phelps
|
Dan! No, na hitro poročam... Včeraj proti koncu dneva so moje "težave" počasi izvodenele. Danes bila na pregledu, dobila Canesten (brez, da bi me pregledala), ctg lep, Phelps brca, malo se je vse skupaj pomaknilo višje (krivulje), je pa še daleč od tistega, da gremo v porodnišnico . Novemberska, ful lepa pupa , ostale, ki vam že dogaja, držite se, vse, ki ste dale slikce, lepi bušiji.... Jaz sem malo lena s temi slikicami (moj me slika, potem pa vse lepo ostane na računalniku), če me katera želi videt, me najde na FB (3 slikce so tudi nosečniške). Jaz sem kar malo na off z računalnikom, vsi bi me še radi videli v enem kosu, zato je veliko obiskov. Včeraj je prišel njegov nečak, star 7 tednov, joj, kako rastejo! Sploh ne morem verjet... Ko vidim te male kepice, mi da novih moči in zagona! Punce, kako se kaj vaša okolica drži? Okoli mene so že vsi v nizkem štartu, meni pa kar gre Pa tako popedenana iz vseh strani že dolgo v življenju nisem bila, ampak ne izkoriščam preveč, ker se ne bi rada zaležala... Danes pa fantastičen dan, počasi bo kosilo, potem pa ven na zrak Brojim sitno 6 , naslednji pregled imam na rok, torej 2.11., en teden bodo še pregledi na 2 dni v ZD, kasneje v porodnišnici... Jaz še vedno mislim, da bom rodila čez rok. Bodite v cvetju in izkoristite ta lep dan
< Sporočilo je popravil phelps -- 27.10.2010 12:10:23 >