metaxa0911
|
žČau punce! Uf res me doug ni blo tle gor....velik za prebrat, velik novega. Čestitam za , čestitam za rojstne dneve in upam, da vam čim lažje potekajo tile zadnji dnevi, tedni, ker res bomo počas vse šle proti... RIMU! Jz tut kr ne morem verjet...Glede na to, da že dva mesca hodim praktično skuz na tist ctg-mela sem jih že ene 15, sem misla de se mi bo ful vleklo ampak gre vse tako hitro, zdej je sam še dobrih 10 dni do PDP. Pr men je tko...CTG zelooo reaktiven, kaže popadke tud do 120 ampak jz čutim samo otrdevanja, ne pa glih bolečin, čeprou so te tut čezdali bolj prisotne. In tako so me veselo pošiljali domov... Je pa dete res precej veliko in praujo, da bo počas za vn :) Jz pa razen šraufanja, otrdevanja trebuha in popadkov- tku na 3-4 ure ne čutim glih velik, se je pa otroček zelooo umiril in ga morm zadnje par dni prou budit, da ga čutim. Zaprta pa še čist. V soboto, ko je dežurn moj G sem naročena tešča, naredu naj bi podroben pregled in je reku da se bomo odločl kako pa kaj :) Kaj mislite? Al bo CR al mi bojo sprožl al grem pa spet domov? Jz mam občutk, da po soboti ne bom več pršla domov brez . Aja pa mela sem kr obiln roza izcedek pred dvema dnevoma, ampak sam enkrat pa čist voden.... Pravjo da je normaln... Je pa tko, da nč ne spim!!! Roke me bolijo ku - sindrom karpalnega kanala mnde... Ne vem sploh za sebe, ker so bolečine res hude...Zvečer preden grem spat vzamem 2 lekadola, ki držita natanko eno uro. In ob dveh že vsako noč pokonc, če se uležem nazaj pa takoj rata nevzdržno!!! Ma katera kake izkušnje kako lajšat bolečine? Moj G je reku, da bo dva dni po porodu vse ok, mene pa čezdali bolj skrbi kaj če ne bo. Kako bom skrbela za , če še seb ne morm rit obrisat normalno pa zob umit. Najprej je bla sam ena roka, zdej se pojavlja še v drugi... Desna skor nepokretna, levo pa po kaki uri, ko vstanem, še zbudim zaenkrat. Drugač pa vidm, de je večina že v nizkem štartu, pokazale ste nekaj lepih bušijev, moj je pa toooook velik, pa še kr ne znam dat slikc gor...No pa sej neki trudla velik se tut nism. Bom probala dons.Nekam jih morm shrant al kako? Glede unga koška...jz ga mam, sem ga dobila zraven angelcare... Mamo pa tle pr nas eno trgovino ku se zapira pa so kasete 60% znižane, bom šla dons po mal zaloge, se ful splača. Drugač angelcare ma katera? Jz ga morm še naštudirat oziroma ga bo moj, ko bom v P. Koliko časa v Lj porodnišnici ostanete po porodu not? Je ena kolegica rodila prejšnji teden s CR pa je šla po 3 dneh zared gužve domov...to se mi zdi pa res mal prehitr glede na okrevanje. Lep dan vsem!
|