|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
27.10.2010 13:50:17   
Njeli
Hvalaaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image Že 2dni se mi samo smeji, ne morem si pomagat.. user posted image user posted image

Prekrasne fotkice ste na mail poslale!!!! user posted image user posted image user posted image

Joj jaz tudi obožujem kitajsko hrano, o MC pa raje nebi.. *njaaaamsii* user posted image
Imam sicer srečo, ker so v MB kar štirje, če nisem katerega ven spustila in zdaj prav pogosto že tja zahajam se mi zdi.. user posted image mami 27 bo treba še bolj pogosto k tašči hodit!! user posted image

Juuhuuu juuhuu.. user posted image Lep dan vam želim, božajte svoje trebuščke!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 27.10.2010 13:51:09 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.10.2010 13:51:06   
fluf
uuu mami27 čestitke user posted image
jaz zaenkrat ne sodelujem ne na mailih ne na FBju, ker straši ne vedno... še vedno, pa sem nekje v 10-11t (ker nimam PDPja in čakam na naslednji pregled je to mal težko določit).
Uspešno povedala šefu danes, ker sem kdaj mal "bleda in nekoncentrirana"... pa lih fino se sezide. Punca, ki jo nadomeščam pride iz porodniške ravno, ko bom jaz odhajala user posted image itak pa nisem zaposlena in bom mamica študentka... joj upam, da se mi sezide po planu in da do poroda naredim vse kar se narediti da na faksu...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.10.2010 14:08:55   
mami 27
O,Njeli, verjemi da pridem v MB na McCountry-ja, ta je zakon user posted image

Fluf, a mami študentka, kot jaz v prvo user posted image
Samo država pa tut nič ne poskrbi za mlade starše, katastrofa.
Jaz sem komaj shajala s starševskim nadomestilom user posted image še dobro da je moj imel plačo...

Če maš še kako najemnino al kej, si pa sploh oplel user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.10.2010 14:31:04   
Njeli
mami 27 se strinjam, odličn je!!! *mmm* user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.10.2010 14:33:34   
vesna_b
ah ne, nagci so boljši... user posted image

no, da ne bo pomote, chicken McNuggets al kako se že napiše. pa veeeeeeelik pomfri
ker moj tega ne mara, si McDonalds privoščimo s tamalo, ko gremo same v mesto user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.10.2010 14:40:09   
fluf
mami27... ja saj me kar malo skrbi... sicer upam, da bodo tudi straši še nekaj pomgali, ker tudi moj nima juhu plače user posted image oz. ima zelo slabo plačo...
zdej sm začela sploh šele brat... nadomestilo (to je tistih 180€), pa neki bo še otroški dodatek, pa štipendija... to je pa kar to... zato bom poskušala mal prek študenta še delat, ko bom lahko. Upam, da bo tašča z veseljem varuška... ampak da bi pa po 9ur in 5 dni puščala otroka pri njej pa ne hvala. Za začetek pa upam, da mi bo prav prišla user posted image nimam druge... bova že. Če bi čakala na idealni čas za otročička ga ne bi mela nikol

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.10.2010 14:48:10   
vesna_b
fluf - saj se da. boš videla, da bo šlo.
pač ok, saj otrok ne rabi nekih znamk za oblečt. verjemi, kik ima poceni in dovolj kvalitetno, za otročke pa sploh. jaz tam kupujem, pa imava oba recimo da solidne plače.
pleničke tud ne rabiš pampers, mi mamo hoferjeve najraje - začel sm jih uporabljat, ko je imela po pamperskih rdečo ritko in smo probali vse druge, pozdravili smo s hoferjevimi in pri njih ostali. čeprav sedaj mamo že mal odvajanja. včasih nam rata.
sicer pa - če boš mela ti punčko, jaz pa fantka, ti lahko marsikaj posodim... user posted image
za začetek mamo itak sam nevtralno, tako da to bom porabila, pol bomo pa videli, al nabavljamo, al ne... user posted image
opremo dobiš rabljeno zelo ugodno (bolha, mojalbum.com,... )
ma saj to je - čakat idealni čas... tega ni. največ je to, da imaš pravega partnerja, da se razumeta, drugo se pa da.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.10.2010 14:48:39   
Njeli
vesna_b jaaa obvezno s sladko-kislo omako!!! user posted image Jaz ponavadi vedno vzamem kaj druga oz. kar se mi zlušta! Ali nagece ali enga od burgerjev!! user posted image Aja, pa pomarančni sok mi fajn paše zraven, nisem lih ljubitelj gaziranih pijač..

< Sporočilo je popravil Njeli -- 27.10.2010 14:50:31 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.10.2010 14:49:58   
vesna_b
ha ha ha
ej, če se majčice kdaj odločimo za srečanje, mora obvezno bit v McDonaldsu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.10.2010 14:51:46   
Njeli
Pa cela skupina majčic z ogromnimi trebuški!!! user posted image user posted image Kak bi gledali.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.10.2010 14:56:24   
vesna_b
user posted image
ja, to bi bil hec user posted image
misliš, da bi napekl za sprot? user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.10.2010 15:03:21   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ha ha ha
ej, če se majčice kdaj odločimo za srečanje, mora obvezno bit v McDonaldsu user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.10.2010 15:03:54   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: Njeli

Pa cela skupina majčic z ogromnimi trebuški!!! user posted image user posted image Kak bi gledali.. user posted image user posted image user posted image

al pa se zgražali da zastrupljamo otroke user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.10.2010 15:06:40   
vesna_b
to pa ne, saj vsi vejo, da nosečka mora jest, kar si zaželi... user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.10.2010 15:10:48   
Njeli
vesna_b kake lušte si mi zdaj s temi smajliji nardila!!! user posted image Joooj, mislim da bom šla zdaj kr en puding pojest, kr moj želodček postaja lačen.. user posted image Le kakšna čakalna vrsta bi bla za kakih 50 nosečk, vprašanje, če imajo toliko zaloge! user posted image user posted image

mami 27 hahahaha, tota je dobra, res bi blo smešno pomoje, nič jim nebi blo jasno.. user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.10.2010 15:11:08   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

zdej sm začela sploh šele brat... nadomestilo (to je tistih 180€), pa neki bo še otroški dodatek, pa štipendija... to je pa kar to...

Jaz mislim da sem dobila nadomestilo pa otroške cca. 300€ (govorim 3 leta nazaj), a si ziher da je samo 180€?!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.10.2010 15:12:51   
fluf
vesna_b hvala za spodbudo. Nekak tko tud midva razmišlava. mislm bova že. nisva prva, niti ne zadnje, pa v primerjavi z nekaterimi imava super pogoje. Pa starše, ki so nama pripravljeni pomagati (no sej še ne vedo)... žal kaj veliko prijateljic oz. znank nimam za kakšne podatjene cunjice... ampak lej bomo že nekako. Midva sva fuuul vesela, pa komaj čakava, pa ful uživava že zdej... pač poznal se bo, k moje študentske plače (ki pa ni majhna) ne bo... da bi se zaposlila se mi pa niti ne splača...

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.10.2010 15:32:43   
mami 27

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

vesna_b hvala za spodbudo. Nekak tko tud midva razmišlava. mislm bova že. nisva prva, niti ne zadnje, pa v primerjavi z nekaterimi imava super pogoje. Pa starše, ki so nama pripravljeni pomagati (no sej še ne vedo)... žal kaj veliko prijateljic oz. znank nimam za kakšne podatjene cunjice... ampak lej bomo že nekako. Midva sva fuuul vesela, pa komaj čakava, pa ful uživava že zdej... pač poznal se bo, k moje študentske plače (ki pa ni majhna) ne bo... da bi se zaposlila se mi pa niti ne splača...

fluf, sva bla na istem, pa sva preživela user posted image pa malemu tut nič ni manjkalo...

Ampak ta država je res v ****u! Ko se gre za otroškega, pa ti gledajo dohodke prek študenta!!!!
Za bruhat!!!! Pol mi nej dajo tut tako porodniško!!!

Jeb**ti!!! Sam ko pomislim,sem tko jezna! user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
27.10.2010 15:36:21   
fluf
hvala punce, k mene je zdele ene 2 dni kar fino stiskal... tko da zdej tud več delam in več šparava za tisto leto... čeprav moram reči, da lahko samo potrkam, da nama starši stojijo ob strani. Pa vem da ne malemu ne nama ne bo nič manjkalo. Tko k je rekla vesna... mal pogeldaš kje kaj kupiš... pa se da... vrjamem, da se da, če ne kompliciraš. Kar pa jaz ne, če še niste ugotovile user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.10.2010 15:54:25   
mami 27
Jaz sem tut šparala in delala celo nosečnost. In kako me država nagradi?

Da mi ušivih 200€ kvazi porodniške, za otroške mi pa upošteva vse za kar sem se v celi nosečnosti matrala zaslužit za otroka!!!! user posted image

Če je to kaka država!!!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.10.2010 16:27:00   
portorož
Se pridružujem debati, kjer se govori o mc hrani user posted image
Jaz bi tud lahko njihovega krompirčka+curry omakco+solato z italijanskim prelivom+pomarančni sok in seveda sladoled...., mmmm, njami, jedla v nedogled user posted image

Na, pa sem spet lačna user posted image

Kar se pa naše države tiče..., jaz sem glih zadnjič debatirala s kolekico na to temo..., bi kar stranko nosečk in mamic ustanovila in tam v parlamentu malo prevetrila te njihove zakone user posted image user posted image user posted image user posted image , ki so sprejeti in nastavljeni itak tako, da se njihove prepolne riti še bolj polnijouser posted image
Banda požrešnauser posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.10.2010 18:47:52   
Mishika
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Se pridružujem debati, kjer se govori o mc hrani user posted image
Jaz bi tud lahko njihovega krompirčka+curry omakco+solato z italijanskim prelivom+pomarančni sok in seveda sladoled...., mmmm, njami, jedla v nedogled user posted image

Punce ne delat lušt, jaz že več kot mesec ne morem jest nobenega mesa - ne klobas, ne zrezkov,......nič, edino cheesa pa spravim dol, pa je cela plesakvica notr.....zanimivo ni kej. A ima še katera tak odpor do mesa??? Sploh k zavoham kako dimljeno salamo.......mi kr dviguje.
Surov jajc ( tiramisu..) in bifteka pa jaz že v prvo nisem jedla, pa tudi zdaj ne bom, prvič sem se izogibala tudi majoneze.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.10.2010 18:54:14   
mami 27
Jst tut ne morem mesa user posted image

majonezo pa jem, ker tale "konzervirana" s trgovine ni ogrožujoča user posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.10.2010 19:04:53   
ninasiki
PUNCE JST BI FUUULL LEPO PROSILA ČE BI MI MAL PRPOPALE LINKE KJE VSE ŠE MAJO TE NOSEČNIŠKE PASOVE KER SM HOTLA NATOČIT NA MINISVET AL NEKI TAZGA IN TIST KAR HOČM NI ŠT. user posted image VEM PA DA STE PRLIMALE KR NEKI LINKOU FULL HVALA

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.10.2010 19:11:04   
mami 27
http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

tukile sem ga jaz naročila, pa nisem ne vem kako zadovoljna, sem mislila, da to mal drugač zgleda (da je zgoraj ožji), pa je isto širok, pa mam zgoraj ful lufta, smešno zgleda... pa ga pol zaviham...

http://carobni-svet.si/nosecnost/nosecniski-pas-srcka-svetlo-vijolicna

tukaj sem še našla!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?