|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
26.10.2010 16:13:28   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

epo vabljena k meni, smo celo dopoldne pekl, zato sm bla tud odsotna, bo malinova s smetano OK?user posted image

če mi daš še zraven stopljeno čokolado, se bom kar še js od veselja stopila

wessna - in iz kje je potem tvoj mož? Je Afričan?

moj dragi je pa kar ig gane..kako lepo da ga je v slovenijo prineslo - čeprav mi ni jasn kako user posted image je najdu SLO..user posted image user posted image user posted image sem pa vesela da jo je

dokončat moram juhco..delam kremno korenčkovo juho..pa mislim da bom še krompir spekla..me lakota daje...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.10.2010 18:13:46   
Tincy90
Wessna moraš prlimat u mapco vajino slikco d vidmo tvojga Gančana.user posted image sj nvem, če je prov tko kt sm napisala, sm šla čist po občutku napisat.user posted image ma kolk bo šele otrok pol luškan, ijoooj.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.10.2010 18:56:52   
wessna
bom ga zdajle napopala gor user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.10.2010 19:01:50   
Tincy90
Kr dej, hehe.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.10.2010 19:04:10   
Tincy90
Lušna sta! Simpatičen mi je ful, lepo lepo in še enkrat lepo.user posted image user posted image user posted image kje sta se spoznala, če ni skrivnost?user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.10.2010 19:06:00   
wessna
na netu..mi je dvoru, pa sem rekla da bo najbolj da se dobiva user posted image pol so pa iskre letele...saj še zmeri letajouser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.10.2010 19:13:07   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

na netu..mi je dvoru, pa sem rekla da bo najbolj da se dobiva user posted image pol so pa iskre letele...saj še zmeri letajouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.10.2010 19:14:06   
wessna
čist sem v user posted image , sem ravno zvedla da gremo v petek v slovenijo, do ponedeljka...komaj čakam da user posted image objamem...s5 se bo postla premikala user posted image user posted image user posted image tale suša mi ni prav nič všečuser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.10.2010 19:21:28   
Tincy90

čist sem v user posted image , sem ravno zvedla da gremo v petek v slovenijo, do ponedeljka...komaj čakam da user posted image objamem...s5 se bo postla premikala user posted image user posted image user posted image tale suša mi ni prav nič všečuser posted image

user posted image user posted image js mam pa doma nenasitnega dedca, jooj, učas me tko razpizdi k skoz okol mene skače.user posted image ej s kom pa to hodiš gor pa dol?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.10.2010 19:41:59   
wessna
midva sva pa glede nenasitnosti ista, tko da nevem kako bo ko bom rodilauser posted image user posted image

z družino pri kateri delam..sem jim danes povedala da sem noseča, so čist veseli..user posted image user posted image se me do februarja ne mislijo znebit...jeeeej

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.10.2010 20:03:18   
sreckica
misija depilacija uspela! pojma nimam, kdaj sm ratala cela hostna... user posted image user posted image kombajn mi je vmes hotu celo neki štrajkat, ampak se nism dala user posted image user posted image bo treba bolj redn skrbet za omenjeno opravilo, dokler še vidm spodn del telesa user posted image user posted image tiste, ki ste že mame - kako ste se depilirale v visoki nosečnosti?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.10.2010 20:29:09   
Tincy90
Hahaha sreckica, kere maš pa ti dans.user posted image user posted image user posted image js se pa kr redno skombajnam, pa mam že zdj bl slabo vidnost u spodnjem polju.user posted image js sm se do konca nosečnosti sama brila kr sm se bala d bi me moj porezov.user posted image user posted image je kr šlo nekak.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
26.10.2010 21:47:10   
wessna
js sem pa mojga že natrenirala z britjem, mu je fascinantno..user posted image user posted image baje da si afričanke nog ne brijejo...šok zame..tud če bi s travnikom okrog hodila ga neb motilo..sam kaj ko mene..ne maram da me kaj zbadauser posted image ja tko da, ko sem lena mu kar rečem pa je že v akciji...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.10.2010 22:13:48   
Peli

js sem pa mojga že natrenirala z britjem, mu je fascinantno..user posted image user posted image baje da si afričanke nog ne brijejo...šok zame..tud če bi s travnikom okrog hodila ga neb motilo..sam kaj ko mene..ne maram da me kaj zbadauser posted image ja tko da, ko sem lena mu kar rečem pa je že v akciji...

Najbrž nobena nima blond kocin da bi se vidle.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.10.2010 7:39:36   
pussycat
Jutro ta zgovorne  user posted image

Uh, js se zaenkrat še sam brijem tam spodaj, čeprav je vidno polje že omejenouser posted image  me pa skrbi kako si bom v visoki nosečnosti voskala noge ( si jih ne brijem že ene 10 let ), že nohtke na nogi si težko nalakiram, ker me buši ovira........sem že mojmu omenila, da bo to kmalu njegova zadolžitev, pa me je kr debelo gledu v smislu.....komu sm jst kej hudga naredu user posted image user posted image user posted image user posted image

wessna..... super če imaš G v Grosupljem.....pa po moje bi vama bilo lažje, če bi imela materinsko v Grosupljem, manj ljudi, bolj se ti posvetijo.... tvojemu pa malo ti razložiš sproti, večina stvari mu bo pa itak jasna iz vaj .... ijoooj, zihr bo ful lep vajin otroček  user posted image user posted image
darhaha84..... jupi....potem se očitno res spoznamo v šoli, fino  user posted image
punce, navsezgodi se nasmejem vašim vicem, komentarjem, v res dobro voljo me spraute, tko da hvala vamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.10.2010 8:05:42   
miafilip26
Jutro souser posted image ...

Upam, da ste kaj boljše in srečnejše kot jaz. Namreč včeraj smo imeli RP in gin. je videla v glavici našegauser posted image  oz. v možganih cistouser posted image user posted image ...Tako se je izrazila, sicer pravi, da ima načeloma to veliko user posted image  na UZ in da okoli 20. tedna približno izgine sama od sebe, prav tako kot je nastala, ampak saj veste, kako je, ko ti rečejo da ima v glavici cisto..tako, da smo včeraj cel dan prejokali. Saj vem, da to ni dobro, ampak kaj ko ne moreš proti temu da te skrbi kako in kaj...tako da že jutri imamo morfologijo, samo zaradi tega in da vidimo še mnenje strokovnjakov v porodnišnici.user posted image  Zanima me, ali mogoče katera ve za kakšen podoben primer in kako se je potem izteklo?Ker tud če mi jutri na morfologiji rečejo da je vse ok, ne bom mirna, dokler ta cistica ne bo izginla...

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.10.2010 8:30:40   
Korina*
miafilip26 ....brez skrbi,...izginila bo tako kot se je pojavila. Mojo svakinjo so tudi tako prestrašili, samo jokala je, hodila od zdravnika do zdravnika, potem pa je res kar izginila. Zdaj ima zdravega, živahnega, pridnega dvoletnika!

Tako da čisto brez panike, ker je to zlo pogosto!

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.10.2010 8:53:37   
bušek33
miafilip žal ne poznam takšnega primera, držim pa pesti, da bo vse ok z vajino pikicouser posted image  ti je pa že korina*  napisala izkušnje svakinje, tako da zgleda, da je res prehodno.

punce, ki iščete pončo, sem slučajno na spletu naletela na enga luštnega, ne vem pa, koliko je debel/topel.
http://www.ajatutaja.com/main_slo.htm (ponudba, ogled kataloga, najdete ga pa med nosečniškimi hlačami)

toliko za 1x, se javim kasneje

< Sporočilo je popravil bušek33 -- 27.10.2010 8:54:14 >

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.10.2010 9:22:24   
rolkica
miafilip: držim pesti da bo cista izginila!mogoče je pa tudi gin. slabo vidla, meni je tudi že marsikaj našla, od pregrade v maternici naprej, pa sem šla zmer po drugo mnenje in je bilo vedno pol vse ok.
jacki: jaz sem enega takega videla v Modiani v mercator centru v Šiški, ampak se mi je zdel predrag(170€), zato bom šla še v Trst enkrat ob priliki, ko bom šla kej na obalo domov.user posted image

Drgače sm pa imela včeraj drugi pregled, srčka ni slišala, najprej sm bila čisto panična, pol je pa z UZ pogledala in sm spet videla svojo pikico. Od vsega olajšanja in buljenja v srček če bije, sm pozabila vprašat za spol. Na NS nam je rekla da je verjetno punčka, lahko bi zdaj to potrdila, pa sem čisto pozabila na to. Bomo počakali do morfologije 2.12.user posted image

Glede vnetja mehurja mi pa Sumamed antibiotiki ne primejo dobro, ker imam še zmir isto bakterij v urinu kot v soboto, tko da imam svoje krompirjeve počitnice doma.user posted image

se še kaj javim, pa hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.10.2010 9:42:07   
ovčka11
Miafilip - držim pesti zate in za tvojo user posted image . Boš vidla, da bo vse OK.

Rolkica - a ti si tudi ena od izseljenk iz obale.... Mi bomo ta vikend pobegnili dol, da še mal sončka ujamemo in kakšno oljko oberemo. Upam, da nas ne bo burja odpihnila (sem se je že malo odvadila).

Britlje - zaenkrat še gre... kako bo pa čez par mesecev?? V prejšnji N. si na koncu trudi čevljev nisem več mogla zavezat... kaj šele, da bi frizurco rihtala - saj so me itak pol v porodnišnici (imajo akcijo - greš rodit + dobiš zastonj urejanje frizure user posted image ). Moj je sicer zelo spreten z britvicami... ampak.... nekako bolj zaupam sebi... (odkar sem se enkrat urezalauser posted image )

Ekratna - sem vidla, da si bila na vezi s Pušenjakom - si ok?

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.10.2010 9:55:29   
enkratna
ovčka11, res si pozorna, hvala ti user posted image

Ja, Pušenjaka sem vprašala včeraj na MON... moji izvidi NS (korigirani po dvojem presajalnem testu) so le 1:212. Ne vem, kaj naj storim. Po letih in po izvidu (1:300 je meja za brezplačen izvid pri nižjih letih, če sem prav razumela) mi pripada brezplačna AC. Ne vem, kako bi preživela, če bi šlo po AC kaj narobe (detece bi pa bilo OK) ali pa če bi AC pokazal slabe rezultate in bi se morala odločati za življenje ali smrt... user posted image In vem, da se nihče ne more namesto mene odločiti...

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.10.2010 10:05:35   
majčica1508
Ojla,ojla........

No kok je to fino,vas preberem in se fino nasmejim zraven user posted image ........Pa kak lušten sonček sije,je pa zato tudi mraz.......Včeraj,ko sem šla po tamalo v vrtec je rekla,da pa bo ona še zunaj,pa sva hitro šle domov nekaj pojest,preoblečt in ven....sva se sprehajale 1,5h in je čist uživala.....mami pa zmrzvala,pa glava me je tok bolela zvečer,da sem tamalo komaj skopala in nahranla.....Če bo taka napoved,koker je predvidena cca 13-14 stopinj jo mi tudi zbežimo malo na Krk,se nadihati morskega zraka..............

Za kosilo bo danes:pečena krača iz mercatorja user posted image ,solata........čist sem brez energije
zdaj sem pri sebi ukinila vse bele stvari,sladkarije,sladko sadje,sol in sem za zajtrk pojedla sendvič iz rženega kruha,livada sir,kisla kumara in zelena solata noter,jabolko in zdaj pijem kavo.....

Jaz se kar sama brijem spodaj,v prejšni nosečnosti do konca,je pa vse sproti in je dosti lažje....
ostale pedikure,manikure,depilacije pa zaupam svoji kozmetičarki
Peli......a je kaj torte ostalo user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.10.2010 10:08:55   
majčica1508
enkratna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič nebo šlo narobe in ti boš imela zdravo dete aprila 2011,pa PIKA...

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.10.2010 10:13:01   
pussycat
enkratna.... bogica, samo ne sekiraj se! Pozitivno, saj 1: 212 pomeni, da bi imel 1 od 212 otrok  s takimi izvidi sindrom...torej je še vseeno dober rezultat. Pojdi na AC, saj je le 2 % možnosti da gre kaj narobe, pa vem da ne bo šlo, boš vidla da bo vse ok. Odvidno tudi od tvojega načina razmišljanja, če ti ni pomembno če bo otroček imel sindrom ali ne, ker bi donosila v vsakem primeru.... ali bi imela namen splavit, če bi izvidi pokazali da ima otroček d.sindrom......... enkratna..... močno držim pestke zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se in samo pozitivno! ti pa vrjamem, da je grozno prestajat vse to, uh, stresno.... samo močna bodi!! VSE BO OKuser posted image user posted image

miafilip.... tudi zate držim pestke, cistica bo izginila, boš videla, pomiri se, pa če so zdravniki rekli, da ni ni nič hujšega potem jim le vrjemi.... drži se jutri! user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.10.2010 10:17:28   
ovčka11
Ko sem se jaz odločila za amniocintezo, sva z mojim v prvi fazi predelala kaj bi naredila, če kaj ne bi bilo ok.... Če bi se v vsakem primeru odločila nadaljevat nosečnost, na amnio. ne bi šla. V zadnjih letih sem imela priliko držati v naročju deklico z genetsko napako, ki potem ni dočakala prvega rojstnega dneva in bila na pogrebu dvo letne deklice sodelavca, tudi z genetskimi napakami... Nekako sem na podlagi teh izkušenj izbrala ponujeno amniocintezo...

Seveda je tudi mene strah... sploh ko mi je včeraj zdravnica rekla, da ni zihr, da bo opravila poseg že v naslednjem tednu, ker sem pred 2 in pol tedni krvavela. Če bom med tistimi pol procenta, ko gre kaj narobe.... ne vem, ne bom razmišljala o tem. Konec koncev sem imela tudi veliko verjetnost, da bi prišlo do splava, odmrtja ploda itd... zdaj pa že gremo proti polovici nosečnosti...

Mislim, da je najboljše, da se najprej s tvojim pogovorita in skup odločita kaj bo za vaju najboljše v tem trenutku.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.