|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
25.10.2010 10:34:23   
amelie
Jutro!

Če se mali ne zbudi boljše volje, kot je šel spat, ga danes na srečanju menjam! user posted image  user posted image  In zjutraj se ni hotel dojit, in ker res nisem več vedla, kaj še naj nardim, da bo nehal bit tečka, sem mu flaško z mlekom naredila in jo je gospod spraznil! Po treh tednih matranja s flaško jo danes sprazni iz prve. Nič jasno. user posted image  V glavnem - mojega otroka očitno nosi luna in komaj čakam, da greva iz bajte user posted image  

Komentiram, ko se vrnem!
Lep dan želim vsem!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
25.10.2010 10:51:34   
legenda_m
hej še od mene

pred pol leta takle čas je šel moj v trgovino, ker sm ga poslala po sirovo štručko, čeprav poln hladilnik ampak jst sm hotla sirovo. ko je prišel domov, sem ga nazjala kje tok časa hod pa čeb me lahko peljal do porodnišnice. in potem je ob 16.23 pokukal na plano najin korenjak. noooooooo, do zdj mu je en zob mal bolj zrastel, še 19. sem mu namazala mal s kalgelom se je pačil pa ven pluval, tko da ga zdj sam čoham s krtačko.

ja lazanja je bla popoln uspeh, mislm da se bom prijavila za ramsayevo kuhinjo (hell's kitchen user posted image ).

amelie uživaj, spij eno kavo zame

tintin heh ja upam da ga tolk časa nm nosila. za kok jo pa prodaš? barva bo ok, sem se zgrozila ob pogledu v mojo omaro, vse modro (čist sm usekana na plavo ja), pa še jaka je več al manj moder z modrimi učki user posted image

didi na pa boš mela spet neki novga. pa čeprav samo pralni stroj to s hlačkami pa user posted image user posted image user posted image
levinjica čestitke bratu, upam, da si se imela lepo

morm it.... že spet... šef je zadnje čase zelo zahteven

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
25.10.2010 11:17:23   
tintin
ojla kak turoben dan...bljak dež in mraz...

legenda super za lazanjo:) sleepy - prodajam ga za 15, saj je drgač čist lep, samo je bil kar dost uporabljan. čeprav počak še danes, ko dobim ta novo zadevščino (me še čaka na pošti:) če mi ne bo všeč, ga bom kr obdržala...;) drgač pa čestitke za pol leta! smo smo jih dal včeraj čez, mislim da tud zobe dobiva....

amelie 
tud moj je siten, pa bravo za flaško...

joj bi šla ven, samo je tak mrazzzz

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
25.10.2010 11:25:10   
nejanejc
tintin, te zastopim.. meni tudi ni za v tem mrazu vn jit... moj pa rabi avto za okol zemljiske knjige, notarjev, gursa laufat i se zavarovlniske zadeve rihtat, pa se kej sem pozabla... je bil cist zivcen.. jst sem pa hotla avto, da bo sla v lov za kombinezonom za korenjaka...ah

legenda, tintin, upam, da bojo zobki kmali zuni in mirnejse vzdusje. me veseli, da je lazanja uspela, si kaj sla po NAVODILIH"

amelie, uh pa je uspelo flasko stankat... lepo se mejte

aja, levinjica super za rd ;)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
25.10.2010 12:13:59   
didi5

Na kratko, ker šibam pol k ginekologu na vstavljanje mirene :)

Včeraj sem pozabila, da pogrešam dacy - tisto našo zgovorno ponočnjakinjo :) Kje hodi dečvauser posted image

Joooj jaz tudi nisem mogla na srečanje, pa sem res ful želela, pa kaj češ - pride tako leto :(

aja aprilčica: huda vreča, kje jo boš pa nabavila in kolk ta hec pride (če ni skrivnost)?

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
25.10.2010 13:03:30   
agha
Jaz sem danes že kot nova, malemu A pa še vedno iz nosa teče, ni hudega, ga pa stalno priklapljam na sesalec.user posted image Aja, glede urina sem hotela napisat, da je bp. Fora je bila samo pokakana vrečka. Ne vem zakaj sem bila prepričana, da urin prelijejo v drug lonček, ne pa da ga dajo v istega, kot je bila vrečka?!user posted image Drugače je pa naš fantiček v soboto jedel govejo juho s korenčkom, včeraj pa celo zelenjavno juho! user posted image Upam, da se ne premisli glede zelenjave. Sem mu pa včeraj dala tudi piščanca, če katero zanima recept: cca 5 dag piščanca, 2 veliki žlici skute, 1 velika žlica jogurta in ena mala žlička sadja (jaz sem dala hruško, lahko se pa da tudi suho sadje). Potem je jedel še koščke palačinke, kar vsega po malem dobiva.

Z dragim sva včeraj ugotovila, da sva imela o tem kako stroga bova do otroka čisto drugačno predstavo. Oba sva namreč mislila, da bom jaz bolj stroga, on pa bolj popustljiv in kot kaže je zdaj  slika čisto obratna, jaz popustljiva, on strog. Bomo videli kako bo čez nekaj časa...

legenda
- jaz kupujem suho sadje kar v Sparu,njihovo bio znamko Vital (marelice), rozine in grozje pa isto tam samo znamko Bio Natur, suhe hruške pa imam domače. Aja, glede jajca oz. rumenjaka. Jaz sem mu ga dala včeraj, sem skuhala jajc in potem dala četrtino njemu. Najprej sem mislila kam zamešat samo ga je jedel kar tako, samega.

Aprilčica - super za frizuro. Jaz grem pa danes k frizerju, sem že čisto naveličana te čupe!!! (mislim, da so moji lasje dolgi okoli že 5 cm!user posted image user posted image )

didi -pazi kje puščaš hlačke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dacy pa tudi jaz pogrešam že en čas.

tintin - super za prehlad!!!user posted image

Grem, nekdo me pogreša...user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 25.10.2010 13:04:16 >

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
25.10.2010 13:46:08   
nejanejc
ojla...

agha, jst tudi dam vedno mal sadja med zelenjavo... sam ponavadi glih zelenjave vec poje kot sadja...more bit pa pbvezno toplo, ce je mrzlo sploh povoha ne, al pa ni dost lacen. v glavnem lepo, da ste se odpocili, pr nas pa glih kontra, kot sm ze pisala... hvala za info o suhem sadju

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
25.10.2010 15:22:56   
nejanejc
evo, spet jst... nejc je pojedu sadno kasico, vse kar sem nardila... je blo zgleda glih prav suho, zgosceno s kaso.

in se neki me je presenetlo, zobek ;)... mamika, nismo se pr 6

danes sem s kosilom na easy... burek... kupljeno testo, nadev sem pa spacala, v tem vremenu nismo sli vn nic

cau

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
25.10.2010 19:07:33   
Anonimen
Lep pozdrav...
Kje ste mamice ,je pravo zatišje tukaj .No nekaj nas pa je le...
Imamo smotano ,dogocajtno vreme,mi trije smo se danes potepali v Velenju.Tamaml dobila škorrenčke ,da jo ne bo zeblo.Kdaj bom pa jaz na vrsto prišla za kaj kupit...Mogoče drugi mesec.Malo eur smo se znebili ,pa fasinga itn.Ema bila zelo pridna.
Sedaj končno jemo in pijemo naromalno.Danes sem ji kupila v dm Lino -rižolino-voće.Bomo jutri probali za malico.
Pa v Beby centru ati malo igračk kupil ,ko je bila pridna ,pa saj bi jih drugače tudi dobila.No jutri pa pride taveča hči iz počitnic..komaj čakamo ,jo kar pogrešamo...
amelie upam ,da ste se lepo imele na srečanju,no sam ,da je na koncu spil celo flašo.
legenda.-m
čestitke za 6 mesecev,je hitro minilo a ne....
daci pa kaj še ti živiš...si na nas čisto pozabila...javi se kaj...
agha super ,da je urin  uredu ,dober recept...
nejanejc super za zobeke,mi še kar čakamo na prvega.
No naša princeska že tri dni čeblja ali govori baba,se ji prav nasmejimo .Ko smo danes v Sparu bili ,je kar naprej govorila baba ,je kar hitro začela.
No, to bo zaenkrat vse ..lep večer se še kaj pišemo...čau...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
25.10.2010 19:18:31   
nejanejc
oj.. jst sem danes bolj brez energije, pa se sprehoda nismo meli... kosilo je slo na easy skozi... bomo vidli, ce nam danes uspe zaspat pred polnocjo

levinjica, lepo za sprehod in nakupe... pa bravo za baba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
25.10.2010 19:26:42   
Anonimen
nejanejc no danes pa jaz dajem našo princesko spat,upam ,da zaspi takoj.Zdaj ,je bil ati doma 1 teden in jo je on dajal spat ,no danes se je pa služba začela..bomo videli ,kdaj bo zaspala...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
25.10.2010 19:34:07   
agha
Naš sinek spi, pojedel je svojo večerno kašico. Zdaj se dojimo samo še ponoči. No, bolj točno to pomeni, da je vedno lačen okoli 22. pa okoli 2. zjutraj potem pa spi dokler spi. Danes samo do šestih, včasih vleče do osmih...kakor je. Počasi bomo tudi nočne obroke začeli nadomeščati z AM, ampak res počasi. Danes popoldne sva šla skupaj spat, ker sam ni hotel in potem sva spala celo uro in pol. Evo, didi, ideja kako spat (saj si ti spraševala, ne?!). user posted image
To sem vas hotela vprašat: če že kaj dajete vašim malčkom kakšne koščke hrane ali pa žlico, da bi si sami nosili v usta hrano. Meni se sicer zdi še malo zgodaj, ne vem? Kaj mislite?
Levinjica  - bravo za šoping in bababauser posted image user posted image
Nejanejc - tudi mi nismo bili nič zunaj. Ej, takšna fast hrana je prav fajn včasih! Mi smo pa segedin papcali!
Jaz sem se pa ustrigla in prav fajn se počutim, končno. Še frizerka je rekla, da sem imela res čupo. user posted image zdaj je pa ni več, samo še kratki lasje so ostali!
Moram namontirat zimsko vrečo, je tako mraaaaazzzz zunaj!!!!!Sem videla zdaj po TV, da je Kranjska Gora zasnežena!!! Brrrrrrrr!!!!!

< Sporočilo je popravil agha -- 25.10.2010 19:36:40 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
25.10.2010 19:37:40   
amelie
Hej, punce!

Moj se je danes odločil, da hoče tamalega uspavat, in mislim, da mu je uspelo. Ne morem verjet, danes je res nenavaden dan user posted image  Mali je bil ves dan po malem siten, hkrati pa tudi ful zlat. Na srečanju nas je bilo 30!, se bodo še odvijala. Nemogoče je bilo vse spoznat, sem pa vesela, da sem spet elo, wannabemommy in fiško vidla - in njihove tamale. Vsi noro luštni! Potem smo šle še na solato in tortico in je prav pasalo spet malo počvekat po dolgem času. Sem res uživala. 
Sem pa kar zmatrana, tako da ne bom komentirala. Upam, da ste vsi zdravi in fajn in tamali seveda tudi ...
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
25.10.2010 20:02:43   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Naš sinek spi, pojedel je svojo večerno kašico. Zdaj se dojimo samo še ponoči. No, bolj točno to pomeni, da je vedno lačen okoli 22. pa okoli 2. zjutraj potem pa spi dokler spi. Danes samo do šestih, včasih vleče do osmih...kakor je. Počasi bomo tudi nočne obroke začeli nadomeščati z AM, ampak res počasi. Danes popoldne sva šla skupaj spat, ker sam ni hotel in potem sva spala celo uro in pol. Evo, didi, ideja kako spat (saj si ti spraševala, ne?!). user posted image
To sem vas hotela vprašat: če že kaj dajete vašim malčkom kakšne koščke hrane ali pa žlico, da bi si sami nosili v usta hrano. Meni se sicer zdi še malo zgodaj, ne vem? Kaj mislite?
Levinjica  - bravo za šoping in bababauser posted image user posted image
Nejanejc - tudi mi nismo bili nič zunaj. Ej, takšna fast hrana je prav fajn včasih! Mi smo pa segedin papcali!
Jaz sem se pa ustrigla in prav fajn se počutim, končno. Še frizerka je rekla, da sem imela res čupo. user posted image zdaj je pa ni več, samo še kratki lasje so ostali!
Moram namontirat zimsko vrečo, je tako mraaaaazzzz zunaj!!!!!Sem videla zdaj po TV, da je Kranjska Gora zasnežena!!! Brrrrrrrr!!!!!

Glede uspavanje ne deluje, ko pa zaspi je pa pri nas to tudi fajn ja - pol spi malo dlje:) Saj mi paše, ampak mora se pa navadit sama že zarai vrtca in počitnic pri babici :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
25.10.2010 20:15:11   
nejanejc
agha, super za frizuro... jst nevem, ce ne bom sla skupaj z njecem ne bom sla se en lep cas verjetno... pridni pridni, samo ponoci se dojite... nejc se pa zjutraj oz. dopoldne...

tudi nas ne spi nic boljse zraven mene... sam jst slabse spim... tako se tud ponoci sprehajam lahko kar velikokrat, kadar ma tako noc, da se zbuja in joka... na sreco, pa ni vsaka taka...zdej spi.... upam, da se kmalu zbudi....  oz. mu bom zacela nohte strizt bo spet panika... zadnej case mu nikakor ne uspem, v budnem stanju pa se manj

lahko noc vsem

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
25.10.2010 20:19:00   
amelie
Aja, to sem pozabla dodat, da Žiga zadnje tri dni tud baba-je in bubu-je spušča, sicer bolj pri kakšnem preoblačenju, ko je siten, ampak je le skapiral, da se da tud z ustnicami tvorit glasove user posted image  
agha, jaz sem tud danes eno uro ob tamalem oddremala, ker me je izmučil, pa še dlje spi, če me čuti ob sebi. Pa je prav pasalo, navadno ta čas izkoristim za letanje po stanovanju, pucanje, peglanje, od česar se pa človek glih ne spočije najbolj user posted image  Uh, mi smo še daleč od kakšnega samouspavanja, do kakega tretjega meseca je šlo brez težav, zdaj pa bi me najraje skoz držal z rokico ob sebi. Še ko ga v naročju nosim, mi rokico na obrazu drži, očitno ga to pomirja. In zadnje dni je res nemiren.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
25.10.2010 20:21:19   
amelie
nejanejc, pomagaj si pri striženju s kako risanko user posted image  Jaz sem mu danes nastavila Pujso pepo, dala notebooka na posteljo, da je mali kravice pasel in gledal, zraven sem mu pa nohte postrigla. Edino pri zadnjem se je malo zbunil, tako da ima zdaj na levem prstancu malo daljši noht user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
25.10.2010 21:24:17   
Anonimen
Še enkrat jaz....
striženje nohtov-nejanejc no pri nas tako strižemo.Po kopanju,ko jo zrihtam ,jo primem v naročje,moj pa postriže nohte.Ji prav paše,nič se ne buni saj za enkrat ne.
amelie a pri vas tudi tudi baba-bubu..jih je prav lepo poslušat.Moja ,ko je sitna ni nič glasovov od nje...Pa kar naprej ponavlja..
uspavanje-didi05 no pri nas je tako ,ko jo dam jaz spat podnevi ,jo dam v posteljo najino ,jo malo po ličeku pobožam ,pesmico zapojem spi.Zvečer ,pa v kinderpet na bok se tako sama napravi,verteljak navijem in zaspi takoj.Pri mojemu je druga tehnika.Čez dan mi v postelji najini, bolj dolgo spi ,kot v kinderpetu.
agha-nošenje hrane v usta no takole je pri nas.Jaz ji dam ,kakšen piškot in skorjico kruha ,pa kar lepo nese v usta.Žličko  plastično ji dam v roke samo ,pa ona se z njo igra..Za jesti z žlico ,še pa imamo čas... Pa vem ,da bo katera mamica nasprotnega mnenja..
No ,danes imam dosti pisanja,saj upam ,da se ne javim več.
Princeska je zaspala v minuti...no zna mamica tudi uspavati...je....Lahko noč...

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
25.10.2010 22:14:40   
barby88
agha.....glede hrane....jaz ji dam tudi kakšen piškotek v roke, in prazno žlico.....
kdaj pa kdaj jo ji dajem za jest pa kr sama prime za žlico sam ona si je ne da lepo v usta si jo kr pahne do grla:) amapk pol se pa smeji:)
jaja mislm da še mamo čas za to hranjenje:)) hehe

včeraj sem ji naredila mineštrco iz brokolija, cvetače, korenčka in krompirčka....je pojedla 2 porciji tok ji je fino:)

amapk sem ugotovila da nam kompot.breskev in frutek breskev ne dela najbolj prav:( smo šli danes do lj nekaj iskat in pač sem s sabo uzela frutek-breskev-riž.....ji dam in ona to lepo poje in za 10 min vse vrže vn...vse šlo po njej avtosedežu in po avtu.........joj ja.......pol smo se mogli ustavit in use to spucat...moj je spucal sedež pa avto zadaj jaz sem pa malo preoblekla......in ona se je potem še smejalal:) in ko že gremo ene 5 min reče moj...ojej dudo sem pozabu na avtu....no in tko smo mogli it do trgovine po skutko če bo slučajno lačna in še dudko in zaponko smo mogli kupit...pa je punca dobila neki novega:))

drugače zej ji dajem za zvečer mleko od hipp-a in zaenkrat ga dobro prenaša tko da super.....ob 5h se ustanemo podojimo in spimo do 7.3-8....

no tko to je to:) uživejte:) papa nočka

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
25.10.2010 23:11:33   
nejanejc
oj, amelie sem ostrigla skor vse nohte s televizjo... sam je bla muka, ma se nikoli mi ni uspelo... danes pa skorej vse... en je se ostal, kak je malo slabse ostrizen... polovicn uspeh, ma napredek je vseeno...

levinjica, ma jst sem danes nasega trikrat na rokah uspavala, enkrat pa sem ga crkljala v posteljici zvecer. Smo nekje prebrali, da naj bi zvecer blo drugacno uspavanje in zaenkrat mamo tako resitev. cez dan spi na postelji v dnevni sobi

barby, uh..boga pikica, sam je pa dobila novo dudo.. mi se nismo dali prpravljene hrane, sem jo kupla, ma zaenkrat skoz skuhamo kaj... tudi tako minestro smo ze nardili, kot si napisala in je tudi sla dobro v promet

nas misek je danes zaspal in upam, da ga ne bo kak zobek se danes ponoci matral, zgleda, da bojo dvojke oz. drugi zobki bolj boleci kot enojke...

lahko noc

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
25.10.2010 23:12:11   
tintin
oj en lep večer še od mene,
no mi smo bli tudi dans notri, joj tale dež...samo po vasjo sva skočila v sosednjo stavbo (vrtec) ;) Vito je noro srečen, samo da je bratec doma:) vrešči, ga grabi za lase, za obleko...

sedi že ful dobro, se nagiba naprej in potem spet nazaj vzravna, zraven grabi igrače...noro se mi zdi napreden...mislim kar prehiter je. in za povrh vsega se zadnje dni še dviguje na noge iz sedečega položaja..joj detece, kam se ti mudi, si mislim...

agha
  - super za hranjenje! Joj ti si res pridna z gh, mi se dojimo itak skoz celi dan po malem, GH ima dva obroka (pa ne še polna) - malico dopoldan in večerjo. Eno vprašanje: zakaj bi dojenje ponoči nadomeščala z am? No mi smo imeli pred kratkim hudo dojilniško stavko, zdaj je ok! In upam, da tako ostane..aja glede žlice in dajanja hrane v roke. Jaz sem vasji dala piškot  pri 8m in ni vedel kaj delat z njim...žlico pa kasneje. pri kakih 9, 10m.

levinjica - super za nakupe in da je bila ema pridna.

nejanejc - super za burek, je bil sirov al mesni? Upam da nejc kmal mrkne;)

grem spat počasi...lahko noč

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
25.10.2010 23:14:02   
tintin
aja nohti - ga imam v naročju, primem roko trdno in strižem. anytime, anywhere:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
25.10.2010 23:16:45   
tintin
aja, uspavanje. čez dan ga v naročju k sebi stisnem, mu dam dudo in naredim par krogov po stanovanju. Spi na najini postli, na kavču ali v svoji postelci. Zvečer. Ugasnem luč, podojim, dam dudo in malo poguncam na rokah...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.10.2010 8:16:27   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

aja, uspavanje. čez dan ga v naročju k sebi stisnem, mu dam dudo in naredim par krogov po stanovanju. Spi na najini postli, na kavču ali v svoji postelci. Zvečer. Ugasnem luč, podojim, dam dudo in malo poguncam na rokah...

Pri nas je isto, kadar ga kaj matra, je siten, če zamudim trenutek za uspavanje, potem je treba par krogov naredit, drugače pa ležat ob njem, medtem ko on išče najboljši položaj in me vleče za lase, če je pa v svoji posteljici, se pa moram k njemu nagnit, da me lahko boža in cuka. Vrtlijak bi ga zbudil, ker igračke lovi, petje tud nič ne pomaga ... Meni se zdi čisto kul tako, če ne zaspi v par minutkah, ga pa vzamem ven in se gremo igrat dalje. Ko je res utrujen, takoj mrkne. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.10.2010 10:16:03   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

legenda - sleepy je do 16 kg (tok imajo pri cca 2,5-3 letih, tok dolgo ga pa menda nauš nosila:). meni je super drugač, ampak sem kupila mei tai, ki je ful na podobno foro, samo mal manj blaga je vse skup pa jaz v glavnem rabim "neki za na hitr", v vrtec skočit v dežju pa da se tud na boku lahko nosi, ker drugač ful težko vasji pomagam čevlje obut. Ima vito že predolge noge. Ti ga v petek prinesem na probo, je pa čoko rjave barve.

kaj naj torej kupim jaz? sleepy wrap ali mei tai? štundiram kot norec pa ne vem. bi ga pa uporabljala za sprehode, pozimi morem psa sprehodit pa vozičkat ne morem. kaj menite?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?