vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: fluf Sej boooom... me že pošteno prsti srbijo... čeprov tašči sploh ne bi povedala, pa nej ji mali pove k bo ene 18. star pa ne da je grozna, sam njene reakcije na večje novice so obupne... sem že ful prejokala. Pa je vesela, sam men tko smešn pokaže, da me res ob živce spravla pa pomoje zato mal bremzam... ej, presliši. vem, lažje rečt, kot naredit, ampak pomaga. preverjeno jaz tud čakam nedeljski komentar. ker smo se 2* skoraj na smrt skregale, ko je govorila, da ko jaz naslednjič rodim, gre tamala gor k njej. da ne bo pomote, k njej v spalnico. kako mi je pritisk dvignila. no, drugič je bil moj zraven, pa sem pol še njega napizdla, ker je rekel, ko je ona šla gor, da kaj se razburjam, k bi lahk vedla, da ne bo tako. mi je film poču, sem ga nadrla, da če ma kaj za pripomnit, naj v pričo svoje mame al pa ne rabi nič, ker je to totalno hinavsko, ker je prej zgledalo, ko da njej da prav, sedaj se pa men sisa. kolk sem ga nadrla. no, je pomagalo, sedaj prej ukrepa ja, sem tud jaz prejokala. sicer sedaj trdi, da se je sam hecala, sam po moje se bi hec nehal, ko je vidla, da sem začela ugovarjat oz preden se je nazaj neki zadirala. tko da, ja. hvala bogu mava svojo kopalnico, svojo kuhinjo, svoj pralni stroj... da mi ne more nič urejat življenja. hvala bogu, ker bi se mi drugač zmešalo, saj jaz nisem človek, ki bi se pustil komandirat. sprejmem kritiko, če je upravičena, drugače pa delam po svoje. in hvala bogu se že delajo papirji za najino novo hiško. jeeeej v glavnem, sedaj če reče kaj, kar mi ni všeč, preslišim. pa že ve, koliko je ura. smo se nekak navadile. sam svojih otrok ji pa še zmeri ne dam... pa itak se vsak dan vidijo, in k njej gor gre, sam preselila se pa res ne bo. pa se lahk na glavo postavi...
|