Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 8:25:04
|
|
|
|
rina22
|
jutro saraya, vidva mata tudi tihi teden? midva se tudi vedno manj razumeva. in ko sem že mislila, da se bodo stvari obrnile na bolje, je vse po starem res več ne vem, kaj naj naredim.. ly, sem poslušala pesem.. meni osebno ni všeč, ker način petja ne paše k sami pesmi (predloga oz. instrumental je bolj rokerski, poje pa se mi zdi čist mimo..), plus tega ponavlja vedno eno in isto. Kar se pa videospota tiče, tudi mene spravljajo take stvari v slabo voljo ampak tako je pač življenje. to je svet, v katerem živimo, na žalost.. oprosti, sem fajn zabluzila.. se ne spoznam tak na glasbo, ampak mi res nekak skladba in vokal ne gresta skup.. kako pa maš prošnjo v zvezi s to pesmijo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 8:33:14
|
|
|
|
petea
|
Katy83, če boš otroka vpisala v mesecu aprilu, se ti bodo praviloma šteli dohodki leta 2009. Ko boš z mesecem majem spet brezposelna, boš potrdilo o tem nesla uradnici na občino. Od takrat dalje se bodo za obračun upoštevali samo dohodki partnerja (če je zaposlen) v letu 2009, delili pa se bodo na vse družinske člane, torej tebe, partnerja in otroke. Tako bo, dokler se ne boš zaposlila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:04:32
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! mi smo meli tak tak noč... vsake tolko jok ker ni blo joške pol ko jo je dobo je bil blažen mir... za 20 min pa spet jovo na novo mama visi na netu, kafe že spila... iščem idejo kaj skuhat, fedra se igra z lego kockami (bri je jih)...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:15:57
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! Kavico sem že spila. M. se igra v stajici. Moj se rihta za šiht. Danes zjutraj sva se imela zelo rada (če razumete kaj mislim povedat). No, tako zelo, da se nisva zaščitla. Upam, da ni se kaj spojilo! Bog nam pomagaj te! M. raste 3 zobek. Dvojkica spodaj in jo ful boli. Ful jokca. Tak da smo bli ponoči na homeopatskih globulah, calgelu, calpolu... Protu jutru in zvečer je blo najhujše. Uspavali smo se 3 ure . Zjutraj pa se je zbujala na pol urce . Zdaj je boljše in se igra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:17:21
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi smo meli tak tak noč... vsake tolko jok ker ni blo joške pol ko jo je dobo je bil blažen mir... za 20 min pa spet jovo na novo mama visi na netu, kafe že spila... iščem idejo kaj skuhat, fedra se igra z lego kockami (bri je jih)... Elevitka jaz sem tudi proti jutru imela vlko zizo zunaj. Ma jih moremo pocartat, če so bogi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, vidva mata tudi tihi teden? midva se tudi vedno manj razumeva. in ko sem že mislila, da se bodo stvari obrnile na bolje, je vse po starem res več ne vem, kaj naj naredim.. ma veš kaj..moj je tak, da me je z dvema besedama hudo prizadel...pa to ve...Dobro, vsak reče..ampak obžaluje...Če bi prišel do mene in rekel oprosti, se trudil, naredil vse, da mu oprostim...on pa se obnaša, kot da ni nič bilo....in me na koncu vpraša....zakaj se mulim...eh brezveze razglabljat v detajle...včasih več ne vem al sem jaz nora ali pa on .....al pa sem samo preveč občutljiva..I dont know
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:18:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mama visi na netu, kafe že spila... iščem idejo kaj skuhat jaz bom kar špinačo, pa pire naredila..
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:19:28
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? Jaz še vrtca nimam, kaj šele, da bi vlogo dala Sem pa nekje prebrala, da 2 tedna preden nastopi lahko daš vlogo in ni prepozno?!? Ve katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:20:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? ne še
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:20:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! ABSOLUTEN PODPIS!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:22:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saraya... kak je blo v šoli? fajn....imamo ekonomijo, pa super profesorja...tak da ja...zanimivo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:24:32
|
|
|
|
elevitka
|
pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:25:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, vidva mata tudi tihi teden? midva se tudi vedno manj razumeva. in ko sem že mislila, da se bodo stvari obrnile na bolje, je vse po starem res več ne vem, kaj naj naredim.. ma veš kaj..moj je tak, da me je z dvema besedama hudo prizadel...pa to ve...Dobro, vsak reče..ampak obžaluje...Če bi prišel do mene in rekel oprosti, se trudil, naredil vse, da mu oprostim...on pa se obnaša, kot da ni nič bilo....in me na koncu vpraša....zakaj se mulim...eh brezveze razglabljat v detajle...včasih več ne vem al sem jaz nora ali pa on .....al pa sem samo preveč občutljiva..I dont know ja meni moj to vedno reče... da sn haklik za vsak drek se namulim
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:26:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,temu pa res kapo dol.Me zanima,kak bi en Kangler bil sposoben kaj takega naredit al pa en Jankovič. Kangler še Rubin in njeni družini nemre enega normalnega stanovanja zrihat oz. sanirat hiše. Tak da,... nažalost se vsak za svojo rit briga ...in vsak župan v večjih občinah bi se...jaz sem nekak obupala nad upanjem za boljšega župana čeprav sem zadovoljna, da je Kangler ostal Jaz pa niti najmanj! ABSOLUTEN PODPIS! Ni mi ne slab, ne preveč super.....Ampak okej, naj bo....je kar nekako uspešen, čeprav mi osebno ni všeč, da se toliko in zgolj posveča gradnji raznih ustanov, katere pa našemu mariboru v prihodnosti ne bodo delale nekega dobička, temveč bodo služile samo dokazovanju, da nekaj imamo....To njegovo razmišljanje mi ni všeč, zato bi raje videla Auera na stolčku, ker ima glede tega čist drugačno mnenje....in ja..rabli bi nekaj svežega, čeprav bi bilo težko realizirat vse te obljube
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:27:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. eh naš pa okol kosil nikol ne komplicira...Poje kaj naredim...pa glede na to, da imam mamo kuharco in navajen dobrot
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:29:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja meni moj to vedno reče... da sn haklik za vsak drek se namulim mah moški... Jaz po sebi gledam, da bi npr...če bi mojega prizadela naredila vse, da mi on določeno stvar oprosti, pa čeprav bi se ponižala in skakala za njim...No, če bi seveda to hotela...Res ne razumem, da so lahko eni tak trdni kot skala.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:29:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. eh naš pa okol kosil nikol ne komplicira...Poje kaj naredim...pa glede na to, da imam mamo kuharco in navajen dobrot lepo tebi naš je samo piščanca, purana in faširano od mesa, pa krompir riž in testenine... pa se počasi konča, nobenih kremnih juh, nobenih enolončnic, ne repe, ne kuhanega zelja... ma nešta no. Men pa počasi že preseda vse
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:30:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja meni moj to vedno reče... da sn haklik za vsak drek se namulim mah moški... Jaz po sebi gledam, da bi npr...če bi mojega prizadela naredila vse, da mi on določeno stvar oprosti, pa čeprav bi se ponižala in skakala za njim...No, če bi seveda to hotela...Res ne razumem, da so lahko eni tak trdni kot skala..... moški ego...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:31:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. eh naš pa okol kosil nikol ne komplicira...Poje kaj naredim...pa glede na to, da imam mamo kuharco in navajen dobrot lepo tebi naš je samo piščanca, purana in faširano od mesa, pa krompir riž in testenine... pa se počasi konča, nobenih kremnih juh, nobenih enolončnic, ne repe, ne kuhanega zelja... ma nešta no. Men pa počasi že preseda vse ahjoj....no saj moj bi tud jedel dobrote...ampak...žal Včasih kaj tas skupaj zmečem na brzake, pa je, medtem,ko pri mami na kosilu rad komplicira...Doma ima rešpekt zgleda Kremne juhe mu niti ne ponujam, tega ne bi on
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:32:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka moški ego... saj bo videl zdaj ženski ego
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:32:56
|
|
|
|
arabela*
|
Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:33:56
|
|
|
|
arabela*
|
Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:37:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka moški ego... saj bo videl zdaj ženski ego
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:37:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?