|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
22.10.2010 18:44:24   
amelie
Kakšno zatišje user posted image

Aprilčica, super za spanje! user posted image  Jaz sem se tud danes po dooooooolgem času zbudila pred tamalim in mi je uspel celo vodo za kofe pristavit, preden se je zbudil user posted image
Danes smo bili v šopingu, sva šla kar iskat avtosedež Axiss. Pa kengurujčka sem vzela, da bom lahko s psi na sprehode hodila. Samo zdaj razmišljam, da rabi mali še nekaj za na noge. Ponavadi ga imam samo v nogavičkah, ker je itak pokrit ... Pa mam spet projekt ... user posted image  Pred pol ure je zaspal, upam, da ni to že nočna runda ... Po drugi strani bi mi pa pasalo, ker mam peglanje .... Nič, bluzim, grem ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.10.2010 20:19:38   
nejanejc
evo se mene, nas mulcek je tudi zaspal zvecer... kot ponavadi, potem bomo pa dlje pokonci, dane sje ekstra pozen...

amelie, tud mi smo danes nabavli nov avtosedez, mi smo se pa za Guardian pro odlocli

lep vikend in se enkrat hvala za fajn dopoldne aprilčice

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.10.2010 20:58:42   
Anonimen
Uff, danes ste pa čisto zatajile na RRuser posted image user posted image

nejanejc in amelie: user posted image za uspešen nakup avtosedežauser posted image

No, moja 1. republiška štipendija bo šla pa za zimsko vrečo. Sem našla eno, v katero sem se zaljubilauser posted image user posted image user posted image - je malo odpulena barva in ta bo za najinega miškauser posted image

user posted image

Lahko noč

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.10.2010 21:25:04   
barby88
nataša35... hja amapk ona niti noče poslušat.....smo ji omenili tudi smrekove vršičke sirup amapk je rekla da saj ma antibjotike in upa da bo pozdravlo...sam ne vem no.....sicer pa niti ne vem če mu daje dosti mleka ampak ji bom povedla če bo hotla poslušat:)

nivea sprej vsak je navajen zase. meni Ayla sprej pusti dat u nosek ampule noče niti videt ne vem zakaj ker je nisem nikol uporabljala.....drugače pa mi je prijateljica povedala da ona je tud dajala ampulce ampak ji je kar naenkrat mala zakuhala in zamašek nosek...vzrok(tko je dr rekla), te ampule se dajejo v nosek in potem pač to ščisti nosek in kar se ne povleče ven z aspiratorjem gre zadi in potem se nosek počasi polni in tako je zamašen...čene pa nimam pojma kaj je res in kaj ne..moč navade:) pripročajo pa toplo kopel da se odmaši:)

aprilčica10...Čestitam tudi jaz za spanje:)user posted image
pa saj je lepa vreča ni tolk slaba:)važno da se tebi dopade:)

Ayla že spi od 20.15 in po dolgem času zaspala brez dude in brez svoje pojoče ovčke:) upam da bo spala

Nočko

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.10.2010 21:56:22   
Anonimen
Še enkrat se javim na hitro ,pa res na hitro...
Sem zelo zmatrana ,čistila stanovanje ,ko je moj belil.Otroci  so bili pridni.Malo smo bili vzunaj 15 minut ,to je pa tudi vse.Sem pa zvedela ,da so sošolki ,14 dni pred rokom ugotovili,da nosi mrtvega otroka ...žalostno...res...

Nataša 35 ,da ne boste na ta zadnje vsi zboleli..pazite se...
aprilčica10 super za spanje,pa za zimsko dekico.Jaz pa jo imam  v pinki barvi.Je zelo topla.
amelie,nejanejc super za nakup avto sedežev.
barby moja pa dude za spat sploh noče več ,se raje igra z njo.
No tako ,danes je res zatišje tu gor ,bo pa jutri verjetno boljše.Mamice zelim vam lep vikend ,z veliko sončka...Lahko noč...

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.10.2010 23:25:55   
amelie
Aprilčica, meni je ful huda vreča! user posted image  

Glede pucanja noska je pa res to, da če se ne sprazni ven dobro, se zna zabasat in lahko pride tudi do vnetja uhic. Zato pa jaz tamalemu kot en obsedenec sesam smrklje ven, kadar je prehlajen, ker sem imela kronična vnetja v otroštvu in vem, kako boli. Ampulco mu stisnem tri minutke prej, da se malo razmehča tisto zadaj, potem pa sesalec v nos in gre ven čuda ... Sem pa to delala pri spreju tudi, ker je isti efekt, samo drugače se daje v nos.

Levinjica, to je pa res kruto, kar se je zgodilo tvoji sošolki user posted image

nejanejc, super za sedež in upam, da boste spali! user posted image

Midva malo pucava, mamo jutri obiske ... Ampak bo treba počas it spat.
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
23.10.2010 0:10:25   
tintin
hojla pupe še od mene,
joj kok je že ura...

aprilčica super vreča!
nejanejc  sem pogledala sedež, lušten, vidim da je do 36 kg. kul!

meni je bilo tud fajn dopoldan, kot vedno, ste prijettttna družba:)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
23.10.2010 7:45:44   
legenda_m
dobro jutro
sploh ne pridem več do sm gor. do mejla še, tle pa sam na hitr prešnofam...

aprilčica10 tale vreča mi je pa ful huda. in pa a veš k sm jst rekla kko da jst pa ne bom rabla. mislm da bom vseen rabla in sm učer kr naročila pr ta malih vragih. upam da bo ok. enkrat sva šla na sprehod že bolj proti večeru, sm ga zavila in kakopak vse je šlo dol. user posted image . tko...  hvala za idejo.

ja učer smo se dobila, agha nč nisi zamudila, smo ble same stare. ja tud men je fajn, da grem mal med mamice, dobim kkšno idejo, pa mal greš med ljudi pa otroc se mal povohajo. čeprav mam občutek da moj ni kdo ve kko zainteresiran. tm se usede pa tolče po mizi v smislu dj prneste mi že kj. je arne že bolš?

tintin se navdušujem nad sleepy wrapom, če ga boš prodajala pa če si za če ga jst probam pa ga pol magar jst kupm. aja do kok kil pa je?

amelie dons se mi je o teb sanjal user posted image . na vsak način si hotla spat v moji postli. tko si bla nadležna da smo se pol selili. user posted image  res ne vem kko je do tega pršlo. svašta.

moja 2 še spita, jst pa gledam recepte za lazanjo. pol se grem pa hitr še jst mal stisnt. čau bau.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
23.10.2010 11:49:43   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
amelie dons se mi je o teb sanjal user posted image . na vsak način si hotla spat v moji postli. tko si bla nadležna da smo se pol selili. user posted image  res ne vem kko je do tega pršlo. svašta.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
23.10.2010 13:20:12   
tintin
legenda - sleepy je do 16 kg (tok imajo pri cca 2,5-3 letih, tok dolgo ga pa menda nauš nosila:). meni je super drugač, ampak sem kupila mei tai, ki je ful na podobno foro, samo mal manj blaga je vse skup pa jaz v glavnem rabim "neki za na hitr", v vrtec skočit v dežju pa da se tud na boku lahko nosi, ker drugač ful težko vasji pomagam čevlje obut. Ima vito že predolge noge. Ti ga v petek prinesem na probo, je pa čoko rjave barve.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
23.10.2010 13:20:51   
tintin
aja, pri nas imamo plazilca! Vito je spuzal en mesec prej kot vasja, pa je bil že on hiter...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
23.10.2010 19:21:50   
nejanejc
ojla... midva mava danes druzbo.... so sli na sprehod okol kranja.. zlato polje, kokrca,rupa..

danes bolj slabo jemo... mu nisem skuhala sadja... ma neki je pojedu, potem sem mu pa bledo dala in krompir.. premalo gosto, sem mu s kaso zgostila... upam, da ne bo kaj narobe... pije se skoz nic

legenda, upam, da je lasagnia uspela

tintin, super za novo nosilko :)in bravo vito jupiiiiiiiiii

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 23.10.2010 19:22:20 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
23.10.2010 19:49:37   
tintin
nejanejc super za dolg sprehod
mi smo šli standardno v trgovino, v mesto, popoldan na igrišče...vito je danes prvič jedel v sadni kašici (zribana hruška) 2 žlički navadnega jogurta. Na unem listu od patronažke je pisal, da od dopoldnjenega 6m lahko, Vito ima čez dobrih 5 ur pol leta :) Bilo mu je ful všeč -itak fajn zrela viljamovka pa jogurtek še meni je njam, se mi zdi nav. jogurt za "prehod" kr boljš kot skuta k je bolj kisla in groba.

agha - upam, da je z Arnetom vse ok!

legenda - upam da je lazanja uspela. Pri nas je tud včasih na sporedu, ponavadi je odlična. Jo pa delava v teamu. Mož nadev, jaz pa vse ostalo:)

evo, oba fanta že spita, a ni to fajn:))

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
23.10.2010 20:40:02   
agha
Čer!
Da se vam malo oglasim. Naš sinek je zdravuser posted image , jaz pa ne...user posted image Zdaj sem očitno še jaz dobila to virozo ampak je pri meni v bolj blagi obliki, brez vročine. Prejšnjo noč nisem spala nič, boli me grlo, žrelo, nahodna sem, kašljam,...grrrr, bo minilo. Se sploh ne čudim, da je sinko jokal, še meni ni prav lahko.

Naš malček je pa včeraj pogruntal špricanje v banjci med kopanjem in zdaj imamo noro kopanje. Smeha kolikor hočeš, mokri smo pa vsi, da o mokroti v kopalnici niti ne govorim, vsak dan je pomita. user posted image Otrok je srečen in uživa in to šteje! user posted image user posted image Meni je ful zabavno, danes me je trebuh bolel od smeha. user posted image user posted image Res noro!!user posted image
Tintin - hiter je tale vaš mali plazilec! Bravo Vito!!!user posted image user posted image

Srečanje - sem vas hotela vprašat kdo je vse bil in kaj vse sem zamudila pa vidim, da vas že vse poznam. user posted image user posted image Upam, da se vam naslednji teden pridružim. Meni tudi paše it ven, da vas malo srečam, da kakšno rečemo in da otroka malo socializiram. user posted image Jaz sem pa sanjala, da je bila tintin sama.
Amelie -  ti si mi pa kar tri kave pripisala. Če bi to tašča vedla, bi jo kap!user posted image user posted image user posted image
Aprilčica - super za spanje!!! Tebi pa to res privoščim. Upam, da nadaljujete tako!user posted image user posted image user posted image Vreča je pa zakon!!!

Levinjica - grozna novica, to te pa res potre....

Grem jest kostanj (zdaj mi je itak vseeno kaj jem, ker nič ne okušam)....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
23.10.2010 21:13:25   
tintin
agha - delim s teboj tegobe prehlada, evo tudi mene je danes zadel prehlad..par dni sem se uspešno borila, zdaj pa curi iz nosa, bezgavke otekle, brez okusa,...kriza no. Upam, da se V1 in V2 ne nalezeta od mene...čeprav Vasja je malo nahoden, Vito pa ravno zdaj kak teden bp. se tolažim, da dobiva moja protitelesa..sicer pa pijem vroče mleko z medom in cimetom, si v nos špricam operil, ližem žajbljeve bonbone, prej sem celo vzela lekadol c. ah ja, saj bo minilo! Hitro okrevaj!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
23.10.2010 21:13:57   
Anonimen
Dober večer!
Kako kaj mamice! Jaz sem danes zmatrana,vse me boli.Komaj čakam tuš ,pa posteljo..
Sem pa zelo slabe volje  zaradi obreklive tašče.Razložitev je taka.Moji trije so šli danes domov,tavelika je šla za 3 dni na počitnice.No, ko pride moj in tamala domov in mi začne razlagati pogovore od tašče ,mi je do vsega minalo.
Imam  baje zelo slabo oblečeno tamalo hči,pa zakaj nosi v zeleni ,modri barvi slinčeke,pa zakaj že ne nosi rokavičk in šala.Mislim,saj nimaš besed več...Če bi jaz bila zraven,bi ji rekla ,ji pa vi kupujte boljše in dražje oblačila.Moj se ji tako ni nič upal reč,tak ko pa vedno.Oblečeno je pa imela od Hello kitti trinerkico ,pa vetrovko  zraven.Pač tašče,sedaj bosta pač moja dva sama hodila domov brez tamale princeske ,da ne bo ji treba gledati kok je oblečena.
No drugač ,se jaz z njo tak ne pogovarjam...
Drugače smo uredu ,spimo celo noč,gh nam gre spet tak kot je bilo prej,pije tudi lepo,zobkov še ni na  svetlo.
Je pa ena novost..Naša Ema se je začela bati drugih oseb.Jaz ,taveča hči,ati pa prav babica,ko smo vsak dan skupi ,že pozna ,ne joka ..Moji mamici ,ko jo vidi  vsak teden 2krat ,pa že joka ,tudi tašči je danes upila ,baje...
Sedaj še tuli dokončam ,pa grem 2 pralna stroja zlikat ,pa zares spat.
legenda-m upam ,da je lazanja uspela.
tintin super za Vitota ,da se je začel plaziti.
nejanejc super za sprehod.
agha čimprej se pozdravi.Mi imamo tudi vsak dan pošpricano kopalnico ,otroci res uživajo v kopanju...
Tak sedaj pa grem pa...pa ...lahko noč......

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
23.10.2010 21:58:56   
Anonimen
Mam čisto malo časa, komaj zdajle spravljam B spat. Smo se potepali. Sem šla za model h Kristjanu v Celje in imam novo čupcouser posted image user posted image Bakrena barva rulesuser posted image

tintin: bravo za mobilnostuser posted image user posted image user posted image

Se vam jutri na dolgo in široko javim. Jutri bom tudi naročila vrečouser posted image

Aja, danes oz. včeraj smo spet lepo spali od 21.00 do 3.00 pa potem do 6.00, vstali, malo čebljali in se puzali, zaspali ob 7.00 in spali do 10.00. Spet naspanauser posted image Upam, da bo danes tudi tako. Zlobna vila RR, če se spet spraviš name, te bom na gobecuser posted image

Lepe sanje, lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
23.10.2010 22:33:29   
nejanejc
ahoj... tintin, super za hrusko in jogurt... mi smo pa skuto dali prej... sem prov pozabla na jogurt

agha, sem vesela, da je arne boljse, ti se pa cimprej pozdravi. tudi mi mislimo nate

aprilcica super za frizuro...

levinjica, ja upam, da jo strah mine

nas malcek pa s ene spi revcek, zvecer je spal ob 18ih... zdej pa nikakor ne zaspi, danes je za vecerjo dobil aptamil2 prvic

lepe sanje vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.10.2010 10:34:55   
legenda_m
ehej

lasanja je v izdelavi danes, nejanejc tnx za recept. otrok končn spi. mož isto. jst se tle neki delam da nism zaspana... z grozo opazujem kup cun, zelo zmečkane, treba jih bo vsaj mal potegnt. sam da mam kofe pa sm srečna. tamaučk je nehal spat, dons je bil pokonc od 2-5 in od 7-10, ma nč se nm pritoževala. sam da bo čimprej mim s temi zobmi. hecn je, k en kuža, grize vse kar dobi.

Agha dj nared mal reklame, kje kupuješ suho sadje, da ni vse prežveplano pa pocukrano. lahko v šifrah
levinjica- ja ane k da je za punčke samo roza. res ne vem kko si ji lahko oblekla ZELENO. ma sam se ne sekirat, važn da ji je toplo pa da je čisto ane. in pa tole s tvojo sošolko. user posted image . mi je šlo kr na jok.
aprilčica user posted image , pa ornk jo dj, še v mojem imenu user posted image  za frizurco. ane kko se človk tkoj drugač počut.
nejanejc a aptamil2  si kr dala, al je treba kj mešat mislm uvajat postopoma. sam tko sprašujm. pr nm bo pa jutr str pol leta. vau. hm. mesoooo, jajčka.... baje je treba dajat jaca po četrtinah. me zanima kkko nj tist rumenjak razrežem na četrtine, če je surov. jst bi kr v kkšno juho zamešala. za kosilo bo dobila pa pečenko :) morm pazt kaj govorim, če je kkšna patronažna tle

morm it

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.10.2010 11:21:33   
amelie
Hej, punce!

Mojadva se igrata na kavču, psi so nekje po kotih, jaz pa pijem kavo in surfam - najboljša oblika jutranje telovadbe. user posted image  No, saj sem se že malo razgibala, sem zjutraj psa peljala na sprehod.

Danes sem pa jaz sanjala tintin, razkazovala si mi stare hiše in vasice na Hvaru in me potem peljala v eno hudo ustvarjalno delavnico v nekem hotelu. Smo s tušem risali, jaz sem tebe pobarvala po obrazu. user posted image  No, domišljije mi ne fali ...

Aprilčica, super za frizuro! Bakrena rulz, se strinjam! Tud meni najljubša.

levinjica, kaj bi svet brez tašč, nihče ne bi znal svojega otroka oblečt ... Ne sekiraj se, še dobro, da se ti ni treba družit z njo! user posted image

tintin, super za plazenje in user posted image  za prehlad ... Upam, da tamaladva preskočita!

agha, he he, fajn, da ste pošpricali kopalnico. Zakon so ti naši mulci ... user posted image  In naj čim prej mine viroza!

nejanejc, upam, da ste hitro zaspali!

legenda, jaz mam tud zmečkane cunje v vidnem polju ... pa mal glavo stran obračam. Sam danes mi peglanje ne uide, ker moj kuha in nimam izgovorov.

Mali ma še zmeraj poln nos, sva ponoči sesala ene parkrat, ampak drugač je pa kul, super razpoložen, ne kiha, ne kašlja ... Tako da ta nos bomo že zrihtali. 

Moram prevzet otroka, gre dragi v štacuno. Lep dan! 

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.10.2010 20:21:57   
tintin
moj prehlad je čudežno minil:) iz včeraj na danes sem čisto ok. Recept: vroče mleko - med - cimet in pa olynth v nos.

joj, amelie kake lepe sanje, samo na Hvaru pa še nisem bla...si pa želim in je v planu next summer:)

mi smo bli danes pri tastu in nj. prijateljici. Je blo fajn, na easy, pa jedli smo fajn. itak.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.10.2010 20:45:26   
didi5

Se pozna sončna nedelja, niste bile tako blebetave - ampak sem vas pa brala samo pol ureuser posted image

aprilčica: da se tako popravit, če bi bil sedalni del iz iverala, pa ni, je plastičen. Moj pravi da lepilo verjetno ne bi zaleglo za dolgo user posted image . Ampak, mi smo dobili bone za bc in druga ne potrebujemo kot stolček (cunj za ta denar dobim 2x več v kiku, stolček za v avto imamo) in smo kupili v akciji Lemi-ja (59 eur) in je res super, ker jo lahko daš v polležeči položaj (v bistvu tako kot jajčka) čisto dol se spusti. Mi je žal da ga nismo nabavili že prej, ne bi rabili tega ležalnika nonstop po mizi vlačit - smo včasih posodo za kosilo že imeli na tleh user posted image .

levinjica: tašča - manj kot jo vidim, rajši jo mam user posted image

tintin: jjjjeeeeejjjj za puzanje, priden fantič :) Naša nekaj proba, ampak gre po mm - dalje se odkotali user posted image

katy: glavno da je otrok živ in zdrav - nisi ne prva ne zadnja, ki se ji je to zgodilo. No jaz naše praktično več ne dajem na posteljo, razen če se igrava in smo res z njo. Ponavadi je kar na tleh, nima kam past, pa še fajn ji je ker se lahko po mili volji kotali - mi imamo skor v vsakem prostoru v obeh štukih koce po tleh - čistit pa več ne rabimo to vse lara zbriše tla user posted image user posted image user posted image user posted image

agha
(in ostale bolane): pozdravite se, kaj hočmo, tak čas je napočil :( Kopanje je pa tudi pri nas zakon, eden izmed najlepših ritualov če se mene vpraša

likanje: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v neskončnost

Sgurno sem še kaj pozabila, zdaj pa kaj se kaj dogaja pri nas.

Prejšnji pon. sva šla z dragim za njegov rd na večerjo in bowlat - kak je pa to paasaaaloooo. Se nama je cel teden obema poznalo, da sva veliko bolj umirjena, usklajena in manj živčna. Posledično je tudi tamala očitno povzela, ker je bila ta teden res pridna. Dobra vila RR - marš v kočo, da se slučajno ne bi poslabšalo stanje user posted image user posted image user posted image . Morava bolj pogosto ponovit :)

Princeska je tudi glede GH zakon - frajerka mala je praktično vse razen nekih zelo alergenih stvari. Žemljica je zakon (pa domač črn kruh), si jo tako frajersko drži v rokicah in jo gloda po pol ureuser posted image . Piščanček in ribica gresta super v promet (ampak samo v kosih), z zelenjavo in sadjem tudi ni problemov, naravnost obožuje pa mlečne kašice (od grisa do čokolina in sadnih - to poje tudi po 220ml). Tako da sva zdaj zjutraj mlekec, tri krat gh in zvečer tik pred spanjem mlekec (aja smo že kakih 14 dni na 2 babylove - in smo kar na hitro prevekslali brez posledic).

Z uspavanjem podnevi imamo že kar nekaj časa grozne probleme, vidi se ji kako ima male očke, zeha, mane očke, vleče ušesa ampak spat pa ne - se bo raje pol ure drla kot zverina - mami pa šuška, carta, prigovarja in komaj ohranja mirne živce. Ne vem v čem je štos - ker zvečer pa brez problemov zaspi sama v svoji posteljici. Kak nasvet ?

Kotalimo se na veliko, plazimo še ne, sedimo vedno bolje (ampak še ne čisto samostojno), žlobudramo in se tako prisrčno smejimo user posted image . Zadnjič ko je zaspala sem jo 10min samo gledala - se mi je zdelo da lepšega bitja na svetu pa sigurno ni (saj vem da so vaši lepši - in prav je tako user posted image ). V glavnem začela sem na polno uživat v materinstvu - kooooooončnooooo - upam samo da ne bo spet imela slabega tedna, pa se stvar v moji glavi spet obrne - ma sem čudna user posted image .

Joooj ena je napisala za mrtvega otroka, 14 dni prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Groooza, splav je težko prenest, da pa še moraš skoz cel porod in veš da ne boš slišal joka - ma ne smem niti razmišljat. Naj se raje dere, kriči, joka, trmari in se nosi  nonstop po rokah - samo da je tu in z nami.

Aja še to kak mi gre pa glede tehničnih stvari vse narobe. Prejšnji teden je nehal delat pralni stroj, sta ga za silo moja dva majstra (moj dragi in tast) popravila. Vzrok, moje spodnje hlačke so pobegnile iz bobna za boben in ga ustavile do te mere, da je jermen pregorel. No tu je še ena anekdoata - mi jih tast prinese in vpraša, če nisem nobenih hlačk pogrešala , pa sem mu odgovorila : Ja sem, ampak sem mislila, da sem jih kje pustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In tast mojemu dragemu (v hecu, se razume): Jaz bi na tvojem mestu vse njene hlačke preštel, to pa je že sumljivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja kot da imam še za to čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No ok, gremo dalje. Včeraj pa hočem pralni stroj vklopit in mi v roki ostane cel gumb za programiranje user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak sem bila jezna, ko najbolj šparamo gre nekaj v maloro. Res je da rabimo nov pralni stroj (ker ko ti gumb ostane v roki so to verjetno zadnji vzdihljaji 20 let stare mašine), ampak ni mi kar tak spet za dat ven denar. Pa vseeno, jutri gremo po novega.

Sem pa mislila jutri na regionalno srečanje mamic v Mb, pa mi očitno ni usojeno. Moramo po pralni stroj, pa še k ginekologu moram (kar ne vem prej) - sem dobila M, in ker je to tretji cikel grem da mi vstavi mireno (se mora vstavit 3 ali 4 dan m). Da ne bo več preplahov kot sem ga imela zdaj,  ker je zamujala 3 tedne!!!!! Sem že delala test pa si mislila, kaj bom če bosta dve črtici, kaj bom če bosta dve črtici....... No ampak pri meni je bilo vedno tako, ko sem delala test sem pol v roku 3eh dni dobila M. Razen takrat ko je ni smelo bit user posted image user posted image user posted image user posted image in se zdaj lahko z vami družim.

No pridne bodite pupe, prepuščam računalnik dragemu, da ne pade po 1 uri brez v abstinenčno krizo - kdo bo ga prenašal user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.10.2010 20:45:46   
didi5
 Pa kaj si ti nor kaki post user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.10.2010 23:06:59   
Anonimen
Hitro javlenje danes..
Smo bili na rojsnem dnevu ,je brat praznoval 19 rojsni dan ,smo se najedli sladkarij...Vreme je bilo smotano ,je zelo pihala ,pa zvečer je začelo deževati.Naša princeska pridna,danes je bilo malo boljše glede straha pa jokanja.
aprilčica
super za frizurico,pa ,da si se spet naspala.Kar paše  a ne...
legenda-m ja imela ,je samo slinček zelen.
amelie naj se nosek čimprej sčisti...
didi5 ta lemijov stol za hranjenje ,je meni svetoven,ga imamo...
srečenje mamic mb naju žal ne bo,se kar malo jezna ,vedno pride kaj vmes ,pa drugič več sreče...
tašče ja prav vesela sem ,da nimam z njo besed ,jih pa moj toliko več posluša.Jaz sem mu rekla ,da naj ne jamra ,da mu tako in tako ni potrebe tja hodit.Pa rekla sem mu ,da tamale ne rabi zraven vzeti ,ko itak ,je preslabo oblečena za njo.
No tako grem počasi v meževo ,se jutri kaj pišemo spet ...Lahko noč!

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.10.2010 9:41:07   
nejanejc
ejla,...

didi, ti si ja nora, kaki post ;) sem se nasmejala.. res hecno s temi tvojimi hlackami. In super za gosto hrano in bowlanje :)

legenda... ja pr aptamil 2 ni blo nic drugace.... en dan je dobro spal, vceraj na danes pa zanic... se od pol stirih do osem trideset neki zbujal na pol ure, eno uro... zdej pa spi.... mi smo ustali pozno, zdej kuham, ker potem ne bo casa verjetno... o, ko smo pr hrani, upam, da je lasagnia uspela, sej drugace ne more bit..

agha. kje se kupi to sadje napisi ja :)

uh, zdej se p aneki slisi iz sobe... se kaj oglasim, ce bo prilika...

aja, amelie in ostale stajerke uzivajte na srecanju, se  mi zdi, da sem neki zasledila... uh, ti mas pa res hude sanje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?