|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.10.2010 21:45:37   
majabar
Ce imas svoje popadke, tu v bolnici res nisi dolgo. Ne sprejmejo te prej, kot takrat, ko jih imas na tri minute. In ce rodis enkrat dopoldne, gres se isti dan domov, drugace pa prespis in gres zjutraj. Mi zadnjo uro na 15 minut otrjuje trebuh, a nic ne boli, to se ni to...:(

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
27.10.2010 21:52:09   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

tale moj otrok bo meni na hrbtu pod jetri ven pogledal...user posted image sem že čisto hin.. sili nekam gor.. po moje je izgubil zemljevid....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moj pa meni rit tišči pod desnim joškom ven user posted image user posted image user posted image , prej je sedel na njej, zdaj pa menda ne ve kam bi z njouser posted image user posted image user posted image user posted image !
Grem spat,....če mi bo gospa ZGAGA to dopustila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.10.2010 21:55:15   
pajac
ja saj vem, da sem imela lep porod, predvsem, ker me je bilo strah zaradi maminega pričevanja o svojem prvem porodu, ko je brata rojevala od prvega popadka do rojstva skupno 36 ur.. in to je s takim veseljem vsak dan nekomu povedala, da me je bilo vsak dan bolj strah...

Jaz ne bi niti hodila v P preden ne bi imela popadke redne na 3 minute... ampak zdaj po moje bom, ker se čez pol ure po moje ne bi mogla niti spravit v avto od bolečin.. .

Zdaj pa nekaj pišem za službo in sploh ne morem imeti računalnik na kolenih, ker je orang hrib na desni strani pod jetri.. pa boli že prav tečno....user posted image (res se bo na usta rodilo...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.10.2010 7:42:19   
metaxa0911
žČau punce!

Uf res me doug ni blo tle gor....velik za prebrat, velik novega.

Čestitam za user posted image , čestitam za rojstne dneve in upam, da vam čim lažje potekajo tile zadnji dnevi, tedni, ker res bomo počas vse šle proti... RIMU! Jz tut kr ne morem verjet...Glede na to, da  že dva mesca hodim praktično skuz na tist ctg-mela sem jih že ene 15, sem misla de se mi bo ful vleklo ampak gre vse tako hitro, zdej je sam še dobrih 10 dni do PDP. Pr men je tko...CTG zelooo reaktiven, kaže popadke tud do 120 ampak jz čutim samo otrdevanja, ne pa glih bolečin, čeprou so te tut čezdali bolj prisotne. In tako so me veselo pošiljali domov... Je pa dete res precej veliko in praujo, da bo počas za vn :) Jz pa razen šraufanja, otrdevanja trebuha in popadkov- tku na 3-4 ure user posted image ne čutim glih velik, se je pa otroček zelooo umiril in ga morm zadnje par dni prou budit, da ga čutim. Zaprta pa še čist. V soboto, ko je dežurn moj G sem naročena tešča, naredu naj bi podroben pregled in je reku da se bomo odločl kako pa kaj :) Kaj mislite? Al bo CR al mi bojo sprožl al grem pa spet domov? Jz mam občutk, da po soboti ne bom več pršla domov brez user posted image . Aja pa mela sem kr obiln roza izcedek pred dvema dnevoma, ampak sam enkrat pa čist voden.... Pravjo da je normaln...

Je pa tko, da nč ne spim!!! Roke me bolijo ku user posted image - sindrom karpalnega kanala mnde... Ne vem sploh za sebe, ker so bolečine res hude...Zvečer preden grem spat vzamem 2 lekadola, ki držita natanko eno uro. In ob dveh že vsako noč pokonc, če se uležem nazaj pa takoj rata nevzdržno!!! Ma katera kake izkušnje kako lajšat bolečine? Moj G je reku, da bo dva dni po porodu vse ok, mene pa čezdali bolj skrbi kaj če ne bo. Kako bom skrbela za user posted image , če še seb ne morm rit obrisat normalno pa zob umit. Najprej je bla sam ena roka, zdej se pojavlja še v drugi... Desna skor nepokretna, levo pa po kaki uri, ko vstanem, še zbudim zaenkrat.

Drugač pa vidm, de je večina že v nizkem štartu, pokazale ste nekaj lepih bušijev, moj je pa toooook velik, pa še kr ne znam dat slikc gor...No pa sej neki trudla velik se tut nism. Bom probala dons.Nekam jih morm shrant al kako?

Glede unga koška...jz ga mam, sem ga dobila zraven angelcare... Mamo pa tle pr nas eno trgovino ku se zapira pa so kasete 60% znižane, bom šla dons po mal zaloge, se ful splača. Drugač angelcare ma katera? Jz ga morm še naštudirat oziroma ga bo moj, ko bom v P. Koliko časa v Lj porodnišnici ostanete po porodu not? Je ena kolegica rodila prejšnji teden s CR pa je šla po 3 dneh zared gužve domov...to se mi zdi pa res mal prehitr glede na okrevanje.

Lep dan vsem!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.10.2010 7:47:21   
pajac
user posted image

user posted image

no jaz sem že pojedla, pa kavica je že na poti po grlu..
Lep dan želim!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.10.2010 7:53:26   
pajac
metaxa user posted image a ni fajn da so kar orang popadki, ti pa ne čutiš skoraj nič... samo da se še odpirat začneš.... Držimo pesti za soboto user posted image user posted image user posted image

Bogica.. tole z rokami ni čisto nič fajn.. ampak, naj bi bilo res tako, da je par dni po porodu takoj boljše, ker se zmanjšajo otekline in pritisk na živce user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.10.2010 8:11:23   
severnica77
Dobro jutro!

Danes sem pa še kar vredu spala, samo 2x sem obiskala WCuser posted image . Tudi drugače se še nič kaj ne dogaja, me pa zateguje, zarezuje po trebuhu pa še kaj bi se našlo. Kakšnih popadkov pa ni ...

Smo pa včeraj sprobali prenosno varuško oz. baby phone pa ne dela user posted image . Mi je res žal, tako da bomo morali nabaviti novega. So pa lepe cene teh zadevic user posted image .

Še tri dni pa bo že november - ne morem verjeti. Dojenčkov pa nič novih? Se je malo ustavilo user posted image . Pa saj je prav. Je fajn, če počakajo približno na PDP.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.10.2010 8:25:10   
november2010
user posted image

phelps sporoča

Medtem ko ste vsi spali ali pa žurali, 
se je očiju Mihi in mamici Katji rodila mala NEŽA.
Je prava baba 4030g težka in 53 cm.

< Sporočilo je popravil november2010 -- 28.10.2010 8:26:39 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.10.2010 8:26:33   
simonmojca
Jutro punce

oooo imam občutek, da bo danes čuden dan user posted image

hvala za zajtrk - jaz pa nimam ideje kaj bi jedla user posted image  povrh vsega sem pa že lačna.

No danes kontrola in če se ne motim me bo nadomestna g. po hitrem postopku poslala dam (moj ima krompirjeve počitnice). Tako da imam občutek, da grem za brez veze v Lj. povrh vsega bom pa kroge nabirala po Lj. sem user posted image  lepo prosila zjutraj naj da vn iz avta MK in itak pozabi, tako da bom šla čist na drug konec iskat najprej user posted image . Danes bo šlo vse narobe že čutm

No še iz moje strani kavica

user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.10.2010 8:29:52   
simonmojca
phelps ČESTITKE za pupo

user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 28.10.2010 8:31:15 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.10.2010 8:30:03   
Renesme**
phelps- čestitke za ne tako zelo malo Nežo:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.10.2010 8:43:02   
severnica77
phelps - čestitke za punčko Nežo

user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.10.2010 8:45:42   
pajac
phelps user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za Nežo!!!!!!!!!!!! Bravo mami in ati!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.10.2010 8:53:00   
lottyka
Dobro jutro,

phelps ČESTITAM za NEŽO user posted image user posted image user posted image .

No punce mislim da bom naslednja, če že ni katera v P. Od 4h naprej sem že pokonci ob popadkih, ki so še zelo neredni. Ob 5h sem začela tudi malo krvavet (samo kri brez sluzi) tako da trenutno čakamo na redne popadke ali pa bolj obiljnejšo krvavitev. Sem klicala P in lahko počakam doma. Nekako mi ni da visim tam več kot je potrebno. Trenutno so bolečine podobne močnejši menstruaciji in dokler bo tako bom kar doma. Ko pa bo bolj bolelo ali pa se zgostilo pa bomo odjadrali v P. Kar pa se lahko še vleče. Tu doma imam vsaj internet user posted image , da si krajšam čas in toplo domačo posteljo. Vsekakor upam da ne preneha tole, ker je moj ostal doma in se sedaj novica širi okoli s svetlobno hitrostijo. No vsaj nekaj od teh kroženj novic je bilo dobro, da je od mojega poročna priča ki je frizer  spotoma ko  je šel v službo ustavil pri nama ker je slišal da bomo šli in sem ga ponucala da me je še sfriziral, tako da bom šla z lepo frizuro rodit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.10.2010 8:53:22   
pajac
Evo tole je bilo od phelps včeraj....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dan!

No, na hitro poročam... Včeraj proti koncu dneva so moje "težave" počasi izvodenele. Danes bila na pregledu, dobila Canesten (brez, da bi me pregledala), ctg lep, Phelps brca, malo se je vse skupaj pomaknilo višje (krivulje), je pa še daleč od tistega, da gremo v porodnišnico .
.............
Brojim sitno 6 , naslednji pregled imam na rok, torej 2.11., en teden bodo še pregledi na 2 dni v ZD, kasneje v porodnišnici... Jaz še vedno mislim, da bom rodila čez rok.

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.10.2010 8:55:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Dobro jutro,

phelps ČESTITAM za NEŽO user posted image user posted image user posted image .

No punce mislim da bom naslednja, če že ni katera v P. Od 4h naprej sem že pokonci ob popadkih, ki so še zelo neredni. Ob 5h sem začela tudi malo krvavet (samo kri brez sluzi) tako da trenutno čakamo na redne popadke ali pa bolj obiljnejšo krvavitev. Sem klicala P in lahko počakam doma. Nekako mi ni da visim tam več kot je potrebno. Trenutno so bolečine podobne močnejši menstruaciji in dokler bo tako bom kar doma. Ko pa bo bolj bolelo ali pa se zgostilo pa bomo odjadrali v P. Kar pa se lahko še vleče. Tu doma imam vsaj internet user posted image , da si krajšam čas in toplo domačo posteljo. Vsekakor upam da ne preneha tole, ker je moj ostal doma in se sedaj novica širi okoli s svetlobno hitrostijo. No vsaj nekaj od teh kroženj novic je bilo dobro, da je od mojega poročna priča ki je frizer  spotoma ko  je šel v službo ustavil pri nama ker je slišal da bomo šli in sem ga ponucala da me je še sfriziral, tako da bom šla z lepo frizuro rodit user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Go Lottyka Go! user posted image user posted image user posted image

Carsko za frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a možeka je tudi?? Da bodo slikce lepe! Držim pesti, da ne bo prehudo in predolgo!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.10.2010 9:01:16   
lonalona
Dobro jutro!

Vidm da ste nekater že kar pokonci,..evo  mi2  s trebuščkom pa  tud  že na kavči obdana  z   čajem na hektolitre,..se meje lotil prehlad včeri  popoldne kar na lepem in men to ninič  všeč.

Čestiteke Phelps za nežo ter seveda  tudi  očku,.ki  bo  imel malo  več dela user posted image  ,..seveda  želimčiprejšno  okrevanje  in veliko  cartanja.

Včeri sem imela drugače prvi  CTG kar pa ni pokazal nič popadkov le da je otoček ves zadoljen  in aktiven  v mojem trebuščku ,..sam mislna  da  bo kaj pokazalo popadke  glede anto da mi zadnje čase  zelo otrdava  trebha,..sam  očitno se semo  tko naštima  tale naš razgrejaček da je  potem trd trebuh.

Glede anglcare joj  mene  je kolegica da naj  bi si g akupila,.samse mi zdi da jepotem že preveč  vsega ,.preveč enga straha in neki da  kaj nebo vredu  z otročkom,..

Majabar...no vstrajte pa le dokonca vse počakal  da se je oči vrnil  domov pa da še malo pocrklata v  svoje ,..no  sej  kmalu pa  v 3-je,..sam  so  drgač pa  brzinski  glede tega  kdaj  greš domov iz porodnipnice,..po eni strni  smomi čist razvajeni sej če si v sami osnovi navejn da  greš tok kmal domov še  gre tkole pa k prebereš kak sistemimajo druge  pa  te kar stisne  ,..smo lahko prov zadovlonji da smo mao delj notri in da imamo tudi porodniškomalo dlje kot v ostalih državah po svetu,..

zajtrk  ja  sem obdana z  en kup jogirtik mi neki danes pašejo tko da ,..grem še mal pojst kavica pa je že  bila posrkana.
LP

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.10.2010 9:12:23   
pajac
simonmojca.... user posted image

Poglej.. zunaj je že sonček.. en prečudovit dan bo.. Pejd v Lj k svojemu po MK, pol pa na kavico.. Stisni se v en lepi kafič ob oknu, da te bo sonček grel, spij kavico in neko malenkost pojeje (rogljiček odlično paše zraven user posted image ).. Ne pozabi vzet s sabo kakšno dobro revijo in kak stavek preberi.. Pol pa pejd k G in ko ti da "dovoljenje" da greš domov se spomni da to samo pomeni, da je to 1 pregled manj do vajinega user posted image user posted image user posted image
Naredi si ta dan lep.. ni treba da si žalostna!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.10.2010 9:18:08   
kapesanta
Phelps, cestitke za Nezo, veliko lepih trenutkov vam zelim user posted image user posted image user posted image

Lottyka - cim krajsi in cimmanj bolec porod ti zelim user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.10.2010 9:18:45   
Renesme**
lottyka- super, en hiter in čimmanj boleč porod ti želimuser posted image

Pri nas spet vse mirno....zaenkratuser posted image , že 14 dni govorim o orng pospravljanju pa zmeraj prej mine dopoldan....danes pa se že cunje perejo (1 stroj, postelja pospravljena, igrače tudi), zdaj pa posesat, kuhinjo pomit in kopalnico...spet prah pobrisat v spalniciuser posted image ....si ne morem mislit kako komaj čakamo bolečino, prav patetično, sej bo ko bo, ane, sej če bi mi en slikico pokazal kakšen je, potem lahko še brez problema čakamuser posted image

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.10.2010 9:22:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

lottyka- super, en hiter in čimmanj boleč porod ti želimuser posted image

Pri nas spet vse mirno....zaenkratuser posted image , že 14 dni govorim o orng pospravljanju pa zmeraj prej mine dopoldan....danes pa se že cunje perejo (1 stroj, postelja pospravljena, igrače tudi), zdaj pa posesat, kuhinjo pomit in kopalnico...spet prah pobrisat v spalniciuser posted image ....si ne morem mislit kako komaj čakamo bolečino, prav patetično, sej bo ko bo, ane, sej če bi mi en slikico pokazal kakšen je, potem lahko še brez problema čakamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.10.2010 9:43:59   
philadelphia
Phelps ČESTITAM!!!!!

Lottyka jaz pa držim pesti, da ti uspe do 16ih bit v P in v akciji user posted image . Pa da bi bil zelo lahek porod!!! user posted image user posted image user posted image

Sem čist raznežena in solzna ob teh lepih novicah. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.10.2010 9:44:12   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

aleunam, torej je mozno, da v petek obema sprozijo porod. Jaz se vedno ne verjamem, da bom v nekaj dneh mamica...nemogoce:).

Ko sem šla jaz v prvo rodit, sem bla čist šokirana, da bom že kar rodila, pa sem rodila na rok :) Ko so mi rekli, Ines, zdaj bomo pa rodili sem bla čist paf, češ a že kar al kaj? :))) Ko pa dobiš štručko v roke, pa takoj verjameš in v trenutku padeš v tisto vlogo mamice :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.10.2010 9:47:10   
severnica77
Končno sem še jaz malo poslikala svojega bušija user posted image   - 37t in 3d

user posted image

user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.10.2010 9:51:51   
november2010
lottyka!!!! Držim pesti, da je to to! user posted image  Čakamo lepe novice!

jaz pa skočim v LJ, grem res v mulerja pogledat za tist košek, pa še za Lovra po kakšne hlače, je že spet zrastel in bo treba par hlač stran dat, ker so mu že ornk kratke!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?