image

peli.... tudi jaz imam zjutraj težave s križem, pa jih prej nikoli nisem imela...se sprašujem zakaj....mogoče je kriv povštr.... po moje spiva bolj slabo, js se premetavam, pa kljub temu, da spim, mam skos v mislih trebušček, me podzavestno skrbi, da je ne bom pomendrala, čeprav ni možno user posted image

punce konec koncev je vseeno koliko točno smo noseče, važno da ne bomo zamudile PDP user posted image  user posted image user posted image

A sm jst nenormalna, ker si grem vsak drug dan pečt palačinke z nutello??? Sm kr obsedena z njimi user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.10.2010 13:41:19   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , user posted image    
user posted image    sesil, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image , user posted image
user posted image    KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted imageuser posted image
02.04.2011
03.04.2011
user posted image    cuty, 25 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image user posted image
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image user posted image
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska (Šmarje Sap), 1 user posted image , user posted image user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    Majčica1508, 34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
07.04.2011
user posted image    bibica15, 32 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79,31 let, Bela krajina, 2 user posted image , user posted image
user posted image    pufika user posted image  
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
user posted image    Tajda29 , user posted image
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Radovljica, 2 user posted image user posted image user posted image
user posted image    Miči, 1 user posted image
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image user posted image
11.04.2011
12.04.2011
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    pikica010, 26 let, Postojna user posted image
14.04.2011
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image user posted image
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image user posted image
user posted image    Kalejdoskop, 38 let, 3 user posted image , 2 user posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    bušek33, 33 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    tesko, 34 let, user posted image user posted image
user posted image    Peli27 let, okolica Nakla, 5 user posted image , 2 user posted image user posted image
user posted image    fragola 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image

user posted image    Maya80, 30 let, Rogaška Slatina, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Tincy90, 19 let, Mirna, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image user posted image user posted image
17.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, okolica MB, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image user posted image
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image user posted image
user posted image    sreckica , 26 let, stičišče Posavja in Zasavja, 1 user posted image , user posted image user posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    tinika1987, 22 let, Nizozemska, 1 user posted image user posted image
20.04.2011
21.04.2011
user posted image    Anonimna, 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    wessna, 23 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
22.04.2011
23.04.2011
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    spela** , 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image user posted image
24.04.2011
user posted image    darhaha84 , 26 let, Grosuplje, 1 user posted image user posted image
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    DelCarmen, 34 let, okolica MB, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
26.04.2011
user posted image    daja28, 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    cuddy, 27 let, 1 user posted image
user posted image    pajkica2, 29 let, 2 user posted image , 0 user posted image user posted image
27.04.2011
28.04.2011
user posted image    anja84, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Dajica, okolica Domžal, 2 user posted image , 1 user posted image
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 25 let, Gorenjska, 2 user posted image user posted image
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image user posted image
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    Anonimna
user posted image    Chiara82, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 64 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image , user posted image LeJo user posted image , user posted image julieb user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 22.10.2010 13:42:58 >

(odgovor članu pussycat)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2396
    22.10.2010 13:42:00   
    KlaraMay
    user posted image
    user posted image
    user posted image

OKTOBER

20.10.2010
    user posted image  Korina*
    user posted image  KlaraMay
    21.10.2010
    user posted image  pussycat
    user posted image  cuddy
    22.10.2010
    user posted image  Čakajoča
    25.10.2010
    user posted image  bušek33
    user posted image  darhaha84
    26.10.2010
    user posted image Ovčka11
    user posted image  miafilip26
    27.10.2010
    user posted image  florecita
    user posted image  pižmovka
    user posted image Kalejdoskop
    28.10.2010
    user posted image  jacki

NOVEMBER
    02.11.2010
    user posted image  urshka
    user posted image  majčica1508
    user posted image  Srečka13
    04.11.2010
    user posted image  Lara28
    05.11.2010
    user posted image  Tincy90
    08.11.2010
    user posted image  pufika
    09.11.2010
    user posted image  sreckica
    user posted image  VevercaV
    user posted image  enkratna
    10.11.2010
    user posted image  ajtak
    11.11.2010
    user posted image  sesil
    user posted image  Peli
    15.11.2010
    user posted image  Erin
    user posted image  wessna
    16.11.2010
    user posted image  Dajica
    17.11.2010
    user posted image iskrca
    23.11.2010
    user posted image spela**

user posted image
    user posted image

OKTOBER

20.10.2010
    user posted image wessna
    21.10.2010
    user posted image pussycat
    user posted image ajtak

user posted image
    user posted image
    22.11.2010
    user posted image  pussycat
    25.11.2010
    user posted image  majčica1508
    user posted image  KlaraMay
    09.12.2010
    user posted image  VevercaV
    14.12.2010
    user posted image  Dajica
    20.12.2010
    user posted image  wessna
    user posted image
    user posted image
    27.10.2010
    user posted image  pufika
    04.11.2010
    user posted image ovčka11
    user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pussycat)
    Neposredna povezava do sporočila: 2397
    22.10.2010 13:50:45   
    enkratna
    pussycat
    A sm jst nenormalna, ker si grem vsak drug dan pečt palačinke z nutello??? Sm kr obsedena z njimi

Ne, tudi vsak dan jest palačine z nutelo je še čisto v mejah normale.
    Kar je pri vsem tem nenormalno je pa to, da jih ne deliš z nami. user posted image

(odgovor članu pussycat)
    Neposredna povezava do sporočila: 2398
    22.10.2010 14:05:22   
    pussycat
    enkratna.... user posted image  user posted image user posted image user posted image  navalite user posted image  danes jih bom po možnosti spet pekla, se mi že sline cedijo. user posted image

(odgovor članu enkratna)
    Neposredna povezava do sporočila: 2399
    22.10.2010 14:24:00   
    KlaraMay
    "Dobro jutro"
    Seznamček sem šla posodabljat, prebrala vse za nazaj (waw ste natipkale user posted image ), vnesla nove podatke in ko sem prišla do te zadnje strani, sem šele videla, da me je prehitela enkratna. user posted image Super si, hvala.
    Ja mene je kar zmanjkalo. Toliko dela kot sem ga imela ta mesec pa res že celo leto ne. Danes sem doma, sem si vzela prosto, saj sem delala 28 ur neprekinjeno! user posted image user posted image user posted image Ko sem prišla domov sem samo padla v posteljo in spala in spala.
    Prejšnji teden sem imela roj.dan., uživati in praznovati pa nisem mogla, ker sem imela preveč dela v službi. Moj user posted image mi je kupil Angelsound. user posted image super darilo. Vsak dan, zvečer preden zaspim se namažem z oljem in poslušam user posted image , včasih pa tudi zjutraj za dobro jutro preden vstanem.
    Danes bi šla kar v vse baby trgovine v BTC pogledat, pa mal vozičke stestirat in kupovat stvari za novorojenčka. Oblekic še ne, to bom po MF. Jutri gremo verjetno v IKEAo. Mislim, da je res že čas, da začnem uživat v nosečnosti.
    V četrtek sem imela drugi pregled. Zredila sem se 2 kg, sedaj jih imam 54, rezultati preiskav pa so OK. Naslednji pregled je MF, 25.11, moja G je povabila še user posted image . Takrat bom še enkrat dala vodo in kri.
    user posted image user posted image user posted image user posted image vsem user posted image , upam, da uživate v nosečnosti!!!!
    Danes sem "17 weeks & 0 days." ... torej začetek 18 tedna, pa se mi že dozdeva, da sem že začutila user posted image , kj res konkretnega seveda še ne, ampak nekaj pa se tam spodaj res dogaja. Najbolj se posvetim dogajanju, ko mirna ležim s prižganim AS in poslušam kaj se dogaja. Pa ostale???

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 2400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.