Jada82
|
Ja, jest bi se tud poročila, pa imela možev priimek ... da bomo imeli vsi 3 isti priimek, ne vem, glede tega sem tradicionalna Nakupovalni voziček ... jest jo že dam noter, zdej že ene parkrat, zato ker res že fajn sedi in je super ... čeprav tudi tam rata tečna .. ne mara trgovin, ker ni v središču pozornosti, ker mami okol gleda ... pol ji pa dam kakšno stvar, ki jo bomo kupili, da se zamoti Zobki ... mi mamo 2 spodaj, to je to ... že več kot 1 mesec. Prvi je pogledal, ko je bla stara 7 mesecev, drugi pa kmalu po tem. Zdaj pa nič No ja, pa vseeno upam, da ne bo tako hudo pri zgornjih, kot pri vas, Niwci Tinca Malinca, super, da ste dobili varstvo! Se ti je oddahnilo, ane? Plazenje ... naša tamala se sicer še ne plazi, ampak se pa vedno hitreje vleče po tleh kot ranjen vojak, res, prav hitra je že in ful ji je fajn, da se premika ... že odpira določene omare in vlači stvari iz nizkih poličk Pa na vse 4 se postavlja, tako da se bo najbrž prav kmalu začela plazit. Joj mene Pa zdej se že sama vsede. Jaz jo dam na tla, da sedi, potem gre ona na vse 4, pa se nazaj vsede, to ji je ful fajn. Kotalit se sploh več noče .... tud če ji pokažem kako (čeprav je fajn znala, zdej pa nič), gre kar v jok. Ni ji. Tud v RA je rekla, da se bo najbrž kar direkt vsedla iz ležečega položaja. Tako da ji zdaj bolj te vaje kažem, ker ji je to bolj všeč. Res jo moram pohvalit, prav pridna punčka je ratala, tak dobrovoljček, tako da se mamo super. Ona se kar sama zamoti in zaigra. Ravno danes je začela listat knjigice Pa včer sva se že igrali, da pijeva iz šalčke, in je ona, pol je pa men dala, pa spet ona Spanje ... naša zdej ma končno en ritem ... sicer če sem kam namenjena, se ne oziram, ker potem pač ne bi mogli nikamor it, vendar pa je, da preživimo dan, vseeno najbolje, da sledimo temu ritmu. Spat jo dam ob 8h, zaspi takoj, potem pa odvisno od noči (tu še vedno ne vem, kaj pričakovat, al se zbuja al pa spi celo noč), spi tam nekje do 5h oz. 7h ... kakor je. Potem vstanem, naredim mleko in zaspi še do ene 8h. No, če spi celo noč pa do 7h, pol ponavad več ne zaspi. Potem smo pokonci, pa jo dam spat okol 10h, 11h. Ponavadi spi 1 uro. Potem naslednje spanje je okol 3h, 4h, spi okoli 2 uri. In potem je že večer in spat ob 8h Tko da je kar fajn .... če pa spi manj čez dan, pol je pa mal tečna, sam no ja, kar gre Drugač pa ugotavljam, da ni nič pametnega po tv Kaj naj delam, moj je v nočni, brat se mi ne da, kar kaj bednega pa tud ne bi gledala Morm še mal pogledat spored. Aja, drugač je pa naš cel polentar, res, to ima najraje. Dostikrat ji za večerjo naredim polento, kuhano na mleku in je čist happy. Prej je pojedla ornk porcijo, kot za odraslega Evo, šibam še pomit posodo, da ne bo za dobro jutro ostalo
|