Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:49:47
|
|
|
|
SURF
|
Dan. Urša,tamala je še danes doma,jutri bo pa zopet šla....še kar kreha kot star dec...vročine pa že od nedelje nima več...raje jo imam kak dan več doma,kot pa da pristane zopet na AB....sem klicala v vrtec ...pa pravi ta naša vzgojiteljica...da zanjo tako ni panike...je tolikokrat manjkala...pa se vseeno super vklopi....tako da me po tej strani ne skrbi preveč... Pikica- Nodi zažiga....pri nas pa Fifi je tudi vsepovsod zraven...sem zadnjič enkrat ko sva filali pralni stroj,hotela,da še Fifi dava zraven...ni šans...se je tok zbunla si je gotovo mislila,da jo hočem utopit tako,da jo moram potem tako na skrivaj oprati
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:50:34
|
|
|
|
Čebel@
|
v štacuno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:51:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ v štacuno uporabi škrtost
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:52:55
|
|
|
|
Urša08
|
SURF saj je prav da jo maš malce dalj doma, če imaš to možnost. Katjuša dej še enkrat test nared. A ti jaz enga pošljem k mi je še ostal?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:56:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 SURF saj je prav da jo maš malce dalj doma, če imaš to možnost. Katjuša dej še enkrat test nared. A ti jaz enga pošljem k mi je še ostal? in jst imam lekarno za vogalom sej mi ni panike zaradi € pač filing, da ne bo nil drugače pokazal..... in glede na to da se mi zdi da med 1 in 14 nismo nič (moj pravi, da sma jst pravim, da nisma) bi bil lahko 16. čist korekten razultet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:57:11
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša-dobra si da zdržiš in ne narediš testa....js bi ga pomoje vsak druga dan....sicer te pa razumem,popolnoma...ker vem kakšna je tvoja zgodba glede tega...ampak...Katjuša...daj ...naredi test no
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 8:58:04
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ne ne, Nodi ni bil moker, sem ga še pravi čas prepričala, da ga bo samo z roba bane gledal Tud lulanju v postli se je uspel izognit, še dobro. Bratec al pa sestrica ja, bosta mogla mami in ati par zadev prej še v red spravit... Katjuša čestitke za 1 mesec! Za obisk pa se ravno z Vesnozaver dogovarjava in usklajujeva. Ta vikend mate čas vi?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:00:28
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mogoče si mela kasnej ovulacijo, jaz sem jo baje pri tejle mela. Jaz bi na tvojem mestu naredila še en test in če bi bil negativen bi šla do ginekologinje da še ona mal preveri kaj se dogaja. Ciklusi so itak včasih zmešani. Jaz se spomnim da smo šli na morje in sem čakala nam k bi mogla pridt tist dan in je ni bilo. No v glavnem sem takrat zanosila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:01:43
|
|
|
|
Urša08
|
Pikica lepo pozdravi Vesnozaver, povej da mislimo nanjo in naj se malo oglasi če se le lahko.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:01:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Ne ne, Nodi ni bil moker, sem ga še pravi čas prepričala, da ga bo samo z roba bane gledal Tud lulanju v postli se je uspel izognit, še dobro. Bratec al pa sestrica ja, bosta mogla mami in ati par zadev prej še v red spravit... Katjuša čestitke za 1 mesec! Za obisk pa se ravno z Vesnozaver dogovarjava in usklajujeva. Ta vikend mate čas vi? tale nodi je pa pameten:) ati poa mami vi2 se kr lepo pomenita sej se ne mudi tok važno da ste srečni in da se najdete na skupni poti in s skupnim ciljem:) Ta vikend smo pa na ful zasedeni...... imamo eno praznovanje 30 letnice tko da boma mi2 ful leteča k boma otročke dala v varstvo in jih grema pol v nedeljo iskat..... pa še na grobove bo treba mal letet...... škoda:(
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:02:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pikica lepo pozdravi Vesnozaver, povej da mislimo nanjo in naj se malo oglasi če se le lahko. podpis
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:05:16
|
|
|
|
Pikica_82
|
Je obljubla, da se bo oglasla kaj. Ok, pa drugič. Enkrat se bomo že uskladili Hvala ti za lepe besede!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:06:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mogoče si mela kasnej ovulacijo, jaz sem jo baje pri tejle mela. Jaz bi na tvojem mestu naredila še en test in če bi bil negativen bi šla do ginekologinje da še ona mal preveri kaj se dogaja. Ciklusi so itak včasih zmešani. Jaz se spomnim da smo šli na morje in sem čakala nam k bi mogla pridt tist dan in je ni bilo. No v glavnem sem takrat zanosila zdej imam tiste značilne mozolčke pred M (sicer že drugič v teh 55 dneh) ko ti zginejo in če ne bo nardim test..... je pa res zanimivo kadarkoli prej sem bla čist na trnih in sem delala teste na 3-4 dni zdej mi pa sploh ni noben problem čakat si pa ćže mal želim da bi bil in se bojim zaročaranja... se mi zdi da lažje prenesem kot pa negativni test in da se čez 2 uri vlije...... ah ja mi je že mal hudo..... upam, da ne bo treba it do G
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:07:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Je obljubla, da se bo oglasla kaj. Ok, pa drugič. Enkrat se bomo že uskladili Hvala ti za lepe besede! ja se bomo ker bi vaju res rada vidla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:10:05
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa mal v otroško.... sma včleraj kupla eno preprogo za igrat in jo grem naštimat.... je bil florjan ful hecen sem vprašala kateri tapison se mu dopade in je pokazal na tistega k so roza ceste pred tem sem pa rekla mojmu, da ziher bo reku roza ceste.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:10:17
|
|
|
|
birdy
|
Oj, Nelči v vrtcu, Kristi en štuk nižje, mami na RR Pa se bo treba počas zmigat in it speglat cote. Joj, kok se mi ne da... Dons sta tamali celo do štirih zjutri spale v svojih pojsteljah, pol se je pa Neli odločila ob petih vstat skup z nama No, sem pa jst vsen na kavču mal počivala... Hmmmm, sploh ne vem kaj naj še napišem, tud mislt ne morem več, mene bo zgaga ubila Dobesedno cele dneve in cele noči me peče, ma to je za znoret...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:26:17
|
|
|
|
Katjusa
|
evo.... (dimenzija je nekje 140*200) tok da se ne bosta čist na tleh igrala.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:28:48
|
|
|
|
Katjusa
|
vlakecmanija.... včeraj sme v bigbangu vidla, da imajo lokomotivčke tomažka in prijatelji od megabloks (paše na duplo) če katero zanima:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:31:13
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša super Js bi vam kdaj kako fotko prpopala...pa imam previsoko zaščito...si nekak ne upam kej šarit tam,ker plačujeva položnice prek neta,pa knjigovodstvo vodiva....kako pa je s temi našimi albumi...jih vidimo samo me....?Kakšna je intimnost?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:31:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vlakecmanija.... včeraj sme v bigbangu vidla, da imajo lokomotivčke tomažka in prijatelji od megabloks (paše na duplo) če katero zanima:) Katjuša kaj pa kvaliteta? Ker jaz mam od carsov večinoma lego in je kvaliteta 1a, potem sem pa od mega block dokupla kralja, pa ni ne vem kake kvalitete .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:33:03
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Katjuša a tvojedva sončka se v sobici igrata? Ker mi mamo ta tepih v dnevni ki je hkrati igralnica tko k pr Birdy. Soba je bolj za spat, ju mam rada pod kontrolo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:34:01
|
|
|
|
Urša08
|
Eto zjutrej vklopim turbo potem pa zabušavam. Sem začela že neki o porodu razmišljat pa me je kr neki strah prevzel tko da boljš da grem na en krog s hot loverjem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:40:15
|
|
|
|
Čebel@
|
evo me nazaj...še vedno mraz ko pri norcih pomit posodo in posesat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:41:43
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:pa dobili smo vabila na 70letnico....bo pa kosilo glih ob 12.00 ko gre Hana spat in nimam pojma kaj naredit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 27.10.2010 9:43:38
|
|
|
|
sjmm
|
dan! ammi skor mau na bolniški k ma ta najljubši obisk....vsaj spal smo kr fajn...seveda s tableti u rit oči je nekam skoču...je reku za 1 urco...pol pa bodo verjetn že vsi pokonc d se sestrična in bratranec ne bosta dolgocajtla dons morm kr ornk kosilo narest...zdej pa še mau kafetka spijem....pospravlala pa dons ne bom...nima smisla pr 6 mulčkih če se bo dalo, bom pa še 3 okna pomila k so mi ostala, ko bodo šli z mojim na luft ste ble pridne čvekice..vas še mau prečekiram
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?