Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:46:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vlakecmanija.... včeraj sme v bigbangu vidla, da imajo lokomotivčke tomažka in prijatelji od megabloks (paše na duplo) če katero zanima:) Katjuša kaj pa kvaliteta? Ker jaz mam od carsov večinoma lego in je kvaliteta 1a, potem sem pa od mega block dokupla kralja, pa ni ne vem kake kvalitete . mi imamo od carsov tud mega bloks se mi zdi da sploh ni razlike med kvaliteto je pa res da carsov ne morem primerjat k so vsi od mega bloks sam z ostalimi kockami se mi zdi da ni neke razlike in tud nič se še ni zlomalo pa že imamo to kakšno leto pa leti včasih vse po zraku.........
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:50:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja Katjuša a tvojedva sončka se v sobici igrata? Ker mi mamo ta tepih v dnevni ki je hkrati igralnica tko k pr Birdy. Soba je bolj za spat, ju mam rada pod kontrolo ja igrata se v svoji sobi končno sej ju imam tukaj čist zraven, prinese si sicer benjamin kako igračo sem pa se tukaj igra sam florjan pa ima tam svoj mir... in tud ko kuham se tam večinoma igrata tko da imamo dnevno frej mi tko kr paše k jst ju tud v dnevno ne vidim iz kuhinje polek tega pa ni tle po tleh polno igrač in se da normalno hodit.... zato pa sta dobila večjo sobo se pa tukaj igramo kake skupne igre (človek ne jezi se, domino, sestavljamo...)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:51:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aja:pa dobili smo vabila na 70letnico....bo pa kosilo glih ob 12.00 ko gre Hana spat in nimam pojma kaj naredit ja ni luštno... a je to daleč stran? je pa tko mogoče bi pa hana že zdržala brez spanja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 9:55:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:03:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aja:pa dobili smo vabila na 70letnico....bo pa kosilo glih ob 12.00 ko gre Hana spat in nimam pojma kaj naredit ja ni luštno... a je to daleč stran? je pa tko mogoče bi pa hana že zdržala brez spanja? bo v gostilni in po muzika tko da kakšen voziček odpade....bo pa na Polzeli....po moje,da jo bo na poti domov zmanjkalo in bog se ga vedi kdaj bo šla zvečer spat....ah sej vem da kompliciram
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:08:22
|
|
|
|
birdy
|
Vaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst ne morem verjet, v torek, Kristi, vrtec, Kolumbo, mogoče celo v Rokovi skupini
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:09:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Vaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst ne morem verjet, v torek, Kristi, vrtec, Kolumbo, mogoče celo v Rokovi skupini Čestitke Ravno pravi čas - jupi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:11:06
|
|
|
|
Urša08
|
čebela hm jaz tud najbolj sovražim kosila v času ko Žiga spi, sam sej maš sam dve možnosti. Al ne greste da ji ne sesujeta ritma oz. pridete po kosilu al pa pač zamižiš na eno oko, veš da bo mela ritm z.j.e.... pa greste. Mogoče bo celo v avtu naprejgrede zaspala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:12:19
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ja men se zdi da je razlika v kvaliteti saj tko k primerjam strelo od lego in kralja od megabloksov. sem očitno že preveč na lego navajena
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:12:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro..... Tarja je z menoj doma....zdejle posluša pesmice in štampiljka po svojem zvezku..... Drgač pa kar še kašlja...je ponoč tko lepo vame kašnla, da me je kar srce zabolel...he he ....kaj češ..ne moreš jih ne objemat , kadar jim je hudo.... Urša---še nisem slišala za te kape...moram pogledat...men so bile Clarove zakon..samo jih imajo samo do majhne številke.....ne bi rada pa zdej unih zimskih še gor dajala.... Hvala za info... Pikica...he he ..MI smo tut pravi Nodi fan-i....tko kot praviš...povsod je bil zraven...še ko je v vrtcu rojstni dan praznovala ,je bil na stolčku zraven NOdi....ni kej...samo da je veselje, pa da je zdej tebi pol joka prihranjenega...superca..... Čebela...viš...v pikapolonici bi res lahko pogledla...the best...thx Katjuša...čestitke za obmesečnico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:13:11
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jaz mislim da se vam bodo nočke poštimale Pa ne še turbota vklaplat, sedaj še počivaj in nabiraj moči
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 10:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:18:11
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy upam, da se Tarji kašelj umiri, no sej men je tud ponoč Nejc kašljal. Smo v veselem obdobju Kako si pa ti? Jaz sem se pa odločila da ju bom mela v petek doma - razen če bo mel v vrtcu kako pomembno stvar. Bomo mel podaljšan vikend (4dni) . Sedaj pijem kavico in študiram če bi šla čufte delat . čebela dej mi napiši recept za čufte plis, jaz jih nism že en let delala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:20:14
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sej prov da dons nč ne pospravljaš, pust še tista okna in pejt s tvojim in otročki vn - je to več vredno verjemi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 10:20:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:22:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Surf..naj pride do popolnega izboljšanja....da gre lahko pupa v vrtec.... sjmm....revčka Katjuša...Florjan je pa full nadarjen...pa posluh ima, a ne ,,,,waw..... Kolumbo..super za spanje...zdej pa počivat.... ČEbela...jst bi šla na slavnostno kosilo....potem pa bi Hano pač orinetirala po njenem počutju...še bi bila fejst sitkana, bi se pač pobrala od tam....to je samo moje mnenje.... Birdy...jjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee. za vrtec...bravo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:23:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ja men se zdi da je razlika v kvaliteti saj tko k primerjam strelo od lego in kralja od megabloksov. sem očitno že preveč na lego navajena men se sploh ne zdita primerljivi....zmaga duplo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:25:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy upam, da se Tarji kašelj umiri, no sej men je tud ponoč Nejc kašljal. Smo v veselem obdobju Kako si pa ti? Jaz sem se pa odločila da ju bom mela v petek doma - razen če bo mel v vrtcu kako pomembno stvar. Bomo mel podaljšan vikend (4dni) . Sedaj pijem kavico in študiram če bi šla čufte delat . Ja...jst tut....k mi ni kul da je doma...samo zato, ker ne morem bit kej preveč aktivna z njo, ker me potem takoj rani začneta pečt...jst sem kar v redu...veliko bolje kot je bilo..samo jest ne smem...pa sem super...drgač me pa kar še peče...mora bit res vodeno vse skupaj...da gre dol...kot dojenček.....
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 10:25:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:25:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela dej mi napiši recept za čufte plis, jaz jih nism že en let delala rabiš:1kg mletega mesa 1 jajce 1 čebula 1 liter paradižnikove omake(v tetra paku) prepražiš čebulo....potem pa k mletemu mesu(surovemu) primešaš jajce in prepraženo čebulo in narediš kroglice....omaka:v posodo dam par kapljic olja(ni nujno),nekateri daja žlico sladkorja(da kalmerizira)-jaz ne,ker se mi vedno zažge..in čez olje zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre....dodam ajvar ali kečap(tko jaz sladkam omako) in cca. 3deci vode...začiniš in počakaš da zavre...nato z žlico daš čufte v omako in kuhaš 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi,brez mešanja. to je to
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:28:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ne sekeri se....pri nas je to standart....nedeljske žurke točno bo 12h.....sej se navadš, čeprou grejo men te žurke po gostilnah odkar mam otroke čist na jetra. Midva se glih neki za krst menva, pa sploh ne vem kera gostilna bi bla primerna, ker mamo v žlahti 6 otrok in dva dojenčka, to pomen 6 otroških stolov in 2 vozička pri njih imajo zdele 2 dojenčka(stara 1 mesec) pa se ne bojo orietirali na spanje tamalih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:29:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo jaz mislim da se vam bodo nočke poštimale Pa ne še turbota vklaplat, sedaj še počivaj in nabiraj moči sej počivam...perem samo brisače, ker ne prenes več, d niso sušene v sušilcu , tašča pa nima sušilca in so pol k šmirgel papir . Super za podaljšan vikend če te tašča vpraša ZAKAJ sta doma, reč d mate ZAPOVEDAN DRUŽINSKI PRAZNIK je bla prej gor k je po igrače pršla (k sm v mullerju še zanjo vzela) in sem bla kr tih ker ne rabm nobenga k mi bo pamet solil kdaj mam otroke doma in kdaj ne. Men bo pasalo, pa trenutno se mi zdi da mam še energijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:30:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ČEbela...jst bi šla na slavnostno kosilo....potem pa bi Hano pač orinetirala po njenem počutju...še bi bila fejst sitkana, bi se pač pobrala od tam....to je samo moje mnenje.... sitna po moje ne bo,ker se ji bo full dogajalo...na poti domov jo bo pa ziher zmanjkalo....pobrat se pa ne mormo,ker gremo z enim avtomobilom(še tašča in tast),tko da malo moramo gledati tudi nanju...sej po moje bom kar taveliko cizo s sabo vzela in bom šla magari na sprehod z njo,da bo vsaj malo spala...ker hana ima pol ure spanja v celem dnevu dovolj,ampak more pa bit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 10:30:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebela hvala ti se jih bom dons lotila. Si delam zalogo v skrinji s pripravljeno hrano, da bo po porodu lažje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?