|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
26.10.2010 20:44:00   
lisicamica
Živjo punce..
Ste me tako premamile s slikicami na gmailu, da sem prec poslala prošnjo za geslo..user posted image
Jaz imam jutri 2. pregled in komaj čakam, da dodam še kakšno mojo slikco moje pikice user posted image ..
Me pa res zanima, kakšne imate že trebuščke, meni se že kar fino pozna in bom težko še 14 dni skrivala v službi.. user posted image
Pa tudi s hlačami imam že kar nekaj težav.. user posted image

Drugače bom pa imela baje vsakič UZ, ker sem na 1. pregledu vprašala, kdaj bo naslednji UZ, da pride tudi moj z mano, da vidi user posted image  user posted image . Pa je rekel gin, da oni delajo vsakič UZ, da le tako preverijo da je z babyem vse OK..
V glavnem.. odštevam do jutri..user posted image

uživajte, pa se tipkamo jutri..

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.10.2010 22:22:24   
Njeli
Heiilaaa majčice!!user posted image

Pa smo preživeli NS. Naročeni smo bili komaj 18.15, tak da proti večeru sva že oba z dragim bila prav nestrpna.
Z mojim zakladekom je na srečo vse super!!!user posted image user posted image user posted image Raste kot gobica po dežju, poslušali smo srčka, vse meritve so v mejah normale in tudi moja maternica ne predstavlja težav, ker je ta septum baje na kontra strani kot posteljica. Doktorca je rekla, da sva lahko mirna in da se nimava česa bat, ter da si otrok v vsakem primeru izbori svoj prostor, le da je vseeno boljše, če imam malo več UZ, da se sproti stanje opazuje za ziher!!! Presrečna sva in končno pomirjena!!!! Moj je čisto v ekran padel, sva bila skoraj pol ure noter, pa mi je kasneje rekel, da mu je še to bilo premalo, nikakor se ni mogel nagledat.. user posted image
Za spol sva sicer vprašala, ker sva oba bolj firbčna, ampak je cel čas ležal tak, da je mel nogice skrčene. Smo se ga trudli obrnit, bodoča mami je na veliko kašljala, se obračala sem in tja, ampak očitno bi se še rad/a skrival/a.. user posted image
Važno, da je detece zdravo, to je edino pomembno!!!!!

Iskreno hvala vsem sonosečkam ki ste me ves čas pomirjale in držale pestke za naju!!user posted image user posted image

Za mail upam, da sem prav razumela in tudi prav poslala, za FB skupino pa se moram javit komu? user posted image  

Čestitke tudi ostalim za uspešno opravljene preglede in NS!!! user posted image user posted image user posted image

Mirno noč punce user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.10.2010 6:25:46   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

rakica 2007 joooj ne bit jezna si že v skupinci sm bla učer preveč obremenjena z našim škratkom ker sva bla prvič po 1 letu dobesedno 11 ur narazen tko da si že not user posted image   pikica, n'č jezna nisem user posted image tako, da se nimaš kaj opravičevat... sem mogoče jaz tako delovala... ni hudega - tudi jaz imam malega škrata, ki me ne pusti za rač. user posted image

ja punce služba je super noro se mamo kolektiv je uredu upam da bo še tko naprej pol PREGLED ja vidla svojo pikico veliko 2,52cm in mi je mahala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam če vm pa po pravici povem k sm se usedla tja na stou k sestri da mi je zmerla pritisk sm mela točno 100 utripou na minuto ej k da bi prvič sedela tm tok me je presekal user posted image noampak vse je ok srčk smo tud vidl tko da jeeej nasledn tedn morm it dat še kri pa vodo pol pa sam naročit na nasledn pregled čet 4 tedne uuuh kje je še to user posted image

šibam tečka kliče

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srčka.... supeeeer - jah tudi jaz imam šele čez 1. mesec pregled user posted image mah saj si tukaj krajšamo čas, da nam gre hitreje user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
27.10.2010 6:32:12   
RAKICA2007
Jutrooo punce...
samo na hitro - se moram učit user posted image

savna; mi smo bili tudi v toplicah - jaz nisem obiskovala savne (ne v 1. user posted image ne sedaj ne ne bom-sem zajec in si je ne upam)
pršut, salame, sveži siri, biftek... v 1.user posted image sem jedla (biftek samo 1x) in tudi sedaj bom-če mi bo pasalo... je pa res, da sem vse te stvari jedla šele kasneje po 13.tednu... in v manjših količinah...

prosim, danes ob 17.30 pestkeeee zame - imam izpit... upam, da ga naredim... izvem pa rezultate takoj...

aja, pa na gmailu si lahko ogledate mojo malenkost v 1.user posted image - moj pravi, da sem že sedaj skoraj takšna (pa ni resuser posted image )-moški radi pretiravajo user posted image

se še kaj beremo kasneje

pa pa

user posted image 2007

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
27.10.2010 6:33:28   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Njeli

Heiilaaa majčice!!user posted image

Pa smo preživeli NS. Naročeni smo bili komaj 18.15, tak da proti večeru sva že oba z dragim bila prav nestrpna.
Z mojim zakladekom je na srečo vse super!!!user posted image user posted image user posted image Raste kot gobica po dežju, poslušali smo srčka, vse meritve so v mejah normale in tudi moja maternica ne predstavlja težav, ker je ta septum baje na kontra strani kot posteljica. Doktorca je rekla, da sva lahko mirna in da se nimava česa bat, ter da si otrok v vsakem primeru izbori svoj prostor, le da je vseeno boljše, če imam malo več UZ, da se sproti stanje opazuje za ziher!!! Presrečna sva in končno pomirjena!!!! Moj je čisto v ekran padel, sva bila skoraj pol ure noter, pa mi je kasneje rekel, da mu je še to bilo premalo, nikakor se ni mogel nagledat.. user posted image
Za spol sva sicer vprašala, ker sva oba bolj firbčna, ampak je cel čas ležal tak, da je mel nogice skrčene. Smo se ga trudli obrnit, bodoča mami je na veliko kašljala, se obračala sem in tja, ampak očitno bi se še rad/a skrival/a.. user posted image
Važno, da je detece zdravo, to je edino pomembno!!!!!

Iskreno hvala vsem sonosečkam ki ste me ves čas pomirjale in držale pestke za naju!!user posted image user posted image

Za mail upam, da sem prav razumela in tudi prav poslala, za FB skupino pa se moram javit komu? user posted image  

Čestitke tudi ostalim za uspešno opravljene preglede in NS!!! user posted image user posted image user posted image

Mirno noč punce user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prelepo NS in važno je, da je z malo pikico vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
27.10.2010 7:30:31   
Anonimen
dober dan punce :)

rakica2007 držim pesti pa itak boš nardila :) :) :)a smem vprašat kakšen izpit imaš, kaj pa študiraš....jaz grem pa danes na govorilne ure, se grem končno zmenit za diplomo (bi jo mogla že 2 leti nazaj pa sem se letos odločila da jo pa res spackamuser posted image )pa upam da bo mentor tudi tam...mi gre na živce, ko ga lovim že od poletja, razpiše ure njega pa potem ni....mi se pa zastonj vozimo v lj....

imate pa vse krasne bušije....

Njeli pa čestitke za nuhalno in ostalim tudi.....

lep pozdrav pa uzivajte se naprej :)

anonimnauser posted image

(odgovor članu lisicamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.10.2010 8:23:28   
Klaraklara30
Samo na hitro vas pozdravim...

Jaz sem dobro, energija se vrača, slabosti so minile (pa da se ne vrnejo!!!user posted image ), tako da vse ok.

Njeli user posted image user posted image user posted image user posted image za NS. Sedaj pa res mirno nosečnost, brez skrbi in problemov. user posted image user posted image user posted image user posted image

savna ni za nosečnice. Telo se preveč segreje, kar ni dobro za plod.

salame, pršut... tu pa tam kakšno že pojem. V 1. nosečnosti sem se bolj pazila in nisem skoraj nikoli pojedla nič od tega, luštalo se mi je pa kot user posted image .

Nič, šibam, imam polno dela. Treba izkoristit energijo, ki jo imam, preden me spet kakšna utrujenost ulovi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.10.2010 8:33:29   
vesna_b
lisicamica - sam preverjam - geslo si dobila?

njeli - super za odlične rezultateuser posted image , sem zelo vesela zate

rakica - bom držala pesti zate, seveda.
glede savn - jaz sem prvič enkrat bila, ampak sam v parni kopeli, par minut. itak je sam okol 30 stopinj, tako da sem se malo pogrela. ampak par minut, več ne. pršut sem jedla, saj ga obožujem in ni je pice čez kraško pico. user posted image  nisem sicer nekaj pretiravala, ampak prvič sem jedla vse, kar mi je pasalo

klaraklara - super da so slabosti mimo. naj tako ostane...user posted image

bejbe, sem pogledala slikce na mailu našem. kak ste ble luštne, kako ste luštne in komaj čakam nove slikice...
jaz včeraj nisem slikala trebuščka, bom danes, ko je točno 10 t (ooo, vstopam v 11 teden user posted image )

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.10.2010 9:00:17   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: mami411

Zdej pa čakamo naslednji pregled 19.11. v Postojni! Tako user posted image

Joj no user posted image   jaz pa 16.11. sem v PO.

No, me boš lahko prej razsvetlila kako je blo user posted image

Njeli
, super za NS!!! user posted image Zdrave pikice mamo!!!

Rakica2007, držimo pestke za izpit!!!

kar se tiče salam in pršutov, mi niti ne pašejo, sam kako salamo suho pa že pojem...
biftka se pa izogibam in ga ne bi! Pa tiramisuja tut, čeprav ga obožujem,
ampak surov jajc odpade user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.10.2010 9:36:16   
anchika
Pozdravljene sonosečke.
Vidim da govorite o hrani. Jaz moram rečt da se nisem pazila ne v prvi , ne v drugi, in tudi zdaj jem vse. Seveda ne pretiravam. Pretiravanje z nečem škodu tudi če nisi noseč. Jem kar mi paše. Vse mi paše. In ko pojem se itak slabo počutim po vsaki hrani., ne bruham vendar sem ful slaba. Ne razumem tega ker pa komaj čakam da kaj pojem pol pa je hudič. :Res čudno.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.10.2010 9:51:31   
vesna_b
ma jaz sem rekla, da pazila bom potem, ko bom dojila, in takrat res nisem jedla suhih izdelkov, salam, še šunke ne prvih par tednov. potem pa sem počas začela. sadje sem začela po malem jest po 14 dneh, pa tamale ni nič zvijalo, potem sem tud solato - ne celo skledo, ampak par listkov, pa naslednjič mal več... tašča se je za glavo držala, pa mi peso rinla, jaz pa pese ne prebavljam oz jo natanko 3* napiknem na vilico pri celem kosilu user posted image  sicer pa mi je to rekla patronažna, naj začnem. en krhelj jabolka prvi dan. čez dva dni že mal več. čez dober teden sem jedla češnje, njami user posted image

ampak ok, dobila sem faširano v omaki in špagete v porodnišnici za jest, doma pa ne bi smela user posted image  ja pa kaj še. skratka, kmalu sem jedla vse, razen... ja, tamalo je full zvijalo, če sem jedla mlečne izdelke. oz kak jogurt ali dva na teden je še šlo čez, ampak ker mi je pasalo, sem skoraj vsak dan za malico pojedla kak jogurt, pa kak mlečni namaz za zajtrk... no, ko sem s tem nehala, so krčki minil, tako da ni blo panike...

ampak v nosečnosti pa sem res jedla vse, kar mi je pasalo, v zmernih količinah. itak pa sem bila po full mali porciji full polna. user posted image user posted image  upam, da bo sedaj isto, sam sem pa jedla nekaj vsake 2-3 urce, ponavadi med obroki sadje.
aja, tiramisu. ko smo šli na kosilo in je bil za sladico tiramisu, sem kar vprašala, če je s svežimi jajci, pa so rekli, da je brez. joj, kako je pasal...user posted image

evo, pa sem se razpisala. za naprej in nazaj...user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.10.2010 9:51:33   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Pozdravljene sonosečke.
Vidim da govorite o hrani. Jaz moram rečt da se nisem pazila ne v prvi , ne v drugi, in tudi zdaj jem vse. Seveda ne pretiravam. Pretiravanje z nečem škodu tudi če nisi noseč. Jem kar mi paše. Vse mi paše. In ko pojem se itak slabo počutim po vsaki hrani., ne bruham vendar sem ful slaba. Ne razumem tega ker pa komaj čakam da kaj pojem pol pa je hudič. :Res čudno.

Hja, hormončki nas dajejo pa je to pol tako!

Meni pa nič ne paše jest user posted image Sej več ne vem, najrajš ne bi jedla nič! Ampak se tko matram kako mandarinco al
pa brioš. Vse kar mi gre v rit je kitajska kislo pekoča juha (a bom kitajca/kitajko rodila) user posted image Sam kaj ko ne grem do KP po hudičevo župo, bi jo mogla doma skuhat...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.10.2010 9:52:56   
vesna_b
jaz sem pa včeraj kuhala pečene kitajske pečene rezance s piščancem.

joj, kako smo jedli, s tamalo na čelu...user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.10.2010 9:54:29   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

aja, tiramisu. ko smo šli na kosilo in je bil za sladico tiramisu, sem kar vprašala, če je s svežimi jajci, pa so rekli, da je brez. joj, kako je pasal...user posted image

Zunaj je ponavadi tako ja, ker se s svežimi jajci hitro pokvari... Redkokje dobiš originalnega user posted image
Ampak je pa najboljši!

Jaz sem si v prejšnji nosečnosti kupila un prah-od Dr Oetker menda (kao krema), sam ni to to user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.10.2010 9:55:26   
mami 27

jaz sem pa včeraj kuhala pečene kitajske pečene rezance s piščancem.

joj, kako smo jedli, s tamalo na čelu...user posted image

uuuuuuuuuuuuu, mnjami!!! To pa bi!

Kere rezance kupuješ? jaz sem 1x ene kupla, pa niso bli dobri user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.10.2010 9:55:39   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

Zunaj je ponavadi tako ja, ker se s svežimi jajci hitro pokvari... Redkokje dobiš originalnega user posted image
Ampak je pa najboljši!

Jaz sem si v prejšnji nosečnosti kupila un prah-od Dr Oetker menda (kao krema), sam ni to to user posted image

priznam - čist res je.

pri nas doma se je tud zmeri z jajčkom delal user posted image
sam sedaj nekaj časa ne bomo...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.10.2010 10:01:14   
vesna_b

ma sem kupovala v lj, pa so mel sam taširoke, in tisti mi niso všeč.
pri nas v nm pa imajo v šparu tiste, čist tanke, iste, kot jih dobiš v kitajski...
hitro narejeno, dobro, njami...
sam popečem piščančka, na male kose narezanega, potem dodam korenček, narezan na palčke, popečem na hitro, vmes dam rezance sam tolk v vodo, da zavrejo. ko se rezanci kuhajo, dam meso in korenček ven, ocvrem stepeno jajce, tko, "razdrobljeno", vmešam zraven meso in korenček, dodam odcejene rezančke, in pa kalčke, premešam, ter dodam sojino omako, kateri dodam malo vode, da ni premočno.

moj se je držal za glavo, ko je videl koliko je, potem smo pa vse pojedli user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.10.2010 10:13:58   
portorož
Ejla čvekice user posted image

Saj več ne vem kje sem nazadnje kaj prebrala, tak brusite prstke user posted image
Naši user posted image bodo pravi čebljači user posted image

Jaz pa sem sama sebi malo dala prepoved rr-janja, ker je diploma spet samo stala, tak da sem sedaj bila pridna v teh dneh in sem se malo premaknila z mrtve točke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za preglede, NS...., ijoj, jaz bi tudi spet videla našo pikico..., še 2tedna, pa gremo na nuhalno. Materjal, kak se to vuser posted image e vleče user posted image

vesna_b, njami, kdaj boste spet imeli takšen jedilnik???? user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz jem na vsake 3 ure, ker oring porcij itak ne zmorem..., v nedeljo zvečer sem pekla potico, seveda sem imela takšne lušte..., a sladko pri meni odpade user posted image , pa ne vem al sem naj srečna al ne. Ker lušta se mi ful, ampak želodček pa tega ne prenese.

Jaz bom pa danes pečeno postrv in krompirjevo solato. Moj je non stop v službi user posted image , tak da mi trenutno ni nekaj za ropotat po kuhinji.

anchika, ne sekiraj se, meni tudi gre tako... Se vsa vesela zaženem pojest tisto kar se mi lušta..., potem pa user posted image . Mislim da mi brez posledic paše samo domač kruh in mineralna voda, pa grozdje, vse ostalo pa kočljivo... in non stop imam TAKO OGABEN okus v ustih, sploh se ga ne morem znebiti, bljak user posted image

Aja, pršut, biftek, salama...., njami, a jaz se bom letos očitno samo slinila poleg..., moj je zadnjič pršut kupil, oba sva nora nanj, sem 4 rezine pojedla in takoj obžalovala..., skoraj celo noč sem bla pokonci, ker mi je blo tak grozno user posted image

Trebuščke pa imate lepe, jaz še moram mojega zraven dodati, da se tudi jaz pobaham user posted image

Na evo, pa sem načvekala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.10.2010 10:22:36   
mami 27

ma sem kupovala v lj, pa so mel sam taširoke, in tisti mi niso všeč.
pri nas v nm pa imajo v šparu tiste, čist tanke, iste, kot jih dobiš v kitajski...
hitro narejeno, dobro, njami...
sam popečem piščančka, na male kose narezanega, potem dodam korenček, narezan na palčke, popečem na hitro, vmes dam rezance sam tolk v vodo, da zavrejo. ko se rezanci kuhajo, dam meso in korenček ven, ocvrem stepeno jajce, tko, "razdrobljeno", vmešam zraven meso in korenček, dodam odcejene rezančke, in pa kalčke, premešam, ter dodam sojino omako, kateri dodam malo vode, da ni premočno.

moj se je držal za glavo, ko je videl koliko je, potem smo pa vse pojedli user posted image

Njami, fino!!! Jaz bi dodala še por pa čebulico, pa malček paprike! Drugače pa super recept, jaz delam podobno!

A daš riževe rezance (tiste prozorne), al navadne jajčne?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.10.2010 11:02:30   
vesna_b

Njami, fino!!! Jaz bi dodala še por pa čebulico, pa malček paprike! Drugače pa super recept, jaz delam podobno!

A daš riževe rezance (tiste prozorne), al navadne jajčne?

ma saj zelenjavo dodajaš po želji, itak, ampak včeraj sem mela pri roki sam korenček user posted image

vedno delam z riževimi, ker se mi zdi, da tud to ma svoj čar user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.10.2010 11:13:36   
mami 27
me je zdej tok prjelo, da bom šla se mi zdi zvečer kr kitajsko župo delat user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.10.2010 11:31:53   
vesna_b
he he he
dober tekuser posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.10.2010 13:34:47   
fluf
barabe... jest v službi cele dneve, komaj čakam da doma pojem nekaj dobrega, ve pa takole o hrani :) Nama se je pa včeraj MC nasmihal... jooooj kolk sm jedla.... fisha, pa solatko, pa pomfri, pa sladoled, pa fanto.... prov pasal je :) Dans pa upam, da bom tako uro doma, da bom lahko kuhala, iscer pa spet kakšna picerija pade :) Morva dans v shoping, k mava PRAZEN hladilnik user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.10.2010 13:39:21   
mami 27
Uuuuuuu, "Mek" user posted image

Sam tu pr nas na obali ga ni, šment. Ampak vsakič ko sem pri tašči
v MB si ga privoščim user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.10.2010 13:46:05   
mami 27
oppa, avatar sem si uspela nastavit... kok sem jaz leva user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?