Jada82
|
Jutro! Joj, kakšen krasen sonček je danes! Evo, počasi se bom oblekla in greva z malo malo ven na sprehod, da se naužijeva sončka Uf, jest včasih tud razmišljam o 2. otroku, pa me kar mine, že ko pomislim, da bi bla spet noseča ... kaj če bi spet mogla 3 mesece ležat? Ne vem kako bi, najbrž sploh ne bi ... pa pol spet skoz vse na začetku, ko je še majhen, pa bog var spet kakšne nore krče ... Ne vem, zaenkrat še sigurno ne. Če bom kdaj pozabila na to, pol pa mogoče Moj je rekel, da bi 2 imel ... bomo videli. Drugač se mamo pa mi zdej prav fajn, tamala je taka faca, smeško .. zabavna, prav fajna je! Ja, je že tolk velika. Kadar joka, zdaj vem, da je kej narobe, al je lačna, al zaspana ... neki je. Tko da, nekako guramo in nam je fajn Ja, glede službe, mam pa jest tud ful stresno in sem dostkrat hodila domov živčna, napeta, tečna ... ampak, po drugi strani pa mi je dajalo energije in zdej pogrešam mal tistega zanosa .... mah bomo vidli ... če me ne bodo itak ven vrgli, ker so jih v tem času, k me ni pometali že ful Bomo čakali in videli Evo, to je to, da se malo oglasim. Sicer pa nič novega, saj veste kako je biti doma .... prav veliko se ne dogaja. Mal sem sitna, ker je bil moj tud zdaj bolan 1,5 meseca, potem je imel pa še 1 teden neko konferenco in je bil cel dan zdoma ... tako da sem bila kot ena mati samohranilka, pa nikamor nismo šli. To se pa človek res naveliča. Upam, da bo vsaj zdaj novembra bolje Ma ja, 2 meseca sem že ves čas doma, največ kar je, grem h tastarim, al pa na kako kavo Tko da .... naveličana ... ampak sej bo. December bo pa fajn, gremo v toplice v Maribor na začetku, pol pa še konc meseca v Pariz Ja, tako da si ne predstavljam, da bi mela kakega managerja, ki bi bil cele dneve od doma ... zmeša se mi!!!! Aja, al pa Žirafa mislim, da ma moža, ki na ladji dela in se ne vidijo non stop. Svaka čast, meni se zmeša Lepo bodite!
|