Renesme**
|
no še poročilo s pregleda, bdw: men so ti pregledi zdaj na koncu takoo všeč, pridem gor, polna čakalnica žensk, potrkam, odpre, o ctg, kar pridte noter imam prosto, grem za pol ure počivat.... potem sem takoj na vrsti pri G....uau... CTG: prvi je bil ravna črta pri 40, drugi ravna črta pri 60, zdaj je bilo pa takole, ravna črta pri 30-35, potem pa vsake 5 min popadek, en je bil do 80, drugi pa do 50-60, ampak to so bili tisti lažni, sem pa čutila, ko mi je trebuh otrdel pod prsmi....je bilo pa tudi časovno usklajeno z brcanjem, tako da mali je danes norel in sem mogla prav utrip lovit....no to baje še ni nič, ker pravi popadek bi trajal, tukaj je pa krivulja takoj padla.... pregled: mat. vraz zmehčan, je pa še zelooo visoko, skoraj ni dosegla in še zacementirano (po njenih besedah)....pa je rekla, da še ne bo tako kmalu, sicer imam pa rok šele drug petek tako da, kaj reveža podim ven pritisk mal povišan, urin bp, kg +0,5kg od prejšnjega tehtanja (me je sestra pohvalila, glede na prej ) in....čakamo....sva šli z malo še potem v BC po tisto igralno podlogo sonček, ki je zdaj v akciji....sem srečala še 3 babe iz drugih firm, so me kar gledale kaj jaz po BTCju šetam, drug teden mam pa rok ...jah kaj le, delam na tem, da bi imela že ta teden rok Pa po njami tortice v Zvezdo sva šli in domov, kosilo kuhat.... pes: jaz bi ga takoj imela, spada v tisto idilo o družini...ampak ko pomislim koliko dela je z njim, pa otroci...si pes ne zasluži tega zanemarjanja ...ko bom imela čas zanjga in otroci toliko veliki, da bodo tudi sami skrbeli zanj potem pa ja....je pa tako, manjše otroke kot imaš večjega psa rabiš! So bolj potrpežljivi in manj napadalni.... pes že od prej...ni problemov če je navajen na majhne otroke, če pa je bil prej celo življenje samo z odraslimi pa rabiš kar malo treninga, da ni preveč ljubosumen... kdaj ga otroci ne maltretirajo: jaz kakšnega malega psa nebi kupovala pred šolo...velikega (labradorec, zlati prinašalec...) pa lahko, tam okoli 4 let. Mojadva sta letos feb. kupila novega pudlja, pa je bila tamala takrat stara malo več kot 3 leta...pa to nisi vedel koga bi gledal, koga bi kregal....naša bi se kar valjala po njem, ga vlekla za vse kar visi, jahala....zdaj je že boljše, čeprav zdaj sta na isti ravni, skoz se bockata, če da ena slučajno mir, jo gre druga dregnit....skratka kot bi imel 2 otroka ne enega Jaz sem bolj za varianto najprej kakšen morski prašiček, zajček....da se otrok navadi, da je treba za žival skrbeti in z njo lepo delati....
|