|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
22.10.2010 15:05:27   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  3.11. anonimna user posted image  
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image  20.11. anonimna user posted image
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa
user posted image  x.11. urša28 
user posted image  x.11. anity_1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*, tejchy*

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 76
22.10.2010 15:38:56   
urša28
evo,en teden po iui-ji...nestrpno čakam dan D,,držim pesti zase in za vas ,da bo november čimbolj rozauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 77
22.10.2010 16:48:38   
tejchy*
anity user posted image , bo pa novembra toliko bolj močen user posted image user posted image
urša28 - držimo pesti, da se je prijelo user posted image user posted image

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 78
22.10.2010 18:27:04   
urša28
tejchy hvala,tudi jaz zate močno stiskam pesti..

anityuser posted image veliko sreče v novembru

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 79
22.10.2010 18:37:17   
anity_1
urša28, hvala enako! user posted image Midve obe ne veva, kdaj naj pričakujeva user posted image .. Bo še zabavno čakat :)

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 80
22.10.2010 18:59:44   
urša28
anity,reciva...novembra enkrat....sam ,user posted image user posted image user posted image user posted image da bo

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
22.10.2010 19:17:22   
Rina2
Pozdravljene drage borke!

Evo, jaz se prijavljam za vašo navijačico!
Po mračnem septembru (SS in abraziji) bomo si po nasvetih G vzeli malo "dopusta". Konec decembra pa bomo ponovno odganjali user posted image .

Do takrat pa močooooono stiskam pesti za vas!user posted image user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 82
22.10.2010 20:35:33   
anity_1
user posted image

[img]smileys/rozacrtici.gif[/img] ALI [img]smileys/modricrtici.gif[/img]   PRIČAKUJEMO:
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]   
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  1.11. jeanitte
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  1.11. pikicaa25
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  3.11. anonimna [img]smileys/smiley10.gif[/img]  
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  4.11. thanchyka
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  4.11. fiala
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  5.11. anonimna [img]smileys/kuza.gif[/img]
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  5.11. anonimna [img]smileys/smiley8.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  5.11. soncek3 
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  6.11. smeška83
 [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] 7.11. Katte
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  9.11. sarar
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  9.11. tejchy* [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  10.11. camino79 [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  11.11. Lineta [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  11.11. SRCE [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  12.11. cori
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img] 12.11. anci banci
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  13.11. Nutry [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  13.11. TEDIGO [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  14.11. anonimna [img]smileys/smiley34.gif[/img]
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  15.11. Luna*
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]   16.11. Arual
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img] 17.11. Lily86
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img] 19.11. Poka [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  20.11. anonimna [img]smileys/miska.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  30.11. anity_1 [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  x.11. lipi
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  x.11. petrusa
[img]smileys/pikapoka2.gif[/img]  x.11. urša28 

[img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img] [img]smileys/pikapoka2.gif[/img]

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

Lineta, witch, pomar*ANČA*, tejchy*

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 83
22.10.2010 20:38:52   
anity_1
Ojoj, sem vedela, da ni dobvro, da grem jaz seznam urejat.. Upsii.user posted image
Prosim, če bi me katera dodala, da user posted image pričakujem nekje 30.11. Tako da bo še dooollgooo to čakanje. Nekkao sem si izračunala približno.. Zdaj sem dala, da imam cikel dolg 25 dni, toliko kot sem imela nazadnje.. Pa bomo videli.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 84
23.10.2010 6:44:14   
srečica17
Zdej se bom pa tud jaz okorajžila.user posted image
20.7. sem imela spontani splav.......prvo M sem si mogla sprožit s tabletkam, ker jo ni in ni bilo, danes pa sem dobila  M ........na 29 dan......tako da upam, da se je zdej cikel uredil.

user posted image  ne pričakujem 21.11.2010!!!!!!

S user posted image  R user posted image  E user posted image  Č user posted image  N user posted image  Ouser posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 85
23.10.2010 18:50:34   
Monstera
Ne pričakujem je 23.11. To bo prvi krog po laparo, upam, da tokrat končno uspe!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: II pričakujemo pobra 2010
23.10.2010 20:02:55   
Anonimen
pozdravljene!

tudi js se vam pridružujem. doma imam 3-letnega fantka, pa smo se odločili, da bi meli še enga user posted image .
prvič je uspelo takoj, zdaj pa bomo videli, začeli smo ta mesec user posted image .
user posted image  ne pričakujem  je okrog 2.11.

držim pesti za vse nas !!!!

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: II pričakujemo pobra 2010
24.10.2010 13:14:04   
mladika
Še ena vztrajna stara borka se vam pridružuje...13.11. pričakujemo user posted image ,smo pa že u 13. kroguuser posted image !!
SREČNO VSEM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
hehe... vidim da mam 2 trinajstki u datumu in upam da bo to moja srečna številka!!!user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 24.10.2010 13:15:20 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
24.10.2010 16:09:44   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image  3.11. anonimna user posted image  
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

user posted image  

NAVIJAČICE:

Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 89
24.10.2010 16:15:13   
Katte
Uf, sem se namučila s tem seznamom. Nekaj res nagaja. No, upam, da je zdaj uredu.
Pozdravljene vse nove na tej temi. Nas je kar lepo število, potrebno bo veliko roza barve. Brez skrbi, ne bo je zmanjkalo. Modra se pa nekaj suši, tako da ne vem, če bo uporabna ta mesec...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 90
24.10.2010 19:06:02   
thanchyka
Ma, se nas je že nabralo za november user posted image   - pa saj ni čudno glede na oktober user posted image Je pa dobra stvar oktobra, ker se bo plava čist znucala (mislim, da je ni več dosti ostalo, če sploh kaj) in bo za november samo še rozika na voljo, jupajdi jupajda user posted image

No, jaz imam še dobrih 10 dni do konca, to je do user posted image user posted image , zdaj skoraj je, kar je. Če je O bila in je user posted image prišel na cilj, poteka zdaj vgnezditev :) Menda tako nekako ... user posted image

Prijeten začetek tedna vam vsem želim in pridno user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 91
24.10.2010 19:53:46   
anity_1
Uh, mi je kar grozno, ko se vidim na dnu seznama in ko vem, da bo treba še dostiii čakat.. No, jaz v vsaki stvari vidim kakšno dobro stvar - v tem je pač ta dobra stvar, da je otroka delat prav fajn user posted image
Držim pesti za vse!

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
25.10.2010 8:18:45   
tejchy*
dobro jutro punce user posted image ma v oktobru smo res porabile preveč modre barve!!!! ja tudi sama sem si malo izračunala, da kar je bilo O je bilo ta vikend, sva bila pridna in zdej mora  user posted image najti svoj cilj, jih treniram že toliko časa da bi bila lahko do sedaj že dovolj izurjena user posted image !! držim pesti, da glede na to da se november, hitro približuje, da ga zasujemo s user posted image . končno, bi se rada preselila na temo v pričakovanju, z vsemi vami, punce user posted image bomo super družba med user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
25.10.2010 8:23:18   
tejchy*
anity, jaz sem si to vsakič mislila, samo potem do O, kar hitro mine user posted image potem po O, se pa vleče kooooo meglaaaaaaaa user posted image dobro da mamo forum user posted image ane? ena user posted image da bo ta mesec tudi zate lepši, in za nas vse ostale user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
25.10.2010 8:27:57   
Anonimen
jutro

oktober je bil res gozen! še dobro da so punce konec meseca malce pobarvale seznam z roza... 

jaz sem končala z krvavitvami po ss, tako da greva v vojnouser posted image  

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
25.10.2010 8:41:22   
lananai
anonimna, tako je prav! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
25.10.2010 8:58:50   
srečica17
kaj pa ti, lananai????.....boš samo navijačica?
A ni pri tebi tud že potekel čas "za počitek"???user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 97
25.10.2010 10:31:53   
lananai
Heh, jst mam šele eno user posted image za sabo. Sicer pa itak mislim, da ne bom na seznamih, vsaj ne kot lananai. Se je prehitro vse razvedlo prejšnjič (na forumu in med žlahto), potem je bilo pa nosečnosti itak hitro konec. Bom pa navijala za vse vas... ve pa upam zame! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 98
25.10.2010 10:40:20   
srečica17
Seveda bomo navijale zate......pa karkoli bošuser posted image  lananai ali pa anonimna.

Se pa že odkar sem imela SS spopadam z enim vprašanjem.
Povedati ali ne povedati. Ko sem povedala za nosečnost, sem že videla bitje srčka, nisem pa čakala še dlje, kot nekatere, do nuhalne .
Šele po SS so mi začele sodelavke  in kolegice, znanke......pripovedovati: veš , tudi jaz sem imela SS. Izvedela sem, da to ni tako redka zadeva in da se jih je ogromno, ki jih poznam, že soočilo s tem.
Eni so mnenja, da želijo čez vse sami (oz. s partnerjem) in da raje vidijo, da nihče ne zve .
Ne vem no. Jaz sem pač taka, da moram govort o svoji bolečini in potem mi je lažje.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 99
25.10.2010 10:47:18   
lananai
Midva sva pa hotla do prvega pregleda počakat, pa je bil zelo pozno in sva se odločila povedat prej. Napaka. Že na prvem pregledu je G ugotovila odmrl plod, ker je bil kar za cel mesec mlajši kot bi moral bit. Tudi naslednji8č ne bom čakal do NS, ker se mi zdi brezveze. Fajn je, da se ve, da se SS dogaja in da sploh ni redkost.

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?