|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.10.2010 14:41:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Koš za plenice: nujen pripomoček!user posted image  Punce, teh plenic je toooook, da res prov pride. Pa še tko je, najprej kakec praktično ne smrdi, ko pa bomo začele futrat tamale, sploh z mesom, pa ima ta kakec že tok konkreten vonj, da ga jaz tud en dan ne bi tenstala po stanovanju. No, to je seveda moja izkušnjauser posted image .

kot da bi sebe brala.. ne menjam.. ne koša, ne pomivalni, ne pralni, ne sušilni stroj.. Pa ne postelje in TV.. za ostalo pa user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
27.10.2010 14:47:34   
bejo2010
Koš za plenice jaz tudi imama, še od prvič, samo tistega rumenega, večjega. Sem pa kupila kaseto v BC, ko sem šla po ostale stavri, pa je 12 eur - se mi zdi dosti. Mislim, da sem prvič kupovala v Mullerju, moram zdaj tudi cene preveriti..
Drugače pa je to super zadeva, ker se mi ne da vsak dan odnašat smeti.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
27.10.2010 15:00:13   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Drugače pa je to super zadeva, ker se mi ne da vsak dan odnašat smeti.

Mogoče...pri nas pa je čist obrat...vsak dan smeti gre stran, nekdaj celo dvakrat, trikrat...odvisno...jst sem takšna nemaram da mi neki smrdiuser posted image

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
27.10.2010 15:58:40   
Renesme**
čist na hitro

še tukaj, pa zgleda da bom še nekaj časa...naslednji pregled 4.11., več napišem kasneje...

hvala vsem za čestitke...drugo leto bo pri nas orng žur, tamala 5 let, jaz 30 in mali 1 letouser posted image

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
27.10.2010 16:20:26   
kapesanta
Renesme - vse naj naj, lepo praznuj

KOSEK ZA PLENICE: nujno zlo. Zal drago pride, kasete so ful drage. Sem ze mislila kupi tistga na navadne vrecke, sam sem govorila s puncam, pa so rekle da bolj smrdi kot kasete. Mi smo praznili koje bil poln, pa res ni nikol smrdel.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
27.10.2010 16:37:04   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Koš za plenice: nujen pripomoček!user posted image  Punce, teh plenic je toooook, da res prov pride. Pa še tko je, najprej kakec praktično ne smrdi, ko pa bomo začele futrat tamale, sploh z mesom, pa ima ta kakec že tok konkreten vonj, da ga jaz tud en dan ne bi tenstala po stanovanju. No, to je seveda moja izkušnjauser posted image .

kot da bi sebe brala.. ne menjam.. ne koša, ne pomivalni, ne pralni, ne sušilni stroj.. Pa ne postelje in TV.. za ostalo pa user posted image user posted image user posted image

nismo imeli ne v prvo niti zdaj, pakiram v navadne vrečke iz trgovine, pa ven na balkon v smetikanto samo za pleničke...smeti pa tako moj odnaša, ni v prvo nič smrdelo...če pa nimaš balkona je pa druga pesem....zato tudi imam tisto fensi banjico za vodo, v eni polovici je voda v drugi pa umazano, vatke, plenička že v vrečki in potem to samo pomijem s cetom in je...
Kolegica je imela pri prvi ta bel koš z neko vijola obrobo in kasete, pa ga je čez 2 leti ko je drugo rodila menjala za tistega na navadne vrečke, ker je bilo predrago...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
27.10.2010 16:49:54   
Mateja81
Koš za plenice - mi ga nismo imeli v prvo in ga tudi ne nameravam kupovati za sedaj. Se mi zdi brezvezen strošek...

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

Neposredna povezava do sporočila: 3582
27.10.2010 16:58:14   
Renesme**
no še poročilo s pregleda, bdw: men so ti pregledi zdaj na koncu takoo všeč, pridem gor, polna čakalnica žensk, potrkam, odpre, o ctg, kar pridte noter imam prosto, grem za pol ure počivat....user posted image potem sem takoj na vrsti pri G....uau...

CTG: prvi je bil ravna črta pri 40, drugi ravna črta pri 60, zdaj je bilo pa takole, ravna črta pri 30-35, potem pa vsake 5 min popadek, en je bil do 80, drugi pa do 50-60, ampak to so bili tisti lažni, sem pa čutila, ko mi je trebuh otrdel pod prsmi....je bilo pa tudi časovno usklajeno z brcanjem, tako da mali je danes norel in sem mogla prav utrip lovit....no to baje še ni nič, ker pravi popadek bi trajal, tukaj je pa krivulja takoj padla....
pregled: mat. vraz zmehčan, je pa še zelooo visoko, skoraj ni dosegla in še zacementirano (po njenih besedah)....pa je rekla, da še ne bo tako kmalu, sicer imam pa rok šele drug petek tako da, kaj reveža podim venuser posted image

pritisk mal povišan, urin bp, kg +0,5kg  od prejšnjega tehtanja (me je sestra pohvalila, glede na prejuser posted image )

in....čakamo....sva šli z malo še potem v BC po tisto igralno podlogo sonček, ki je zdaj v akciji....sem srečala še 3 babe iz drugih firm, so me kar gledale kaj jaz po BTCju šetam, drug teden mam pa rokuser posted image ...jah kaj le, delam na tem, da bi imela že ta teden rokuser posted image
Pa po njami tortice v Zvezdo sva šli in domov, kosilo kuhat....

pes: jaz bi ga takoj imela, spada v tisto idilo o družini...ampak ko pomislim koliko dela je z njim, pa otroci...si pes ne zasluži tega zanemarjanjauser posted image ...ko bom imela čas zanjga in otroci toliko veliki, da bodo tudi sami skrbeli zanj potem pa ja....je pa tako, manjše otroke kot imaš večjega psa rabiš! So bolj potrpežljivi in manj napadalni....
pes že od prej...ni problemov če je navajen na majhne otroke, če pa je bil prej celo življenje samo z odraslimi pa rabiš kar malo treninga, da ni preveč ljubosumen...
kdaj ga otroci ne maltretirajo:  jaz kakšnega malega psa nebi kupovala pred šolo...velikega (labradorec, zlati prinašalec...) pa lahko, tam okoli 4 let. Mojadva sta letos feb. kupila novega pudlja, pa je bila tamala takrat stara malo več kot 3 leta...pa to nisi vedel koga bi gledal, koga bi kregal....naša bi se kar valjala po njem, ga vlekla za vse kar visi, jahala....zdaj je že boljše, čeprav zdaj sta na isti ravni, skoz se bockata, če da ena slučajno mir, jo gre druga dregnit....skratka kot bi imel 2 otroka ne enegauser posted image
Jaz sem bolj za varianto najprej kakšen morski prašiček, zajček....da se otrok navadi, da je treba za žival skrbeti in z njo lepo delati....

Neposredna povezava do sporočila: 3583
27.10.2010 17:07:13   
majabar
Dobro jutro!
Pri meni se vedno nic novega, ocitno bomo pocakali na rok v petek, ko se bomo odlocili, kako naprej. Se dobro, da se vsake toliko vidim v ogledalu, dase sploh spomnim, da sem noseca. Aja, pa na WC sredi noci hodim, seveda. Tu in v Sloveniji so ze vsi nestrpni...

Neposredna povezava do sporočila: 3584
27.10.2010 17:08:39   
philadelphia
Živjo user posted image

Imam eno vprašanje. Kater deodorant boste uporabljale, če ga boste sploh? Vsi pravijo, da kakšnega nevtralnega, samo ne vem katerega bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.10.2010 17:11:04   
aleksa83
Renesme vse najboljše

lepo praznuj!!!

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.10.2010 17:43:54   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

nismo imeli ne v prvo niti zdaj, pakiram v navadne vrečke iz trgovine, pa ven na balkon v smetikanto samo za pleničke...smeti pa tako moj odnaša, ni v prvo nič smrdelo...če pa nimaš balkona je pa druga pesem....

glede koška za perilo pa je pri nas bilo enako. Pleničko smo zavili v te tamale vrečke - od sadja in ostalega ... pa v koš na balkon ... smeti pa odnašamo tako in tako dnevno. Prvič koška nisem čisto nič pogrešala, tako da ga sedaj tudi ne bomo imeli. So pa jasno tukaj mnenja deljena ...

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 27.10.2010 17:45:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.10.2010 17:55:22   
miya84
Koš za planice-jst sm ga v Mullerju kupila,ga prodajajo za 10€ ,noben strošek sploh user posted image

CTG
-Danes sm tudi jaz imela prvi CTG,vse ok,mali živahen zelo,z glavico je pa še kar visoko je rekla,se še ni spustil nižje.

Glede pregledov,je men tud took fajn,k pridš si prec na vrsti hehe.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.10.2010 19:22:22   
november2010
Hvala za nasvete glede koša, bom še v mulerja skočila pogledat kakšen je....

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.10.2010 19:29:20   
ječi12
čer

renesme drug let boste mel pa res žur ej :)

a ni nbena rodila? :) no sj mate prou,še ni november ane.

library js bom uporabljala normalno kot zdj eno rexono mam. že prej nism uporabljala nobenih močnih,al pa kšnih dišečih,ampak samo stik,parfumi pa itak odpadejo.

js pa pr G pridem na CTG,pol pa po ctgju vsa zaležana nazaj v čakalnico dokler nism na vrsti. nobenega priviligija...mam v petek spet.očitno bom zdj tkole usak petek tam,ker mam lih polne tedne ob petkih.

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.10.2010 19:43:02   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

Živjo user posted image

Imam eno vprašanje. Kater deodorant boste uporabljale, če ga boste sploh? Vsi pravijo, da kakšnega nevtralnega, samo ne vem katerega bi user posted image

Jst že skozi uporabljam kristal v kamnu, je super, ker nima vonja in lahko kombiniraš s parfumi.
Pa tudi, če se fejst potiš, se ne mešajo vonjave z deodoranti, kar potem na koncu še bolj smrdi.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.10.2010 20:04:30   
aleunam
Sem počistiladnevno sobo in kopalnico, jo zdrgnila ter tla pomila na vseh štirih. Pa nič ne zgleda, da bi se user posted image  kam mudilo, jaz pa bi se že rada rešila in seveda cartala.

Bomo videli, kaj mi bo jutri G rekla. Prejšnjič je omenila, da če me prej nič ne zagrabi, me v petek pošlje v P, pa se potem oni naprej odločijo - ker naj bi bil plod velik.

Zdaj sem pa postala čist lena. Sem se sede tuširala tako dolgo, da sem vso vročo (tople je še nekaj ostalouser posted image ) vodo porabila. Posušim si še lase, potem pa pred tv.

Renesme, čestitke za rd. user posted image user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.10.2010 20:23:36   
majabar
aleunam, torej je mozno, da v petek obema sprozijo porod. Jaz se vedno ne verjamem, da bom v nekaj dneh mamica...nemogoce:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.10.2010 20:31:41   
pajac
Aleunam.. pol sva pa imeli enaki orpavili.. edino, da mene kopanje še čaka.. lasi pa so jutri na vrsti, ker ne grem jih zdaj umivat pa sušit tudi, če taka grem rodit user posted image Sem čisto hin....

Držim pesti, da bosta obe z majabar rodili spontano, z lahkoto in čimprej....

Majabar vidim, da sprašuješ glede umetnih popadkov.. veš kaj jaz mislim.., da tile vedno morajo bolj boleti kot tvoji lastni, ker jih dajo zato, ker so tvoji neučinkoviti.. No koliko dejnasko več bolijo od tvojih, ki bi bili učinkoviti, pa mislim da ne kaj dosti... Meni so prvič sprožili s svečko, samo sem imela po odteku plodovnice dosti močne svoje popadke, da dodatkov nisem rabila, pa rodila sem v 3 urah od prvega popadka...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.10.2010 20:33:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

aleunam, torej je mozno, da v petek obema sprozijo porod. Jaz se vedno ne verjamem, da bom v nekaj dneh mamica...nemogoce:).

čimprej začneš verjeti boljše je.. da ne bo presenečenje (sepenjecenje, kot bi rekel Peter) user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.10.2010 20:37:15   
zori82
punce eno user posted image ali ima katera vzmetnico Baby Alergo (Legea). Ravno sm jo oprala (prevleko) na 90 in me zanima ali jo lahko dam v sušilcauser posted image moj je namreč una "navodila" vrgu v smeti in ne vem ali dat not ali neuser posted image  

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.10.2010 20:47:25   
majabar
pajac, hvala za tvojo izkusnjo. Itak ne bom imela s cim primerjati, bolelo bo v vsakem primeru. A je dobro slisati, da se nisi po zacetku bolecin mucila na primer se 12 ur! Bo pa po mojem res sepenjecenjeuser posted image .

< Sporočilo je popravil majabar -- 27.10.2010 20:49:08 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.10.2010 20:57:48   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

pajac, hvala za tvojo izkusnjo. Itak ne bom imela s cim primerjati, bolelo bo v vsakem primeru. A je dobro slisati, da se nisi po zacetku bolecin mucila na primer se 12 ur! Bo pa po mojem res sepenjecenjeuser posted image .

jah.. moja G (takrat Strahova) je na PDP rekla, ah to bo vsak hip otrok je čisto spodaj.. pa še 1 cm sem bila odprta od 34.tedna... No, šla sem 11 dni čez rok, sprožali s svečko, ki je spustila, nove pa niso dali zaradi gužve v porodnem bloku, nato pa mi je ob enih ponoči odtekla voda cca 1 dcl, ker je Peter zamašil porodni kanal in mi skoraj niso verjele.. No po petih minutah popadki na ful na 3 minute, komaj sem se spokala v porodno, in ko sem prispela iz sobe dol sem bila že 7 cm odprta.. za klisitr sem prosila, ker mi ga niso hoteli dat... Pol je pa kar šlo .. ob 4:19 je moj rekel Petra imava! (spola nisva prej hotela vedet...) Pa še prej bi bil zunaj, če ne bi jaz tiskala z nogami namesto trebuhom....Ampak se ne smem pritoževati...
Vsem želim, da bi bilo čim krajše in čim manj boleče.. ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.10.2010 21:40:10   
pajac
tale moj otrok bo meni na hrbtu pod jetri ven pogledal...user posted image sem že čisto hin.. sili nekam gor.. po moje je izgubil zemljevid....user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.10.2010 21:41:26   
ječi12
uau pajac tole je pa zakon porod.
sm mela kšno stvar clo podobno :) to da mi je ob 1h zjutri v porodnišnci(so mi hotl zjutri sprožit) voda odtekla,in sm bla 1cm odprta.....rodila tut mal čez 4...sam popoldan user posted image  16:05 user posted image  tko da je traaaajal. ampak ni blo hudga no.
bomo vidl kaj bo zdj. :)

grem gledat eno nadeljevanko...

une k grete rodit.srečno kekec user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?