|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.10.2010 10:52:03   
lottyka
Dobro jutro,

ljubljana user posted image še malo, upam da vam uspe urediti vse pred odhodom v Rim.

tejci - Kaj pa sploh svetuje patronažna pred porodom? Verjetno je res fino, da se spoznate prej.

pes - Jaz obožujem pse, bi ga takoj mela ampak vem, da nimam časa zanj. Ga raje nimam, kot da mu ne bi mogla nudit res 100% oskrbe. Imamo pa v hiši od brata psa, sicer ni v mojem stanovanju razen ko pride mal pogledat Miškota (činčilo) in bomo ravnotako morali narediti predstavitev bebike. Je pa ta pes zelo navezan na mojo mami, ki ga ima vedno ko so/smo v službi, tako da upam da ne bo ljubosumen na bebiko. Bi ga pa z užitkom peljala kdaj ven, sploh zdaj med nosečnostjo ali pol z vozičkom, če bi se ta pes rad sprehajal, ampak ga ne spraviš nikamor ven. Se upre z vsemi štirimi ko vidi da hočeš it malo dlje kot do placa za WC, prav vkoplje se v tla in ga ne premakneš nikamor. Ja tud taki psi so. Tako da bomo vozičkali sami, pes pa doma user posted image .

aleksa lep trebušček user posted image

renesmee - Vse najboljše in lepo praznujte user posted image

simonmojca - o ja, spadaš kar med suhice, če odšteješ trebuh seveda user posted image .

Tako, zdej pa še nekaj sladkega za jest naredit pa na kavč čakat gibe, mam spet prazno tabelo user posted image . Sicer pa imam danes itak dekompresijo bom pa še malo v sosednjo stavbo zavila če bo treba user posted image , danes bo vsaj spotoma user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.10.2010 11:04:05   
simonmojca
lottyka in pajac hvala, hvala sta mi malo samozavesti nafilale user posted image , čeprav se sama sebi zdim kot balonček pa že prej sem imela konkretno rit user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.10.2010 12:08:16   
phelps
Dan!

No, na hitro poročam... Včeraj proti koncu dneva so moje "težave" počasi izvodenele. Danes bila na pregledu, dobila Canesten (brez, da bi me pregledala), ctg lep, Phelps brca, malo se je vse skupaj pomaknilo višje (krivulje), je pa še daleč od tistega, da gremo v porodnišnico user posted image .

Novemberska, ful lepa pupa user posted image , ostale, ki vam že dogaja, držite se, vse, ki ste dale slikce, lepi bušiji.... user posted image  Jaz sem malo lena s temi slikicami (moj me slika, potem pa vse lepo ostane na računalniku), če me katera želi videt, me najde na FB user posted image  (3 slikce so tudi nosečniške).

Jaz sem kar malo na off z računalnikom, vsi bi me še radi videli v enem kosu, zato je veliko obiskov. Včeraj je prišel njegov nečak, star 7 tednov, joj, kako rastejo! Sploh ne morem verjet... Ko vidim te male kepice, mi da novih moči in zagona!

Punce, kako se kaj vaša okolica drži? Okoli mene so že vsi v nizkem štartu, meni pa kar gre user posted image  Pa tako popedenana iz vseh strani že dolgo v življenju nisem bila, ampak ne izkoriščam preveč, ker se ne bi rada zaležala...

Danes pa fantastičen dan, počasi bo kosilo, potem pa ven na zrak user posted image

Brojim sitno 6 user posted image , naslednji pregled imam na rok, torej 2.11., en teden bodo še pregledi na 2 dni v ZD, kasneje v porodnišnici... Jaz še vedno mislim, da bom rodila čez rok.

Bodite v cvetju in izkoristite ta lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 27.10.2010 12:10:23 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.10.2010 12:37:30   
ječi12
u joj. drug teden mate že pdpje user posted image  to pa ni več hec :) super pa bojo bejbiji.

lepi bušiji od vseh!

renesme use najboljše,dons nikar ne hodi rojevat user posted image user posted image user posted image

drgač sm pa lena k ****s. premikam se k mrož in pol nardim sam nujno. dala sm prat,ampak rada bi pa nardila eno generalko še,ampak mi moj dela doma gužvo,leno me nardi ker je on len. prou res. tko da razmišljam da ga nekam nagonim ta tedn en dan dopoldan in mam js delovno ker mi paše delat ampak k sm sama ne k gledam kako on lenobo od sebe daje. mogu bi kr neki stvari narest pa je bil zdj kao bolan,dons mu pa več nč ne manjka pa še kr lenčina.....user posted image

zori upam da čimprej porihtate stanovanje!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.10.2010 12:38:01   
november2010
hej punce!

Jaz pa danes samo poležavam, sem si mal prvoščla.... čeprav zdaj mam pa že slabo vest, tak da grem kar pod tuš ko tole napišem :)
Danes sem zvedele lepo novico in sicer, da je kolegica končno rodila - osem dni čez  rok user posted image  upam, da se pri meni ne bo tako dolgo vleklo.... drug teden nam pridejo menjat okna, pol bomo mel mal čistilne akcije, potem pa lah počas že kar mali pride :)

A se bomo še kaj zmenile za kak kofi preden začnete masovno odhajat v P :) Meni do zdaj še ni uspelo pridt, ampak bi Vas pa rada spoznala :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
27.10.2010 12:38:47   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

moja pa ne to pa sploh ni dedek mraz ampak hišnik oblečen v maškaro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lottyka - Od patronažne nisem izvedela nič novega oz nič kar niso povedali že v MŠ. "Našo" patronažno itak poznam že od prej, smo doma v malem kraju in je domačinka.
Danes pa je prišla punca, ki jo ta teden nadomešča, je pa zelo mlada, z zelo malo izkušnjami, tako, da nekih pomembnih in koristnih napotkov in informacij od nje nisem dobila.
Po porodu pa itak pride "naša", tako, da bomo razna vprašanja reševale potem.

Renesmee - Vse najboljše!!!!user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.10.2010 12:40:27   
november2010
aja, a bo katera al pa če je že, kupila un koš od sangenica ki ga imajo v bc zdele v akciji? Jaz se ravno odločam al ja al ne... mi je fajn k je bl majhen, velikega itak ne rabim, ker se plenice itak dnevno odnašajo ven... pa tud če en navaden koš kupim je cena nekaj podobnega - no razen da o vrečke pol cenejše pri navadnem.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.10.2010 12:41:16   
phelps
Renesme, vse nartabul tudi od mene user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.10.2010 12:55:03   
zori82
tako pa sem se naročila naslednji pregled 2.11. 1 dan pred PDP

phelps js mam tud filing da bo čez rok

renesme  user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
27.10.2010 13:02:31   
aleksa83
Ti koši za plenice so mi tako dragi?Jih imate vse???
Ga katera nima? kako se znajdete?

Ima kako idejo kako naj dragega presenetim za obletnico, ki jo imama 15.novembra ?

Pozdravček, letim kuhat, da ne prismodim,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.10.2010 13:04:57   
tejci1981
Bela01 - kako si kaj? se pripravljaš na četrtek? mogoče te pa tvoj tudi preseneti in se še obrne!!!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.10.2010 13:08:19   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Ima kako idejo kako naj dragega presenetim za obletnico, ki jo imama 15.novembra ?

js vem-rodit greš user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.10.2010 13:08:49   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

aja, a bo katera al pa če je že, kupila un koš od sangenica ki ga imajo v bc zdele v akciji? Jaz se ravno odločam al ja al ne... mi je fajn k je bl majhen, velikega itak ne rabim, ker se plenice itak dnevno odnašajo ven... pa tud če en navaden koš kupim je cena nekaj podobnega - no razen da o vrečke pol cenejše pri navadnem.

Ta koš sem jaz dobila od prijateljice, pol kasete je še noter, eno sma nabavla, pol boma pa vidla kolko se bo uporabljal.
Glede na to da sma v 4 nadstropju neboma rabla vsake plenice posebej odnašat, je pa res, da 1x dnevno gremo itak dol,.....tako da bomo videli!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.10.2010 13:10:53   
ječi12
kolegica prodaja koš za plenice k ni na kasete ampak na vrečke,pa se useen tist obrne da je plenička tok notr da ne smrdi pa da lahko odnašaš na par dni ne vsak dan. mu nč ne manjka ga pa prodaja za cca 20€ novi je v pikapoki 50€
tko da če ktero zanima naj mi pove,vam dam njeno cifro....aja okolica LJ.
no neumesna ampak lih spomnla sm se k se o košu piše.

mi mamo navaden koš in notr vrečke. če je ful kakica damo v dodatno vrečko in odnašamo vsak drugi dan. že zato sva kupila ful mejhnega da namenoma redno odnašamo.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
27.10.2010 13:11:36   
simonmojca
renesme** še tukaj vse naj, naj (še slikovno user posted image )

user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 27.10.2010 13:13:49 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
27.10.2010 13:14:25   
lottyka

Rodiš na ta dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
27.10.2010 13:18:30   
lottyka
Koš za plenice - Jaz sem ga dobila rabljenega, pa cel kup kaset sem kupila, naj bi bilo za več kot pol leta, ker so bile ravno v akciji. Če ta ne bo delal kot treba (ga še nismo sprobal) bomo pa novega kupil.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
27.10.2010 13:23:20   
aleksa83

js vem-rodit greš user posted image

ječi12: zdaj pa sem se tak naglas nasmejala, da je sestra iz sobe pridrvela, češ kaj mi je user posted image
dober komentaruser posted image user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
27.10.2010 13:29:51   
simonmojca
koš jaz sem tudi kupila majhnega v BC in ga imam kar na previjalni - pol bomo pa videli kako se bo obneslo. Midva imava mansardno stanovanje samo je vseeno v 3nadstropju in imam zelo STRME stopnice-zunaj (da so ločeni štuki, notranje stopnice smo pa podrli HB). Poleg tega pa imava previ. trenutno v spalnici-otroška soba še ni narejena.

november2010 komot bi se še zmenile za zadnje letošnje srečanje in seveda povečini 2v1

Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.10.2010 13:49:39   
philadelphia
Renesme vse najboljše user posted image user posted image

Jaz sem si kupila ta košek v Mullerju in je 9 eur. Kasete pa tud neki tazga. Če boste šle kaj preverjat cene.

Drugače pa sem bila v laboratoriju in sem dala malo tažlehtne krvi (kot bi moj fotr reku) user posted image . Drug teden pa pregled.

No prva runda cunjic oprana in posušena in že skoraj zlikana. Zdaj pa še ena runda, sam čakam na mojga, da mal namest mene kaj naredi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3570
27.10.2010 14:20:02   
penelopa1
Ojla user posted image , sem lih prišla iz sprehoda...joj kak lep dan...sonček ful lepo paše čeprav je mrzlouser posted image ...šla sem mal šopingirat v DMu- iskoristit une bone...zdaj pa dala za bebika prat, je že cajtuser posted image
Drugač nidva tudi imava psa user posted image , ki je star 10 let...zdaj ko pričekujeva mal se čudno obnaša...občuti da se nekaj dogaja...kakšen bo ko pride otročiček ne veva...najprej misliva ga dat kakšen mesec pri tastu....pol pa bova vidla kak se bomo vsi navadili.

moj prvi album- sem ga že kupila...neke podatke izpolnila...moram pa še slikce zalimat z velikim trebuhomuser posted image
user posted image Renesme!!!!

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.10.2010 14:22:08   
penelopa1

Jst ga nimam, še vedno razmišljam če bi ga sploh kupilauser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.10.2010 14:23:55   
Majchi
Koš za plenice: nujen pripomoček!user posted image  Punce, teh plenic je toooook, da res prov pride. Pa še tko je, najprej kakec praktično ne smrdi, ko pa bomo začele futrat tamale, sploh z mesom, pa ima ta kakec že tok konkreten vonj, da ga jaz tud en dan ne bi tenstala po stanovanju. No, to je seveda moja izkušnjauser posted image .

Zjutraj sem imela pregled, mojega G pa sploh ni bilo, ker je šel na krompirjeve počitnice. Sem si mislila, klinc, zgleda sem se sam k zoprni sestri pofočkat prišla, pa še nadrla me bo spet zarad kil, ampak.... me je skor kap zadela od prijetnega presenečenja. Kar naenkrat je rekla, da bova CTG naredile. Haha, jaz tega v 1.N nisem bila deležna do porodne sobe, kaj šele da bi mi ga moj prečudoviti G kdaj naredil. No, tko da sem danes doživela svoj prvi CTGuser posted image . Pa še recept za Canesten mi je sama napisala, ker mam po mojem blago vnetje, me nekaj srbi. Še se čudeži dogajajo v naši ginekološki ordinacijiuser posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.10.2010 14:26:24   
Majchi
Renesme, vse najboljše ti želim!user posted image user posted image

Jaz grem tud mal ven na sončka zdele. Grem peš po Lano v vrtec, pa spotoma v lekarno po tisti Canesten.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.10.2010 14:33:14   
pajac
Ojla! evo naju nazaj.. .zdaj že pančka... upam, da nismo kaj domov privlekla.. kakih novih nepovabljenih gostov....

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska
Vidim da se pri Ljubljani nekaj pripravlja, pa tudi Pajac je nekam sumljiva...skratka obema srečno če se odločite da greste v rim.

user posted image jaz ne grem še nikamor.. sem ravnokar eno hudo čistilo privlekla domov.. tega opravila pa mojemu res ne zaupam.. vsaj kar se kopalnice zdaj tiče.. se mi reži že par dni, da bom Petra zafiksala z razkužili.. ampak, ko pomislim, da se bo v kratkem dojenček v tej kopalnici previjal in kopal.. sem letela po en strup, zdaj pa samo še Duracell baterije nabavim pa hop v čistilno akcijo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca
lottyka in pajac hvala, hvala sta mi malo samozavesti nafilale , čeprav se sama sebi zdim kot balonček pa že prej sem imela konkretno rit

user posted image Tudi Jennifer Lopez nima male riti......

.......ampak mi moj dela doma gužvo,leno me nardi ker je on len. prou res. tko da razmišljam da ga nekam nagonim ta tedn en dan dopoldan in mam js delovno ker mi paše delat ampak k sm sama ne k gledam kako on lenobo od sebe daje. mogu bi kr neki stvari narest pa je bil zdj kao bolan,dons mu pa več nč ne manjka pa še kr lenčina.....

jaz že 14 dni igram negovalko negovalko, čistilko, kuharico in podobno... pa zdi se mi da je vsak dan bolj razmetano.. Včeraj sem se lotila najine spalnice, ker bo tam dojenček spal prve tri mesece.. pa prijavi, kaj pa je tebe danes pičilo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: phelps
....bila na pregledu, dobila Canesten (brez, da bi me pregledala).....

nič hudega... fajn je da spodaj ni glivic tik pred rojstvom , ker je še presredek bolj prožen....

Ti kar "broji sitno" ...bomo še me s tabo... samo glej, da ne boš v rdeče številke šla ....

IZVIRNO SPOROČILO: november2010
A se bomo še kaj zmenile za kak kofi preden začnete masovno odhajat v P :) Meni do zdaj še ni uspelo pridt, ampak bi Vas pa rada spoznala :)

se bom prijavila tik pred zdajci, ker sem zadnjič klicala hudiča.... no sem pa vseeno takoj za!

Renesme....  user posted image

aaaaa.... sem dobra, a ne?.. da ni deset_ mojih postov en za drugim... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 27.10.2010 14:42:58 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?