agha
|
Jaz sem danes že kot nova, malemu A pa še vedno iz nosa teče, ni hudega, ga pa stalno priklapljam na sesalec. Aja, glede urina sem hotela napisat, da je bp. Fora je bila samo pokakana vrečka. Ne vem zakaj sem bila prepričana, da urin prelijejo v drug lonček, ne pa da ga dajo v istega, kot je bila vrečka?! Drugače je pa naš fantiček v soboto jedel govejo juho s korenčkom, včeraj pa celo zelenjavno juho! Upam, da se ne premisli glede zelenjave. Sem mu pa včeraj dala tudi piščanca, če katero zanima recept: cca 5 dag piščanca, 2 veliki žlici skute, 1 velika žlica jogurta in ena mala žlička sadja (jaz sem dala hruško, lahko se pa da tudi suho sadje). Potem je jedel še koščke palačinke, kar vsega po malem dobiva. Z dragim sva včeraj ugotovila, da sva imela o tem kako stroga bova do otroka čisto drugačno predstavo. Oba sva namreč mislila, da bom jaz bolj stroga, on pa bolj popustljiv in kot kaže je zdaj slika čisto obratna, jaz popustljiva, on strog. Bomo videli kako bo čez nekaj časa... legenda - jaz kupujem suho sadje kar v Sparu,njihovo bio znamko Vital (marelice), rozine in grozje pa isto tam samo znamko Bio Natur, suhe hruške pa imam domače. Aja, glede jajca oz. rumenjaka. Jaz sem mu ga dala včeraj, sem skuhala jajc in potem dala četrtino njemu. Najprej sem mislila kam zamešat samo ga je jedel kar tako, samega. Aprilčica - super za frizuro. Jaz grem pa danes k frizerju, sem že čisto naveličana te čupe!!! (mislim, da so moji lasje dolgi okoli že 5 cm! ) didi -pazi kje puščaš hlačke Dacy pa tudi jaz pogrešam že en čas. tintin - super za prehlad!!! Grem, nekdo me pogreša...
< Sporočilo je popravil agha -- 25.10.2010 13:04:16 >
|