didi5
|
Se pozna sončna nedelja, niste bile tako blebetave - ampak sem vas pa brala samo pol ure aprilčica: da se tako popravit, če bi bil sedalni del iz iverala, pa ni, je plastičen. Moj pravi da lepilo verjetno ne bi zaleglo za dolgo . Ampak, mi smo dobili bone za bc in druga ne potrebujemo kot stolček (cunj za ta denar dobim 2x več v kiku, stolček za v avto imamo) in smo kupili v akciji Lemi-ja (59 eur) in je res super, ker jo lahko daš v polležeči položaj (v bistvu tako kot jajčka) čisto dol se spusti. Mi je žal da ga nismo nabavili že prej, ne bi rabili tega ležalnika nonstop po mizi vlačit - smo včasih posodo za kosilo že imeli na tleh . levinjica: tašča - manj kot jo vidim, rajši jo mam tintin: jjjjeeeeejjjj za puzanje, priden fantič :) Naša nekaj proba, ampak gre po mm - dalje se odkotali katy: glavno da je otrok živ in zdrav - nisi ne prva ne zadnja, ki se ji je to zgodilo. No jaz naše praktično več ne dajem na posteljo, razen če se igrava in smo res z njo. Ponavadi je kar na tleh, nima kam past, pa še fajn ji je ker se lahko po mili volji kotali - mi imamo skor v vsakem prostoru v obeh štukih koce po tleh - čistit pa več ne rabimo to vse lara zbriše tla agha (in ostale bolane): pozdravite se, kaj hočmo, tak čas je napočil :( Kopanje je pa tudi pri nas zakon, eden izmed najlepših ritualov če se mene vpraša likanje: v neskončnost Sgurno sem še kaj pozabila, zdaj pa kaj se kaj dogaja pri nas. Prejšnji pon. sva šla z dragim za njegov rd na večerjo in bowlat - kak je pa to paasaaaloooo. Se nama je cel teden obema poznalo, da sva veliko bolj umirjena, usklajena in manj živčna. Posledično je tudi tamala očitno povzela, ker je bila ta teden res pridna. Dobra vila RR - marš v kočo, da se slučajno ne bi poslabšalo stanje . Morava bolj pogosto ponovit :) Princeska je tudi glede GH zakon - frajerka mala je praktično vse razen nekih zelo alergenih stvari. Žemljica je zakon (pa domač črn kruh), si jo tako frajersko drži v rokicah in jo gloda po pol ure . Piščanček in ribica gresta super v promet (ampak samo v kosih), z zelenjavo in sadjem tudi ni problemov, naravnost obožuje pa mlečne kašice (od grisa do čokolina in sadnih - to poje tudi po 220ml). Tako da sva zdaj zjutraj mlekec, tri krat gh in zvečer tik pred spanjem mlekec (aja smo že kakih 14 dni na 2 babylove - in smo kar na hitro prevekslali brez posledic). Z uspavanjem podnevi imamo že kar nekaj časa grozne probleme, vidi se ji kako ima male očke, zeha, mane očke, vleče ušesa ampak spat pa ne - se bo raje pol ure drla kot zverina - mami pa šuška, carta, prigovarja in komaj ohranja mirne živce. Ne vem v čem je štos - ker zvečer pa brez problemov zaspi sama v svoji posteljici. Kak nasvet ? Kotalimo se na veliko, plazimo še ne, sedimo vedno bolje (ampak še ne čisto samostojno), žlobudramo in se tako prisrčno smejimo . Zadnjič ko je zaspala sem jo 10min samo gledala - se mi je zdelo da lepšega bitja na svetu pa sigurno ni (saj vem da so vaši lepši - in prav je tako ). V glavnem začela sem na polno uživat v materinstvu - kooooooončnooooo - upam samo da ne bo spet imela slabega tedna, pa se stvar v moji glavi spet obrne - ma sem čudna . Joooj ena je napisala za mrtvega otroka, 14 dni prej Groooza, splav je težko prenest, da pa še moraš skoz cel porod in veš da ne boš slišal joka - ma ne smem niti razmišljat. Naj se raje dere, kriči, joka, trmari in se nosi nonstop po rokah - samo da je tu in z nami. Aja še to kak mi gre pa glede tehničnih stvari vse narobe. Prejšnji teden je nehal delat pralni stroj, sta ga za silo moja dva majstra (moj dragi in tast) popravila. Vzrok, moje spodnje hlačke so pobegnile iz bobna za boben in ga ustavile do te mere, da je jermen pregorel. No tu je še ena anekdoata - mi jih tast prinese in vpraša, če nisem nobenih hlačk pogrešala , pa sem mu odgovorila : Ja sem, ampak sem mislila, da sem jih kje pustila . In tast mojemu dragemu (v hecu, se razume): Jaz bi na tvojem mestu vse njene hlačke preštel, to pa je že sumljivo Ma ja kot da imam še za to čas . No ok, gremo dalje. Včeraj pa hočem pralni stroj vklopit in mi v roki ostane cel gumb za programiranje . Tak sem bila jezna, ko najbolj šparamo gre nekaj v maloro. Res je da rabimo nov pralni stroj (ker ko ti gumb ostane v roki so to verjetno zadnji vzdihljaji 20 let stare mašine), ampak ni mi kar tak spet za dat ven denar. Pa vseeno, jutri gremo po novega. Sem pa mislila jutri na regionalno srečanje mamic v Mb, pa mi očitno ni usojeno. Moramo po pralni stroj, pa še k ginekologu moram (kar ne vem prej) - sem dobila M, in ker je to tretji cikel grem da mi vstavi mireno (se mora vstavit 3 ali 4 dan m). Da ne bo več preplahov kot sem ga imela zdaj, ker je zamujala 3 tedne!!!!! Sem že delala test pa si mislila, kaj bom če bosta dve črtici, kaj bom če bosta dve črtici....... No ampak pri meni je bilo vedno tako, ko sem delala test sem pol v roku 3eh dni dobila M. Razen takrat ko je ni smelo bit in se zdaj lahko z vami družim. No pridne bodite pupe, prepuščam računalnik dragemu, da ne pade po 1 uri brez v abstinenčno krizo - kdo bo ga prenašal