|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
27.10.2010 8:25:04   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Se bojim da bom tiran, al pa preveč popustljiva, da bo moja tamala že pri 10ih kadila, pila in hodila po diskačih.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sma že (najmajn) dve z takimi skrbmi.

Ko vidima na kakem obisku ali v trgovini kako otroško tiranijo in trmarijo,.....se pol z mojim pogovarjama "pri nas pa že nebo tak" user posted image user posted image user posted image - bomo videli kako bo, upam, da nam bo vzgoja uspela.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
27.10.2010 8:25:27   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
Danes pa grem mal na šiht pogledat, mi je že dolgcajt po njem, pa jih grem mal pozdravt, pa še kej narest user posted image .

Skrajni čas, da greš rodituser posted image user posted image .

Otrok in pes: mi imamo labradorko doma, ki je bila pri hiši že pred Lano. Bila je moja ljubica, skupaj sva hodili v pasjo šolo, celo nosečnost po doooolgih sprehodih itd. Ko sem iz P prinesla Lano, sem na dvorišču najprej dala lupinco na tla in dovolila, da jo Laika povoha in poliže (kaj češuser posted image ). Z mano je ogromno prevozičkala in prehodila. Žal pa se je z začetkom službe začel reality show. Služba, opravki, otrok..., in nobenega časa več zase za kakšno telovadbo ipd. Pasji sprehodi so ratali nujno in predvsem kratko zlo. K sreči sestra živi v zg. nadstropju, starši pa v hiši zraven, tako da si psa menjamo. Pes je itak od vseh, da ne bo katera mislila, da je moj in da se ga zdaj hočem losat. Tud slučajno ne, edin lažje je, če ga imaš cel teden, za njega lepo poskrbiš, potem pa 2 tedna mir, ker se še mal porazdeli. Imamo pa skupno dvorišče in pes je že od prej bil navajen spat, živet in jest po vseh treh stanovanjih. Tako, da za njo tudi ni to nikakršno mučenje.
Če zaključim, ko Laike ne bo več, jaz nočem več imeti psa, dokler otroci ne bojo sposobni za njega skrbet. Ampak to pomeni redno, min. 3x na dan, morda 10 let ali več. Trenutno z malimi otroci in službo je to res težko. Čeprav, veselja je pa tudi ogromno in to nam vsem odtehtauser posted image .

Novembrska, kako je lušna Hana! Me veseli, da ste se že mal navadili in da vam greuser posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
27.10.2010 8:27:17   
aleunam
Dan... meni že nekam zamorjen. Ko pomislim, da moram tamalo peljati na neke delavnice, pa ob enih nazaj po njo, me kar mine. Jutri pa še na pregled in s tem več km z avtom. user posted image  Do zdaj mi ni bil problem, včeraj pa sem se peljala na pošto, pa sem bila ko kura na cesti. user posted image  Bom pa skočila danes še po posodico za vodo (za rito čistit), pa še nekaj sem imela v mislih, pa ne vem kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Alenaum...če še greš kaj v kino, priporočam ogled filma Klepetalnica....fenomenalen film (žal tudi predstavljeno življenje najstnikov, ki se dandanes ne znajo več drgače pogovarjat kot preko neta).
Jst moram še izkoristiti kino do poroda in imam še par filmov nagledanih, da grem v roku enega tedna na ogled, ker pol neki časa ne bo možnosti.

O, hvala za predlog. Kaj pa vem, v petek da bi še šla, če me ne zadržijo v P? user posted image  Ah, mislim, da lahko samo še sanjam o kinu v tem trenutku. Bi pa šla gledat slovenski film Mi gremo po svoje (ne vem, če sem prav napisala), pa pride v kino par dni po mojem PDP.

Pri nas se še nič ne dogaja, razen občasnega zategovanja in špikanja. Nekaj se torej pripravlja, ampak po moje še ne bo kaj konkretnega, je preveč "rahlo".user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
27.10.2010 8:28:28   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Bom pa skočila danes še po posodico za vodo (za rito čistit), pa še nekaj sem imela v mislih, pa ne vem kaj.

Aja, Aptamil ali pa Novalac za rezervo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
27.10.2010 8:57:49   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Pa še eno vprašanje za tiste, ki imate že otroke oziroma karšnokoli izkušnjo z otroci in psi. Pri kateri starosti so otroci dovolj stari, da k hiši pride kuža? Zanima me starost, ko se otroku lahko dopove, da ne sme 'maltretirat' kužka in da zna precenit kaj kužku paše in kaj ne.

Pri nas smo pri Neli že od prej meli kužiko... No, ko je bila stara par mesecev je mela naša kužika načrtovano mladiče. Razumel so se prov super, in kuži ki je ostala pri mojih jo ma še zdej rada ful. Ko pride Neli ona spi pri njej, kadar pride k nam rine v otroško sobo, in če se le da tud gre tja (da pustimo vrata odprta, moj je namreč proti psom v spalnici ali otroški sobi). Ko smo se preselili je mela tašča v spodnjem štuku kužka (sinčka od naše kužike, oziroma bolj od mojih staršev)... Moram priznat, da je Neli bolj odraščala s psi pa z njimi dela grše kot Kristi ki je tud leto in pol mlajša... Kristi je pa nora na taščinega in našega psa (smo vzeli enega mešančka)... To kok je ona nežna s psi in na splošno živalmi človek ne more verjet... Nikol ne cuka, samo nežno jih boža in k našemu kužiju se dobesedno privije da ju je prov veselje gledat. Otrok ni nikol premajhen da bi sprejel psa, če mene vprašaš. Je pa tako da skrb je pa itak na starših pri tok mejhnih... 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
27.10.2010 9:06:13   
pajac
Vam povem kaj se je meni zgodilo v 1. nosečnosti.. Eno jutro (ko sem še hodila v službo in me je možek peljal) sem sedela in pila jutranjo kavico sem kar nenadoma začela jokat in ko je mož prišel do mene, seveda čisto šokiran, sem mu rekla: poročil se booooo, pa šel od doma.... Sem mislila, da bo se razpočil od smeha, jaz pa še bolj v jok... Tako , da brez skrbi, svojim otrokom boste najboljše mame.. delajte to kar mislite da je najboljše pa bo...
za kužke pa svetujem, da možeki odnesejo kakšno umazano pleničko s sabo domov iz prvega obiska.. da malo prej povohajo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
27.10.2010 9:20:15   
ječi12
jutro

novembrska luuuušna pupika!

pesjanarka,valda da bosta lepo zvozila vzgojo.to maš zraven,temu se ne da upret,to te spremlja. edino kar je,je odvisno kaj želiš furat,lahko neko demokratično vzgojo ki temelji na nekih osnovnih pravilih,.pogovoru,dogovoru ipd. al pa popustljivi kjer otrok fura vzgojo starši so pa zraven sam zato ker pač skupej živijo. ampak NE,to pač ni vzg in otroku nič ne da. tko da je treba bit strog,imet pravila pa treba je kdaj pa kdaj rečt NE in tko da otrok ve. midva z mojim,predvsem pa js,sm si zadala neki pravil že predno sm jih lahko začela izpolnjevat. ena je bla da je ne bom tepla,ena pa da bo vzgoja temeljila na resnici,torej bom iskrena in pogovor ker s pametnimi besedami marsikaj dosežeš. no pa nam ratuje,logično je da dobi kazen,da jo je treba kdaj posadit na time out,da sm kdaj tok jezna na njo da bi jo po riti,ampak takrat ji povem da sm jezna,grem rajši stran od nje za minuto,nadiham se,pridem nazaj in se zmeniva.in tut njo učiva da more uporabljat jezička in use povedat kaj jo muči in kaj ji ni ušeč,kdaj je vesela in kdaj žalostna. use...in ji lepo ratuje. mamo to srečo da praktično use in tekoče govori že skor eno leto. in se z njo use zmeniva. ko ne gre je pa kšna posledica,ampak to tut more bit.

glede kužka....mislm da tm okol 3ga leta že lahko(sigurno lahko) dopoveš otroku da je to žival ki čuti in so otroci nežni in jih sprejmejo ipd. točno vedo kaj ja in kaj ne. ampak za to da bi pa otroci zanj skrbeli bi pa rekla da je šele tm okol 15ga dost hitro. mam nečakinjo ki še zdj z muko pelje psičko ven,stara 15,ampak jo useeno pelje,njen brat je star 9 in ni šans da bi bil dovolj zrel in sposoben ga vozit ven,ga čuvat,ga hranit...še preveč je otročji in so mu te stvari še neumestne,da bi on skrbel za psa. ja igrata se skupej,ampak to ni to....
mi bomo psa meli kvečjemu na moja stara leta,ko mi bo krajšu sprehode ko bojo otroc že okol žurali,hodili v šolo ipd. :) prej pa ne.

dons je pa mraz uzuni,ampak fulll lepo. sonček je že ob 7h sijal na okno....
gre dons kera rodit?
aja Ljubljana gre. djmo djmo!user posted image

mene nč več ne špika,tko da mogoče je sam kšn cm se kej odprl,al pa kej zmehčal ipd. karkoli je sm vesela,če pomeni da bo potem lažje :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
27.10.2010 9:25:02   
simonmojca
Jutro punce

madonca KAJ VE NIČ NE SPITE user posted image , pol bo še slabše, morate zdaj izkoristit user posted image .
Saj jaz sem se tudi 5x zbudila danes, se pa pozna, da sem včeraj ves dan delala in bila na nogah - sem bila tako zmatrana, da sem samo padla v posteljo user posted image .

Ja pri nas se mormo zment user posted image  z user posted image , mi je dragi šele včeraj povedu kdaj je dežurn, pa čeprav že od januarja ve raspored - groza.

Kuža tudi jaz pravim, da ga je treba čim prej seznanit z stvarmi user posted image , planička iz p.. Moj user posted image  je že vse prevohal (da ne bo zapleta) vse cunce preden sem jih dala oprat. Ubistvu sem mu vse pokazala , tako kot načakinji, da bo lažje dojemala user posted image , ker je le 2leti stara. Jaz predvidevam, da nama kužman ne bo delal problemv star je 4leta in da ni samo on pri hiši ve. Sva leto kasneje pripeljala še mačko, svak pa še enega kužmana. Načakinji sta ga pa tudi že namučili user posted image , jahali, cukali......... mislim, da je naš navajen vsega hudega user posted image .

ljubljana le hitro pojdi rodit, da čim prej dobimo spet prečudovite novice user posted image

Grem kavico spit

user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
27.10.2010 9:28:16   
pajac
Ječi, gelde vzgoje se skoraj v vsemu strinjam s tabo, razen mogoče glede resnice.. no pri nas je muca copatarica zakon, pa še božička in dedka mraza bomo imeli nekaj časa user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
27.10.2010 9:32:40   
aleksa83
Pozdravljene!!

Včeraj sma z mojim hodila na obisk k prijateljici, ki ima 14 dni staro princesko. In moj je bil celi raznežen, še ekstra, ko se je mala cartika nasmejala in lepo ajčkala v njegovem naročju,... Bil je celi raznežen. Jaz pa tudi poleg. je rekel, joj kako je to malo,...user posted image
Ful nama je bilo lepo, tisti čas, ko sa bila na obisku pa je tudi hitro minil. Vse mu je bilo všeč, ker ima kolegica tri punčke in so bile vse doma in jih je tako opazoval,... Danes še dela, pol pa ima dva dni dopusta, tako, da boma malo uživala.

Danes kuham Golaž in pire krompir, ker koruzni žganci mi nekako ne uspejo,...user posted image
Moj trebušček 11.10.2010:
user posted image

Evo moj trebušček iz abrahama 23.10.2010
user posted image

Sedaj pa mislim, da se nekaj več ne bom fotografirala,...
kaj si bo katera delala foto knjigo? Razmišljam, da bi si v eno mapo zbirala slikice od začetka nosečnosti, pa tja do 1.rojstnega dneva, pa tak, da bi bila ena mala zbirka spominov potem,...

Lepo bodite, moram iti posodo pomiti, je od včeraj je kar precej ostalo,..

Pozdravček, objemček vsem,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
27.10.2010 9:39:31   
pajac
Aleksa lep bušiuser posted image user posted image user posted image
A veš, da sem mislila, da si ti blond user posted image .. ne vem avatar sem nekako povezala s tabo.. saj vem da ni na avatarju blond, ampak...... No pa očitno nisi... Kako si kdaj drugače predstavljamo stvari, ko smo na tem virtualnem čveku..user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
27.10.2010 9:42:12   
simonmojca
pajac to se pa strinjam stabo. Jaz imam čist za vsako svojo predstavo v glavi kakšna zgleda user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
27.10.2010 9:42:30   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Aleksa lep bušiuser posted image user posted image user posted image
A veš, da sem mislila, da si ti blond user posted image .. ne vem avatar sem nekako povezala s tabo.. saj vem da ni na avatarju blond, ampak...... No pa očitno nisi... Kako si kdaj drugače predstavljamo stvari, ko smo na tem virtualnem čveku..user posted image

Ne rjavolaska sem :)))user posted image Kot dete sem imela blond lase, pol pa so postopoma postajali temnejši,... :)
Imaš FB?
Ti pošljem na zasebno,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
27.10.2010 9:43:23   
ječi12

Ječi, gelde vzgoje se skoraj v vsemu strinjam s tabo, razen mogoče glede resnice.. no pri nas je muca copatarica zakon, pa še božička in dedka mraza bomo imeli nekaj časa user posted image user posted image

ja no to so pa take otroške laži no...js mislm resnica predvsem v tem,da če se recimo z mojim kej zapneva,ji po resnici po vem da sm bla jezna na atija,da sve se zdj pogovorila da je zdj ok,pač da ji ne skrivam določenih dejstev in mi živi v oblakih,pol pa pade na resnična tla in ugotovi da sva 20 let skrivala da se kdaj kregava....recimo!
muca copatarica je pri nas pršla iz vrca,brez da bi jo midva omenjala pospravi copatke,ker reče da bo muca jezna user posted image  midva sva pa tih.
božiček pa dedek mraz greta pa men ful na živce user posted image  tko da sm že mojga spraševala če bi loh js Gaji povedala da je to bull shit,pa da ji js kupujem darila pa še z mano bi loh šla jih izbrat....sj vesela bo darila v vsakem primeru....bi bla pa ful fora ker 9 let star nečak še kr vrjame user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
27.10.2010 9:43:45   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

pajac to se pa strinjam stabo. Jaz imam čist za vsako svojo predstavo v glavi kakšna zgleda user posted image .

user posted image user posted image user posted image a te zanima kaj mislim kakšna si ti??user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
27.10.2010 9:48:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ja no to so pa take otroške laži no...js mislm resnica predvsem v tem,da če se recimo z mojim kej zapneva,ji po resnici po vem da sm bla jezna na atija,da sve se zdj pogovorila da je zdj ok,pač da ji ne skrivam določenih dejstev in mi živi v oblakih,pol pa pade na resnična tla in ugotovi da sva 20 let skrivala da se kdaj kregava....recimo!
muca copatarica je pri nas pršla iz vrca,brez da bi jo midva omenjala pospravi copatke,ker reče da bo muca jezna user posted image  midva sva pa tih.
božiček pa dedek mraz greta pa men ful na živce user posted image  tko da sm že mojga spraševala če bi loh js Gaji povedala da je to bull shit,pa da ji js kupujem darila pa še z mano bi loh šla jih izbrat....sj vesela bo darila v vsakem primeru....bi bla pa ful fora ker 9 let star nečak še kr vrjame user posted image

user posted image user posted image user posted image sj vem, tole je bil hec.. edino glede božička in dedka mraza bodi tiho, če boš kaj ob mojih... Jaz se še živo spomnim kako sem ju čakala, ko sem bila otrok.. (pa nismo verni) No ko sem izvedela ni bilo prehudo, tako, da bom Petru in temule malčku pustila domišljiji prosto pot....

Aleksa imam FB, samo grem gor 2x letno tako da se ne splača.. raje se dobimo kdaj... Jaz sem drugače pogosto v teh tvojih koncih (saj ne vem točno s kje si, samo prav daleč ne moreš bit user posted image ), ker imam gor tasta pa taščo.. Še v Prekmurje občasno skočim, čeprav to pa res redko.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
27.10.2010 9:49:14   
ječi12

user posted image user posted image user posted image a te zanima kaj mislim kakšna si ti??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.10.2010 9:53:17   
ječi12
ja pajac sj najbrž bi me vzg v vrtcu kr grdo gledale če bi mala to prbijala drug let,letos je še mal premala da bi točno razložila kaj sm ji js natvezla....pol bi one tm oblublale da če bojo pridni pride dedek mraz in prnese igrače,moja pa ne to pa sploh ni dedek mraz ampak hišnik oblečen v maškaro user posted image
k drugače se teh zadev v kostumih boji in ji pol vedno rečem da je to samo maškara,in letos bo najbrž isto če nočm da jo čis ubije strah do teh možakov k so tok grozni za njo...niso ji ušeč. pa tut letos mi je že rekla,da ona noče da k njej božiček pride ker ji ni ušeč. najbrž so v vrtcu govorili o tem.

js sm tut vrjela kr dolg,pol sm pa v šoli zvedla zakaj se gre in sm pršla dam in mami rekla,ti a mi res ti kupuješ darila in nakladaš da je božiček.se je pa ful režat začela. in pol sva skp hodile v šoping in je blo ful dobr,ker brat še ni vedu ker je 5 let mlajši in sva mu pol skp lagale,men pa ful žur v šoping hodt user posted image  se mi še dons pozna user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.10.2010 10:04:28   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ja pajac sj najbrž bi me vzg v vrtcu kr grdo gledale če bi mala to prbijala drug let,letos je še mal premala da bi točno razložila kaj sm ji js natvezla....pol bi one tm oblublale da če bojo pridni pride dedek mraz in prnese igrače,moja pa ne to pa sploh ni dedek mraz ampak hišnik oblečen v maškaro user posted image
k drugače se teh zadev v kostumih boji in ji pol vedno rečem da je to samo maškara,in letos bo najbrž isto če nočm da jo čis ubije strah do teh možakov k so tok grozni za njo...niso ji ušeč. pa tut letos mi je že rekla,da ona noče da k njej božiček pride ker ji ni ušeč. najbrž so v vrtcu govorili o tem.

js sm tut vrjela kr dolg,pol sm pa v šoli zvedla zakaj se gre in sm pršla dam in mami rekla,ti a mi res ti kupuješ darila in nakladaš da je božiček.se je pa ful režat začela. in pol sva skp hodile v šoping in je blo ful dobr,ker brat še ni vedu ker je 5 let mlajši in sva mu pol skp lagale,men pa ful žur v šoping hodt user posted image  se mi še dons pozna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.10.2010 10:06:20   
pajac
greva zdaj malo na potep do moje službe.. da bova doma pred spanjem....

Čao!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
27.10.2010 10:06:56   
simonmojca

po pravici povedano me pa res mal zanima user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
27.10.2010 10:09:16   
pajac

user posted image user posted image user posted image hahahaha ok... če si že ti...: suhica, višine cca 170 cm, rjave ravne lase s frufrujem tam do ramen, rjave oči...Pa velikega bušija imaš ... kako sem zadela? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
27.10.2010 10:14:47   
aleksa83

user posted image user posted image user posted image hahahaha ok... če si že ti...: suhica, višine cca 170 cm, rjave ravne lase s frufrujem tam do ramen, rjave oči...Pa velikega bušija imaš ... kako sem zadela? user posted image user posted image user posted image

Svetovne ste user posted image user posted image
Kar nasmejale ste me user posted image

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
27.10.2010 10:44:26   
novemberska
Čao punce

Vsako jutro pogledam če je kakšna nova princeska al pa princ med nami pa vidim, da res vsi vaši user posted image čakajo da bodo novemberčki. Sej je tudi naša pupa oktobrski novembrček user posted image user posted image user posted image .

Vidim da se pri Ljubljani nekaj pripravlja, pa tudi Pajac je nekam sumljiva...skratka obema srečno če se odločite da greste v rim.

Simonmojca, če mene vprašaš glede spanja ko pride dojenček...da je treba zdaj izkoristit dokler ga še ni, ker pol nebo več spanja...hmmm pri meni je trenutno lih obratno...100 krat bolj spim kot prej, ko sem bla noseča...je pa res da je naša Hana zaenkrat še prava zaspanka, tko da obe potegneve tam nekje do 9h, pol jo pa res moram že zbudituser posted image . Sej vem da se bo hitr spremenil, pa da bom lahk samo še sanjala o tem, da bi spala kot dojenček...

Jooj ker lep sonček je danes zunaj...no pa ga bomo tudi mi izkoristili, za prvi družinski sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakam...moram sam počakat da se user posted image zbudi ( je bil v nočni ) pol pa gremo 15 min vozičkat.

Lepo se mejte nosečke srečkeuser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.10.2010 10:44:33   
simonmojca

Vse ja, sam suhica user posted image  - o tem nevem veliko user posted image , bi bilo pa fajn

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?