|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
21.10.2010 20:38:43   
Smrketa13
No da mal prekinemo tole tišino....pr nas nič novga, jemo nič, beremo knjigo Moj otrok noče jesti user posted image user posted image user posted image
Kako uspavate vaše otročke čez dan. Jaz sem ugotovila, da ni varjante, da zaspi brez jože. Tut, če ga nosim pa da v naročju zaspi, pa ga dam pol dol in če se začne premetavat hoče jožo. A ma kera tut take težave. Sej zvečer mi ni problema, ampak čez dan bi pa lohk.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.10.2010 21:43:00   
Lenč.i
Jaz bi pa včasih rada, da še kaj popije, pa noče več. Vleče samo še zjutraj. Zaspi, če je ful zaspana, včasih pa treba tudi mal pozibat. Zvečer pa tudi pri nas ni problema.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.10.2010 8:12:57   
MATEJKA_
še vedno ti noče nič jesti? si že kaj govorila s patronažno ali P, včasih poznajo kake trike?
žal ti tu res ne znam pomagat, naša dva sta oba jedca - včasih bolj včasih manj, ampak nekih večjih težav ni.
našega moram čez dan in velikokrat tudi zvečer uspavat na rokah. pač nekaj časa zibam in počakam, da res trdno zaspi. zvečer skoraj vedno v pokončnem položaju, mu takrat leže v naročju ne paše. pa je že blo obdobje, ko je čisto sam zaspal, pa je žal hitro minlo. starejšo sem takrat tud do 9m nosla na rokah, da je zaspala, pol pa je naenkrat se odločla, da bo lepo sama zaspala in je tako ostalo. ta pa si že zmišljuje - enkrat tak, drugo rundo drugače. že 2,5 tedna gledam, da je rutina čez dan enaka in zvečer malo drugačna, ampak vsako večer enaka. pa nič ne zaleže. še vedno isti šmorn. no, enkrat bo že, upam, da še pred vrtcem, user posted image ker tam pa glih ne bodo po rokah nosli...

no, po 7 dneh brez zizer, je končno sprejel tud flaško - danes zjutraj je popil celo dozo na flaško. ampak očitno je res rabil pavzo vmes, ker dokler sem mu flaško ponujala namesto zize, je enostavno ni hotel sprejet, zdaj ko pa je vmes imel nekaj dni zajtrk na žćlico, pa si je premislil. user posted image  ups, mislim, da sem podobno že včeraj napisala... eh, vseeno, tak imam že skoraj samogovore tukaj user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 22.10.2010 8:15:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 628
22.10.2010 8:41:47   
Tinca Malinca
No, pa se še jaz malo oglasim po dolgem času user posted image . Saj nisem pozabila na vas ... sem bila pri starših in sem samo na hitro počekirala FB od časa do časa.
Vidim, da se pri vseh na polno dogaja.
Matejka, super, da je sprejel flašo user posted image user posted image user posted image . Res se vsega navadijo, ko so postavljeni pred dejstvo. Jaz tudi ugotavljam, da bo potrebno ukinit dojenje - zdaj ima že 4 zobke in kar konkretno ugrizne, kar zna biti travmatično zanjo in zame user posted image .
Smrketa, jaz bi tudi poklicala patronažno, da kaj predlaga... je kar zaskrbljujoča tale neješčost. Kako je pa s kilami in višino?

No, jaz zdaj čakam in čakam, ali bomo dobili vrtec ali ne. Na čakalnem seznamu naj bi ostalo zgolj še 11 otrok - mi menda ne bomo med njimi. Bojim se samo, da nas bodo dali nekam na X konec Ljubljane in se bo treba vozit ne vem kam.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.10.2010 11:02:50   
alea_si
Uh, mi smo pa danes prespali prvo noč! Je spal od pol osmih zvečer do šestih zjutraj, se potem najedel in potegnil še do pol devetih! Po osmih mescih dokaj pogostega zbujanja ponoči (še pred dobrim tednom je jedel po trikrat na noč) smo, upam da, prišli do faze, ko bo raje spal kot razgajal user posted image  Upam, da danes ponoči ne bo pokvaril prvega vtisa user posted image

Sicer pa nasploh z uspavanjem nimamo težav. Sva ga že od četrtega meseca odložila v posteljico brez kakšnega nošenja na rokah ali zibanja pa je šlo. Vmes je bilo kakšno obdobje, ko je jokal in hotel ven, ampak se je izplačalo malo stisniti zobe in mu ne ravno takoj ugoditi, ker zdaj res lepo zaspi. Takrat ga je kateri izmed naju šel malo pobožat ali malo zapet, ampak res ga strogo nisva jemala iz posteljice.
Čez dan sicer rabi malo več časa, ampak če ujamem pravi trenutek, tudi čez dan zaspi kar OK. Itak pa ga nošenje na rokah zdaj samo zjezi, ker ga ni navajen, tako da mi drugo tudi ne preostane.

Kar zadeva hranjenje pa bi zdaj res že morali kaj pojesti, ampak ti tudi verjamem, da ne veš več kaj naj. Mi smo se matrali dva meseca, da je kaj konkretno pojedel, potem pa je šlo. Si poskusila s kakšno zelenjavno mesto juho, ki jo jeste tudi vi in je malo slana? Pri nas je to šlo takoj v promet. Samo malo sem jo razredčila z vodo, da ni bila tako začinjena kot naša, pa je bilo super. In še zdaj zelo rad je juhe.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.10.2010 11:19:08   
MATEJKA_
alea - user posted image  za prespano noč.

midva sva tud probala s takim uspavanjem, pa se ni obneslo. dolgo pa ga ne morem pustit jokat v postelji, ker mi potem zbudi še ta starejšo (ki je sicer v drugi sobi, ampak ta jok gre skozi vse stene) in po še ona ne more dalje zaspat.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.10.2010 13:45:25   
Smrketa13
Glede hranjenja je pri nas tko. Žličke ne spravim v usta sploh, tko da ni odvisno od hrane, ki mu jo dam. Kr glavo stran obrne. Edino poje kaj, če mu dam z roko, recimo kakšen košček kruha ali banane, pa še to max 3 koščke. Glede teže in višine mislim, da ni težav 24.8. je imel 8150 in 71 cm, zdej pa (kolikor sva ga merila in vagala) 9050 in 73 cm. Se mi zdi da glede na cm je dovolj pridobil. Pa tut zadovoljen je, smeji se, ne joka, spi. Zdej bom še to knjigo do konca prebrala, pa da vidmo, če bo kej uporabnega, če pa nič ne bo pol bo pa treba obiskat P al pa patonažno poklicat. Dojiva se še vedno na 2-3 urce.
Ne vem, upam, da bo čez par tednov boljše.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.10.2010 14:15:07   
Smrketa13
Sem mu pa zadnjič dala pol rozine in je pokakal isti košček kot sem mu dala, se pravi je ni prebavil čist nič. V tej knjigi piše, da otrok lahko zavrača hrano, če prebavila še niso dovolj zrela....

Neposredna povezava do sporočila: 633
22.10.2010 14:57:26   
bili83
punce, kakšne čeveljčke boste (ste) nabavile za zimo za otročke??

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 634
22.10.2010 15:27:24   
alea_si
Smrketa zdaj čisto ugibam: kaj pa če bi kakšen podoj izpustila? Mogoče bi bilo bolje, če bi bil malo bolj lačen. Pa sploh ne mislim reči, da ga stradaj, samo poskusi recimo kakšno uro dlje počakati z naslednjim dojenjem. Če ni prevelike krize potem. To itak sama najbolj veš.

Sicer pa te, kar se višine in teže tiče, res očitno nima kaj skrbeti. Naš je enako velik in še malo lažji, pa se doji samo še zjutraj in zvečer pa še kakšen zgoljufan obrok vmes, ostalo pa kar pridno je. Očitno ima vseeno iz mleko še vsega dovolj.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.10.2010 16:51:16   
punsha
čeveljčki pri nas ne bomo nič še kupovali. Enej se še ne postavlja na noge, tako da ne rabi. Če mu bom kasneje kaj kupila, mogoče že samo zaradi mraza, bodo to mehki in topli čeveljčki. Sem vprašala na fizioterapijikaj priporočajo. Je rekla da zaenkrat samo kake termo nogavičke z bremzicami. Kasneje, ko bom pa kupovala čevlje pa naj bodo le ti mehki in dovolj prostora. Naj tudi ne segajo čez gležnje. Jih pa nisem še nič gledala

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 636
23.10.2010 21:08:59   
Smrketa13
To sem rekla, da moram napisat, kar sem prebrala v uni knjigi- moj otrok noče jesti. Zdel se mi je za crknit smešno. Rečeš svojmu otroku" A vidiš kolk je ta pa ta veliko pojedla, ti pa nič" in pol avtor napiše. To je za otroka isto kot, če bi vi šli na kavo z prijateljico in pol pride vaš mož in vam reče. Poglej kako ima tvoja prijateljita urejeno pričesko in kako je suha, ti si pa tako zapuščena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 637
23.10.2010 23:31:15   
alea_si
he he smrketa13, če tako vse razumejo, pa je to super! Se bomo vse zmenili! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
24.10.2010 8:40:06   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: alea_si

Uh, mi smo pa danes prespali prvo noč! Je spal od pol osmih zvečer do šestih zjutraj, se potem najedel in potegnil še do pol devetih! Po osmih mescih dokaj pogostega zbujanja ponoči (še pred dobrim tednom je jedel po trikrat na noč) smo, upam da, prišli do faze, ko bo raje spal kot razgajal user posted image  Upam, da danes ponoči ne bo pokvaril prvega vtisa user posted image

Sicer pa nasploh z uspavanjem nimamo težav. Sva ga že od četrtega meseca odložila v posteljico brez kakšnega nošenja na rokah ali zibanja pa je šlo. Vmes je bilo kakšno obdobje, ko je jokal in hotel ven, ampak se je izplačalo malo stisniti zobe in mu ne ravno takoj ugoditi, ker zdaj res lepo zaspi. Takrat ga je kateri izmed naju šel malo pobožat ali malo zapet, ampak res ga strogo nisva jemala iz posteljice.
Čez dan sicer rabi malo več časa, ampak če ujamem pravi trenutek, tudi čez dan zaspi kar OK. Itak pa ga nošenje na rokah zdaj samo zjezi, ker ga ni navajen, tako da mi drugo tudi ne preostane.

Kar zadeva hranjenje pa bi zdaj res že morali kaj pojesti, ampak ti tudi verjamem, da ne veš več kaj naj. Mi smo se matrali dva meseca, da je kaj konkretno pojedel, potem pa je šlo. Si poskusila s kakšno zelenjavno mesto juho, ki jo jeste tudi vi in je malo slana? Pri nas je to šlo takoj v promet. Samo malo sem jo razredčila z vodo, da ni bila tako začinjena kot naša, pa je bilo super. In še zdaj zelo rad je juhe.

Ja, mi HB zaenkrat (ker če se preveč hvalim, jih pol ponavad kmal dobim po grbi) tud nimamo problemov z uspavanjem. Ko približno vem, da je njena ura oz. da je zaspana, ko vidim, kako je bila aktivna in to, jo odložim v posteljico, dam zraven medveda in opico, pleničko  ter v usta dudo pa še vrtiljak prižgem in jo kar kmal zmanjka ... če pa jo kdaj dam v posteljo, ko ni zaspana, se pa kar igra in jo pol ponavad po ene pol ure ven vzamem, če ni nič ... sam večinoma zaspi. Tud zvečer. Takoj ko dam pleničko in dudo, se obrne na bok, zarije medvedu glavo v kožuh in že na pol spi. Sva jo pa tud kar tako navajala tam nekje od enega 4-5 meseca se mi zdi. Ja, je blo tud mal težav, pa joka, pa je šlo. No ja, včas pride obdobje, ko ima kakšne izpade in npr. zvečer joka pred spanjem ... ampak zguramo, pa je spet po starem user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede nošenja pa mislim, da s časom sami  to prerastejo ... saj, ko so pretežki, jih itak ne moremo več nosit ... pa je treba kaj novega izumit ... dojila pa najbrž tudi ne boš v nedogled .... Sej otroci se navadijo, sam včas mal traja, pa je mal trme, pa joka, pa solz ... pol pa vidijo, da ni nič hudega ....

Hranjenje - mah, naša kar je, no, edino kosila ne preveč (včasih je ravno kosilo ful jedla). Ima pa rada sadje, piškote, skutke, razne Linote, polento, gres .... pa dostkrat ji kar mal svoje hrane dam ... tko da, kar odpira tega svojega kljunčka ... ampak redi se pa švoh. Kaj čem, sem se že ene 2 meseca nazaj nehala sekirat, ker je dobrovoljna, energična .. user posted image user posted image user posted image
Ja, vem pa kako je hudo, če otrok ne je ... mi smo imeli predvsem probleme z mlekom user posted image Ni in ni pojedla dovolj ... jao, vsakič sem si rekla, na izi ... pa sem vsakič zgubljala živce. No ja, HB je kmalu prišel tisti 5. mesec, da smo še kaj drugega začeli jest.

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.10.2010 10:03:57   
Lily86
Dobro jutro! Naše porodniške se počasi iztekajo... Groza... Ne razumem mamic, ki komaj čakajo, da grejo nazaj delat, da se jim spet začne nekaj dogajat. Meni je tak fajn doma z mojo dojenčico. Je najboljša družba! Pa vrtca tudi še nimamo... V štirih različnih vrtcih je na čakalni listi, upam da dobi kaj!

Danes ponoči prvič zizo nadomestili s sokom. In je šlo! Malo se je pritoževala, potem pa spila par požirkov in zaspala nazaj. Tako da je bila prvič celo noč v svoji posteljici! Če bo šlo tako naprej, se bova dojili samo še zvečer, dokler pač bo mleko... 8 mesecev dojenja se mi zdi kar ok in čisto dovolj. Boljše da se zdaj sama odstavi (podnevi se sploh noče dojit), kot pa da se matrava takrat, ko bo treba v vrtec. Po eni strani se mi zdi fajn, da je že tako velika, po drugi strani pa mi bo kar manjkala ta povezava z dojenjem. So tak luškani ko pijejo in jamrajo zraven od zadovoljstva... Kar leti ta čas... Se včasih sprašujem, kam je šel moj dojenček, se mi zdi da smo jo ravno prinesli domov...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.10.2010 10:22:35   
Jada82
Ja, res gre tako hitro čas! Joj, mene včasih tud kar spreleti! user posted image user posted image user posted image Res, tako so že veliki, niso več nebogljeni ... groza! Ampak ne vem, jest jo mam kar skoz bolj rada, res, skoz bolj se čutim povezano z njo, pa se nisva nikoli dojili. Zdaj velikokrat skupaj zaspiva ... če ne še popoldne, pa vsako jutro, ko še potegneva v ta veliki postlji in tok je fajn, k zarije glavico vame! user posted image user posted image user posted image ooooo user posted image

Drugač sem pa jaz ena tistih, ki na čase pomisli, da bi blo fajn spet it v službo. Pa ni nič narobe z mano. Mi je fajn doma ... sam je pa skoz isto! Vem, da mi pol ne bo všeč in bom pogrešala bit doma z user posted image , ampak kaj čmo, taki smo ljudje ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.10.2010 11:57:34   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

To sem rekla, da moram napisat, kar sem prebrala v uni knjigi- moj otrok noče jesti. Zdel se mi je za crknit smešno. Rečeš svojmu otroku" A vidiš kolk je ta pa ta veliko pojedla, ti pa nič" in pol avtor napiše. To je za otroka isto kot, če bi vi šli na kavo z prijateljico in pol pride vaš mož in vam reče. Poglej kako ima tvoja prijateljita urejeno pričesko in kako je suha, ti si pa tako zapuščena user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
25.10.2010 12:06:13   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Dobro jutro! Naše porodniške se počasi iztekajo... Groza... Ne razumem mamic, ki komaj čakajo, da grejo nazaj delat, da se jim spet začne nekaj dogajat. Meni je tak fajn doma z mojo dojenčico. Je najboljša družba! Pa vrtca tudi še nimamo... V štirih različnih vrtcih je na čakalni listi, upam da dobi kaj!

Danes ponoči prvič zizo nadomestili s sokom. In je šlo! Malo se je pritoževala, potem pa spila par požirkov in zaspala nazaj. Tako da je bila prvič celo noč v svoji posteljici! Če bo šlo tako naprej, se bova dojili samo še zvečer, dokler pač bo mleko... 8 mesecev dojenja se mi zdi kar ok in čisto dovolj. Boljše da se zdaj sama odstavi (podnevi se sploh noče dojit), kot pa da se matrava takrat, ko bo treba v vrtec. Po eni strani se mi zdi fajn, da je že tako velika, po drugi strani pa mi bo kar manjkala ta povezava z dojenjem. So tak luškani ko pijejo in jamrajo zraven od zadovoljstva... Kar leti ta čas... Se včasih sprašujem, kam je šel moj dojenček, se mi zdi da smo jo ravno prinesli domov...

No, jaz sem tudi ena od tistih mamic, ki si potihem kar želi nazaj v službo. No, res bo ostalo manj časa z otročkom, bom pa jaz bolj polna življenjske energije in idej ... in se bomo imeli še lepše kot zdaj user posted image . Pa služba meni tudi ne vzame toliko časa, ponavadi sem gotova že okoli 12. ali 1. in res me napolni z energijo - tako je delo z otroki user posted image .
Tudi mi še čakamo vrtec, res upam, da ga bomo dobili. user posted image tudi za vas Lily!

user posted image user posted image user posted image za ukinitev dojenja ... pri nas je zadnje čase kar kriza, že od poletja je prespala celo noč, zadnje dni se pa zbuja in ne pomaga nič drugega kot dojenje. Sem mislila, da bomo počasi nehali ... user posted image .

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.10.2010 15:15:14   
punsha
Uf joj, služba... Jaz sem doma že eno leto in pol. Pa moram rečt, da uživam. Meni je tako fino biti z malim, res je čudovit fant in z njim bi bila prav vsak trenutek. Zavedam se, da je pač življenje drugačno in počasi se bo treba navaditi in biti malo brez malega. Jaz ga pogrešam že ko grem po nakupih user posted image . Mi bo kar težko, ko bo treba v službo. Meni in Eneju. Včasih ko me ni ob njem in ko pridem spet domov (po kakih 2 urah), je mali čisto v luftu, on se kar smeji, pa skače , kar meče ga user posted image . Res se bo treba počasi privajat. Sicer tudi jaz v službi maksimalno uživam in res sreča, da sem potem tudi hitro doma - ponavadi malo čez 1, če se ne zmislijo kaj novega user posted image . Moram pa malega privadit, da bo znal sam zaspati, oz zaspati pri kom drugem. Sedaj pač tega nismo prakticirali. Sicer s spanjem nimamo kakih težav, ampak ne vem kako bo, ko bo kdo drug zraven.

Še tukaj malo pohvalim našega fanta. Začel se je postavljati na vse 4 user posted image . Sedaj par dni se tako guga user posted image . je preskočil obračanje iz trebuha na hrbet v levo stran. Očitno to pride kasneje na vrsto. Tako je bil danes pohvaljen na fizioterapiji user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.10.2010 15:48:34   
Lenč.i
Pa naj se še jaz malo pohvalim: naša user posted image  se že poseda iz ležečega položaja - z ene strani, drugo stran pa še trenirava. Na vse štiri jo jaz postavim, apmak po parih gugih pade na trebuh. Jo rokice še ne držijo.
No, bravo Punsha za vaš napredek.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.10.2010 18:47:54   
Smrketa13
Glede veselitve odhoda nazaj v službo je ta odvisna od tega ali imaš rada svojo službo in sodelavce user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.10.2010 18:55:35   
Smrketa13
Glede čeveljčkov, mi tut ne bomo nič kupili, dokler ne bo hodil. V pikapolonici sem kupila ene copatke, pa jih imamo, če kam gremo.

Neposredna povezava do sporočila: 647
25.10.2010 19:23:04   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Pa naj se še jaz malo pohvalim: naša user posted image  se že poseda iz ležečega položaja - z ene strani, drugo stran pa še trenirava. Na vse štiri jo jaz postavim, apmak po parih gugih pade na trebuh. Jo rokice še ne držijo.
No, bravo Punsha za vaš napredek.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vas, Lenč.i in za Punshinega Eneja!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.10.2010 20:14:53   
Smrketa13
Sej ne vem,a sem to že enkrat spraševala, pa nisem dobila odgovora al pa nisem. Že parkrat ko je šel naš kakat je mel temne nitke v kakah. A ma še kateri od vaših? Na netu sem mal brala, da je to lahko kri, neprebavljena hrana, gliste, prebavljena hrana -vlaknine. Sem mal gledala pa mi zgleda kot gliste, ker mi zgleda mrtvo. Tut za kri se mi zdi pretemno, ker smo že enkrat bli za kri pa takrat je mel ful svetlejše.

Neposredna povezava do sporočila: 649
25.10.2010 20:59:46   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Sej ne vem,a sem to že enkrat spraševala, pa nisem dobila odgovora al pa nisem. Že parkrat ko je šel naš kakat je mel temne nitke v kakah. A ma še kateri od vaših? Na netu sem mal brala, da je to lahko kri, neprebavljena hrana, gliste, prebavljena hrana -vlaknine. Sem mal gledala pa mi zgleda kot gliste, ker mi zgleda mrtvo. Tut za kri se mi zdi pretemno, ker smo že enkrat bli za kri pa takrat je mel ful svetlejše.

banane?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!