DelCarmen
|
Serbus nosečkice! bušek33, jaz osebno si traku ne bi dala šivati. Kot prvo, preden bi našla blago ustrezne kakovosti, bi trajalo, potem pa tudi predvidevam, da par metrov takšnega traku - če bi ga sploh našla, ni ravno nizka, potem pa je tu še cena šivanja (ker sama tega ne obvladam)... Se torej strinjam s tabo, ziher je ziher... darhaha84, ja tako je to naše zdravstvo. Pripadata 2xUZ, pa kri ti jemljejo in merijo pritisk, vse, kar je več, je praktično dobra volja G. No, se se vsaj potolažila s šopingom... sreckica, nikar ne verjemi zgodbicam, da nekdo pozna nekoga, ki spet pozna nekoga, ki se mu je ne vem kaj zgodilo! Otrok je v tebi na varnem in se mu zarado kašljanja ne more nič slabega zgoditi... Te pa čisto razumem, da si v skrbeh; sama v prvi nosečnosti brez zafrkavanja nisem upala kihniti, ko sem bila prehlajena, da mi plodek ne bo ven padel (sem namreč čisto na začetku nosečnosti zbolela, pa še vročino sem mela). Ej, sem takrat preguglala o vplivih vročine na plod.... jacki, ti povem, da se bodo tvoje mišice z rastjo dojenčka krepile, brez dvoma . Na začetku boš nosila tam ene tri kilce, potem pa postopno več. In nič ti ne bo težko . Glede treh trakov za nošenje pa je fora ravno v tem, da se teža otroka enakomerno razporedi med hrbet in ramena in te nič ne boli. Zato je boljši od kengurujčka in tudi od kakšnega ring slinga... Moje mnenje... sesil, otroci so si res različni... Moja pa bi kar notri visela , je pa res, da sem jaz sprobala trak in ne ring sling. korina*, to je pri teh tednih normalno... majčica1508, hvala za ZS...
|