|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
25.10.2010 10:55:14   
Rebeka_
Pozdravljene vse v pričakovanju user posted image user posted image  in vse navijačice!

Presrečna sem, da se lahko tudi sama vpišem na seznam čakajočih na user posted image user posted image , in sicer user posted image  ne čakam 16.11.

Z možekom že imava eno princesko, katera se nama je pridružila 15.05.2009, zdaj pa sva se odločila, da poskusiva še enkrat! user posted image  Po kakšnih 6ih mesecih mojega prepričevanja, kako bi bilo lepo imeti še enega otročka, je moj dragi možek končno popustil in je tudi on pripravljen na še enega.

Torej, skupaj se bomo borile, upam, da nam vsem hitro uspe, ter za vse držim pesti, da ugledamo te magične črtice že ta mesec! user posted image

< Sporočilo je popravil Rebeka_ -- 25.10.2010 10:56:12 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.10.2010 11:02:57   
lananai
Rebeka, sva skupi klepetale pri majčicah 2009 in mogoče bova tudi pri drugem otročku! user posted image

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.10.2010 11:08:46   
Rebeka_
Res je user posted image  user posted image , se te spomnim, ja!
Bova ponovno držale pesti skupaj in upale na user posted image user posted image ! Se prov veselim! Pa seveda upam, da se čimprej preseliva na forum srečk nosečk!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.10.2010 13:34:48   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image  3.11. anonimna user posted image  
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.10.2010 14:34:34   
Anonimen
13.11 je ne pričakujemuser posted image po xx krogih in enem SS.
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
25.10.2010 14:38:46   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image  3.11. anonimna user posted image  
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.10.2010 14:39:34 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.10.2010 14:59:59   
*žurerka*
ojla punce sicer bomo začeli mi z akcijo za drugega user posted image  decembra ampak me zanima če katera ve kaj naj bi pomenila odebljena sluznica al neki takega ??? sem ravno s pregleda in  mi je g.rekla da naj bi blo vse ok ....hvala

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.10.2010 15:58:46   
tejchy*
žurerka, dobrodošla user posted image glede sluznice, pa sem slišala samo punce ki imajo premalo odebeljeno in zato pijejo čaj krvomočnice, da bi bilo pa nasprotno, preveč odebeljena, pa nisem še slišala user posted image žal..

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
25.10.2010 21:20:47   
*žurerka*
tejchy* ... hvala za odgovor .. rekla je da je malček odebeljena ma da to ni nič takega, sam moj g. je itak taka da odpravi na hitro in to je to...
vzrok da sem šla na pregled je bil pa ta ker so mi med prvim porodom odstanjevali pregrado in ta pravijo, da se rada ponovi...zdaj smo se odločili da naredimo našemu fantu družbo pa sem šla na preventivni pregled pa je rekla da pregrade ni .. da imam malo debelejšo sluznico ampak to naj ne bi vplivalo ne na zanositev ne na donostitev ... nimam pojma bomo videli ko stopimo v akcijouser posted image

drugač pa punce srečno upam da si ne bomo tipkale za mesec december ... jaz ziher ampak vam želim da vam pokaže veliiiik plusek user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
25.10.2010 21:30:00   
witch
Čer user posted image ooo ta mesec se nas je pa kar nekaj nabralo user posted image upam, da bo november bolj roza kot je bil oktober user posted image Jaz še svojo M kar čakam in upam, da njeno letalo nebo imelo preveč zamude user posted image ker potem se lahko kar pod december selim user posted image Počasi bom prišla k vam čvekat, datum vam pa še itak sporočim.
Zdaj pa za vse navijaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image jeanitte in pikicaa25 sta že itak v nizkem startu za lulat user posted image Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 110
25.10.2010 21:36:12   
tejchy*
ma witch, nič ne hodi k nam na november user posted image si sigurna da bo prišla M ta mesec? jaz upam da je šansa da zamuja iz najlepšega razloga user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.10.2010 6:56:12   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka*

vzrok da sem šla na pregled je bil pa ta ker so mi med prvim porodom odstanjevali pregrado in ta pravijo, da se rada ponovi...zdaj smo se odločili da naredimo našemu fantu družbo pa sem šla na preventivni pregled pa je rekla da pregrade ni .. da imam malo debelejšo sluznico ampak to naj ne bi vplivalo ne na zanositev ne na donostitev ... nimam pojma bomo videli ko stopimo v akcijouser posted image

A to glede pregrade ugotovi lahko sam G, če je prisotna ali ni? Ker to je večkrat tudi vzrok za neuspešnost zanositve.. In mi je potem čudno, da tega pregleda ne opravijo že prej (seveda, če to lahko G vidi)..

Neposredna povezava do sporočila: 112
26.10.2010 7:52:30   
Anonimen
jutro

včeraj sem na netu našla super stran, kjer vpisuješ user posted image , pa ti potem pokaže kater dan imaš ovul- seveda glede na statistiko na prejšne mesece. meni kaže, da morava te dni intenzivno telovaditiuser posted image   še link lepim, če bo kateri prišel prav: http://menstruacija.si/

drugač pa glede odebeljene sluznice, meni je bilo razloženo, da je to takoj po menstuaciji, pred menstruacijo, na dan ovulacije.... ima pa tudi jaz vedno odebeljeno ko sem na pregledu.

oktober ni bil naš mesec, bo pa zato november! najin mali sonček bo imel ravno na dni ko je ne pričakujm dve leti, tako da pričakujem da bo dvojno veselje v hišiuser posted image

user posted image

(odgovor članu anity_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
26.10.2010 8:29:13   
Anonimen
Jst že tudi komaj čakam, da vidim, če smo kaj pridelali... user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
26.10.2010 8:39:22   
SRCE
Jutro....user posted image user posted image user posted image

Tudi jst komaj čakam,da vidim če se bo kaj prijelo...user posted image ....se pa tko vlečejo tile dnevi....user posted image user posted image user posted image punce čim večuser posted image user posted image  v novembruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
26.10.2010 10:36:44   
Katte
Pozdravljene, punce.

tudi zame se začenja obdobje čakanja. Se vleče, ja. No, upam, da bo cel november ploden in nam bo vse poplačano.
Če se prime, bo moj PDP slab teden po mojem rojstnem dnevu. Obstaja kakšno lepše darilo? user posted image
Bo lažje čakati do 7.11, ker bom že od začetka meseca pričakovala user posted image  pri vas, ki ste pred mano.
Navijam za vse nas user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 116
26.10.2010 13:41:02   
Lineta
da vas še jaz malo pozdravim... pri meni je pa o prišla 2 dni prej kot piše na kolendarčku. ampak smo bili pridni tako da ni problema user posted image user posted image user posted image me je pa prejšnji mesec ful špikalo med o, tokrat pa ni bilo čutit nič, samo izcedek je bil 100% od ovulacije... sedaj pa sledi to najbolj mučno čakanje...teh 14 dni do m se meni vedno takooo vleče...user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 117
26.10.2010 14:48:35   
tejchy*
nekaj nas je že šlo čez O ravnokar, tudi jaz, najhujše pa pride sedaj, tole čakanje.. Si moram kar ponavljati, da nimam nikakršnih znakov user posted image ker jih namreč vsak mesec dobim, obup user posted image psiha me zna čisto obrniti. držim pesti, da takoj s 1 novembrom začnejo padati + user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 118
26.10.2010 15:44:54   
Lily86
Punce, glejte da ste bile res pridne med O, da bo november res poln pluskov! Jaz še čakam svojo O, naslednji teden bi morala biti... Sicer je po porodu to moj prvi cikel, tako da ne vem če bodo cikli sploh že redni. Bomo videli... Ko bo, pa bo. Nič pa ne bi imela proti, če bi se čimprej prijelo.

Veste kaj - če se prime novembra, bodo ravno okoli božiča in novega leta najhujše slabosti... Se ne bo težko upreti prazničnim slaščicam user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.10.2010 17:20:43   
urša28
lily86 ko bi le bilo res,da nam sedaj porata,čeprav bodo slabosti in druge nevšečnosti,bomo imele najlepši božič na svetu,ker bomo srečke nosečke,pa še men ne bo treba novoletne želje spet ponavljat-da bi zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil urša28 -- 26.10.2010 17:21:17 >

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.10.2010 18:35:51   
TEDIGO
ejla punce, da se vam malce javim...
Vidim da te vse optimistične in tako je prav, VSEM NAM BO USPELO!!!!
Drugače jaz pijem že drugi mesec krvomočnico, poleg nje pa sem ta mesec še dodala rman in plahtico...
Tako pijem kot vprvo in nam je takoj uspelo.
Me pa že 3 dni tako bolijo joški za umret, ponavadi so me bolele 10 dni pred user posted image  (ma veliko manj), tudi spodaj sem veliko bolj mokra kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image ....mogoče pa vsej tej čaji spodbudijo ovolacijo (prejšnje mesece jo sploh nisem zaznala)...

DAJMO PUNCE!!!!

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.10.2010 19:16:43   
thanchyka
Za takšno božično-novoletno dieto pa se z veseljem in prostovoljno javim user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.10.2010 19:22:46   
urša28
jao,jao thanchyka,gremo v to dieto kar vseuser posted image user posted image ,270 dnevna dieta,gremooooo,se katera pridružiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.10.2010 19:38:44   
thanchyka
Ijaaa gremooo user posted image Imejmo to halloween zaobljubo (namesto novoletne), da gremo na dieto, s katero bomo "gor jemale", ne dol   user posted image    Wiiiiiiiiiiiii...

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.10.2010 19:44:40   
urša28
user posted image user posted image user posted image user posted image G R E M Ouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?