sarar
|
soncek3, ne, jih ne delam vsak cikel. so predragi ena punca s foruma mi jih je dala, ker je kupila tiste po netu, ko jih je ful notri pa so ceneje. mislim, da iz nemčije. drugače pa, tiste punce, ki jim ni pokazalo ovulacijo in so zanosile-po moje so imele ovulacijo prej ali kasneje, ker teh testkov je notri samo 5 se mi zdi, in ne verjamem da so jih delale od začetka do konca cikla. sicer pa, jaz naj bi imela oculacijo šele čez kak teden, ker imam pa ful testkov sem jih koj po začela delati in hb da sem, ker imam pco in se mi ovulacija ful premika. prejšnji mesec sem imela ovul.na koncu cikla, ta mesec pa na začetku. vsaj tako mi kažejo testki. mi je pa tudi tista punca, ki mi je testke dala, rekla naj jih uporabljam, ker pri pco nikoli ne veš kdaj imaš ovulacijo... pa če po pravici povem, če jih od nje ne bi dobila, jih tudi jaz ne bi kupovala... so mi predragi drugače pa pravijo, da naj bi se na dva dni. da se spermiji sproti obnavljajo. samo to je po moje ful od močkega odvisno. midva na dva dni telovadiva, ker nama tako tudi paše. poleg tega pa, če ne uporabljaš testkov za ovulacijo, je tako tudi ne moreš zgrešiti tejchy, iz tvojih tipk v božja ušesa. da bi bil november naš mesec... lily, mislim, daje vojska že skoraj zbrana
|