Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 10:55:14
|
|
|
|
Rebeka_
|
Pozdravljene vse v pričakovanju in vse navijačice! Presrečna sem, da se lahko tudi sama vpišem na seznam čakajočih na , in sicer ne čakam 16.11. Z možekom že imava eno princesko, katera se nama je pridružila 15.05.2009, zdaj pa sva se odločila, da poskusiva še enkrat! Po kakšnih 6ih mesecih mojega prepričevanja, kako bi bilo lepo imeti še enega otročka, je moj dragi možek končno popustil in je tudi on pripravljen na še enega. Torej, skupaj se bomo borile, upam, da nam vsem hitro uspe, ter za vse držim pesti, da ugledamo te magične črtice že ta mesec!
< Sporočilo je popravil Rebeka_ -- 25.10.2010 10:56:12 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 11:02:57
|
|
|
|
lananai
|
Rebeka, sva skupi klepetale pri majčicah 2009 in mogoče bova tudi pri drugem otročku!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 11:08:46
|
|
|
|
Rebeka_
|
Res je , se te spomnim, ja! Bova ponovno držale pesti skupaj in upale na ! Se prov veselim! Pa seveda upam, da se čimprej preseliva na forum srečk nosečk!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 14:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
13.11 je ne pričakujem po xx krogih in enem SS. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 14:59:59
|
|
|
|
*žurerka*
|
ojla punce sicer bomo začeli mi z akcijo za drugega decembra ampak me zanima če katera ve kaj naj bi pomenila odebljena sluznica al neki takega ??? sem ravno s pregleda in mi je g.rekla da naj bi blo vse ok ....hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 15:58:46
|
|
|
|
tejchy*
|
žurerka, dobrodošla glede sluznice, pa sem slišala samo punce ki imajo premalo odebeljeno in zato pijejo čaj krvomočnice, da bi bilo pa nasprotno, preveč odebeljena, pa nisem še slišala žal..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 21:20:47
|
|
|
|
*žurerka*
|
tejchy* ... hvala za odgovor .. rekla je da je malček odebeljena ma da to ni nič takega, sam moj g. je itak taka da odpravi na hitro in to je to... vzrok da sem šla na pregled je bil pa ta ker so mi med prvim porodom odstanjevali pregrado in ta pravijo, da se rada ponovi...zdaj smo se odločili da naredimo našemu fantu družbo pa sem šla na preventivni pregled pa je rekla da pregrade ni .. da imam malo debelejšo sluznico ampak to naj ne bi vplivalo ne na zanositev ne na donostitev ... nimam pojma bomo videli ko stopimo v akcijo drugač pa punce srečno upam da si ne bomo tipkale za mesec december ... jaz ziher ampak vam želim da vam pokaže veliiiik plusek lep pozdrav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 21:30:00
|
|
|
|
witch
|
Čer ooo ta mesec se nas je pa kar nekaj nabralo upam, da bo november bolj roza kot je bil oktober Jaz še svojo M kar čakam in upam, da njeno letalo nebo imelo preveč zamude ker potem se lahko kar pod december selim Počasi bom prišla k vam čvekat, datum vam pa še itak sporočim. Zdaj pa za vse navijaaaaaaaaaam jeanitte in pikicaa25 sta že itak v nizkem startu za lulat Držim pesti za vse
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 25.10.2010 21:36:12
|
|
|
|
tejchy*
|
ma witch, nič ne hodi k nam na november si sigurna da bo prišla M ta mesec? jaz upam da je šansa da zamuja iz najlepšega razloga
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 6:56:12
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka* vzrok da sem šla na pregled je bil pa ta ker so mi med prvim porodom odstanjevali pregrado in ta pravijo, da se rada ponovi...zdaj smo se odločili da naredimo našemu fantu družbo pa sem šla na preventivni pregled pa je rekla da pregrade ni .. da imam malo debelejšo sluznico ampak to naj ne bi vplivalo ne na zanositev ne na donostitev ... nimam pojma bomo videli ko stopimo v akcijo A to glede pregrade ugotovi lahko sam G, če je prisotna ali ni? Ker to je večkrat tudi vzrok za neuspešnost zanositve.. In mi je potem čudno, da tega pregleda ne opravijo že prej (seveda, če to lahko G vidi)..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 7:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro včeraj sem na netu našla super stran, kjer vpisuješ , pa ti potem pokaže kater dan imaš ovul- seveda glede na statistiko na prejšne mesece. meni kaže, da morava te dni intenzivno telovaditi še link lepim, če bo kateri prišel prav: http://menstruacija.si/ drugač pa glede odebeljene sluznice, meni je bilo razloženo, da je to takoj po menstuaciji, pred menstruacijo, na dan ovulacije.... ima pa tudi jaz vedno odebeljeno ko sem na pregledu. oktober ni bil naš mesec, bo pa zato november! najin mali sonček bo imel ravno na dni ko je ne pričakujm dve leti, tako da pričakujem da bo dvojno veselje v hiši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 8:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst že tudi komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali... a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 8:39:22
|
|
|
|
SRCE
|
Jutro.... Tudi jst komaj čakam,da vidim če se bo kaj prijelo... ....se pa tko vlečejo tile dnevi.... punce čim več v novembru
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 10:36:44
|
|
|
|
Katte
|
Pozdravljene, punce. tudi zame se začenja obdobje čakanja. Se vleče, ja. No, upam, da bo cel november ploden in nam bo vse poplačano. Če se prime, bo moj PDP slab teden po mojem rojstnem dnevu. Obstaja kakšno lepše darilo? Bo lažje čakati do 7.11, ker bom že od začetka meseca pričakovala pri vas, ki ste pred mano. Navijam za vse nas .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 13:41:02
|
|
|
|
Lineta
|
da vas še jaz malo pozdravim... pri meni je pa o prišla 2 dni prej kot piše na kolendarčku. ampak smo bili pridni tako da ni problema me je pa prejšnji mesec ful špikalo med o, tokrat pa ni bilo čutit nič, samo izcedek je bil 100% od ovulacije... sedaj pa sledi to najbolj mučno čakanje...teh 14 dni do m se meni vedno takooo vleče...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 14:48:35
|
|
|
|
tejchy*
|
nekaj nas je že šlo čez O ravnokar, tudi jaz, najhujše pa pride sedaj, tole čakanje.. Si moram kar ponavljati, da nimam nikakršnih znakov ker jih namreč vsak mesec dobim, obup psiha me zna čisto obrniti. držim pesti, da takoj s 1 novembrom začnejo padati +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 15:44:54
|
|
|
|
Lily86
|
Punce, glejte da ste bile res pridne med O, da bo november res poln pluskov! Jaz še čakam svojo O, naslednji teden bi morala biti... Sicer je po porodu to moj prvi cikel, tako da ne vem če bodo cikli sploh že redni. Bomo videli... Ko bo, pa bo. Nič pa ne bi imela proti, če bi se čimprej prijelo. Veste kaj - če se prime novembra, bodo ravno okoli božiča in novega leta najhujše slabosti... Se ne bo težko upreti prazničnim slaščicam
naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010 A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 17:20:43
|
|
|
|
urša28
|
lily86 ko bi le bilo res,da nam sedaj porata,čeprav bodo slabosti in druge nevšečnosti,bomo imele najlepši božič na svetu,ker bomo srečke nosečke,pa še men ne bo treba novoletne želje spet ponavljat-da bi zanosila
< Sporočilo je popravil urša28 -- 26.10.2010 17:21:17 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 18:35:51
|
|
|
|
TEDIGO
|
ejla punce, da se vam malce javim... Vidim da te vse optimistične in tako je prav, VSEM NAM BO USPELO!!!! Drugače jaz pijem že drugi mesec krvomočnico, poleg nje pa sem ta mesec še dodala rman in plahtico... Tako pijem kot vprvo in nam je takoj uspelo. Me pa že 3 dni tako bolijo joški za umret, ponavadi so me bolele 10 dni pred (ma veliko manj), tudi spodaj sem veliko bolj mokra kot ponavadi ....mogoče pa vsej tej čaji spodbudijo ovolacijo (prejšnje mesece jo sploh nisem zaznala)... DAJMO PUNCE!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 19:16:43
|
|
|
|
thanchyka
|
Za takšno božično-novoletno dieto pa se z veseljem in prostovoljno javim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 19:22:46
|
|
|
|
urša28
|
jao,jao thanchyka,gremo v to dieto kar vse ,270 dnevna dieta,gremooooo,se katera pridruži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 19:38:44
|
|
|
|
thanchyka
|
Ijaaa gremooo Imejmo to halloween zaobljubo (namesto novoletne), da gremo na dieto, s katero bomo "gor jemale", ne dol Wiiiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2010 26.10.2010 19:44:40
|
|
|
|
urša28
|
G R E M O
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?