Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:40:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) ga maš mogoče na ful hladno nastavljenega in ga pogosto odpirate pa se zarad tega kurjave v stanovanju nardi kondenz in ko ga potem zaprete to na stenah hladilnika zamrzne (pri nas je tak včasih ker stari sanja polek ko si ven deva kaj bi jedel)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:41:31
|
|
|
|
elevitka
|
sami dobro jutro! Lenči... kolk je tvoje dete staro?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:42:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) ga maš mogoče na ful hladno nastavljenega in ga pogosto odpirate pa se zarad tega kurjave v stanovanju nardi kondenz in ko ga potem zaprete to na stenah hladilnika zamrzne (pri nas je tak včasih ker stari sanja polek ko si ven deva kaj bi jedel) na čist malo....na stop je narejen trenutno
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:52:25
|
|
|
|
arabela*
|
grem mehiko pogledat in zajtrk pripravit...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 9:52:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) ga maš mogoče na ful hladno nastavljenega in ga pogosto odpirate pa se zarad tega kurjave v stanovanju nardi kondenz in ko ga potem zaprete to na stenah hladilnika zamrzne (pri nas je tak včasih ker stari sanja polek ko si ven deva kaj bi jedel) na čist malo....na stop je narejen trenutno te pa se mu je skisalo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 10:15:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami dobro jutro! Lenči... kolk je tvoje dete staro? 8 mesecev bo 5.11
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 10:17:20
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) ga maš mogoče na ful hladno nastavljenega in ga pogosto odpirate pa se zarad tega kurjave v stanovanju nardi kondenz in ko ga potem zaprete to na stenah hladilnika zamrzne (pri nas je tak včasih ker stari sanja polek ko si ven deva kaj bi jedel) meni je tud moja babica vedno "gnjavla" da morem hitro hladilnik zapirat, ker se led dela drugače. Moj pa se tud nekaj buni, če se izdelki dotikajo zadnje stene hladilnika.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 10:40:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) ga maš mogoče na ful hladno nastavljenega in ga pogosto odpirate pa se zarad tega kurjave v stanovanju nardi kondenz in ko ga potem zaprete to na stenah hladilnika zamrzne (pri nas je tak včasih ker stari sanja polek ko si ven deva kaj bi jedel) meni je tud moja babica vedno "gnjavla" da morem hitro hladilnik zapirat, ker se led dela drugače. Moj pa se tud nekaj buni, če se izdelki dotikajo zadnje stene hladilnika. pojma nimam....ma stvari mi zmrzujejo notri.......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 11:57:51
|
|
|
|
rina22
|
ma joj ti dedi pa kaj so vsi po istem receptu narejeni al kaj meni moj tudi reče, ko me razjezi, kaj je narobe pa kaj se mulim kot da ne ve, kot da ga ni blo pred 5 minutami zraven, ko se skregava hladilnik..... nam se tudi večkrat tole naredi, pa mamo tudi na malo narejenega, sploh pozimi. ko je veliko leda, ga odklopim, spucam in je pol mir en čas ne vem pa ti povedat, zakaj, ker tudi dolgo ne držimo odprtega..
< Sporočilo je popravil rina22 -- 27.10.2010 11:58:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:25:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste že oddale vlogo za novo šolsko leto - za znižano plačilo vrtca? ne še Danes vse porihtala v roki 2 min.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:25:48
|
|
|
|
katy83
|
dan babike. Nam so danes prišli priklopit ario, tak da imamo zdaj končno več kot 2 tv programa. S T. sva spet spala do 10-ih. kak je pasalo. Drugače pa mi včeraj nekak ni dalo mira glede vrtcev in sem malo poguglala, ker mi ni šlo v glavo kak lahko gledajo samo za nazaj in ne upoštevajo da si na socialnem...no in ko se pač na csd prijaviš, neseš dokazilo tja in ti naslednji mesec že normalčno obračunajo oz. nič. Saj verjetno ste ve to tudi vedele, ampak sem jaz tak čudno spraševala včeraj. Se mi pa zdaj pojavi novo vprašanje: To bo Tasa vedela - kaj jaz napišem samo svoje prihodke in preživnino, ne? al njegove prihodke tudi? Drugače pa Petea, hvala. Lenči_, tebi pa priporočam, da se greš pozanimat v vrtec kak je s tem, ker v veliko vrtcih imajo tak, da ljudje že ob rojstvu lahko prijavijo otroka in kao rezervirajo mesto. Pri nas sicer ni tako, meni so rekli da moram nekje februarja prit. u, pa 2 zobeka že mate? Mi še kr prvega čakamo, pa tak se že vidi, ampak predrl pa še ni. Zdaj sem dala grah kuhat, da bom malemu tako juhico naredila, jaz pa bom...kaj te vem, zdaj sem jajce jedla, pol pa bom že kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:26:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. Te pa je tak,kot naš ata.Ta je tudi taaaak izbirčen,da joj.Ne vem,kak je gor zrasto.Pa njegova mama ful dobro kuha.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:28:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. eh naš pa okol kosil nikol ne komplicira...Poje kaj naredim...pa glede na to, da imam mamo kuharco in navajen dobrot lepo tebi naš je samo piščanca, purana in faširano od mesa, pa krompir riž in testenine... pa se počasi konča, nobenih kremnih juh, nobenih enolončnic, ne repe, ne kuhanega zelja... ma nešta no. Men pa počasi že preseda vse Te pa je res,ko moj,samo moj še pice je.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:29:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka.... Jaz pa Saš-a od dude.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:30:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. Te pa je tak,kot naš ata.Ta je tudi taaaak izbirčen,da joj.Ne vem,kak je gor zrasto.Pa njegova mama ful dobro kuha. moj dragi pa je glede tega full fajn. Probčem mogoče nastane, ker on boljše kuha kot jaz in ko jaz kuham dostikrat reče kak bi on to naredil. Drugače pa ni izbirčen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:30:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) To pa ti ne bi vedla povagat,žal!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:31:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka.... Jaz pa Saš-a od dude. in kak ti uspeva? jaz razmišljam, da bi T začela odvajat, po drugi strani si pa mislim, ja pa kaj, naj jo ima. Bo drugo leto božičku dal v zameno za darilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:31:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo če naš foter nič ne je... ni čuda da nevem kaj kuhat... neem če ne bom naredila kar špagete pa bolonjsko omako pa kitajsko zelje na solato z krompirčkom, pa juhica seveda. eh naš pa okol kosil nikol ne komplicira...Poje kaj naredim...pa glede na to, da imam mamo kuharco in navajen dobrot lepo tebi naš je samo piščanca, purana in faširano od mesa, pa krompir riž in testenine... pa se počasi konča, nobenih kremnih juh, nobenih enolončnic, ne repe, ne kuhanega zelja... ma nešta no. Men pa počasi že preseda vse Te pa je res,ko moj,samo moj še pice je. saj naš tud- drugače pa je njegova mama isto zbirčna tak da se ne čudim- in tud sam med vikendi mu je kuhala, drugače se je prehranjeval pri babici, ki pa je vse samo so njemu extra kuhali - zaj pa mam jaz drek na pukli
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:32:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sekatera spozna kaj v hladilnike Full je začel se led nabirat notri in zmrzovat, pa ga imam na čist malo ( pa ni skrinje zraven) To pa ti ne bi vedla povagat,žal! pojma nimam kaj bi to bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:33:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. Nam so danes prišli priklopit ario, tak da imamo zdaj končno več kot 2 tv programa. S T. sva spet spala do 10-ih. kak je pasalo. Drugače pa mi včeraj nekak ni dalo mira glede vrtcev in sem malo poguglala, ker mi ni šlo v glavo kak lahko gledajo samo za nazaj in ne upoštevajo da si na socialnem...no in ko se pač na csd prijaviš, neseš dokazilo tja in ti naslednji mesec že normalčno obračunajo oz. nič. Saj verjetno ste ve to tudi vedele, ampak sem jaz tak čudno spraševala včeraj. Se mi pa zdaj pojavi novo vprašanje: To bo Tasa vedela - kaj jaz napišem samo svoje prihodke in preživnino, ne? al njegove prihodke tudi? Drugače pa Petea, hvala. Lenči_, tebi pa priporočam, da se greš pozanimat v vrtec kak je s tem, ker v veliko vrtcih imajo tak, da ljudje že ob rojstvu lahko prijavijo otroka in kao rezervirajo mesto. Pri nas sicer ni tako, meni so rekli da moram nekje februarja prit. u, pa 2 zobeka že mate? Mi še kr prvega čakamo, pa tak se že vidi, ampak predrl pa še ni. Zdaj sem dala grah kuhat, da bom malemu tako juhico naredila, jaz pa bom...kaj te vem, zdaj sem jajce jedla, pol pa bom že kaj. Glej,če si ti kot mama samohranilka,pišeš samo svoje dohodke in preživnino.Ko pa bosta skupaj prijavljena ali poročena,pa pišeš tudi njegovo.Enako je,kot če vlagaš za DSP.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:33:20
|
|
|
|
elevitka
|
naš ma dudo samo za spanje al pa ko preveč tečnari za joško-te mu jo uvalim, tak da jo preventivno nosimo povsod cuj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:34:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. Nam so danes prišli priklopit ario, tak da imamo zdaj končno več kot 2 tv programa. S T. sva spet spala do 10-ih. kak je pasalo. Drugače pa mi včeraj nekak ni dalo mira glede vrtcev in sem malo poguglala, ker mi ni šlo v glavo kak lahko gledajo samo za nazaj in ne upoštevajo da si na socialnem...no in ko se pač na csd prijaviš, neseš dokazilo tja in ti naslednji mesec že normalčno obračunajo oz. nič. Saj verjetno ste ve to tudi vedele, ampak sem jaz tak čudno spraševala včeraj. Se mi pa zdaj pojavi novo vprašanje: To bo Tasa vedela - kaj jaz napišem samo svoje prihodke in preživnino, ne? al njegove prihodke tudi? Drugače pa Petea, hvala. Lenči_, tebi pa priporočam, da se greš pozanimat v vrtec kak je s tem, ker v veliko vrtcih imajo tak, da ljudje že ob rojstvu lahko prijavijo otroka in kao rezervirajo mesto. Pri nas sicer ni tako, meni so rekli da moram nekje februarja prit. u, pa 2 zobeka že mate? Mi še kr prvega čakamo, pa tak se že vidi, ampak predrl pa še ni. Zdaj sem dala grah kuhat, da bom malemu tako juhico naredila, jaz pa bom...kaj te vem, zdaj sem jajce jedla, pol pa bom že kaj. Glej,če si ti kot mama samohranilka,pišeš samo svoje dohodke in preživnino.Ko pa bosta skupaj prijavljena ali poročena,pa pišeš tudi njegovo.Enako je,kot če vlagaš za DSP. podpis !
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:34:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. Nam so danes prišli priklopit ario, tak da imamo zdaj končno več kot 2 tv programa. S T. sva spet spala do 10-ih. kak je pasalo. Drugače pa mi včeraj nekak ni dalo mira glede vrtcev in sem malo poguglala, ker mi ni šlo v glavo kak lahko gledajo samo za nazaj in ne upoštevajo da si na socialnem...no in ko se pač na csd prijaviš, neseš dokazilo tja in ti naslednji mesec že normalčno obračunajo oz. nič. Saj verjetno ste ve to tudi vedele, ampak sem jaz tak čudno spraševala včeraj. Se mi pa zdaj pojavi novo vprašanje: To bo Tasa vedela - kaj jaz napišem samo svoje prihodke in preživnino, ne? al njegove prihodke tudi? Drugače pa Petea, hvala. Lenči_, tebi pa priporočam, da se greš pozanimat v vrtec kak je s tem, ker v veliko vrtcih imajo tak, da ljudje že ob rojstvu lahko prijavijo otroka in kao rezervirajo mesto. Pri nas sicer ni tako, meni so rekli da moram nekje februarja prit. u, pa 2 zobeka že mate? Mi še kr prvega čakamo, pa tak se že vidi, ampak predrl pa še ni. Zdaj sem dala grah kuhat, da bom malemu tako juhico naredila, jaz pa bom...kaj te vem, zdaj sem jajce jedla, pol pa bom že kaj. Glej,če si ti kot mama samohranilka,pišeš samo svoje dohodke in preživnino.Ko pa bosta skupaj prijavljena ali poročena,pa pišeš tudi njegovo.Enako je,kot če vlagaš za DSP. hvala sem nova na vseh teh področjih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:35:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš ma dudo samo za spanje al pa ko preveč tečnari za joško-te mu jo uvalim, tak da jo preventivno nosimo povsod cuj naš jo ima tudi samo za spanje, čez dan in ponoči, drugače ni panike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 27.10.2010 12:35:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sma šle z M v Mullerja po nove dude....se odvaja od prstka.... Jaz pa Saš-a od dude. in kak ti uspeva? jaz razmišljam, da bi T začela odvajat, po drugi strani si pa mislim, ja pa kaj, naj jo ima. Bo drugo leto božičku dal v zameno za darilo. Zaenkrat super.Moram še v vrtcu rečt,da mu je ne dajo,razen ko gre spat,ker jaz mu zdaj že 2 dni popoldan nisem dala,sem jo pospravla in ni blo problema.Sem pa začela s tem iz razloga,ker še vedno nič ne govori,ko jo ima.Zdaj pa,ko je ni imel,pa je čebljal pa se meno 100/h,seveda v njegovi šprahi.Edino mama je skozi govoro,ko še tega prej ni reko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?