|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
28.10.2010 9:45:25   
mami 27
Uf,jaz tut ni šans da grem na WC user posted image

Komaj komaj na 2-3dni. Zjutraj spijem kavo-ta me je svoje cajte tkoj pognala!
Pa donat tut vsake tok pijem, pa nič od nič!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.10.2010 9:46:16   
bambika
Sem v prviuser posted image pila lactecon, pa je pomagal,ampak šele v drugi polovici nosečnosti.Bom probala tole s sirotko samo ne vem kako bo šlo po grlu.user posted image  Pozna se mi,da ne kadim več,ker pač to ni dobro zauser posted image  pa še smrdijo mi, pa kave tud ne pijem več tako pogosto.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.10.2010 9:47:46   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Mishika.......samo naj vidim salamo, hrenovke, meso ali kake suhe mesnine, paštete......ma bruha se mi že samo ob misli na mesnine...pa tudi sir razen zdenka sirčkov in parmezana niti povohati ne moremuser posted image ko moj mož je salame al peče meso sem jaz v spalnici ali kopalnici ker zadnjič sem bruhala ko sem samo videla srovo meso in potem še ko ga je pekel user posted image

zajeban je tole ..jaz sem tudi fulll občutljiva da bruham samo da koš za smeti odprem. Hrana mi ne diši nobena. Se prav malo pomatram da kaj vase dam...vse mi je še vedno brez okusa

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.10.2010 9:50:22   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

Joj punce, pol ko enkrat povem staršem vam moram povedat kako jest to sfolgam...

Smotka, ti pa že enkrat doma povej!!! user posted image user posted image

Sej boooom... me že pošteno prsti srbijo... čeprov tašči sploh ne bi povedala, pa nej ji mali pove k bo ene 18. star user posted image pa ne da je grozna, sam njene reakcije na večje novice so obupne... sem že ful prejokala. Pa je vesela, sam men tko smešn pokaže, da me res ob živce spravla user posted image pa pomoje zato mal bremzam...

eh, kaj češ, vsak ma svoje finte user posted image

nej ji tvoj pove, pa nej reagira kokr če, mogoče te pa preseneti user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
28.10.2010 9:56:04   
vesna_b
user posted image
Sej boooom... me že pošteno prsti srbijo... čeprov tašči sploh ne bi povedala, pa nej ji mali pove k bo ene 18. star user posted image pa ne da je grozna, sam njene reakcije na večje novice so obupne... sem že ful prejokala. Pa je vesela, sam men tko smešn pokaže, da me res ob živce spravla user posted image pa pomoje zato mal bremzam...

ej, presliši. vem, lažje rečt, kot naredit, ampak pomaga. preverjeno user posted image
jaz tud čakam nedeljski komentar. ker smo se 2* skoraj na smrt skregale, ko je govorila, da ko jaz naslednjič rodim, gre tamala gor k njej. da ne bo pomote, k njej v spalnico. kako mi je pritisk dvignila. no, drugič je bil moj zraven, pa sem pol še njega napizdla, ker je rekel, ko je ona šla gor, da kaj se razburjam, k bi lahk vedla, da ne bo tako. mi je film poču, sem ga nadrla, da če ma kaj za pripomnit, naj v pričo svoje mame al pa ne rabi nič, ker je to totalno hinavsko, ker je prej zgledalo, ko da njej da prav, sedaj se pa men sisa. kolk sem ga nadrla. no, je pomagalo, sedaj prej ukrepa user posted image
ja, sem tud jaz prejokala. sicer sedaj trdi, da se je sam hecala, sam po moje se bi hec nehal, ko je vidla, da sem začela ugovarjat oz preden se je nazaj neki zadirala.
tko da, ja. hvala bogu mava svojo kopalnico, svojo kuhinjo, svoj pralni stroj... da mi ne more nič urejat življenja. hvala bogu, ker bi se mi drugač zmešalo, saj jaz nisem človek, ki bi se pustil komandirat. sprejmem kritiko, če je upravičena, drugače pa delam po svoje. in hvala bogu se že delajo papirji za najino novo hiško. jeeeej

v glavnem, sedaj če reče kaj, kar mi ni všeč, preslišim. pa že ve, koliko je ura. smo se nekak navadile. sam svojih otrok ji pa še zmeri ne dam...user posted image
pa itak se vsak dan vidijo, in k njej gor gre, sam preselila se pa res ne bo. pa se lahk na glavo postavi...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
28.10.2010 9:56:13   
fluf
ne ne ne zbasala bom moje in njegove v restavracijo in povedala... da ne bo lih enga velizga pompa user posted image pa se bodo mogl obvladal... moj je sicer proti temu, ampak mislm da bo to najboljš...

Punce men se pa prov smilte, k vam je slabo... men je samo kakšen dan, sicer načeloma sem pa ok in super prenašam. Samo spala bi 24ur na dan user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
28.10.2010 9:57:42   
vesna_b
men je tud to všeč, da na enkrat zvejo. prvič so, drugič bodo pa tud user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
28.10.2010 10:04:42   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

men je tud to všeč, da na enkrat zvejo. prvič so, drugič bodo pa tud user posted image

Moji so se skup zbrali sam na poroki, žal ne gre naenkrat, je tašča zvedla kasnej,
kaj čem, če so pa na drugem koncu SLO. Mogoče se zato tut tok razumemo user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
28.10.2010 10:05:35   
mami 27

user posted image

ej, presliši. vem, lažje rečt, kot naredit, ampak pomaga. preverjeno user posted image
jaz tud čakam nedeljski komentar. ker smo se 2* skoraj na smrt skregale, ko je govorila, da ko jaz naslednjič rodim, gre tamala gor k njej. da ne bo pomote, k njej v spalnico. kako mi je pritisk dvignila. no, drugič je bil moj zraven, pa sem pol še njega napizdla, ker je rekel, ko je ona šla gor, da kaj se razburjam, k bi lahk vedla, da ne bo tako. mi je film poču, sem ga nadrla, da če ma kaj za pripomnit, naj v pričo svoje mame al pa ne rabi nič, ker je to totalno hinavsko, ker je prej zgledalo, ko da njej da prav, sedaj se pa men sisa. kolk sem ga nadrla. no, je pomagalo, sedaj prej ukrepa user posted image
ja, sem tud jaz prejokala. sicer sedaj trdi, da se je sam hecala, sam po moje se bi hec nehal, ko je vidla, da sem začela ugovarjat oz preden se je nazaj neki zadirala.
tko da, ja. hvala bogu mava svojo kopalnico, svojo kuhinjo, svoj pralni stroj... da mi ne more nič urejat življenja. hvala bogu, ker bi se mi drugač zmešalo, saj jaz nisem človek, ki bi se pustil komandirat. sprejmem kritiko, če je upravičena, drugače pa delam po svoje. in hvala bogu se že delajo papirji za najino novo hiško. jeeeej

v glavnem, sedaj če reče kaj, kar mi ni všeč, preslišim. pa že ve, koliko je ura. smo se nekak navadile. sam svojih otrok ji pa še zmeri ne dam...user posted image
pa itak se vsak dan vidijo, in k njej gor gre, sam preselila se pa res ne bo. pa se lahk na glavo postavi...

ti pa maš tut neko taščo od hudiča user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
28.10.2010 10:06:47   
Anonimen
dan punce.....

ste pa res čveke, sem vas komaj prebrala :) : )...sej če ne bereš sproti imaš takoj 2 strani....

pa vidim, da vsem diši mc...meni tudi...še dobro, da se je treba v lj zapeljat,ker se mi ponavadi ne da in potem ostajam na bolj zdravi prehrani....
za oblečt jaz pod nujno rabim kake hlače...boki se širijo s tako hitrostjo...bom očitno bolj široka v bokih in trebuhu....

aja pa nekaj sem opazila...na gmailu je ena brisala pošto in je tud moji slikci med njimi zbrisala....tko, da jaz dajam kasneje še kakšno....

fajn bodite pa uzivajte v tem soncu :) : )...sam škoda, da je mraz....

lep pozdrav anonimnauser posted image

(odgovor članu BeliMedo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.10.2010 10:07:12   
fluf
vsena_b ti se kar izkašljaj... hehe razumemo pomoje vse tole s taščami in mami... jest ne bi mogla bit ne z eno ne z drugo. Odkar sva šla stran je ful bolš, precej bolje se razumem z obema, pa še nobena mi po glavi ne skače. Sicer morava plačati ceno za to (najemnina), ampak temu se bi težko odpovedala. Vsak € je vreden tega user posted image sicer mam taščo rada in se dobro razumeva... pač mava valjda svoja razhajanja, ampak bomo že... joj morm nehat klepetat, do 11ih je treba kej narest, pol grem pa šele v službo... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.10.2010 10:07:36   
hillmagic

mami27... ja saj me kar malo skrbi... sicer upam, da bodo tudi straši še nekaj pomgali, ker tudi moj nima juhu plače user posted image oz. ima zelo slabo plačo...
zdej sm začela sploh šele brat... nadomestilo (to je tistih 180€), pa neki bo še otroški dodatek, pa štipendija... to je pa kar to... zato bom poskušala mal prek študenta še delat, ko bom lahko. Upam, da bo tašča z veseljem varuška... ampak da bi pa po 9ur in 5 dni puščala otroka pri njej pa ne hvala. Za začetek pa upam, da mi bo prav prišla user posted image nimam druge... bova že. Če bi čakala na idealni čas za otročička ga ne bi mela nikol

Jaz sem imela tudi zgodbo zase v prvi nosečnosti in ko si premoran preživeti s tem kar imaš se vseeno preživi. Toliko kolikor ti življenje naloži pač očitno lahko sfuramo (po domače povedano)
Jaz sem zanosila in bila študentka 3.letnika (diplome še zdaj nimam) Moj mož je bil v tujini da sem sama šla roditi. Videl je svojo punčko ko je bila 6 mesecov stara. Ostal v Sloveniji 3 mesece šel nazaj. Ker pač jaz nisem bila zaposlena in ni dobil papirje da bi tu ostal...pol... Sva šle midve dol k njemu ko je bilo Karuni 13 mesecov in prišle nazaj...zgodba cela....Zaključek je : Danes je mož v Sloveniji Oba imava službe On se uči slovenščine skupaj z Karunouser posted image ..in življenje teže dalje..dobila bomo dojenčkauser posted image .... vse se bo vedno uredil
Tuki si lahko prebereš zgodbo in HVALA ŠE ENKRAT TISTI RINGARAJEVKAM ki so me bodrile in pomagale
http://bibaleze.si/clanek/starsi/foto-sledila-sem-svojemu-srcu.html

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.10.2010 10:12:52   
vesna_b

Moji so se skup zbrali sam na poroki, žal ne gre naenkrat, je tašča zvedla kasnej,
kaj čem, če so pa na drugem koncu SLO. Mogoče se zato tut tok razumemo user posted image

ok, to je drugače, jaz pa jih imam 5 km narazen in vem, da nobeni ne bi bilo prav, če bi kasneje zvedla. pa čeprav zmeraj trdim, da mama je mama. in ponavadi nosečke rabimo tud mamo, sploh prvič. čeprav mam res srečo, da me mami res dobro pozna, in se ne vtikuje in ne pametuje user posted image user posted image user posted image
upam, da se ta lastnost dedno prenaša, ker bi bla tud jaz taka. user posted image

hm, tud jaz bi se s taščo veliiiiiko bolje razumela, če bi bla mal dlje user posted image . pač zmeraj si je želela hčer, mela je pa dva sina, in si je pač hotela prisvojit mojo hčer.
sam jaz mam pa otroke v prvi vrsti zase. in zato sem še bolj vesela, ker nimam neke posebne želje po spolu otroka in tudi moj ni nikoli rekel, da bi pa rad sina npr al pa hčer. ker njegov brat je od začetka govoril, da je zihr fant, da mora bit fant, in to preden so vprašali. če bi bla hčer, bi blo pa tako razočaranje... mal žalostno...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.10.2010 10:12:58   
Anonimen
oj

jah fluf mogoče te pa zdaj tašča preseneti...nikol ne veš....

vesna_b to pa so komentarji...moja sestra ima tudi tako taščo da te kap...sam dobre ste, da lohk to preslište, men bi že zdavnaj piskr odprl ;)....

no midva sva do zdaj samo mojim staršem povedala...njegovi so itak 100 km stran pa ni nekega odnosa, bova mogoče ta vikend skočila...moj tud neki odlaša...pa sestri morava tud še povedat, ona zame ne ve, jaz za njo pa hehehe (bova sam 14 dni narazen ;))

drugače sem pa danes tko utrujena...celo noč sem se premetavala...nič spala...glava me pa zdaj boli za pop....

lep pozdrav

(odgovor članu mami 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.10.2010 10:16:24   
mami 27
uuuu,hillmagic, se mi je zdelo da si to ti! Malček sem spremljala tvojo zgodbo!!!

Super, da se je tako končalo!!! user posted image user posted image user posted image Pa da pričakujeta že 2 pikico!!!! Juhuuuuuuuuuu!!!

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.10.2010 10:20:22   
mami 27

hm, tud jaz bi se s taščo veliiiiiko bolje razumela, če bi bla mal dlje user posted image . pač zmeraj si je želela hčer, mela je pa dva sina, in si je pač hotela prisvojit mojo hčer.

bolano!!! user posted image kake traume ima folk!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.10.2010 10:24:41   
Nefretiti
Jutro punce,

res ste čveke in jaz vas sicer berem, ampak sem bolj lena za sprotno pisanje.

Ta zadeva s taščami je res zoprna. Moja je sicer 25 km stran, ampak je pa moževa tašča en štuk nižje. Moja mama je zame sicer super, sploh ni vsiljiva, ampak kake finte pa ima, kot vsak človek. Še bolj zoprno kot kregati se s svojo taščo je biti na sredi med možem in mamo. Ampak jaz obema dopovedujem, da ni fer do mene, da to sploh dopustita.

Jaz zaenkrat še kar prenašam nosečnost, slabo mi sicer je, ampak ne bruham, pa tudi posebej se mi hrana ni postavila po robu. Res pa mi sladkarije sploh ne pašejo. Jaz bi samo salame jedla, ampak jih ne.
Ampak v službo pa nebi mogla. Utrujenost je nepopisna. Kot da bi bila ful bolana. Jemati moram zdravila, ker imam slabše prekrvavljeno maternico in po vsej verjetnosti me čaka spet preeklampsija.

Pred dvema dnevoma smo bili v gozdu in sem se totalno pregledala, če je kje kak klop, danes pa sem ga našla. Sedaj pa me je tako strah.,.....joj, res se pazim, sedaj pa tole.
Upam, da bo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.10.2010 10:25:44   
fluf
hillmagic ojej, če ste to preživeli, bomo pa tudi mi user posted image saj jaz se tolažim s tem, da nisva v najslabši možni situaciji in da če je ostalim uspelo bo pa tudi nama user posted image mi bomo ena taka super družinca user posted image user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.10.2010 10:33:19   
mami 27

hillmagic ojej, če ste to preživeli, bomo pa tudi mi user posted image saj jaz se tolažim s tem, da nisva v najslabši možni situaciji in da če je ostalim uspelo bo pa tudi nama user posted image mi bomo ena taka super družinca user posted image user posted image

vi se sam mejte radi, ne bo vam hudga user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.10.2010 10:35:43   
Nefretiti
Hillmagic: občudujem te. Sem kar nekaj solzic potočila, ko sem prebrala tvojo zgodbo.
Končno ste srečni in privoščim vam. Diploma pa tudi bo.....

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.10.2010 10:46:21   
zvezdica1980
Drage majčice!!!

Lepo vas prosim če ste za to da pomagate.....vse kar od vas potrebujem je klik na spodnji link
http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=53#imageG
.....klikate lahko vsak dan, in mogočetudi vam rata dobiti novo sobico za vašega, dajte punce se splača....

Lep sončni pozdravček

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.10.2010 11:26:47   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic

Jaz sem zanosila in bila študentka 3.letnika (diplome še zdaj nimam) Moj mož je bil v tujini da sem sama šla roditi. Videl je svojo punčko ko je bila 6 mesecov stara. Ostal v Sloveniji 3 mesece šel nazaj. Ker pač jaz nisem bila zaposlena in ni dobil papirje da bi tu ostal...pol... Sva šle midve dol k njemu ko je bilo Karuni 13 mesecov in prišle nazaj...zgodba cela....Zaključek je : Danes je mož v Sloveniji Oba imava službe On se uči slovenščine skupaj z Karunouser posted image ..in življenje teže dalje..dobila bomo dojenčkauser posted image .... vse se bo vedno uredil
Tuki si lahko prebereš zgodbo in HVALA ŠE ENKRAT TISTI RINGARAJEVKAM ki so me bodrile in pomagale
http://bibaleze.si/clanek/starsi/foto-sledila-sem-svojemu-srcu.html

joj, seveda sem brala tole tvojo zgodbo. joj, kako sem vesela, da se je vse uredilo!!!user posted image
da ste skupaj, srečni, in da boste še povečali svojo družinico. super

ti pa maš tut neko taščo od hudiča user posted image user posted image

ma, saj ni zmeri slaba, saj pomaga in vse, sam... ma pa svoje trenutke, ko bi jo kar zradirala. smo bili na morju in ko smo povedali, da bomo 1 dan podaljšali, je jokala, kako tamalo pogreša. to je blo junija - najino poročno potovanje, kao. smo šli avgusta na dopust, smo dobili bone za turistično agencijo in smo šli last minute v črno goro (zakon je blo), no, in dobimo klic, dan preden smo prišli domov, da gre na morje. ne more 1 dan počakat, da bi tamalo vidla. ko je pa domov prišla, je pa kar jokala, kako dolgo je ni vidla, kako jo je pogrešala. ja, kao.

anonimna - kako pa to, da ni več slikic? sem pogledala v smetnjak, pa jih tud tam ni.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jah fluf mogoče te pa zdaj tašča preseneti...nikol ne veš....

vesna_b to pa so komentarji...moja sestra ima tudi tako taščo da te kap...sam dobre ste, da lohk to preslište, men bi že zdavnaj piskr odprl ;)....

ja, kaj čmo... ne vem, kaj imajo od tega??? v glavnem, se ne dam. pač, ko mi kaj ne paše, grem v svoj štuk - smo v pritličju, rihtamo se itak zase, za položnice dajemo, in pa drži me misel, da bomo kmalu zagrabili in začeli delat. če kaj komentira, pa mi ni všeč, je pač ne upoštevam. ok, ti si svoje otroke rihtala po svoje, jaz bom pa po svoje. čau

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.10.2010 11:36:36   
Muca Živc
Evo tudi jaz z nuhalne. Zaenkrat vse ok, otroček živahen 100 na uro. Ojej, že enega živca imamo doma, kaj šele bo. Od septembra do zdaj sem se zredila 0,5 kg.user posted image  Če pa nič ne ostane v želodcu, razen škampov in ribuser posted image Sem narobe svetuser posted image  

Vesna B, vem kako je s taščami, ne obupat, samo vztrajat je treba pri svojem. Hillmagic, super, da vam je lučka v življenje posvetila. Samo tako naprej.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.10.2010 11:37:25   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

aja pa nekaj sem opazila...na gmailu je ena brisala pošto in je tud moji slikci med njimi zbrisala....tko, da jaz dajam kasneje še kakšno....

lep pozdrav anonimnauser posted image

slikce so, sem najdla in dala nazaj, ampak le pošlji še kako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.10.2010 11:43:52   
RAKICA2007
Daaan čvekice user posted image user posted image user posted image

še eno stran imam za 'predelat' in se vam posvetim user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?