|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
26.10.2010 10:32:40   
agha
Ojla!
Mišek spi. Naju je sosed prej prišel iskat, da naj greva na obisk in se je tam utrudil. Me pa najbolj jezi to, da ga tuji ljudje (vsi razen mene in mojega) ljubčkajo po rokah in obrazu, pa grizejo za prstke,...fuj! Tega res ne maram. In potem pridem domov in imam korenito čiščenje obraza in rok. Saj ne vem ali jaz kompliciram ali kaj?!
Upam, da nama danes uspe kaj it ven, ker sonce še vedno štrajka.

Tintin - nadomeščanje dojenja z AM sem pa mislila zato, da bi počasi nekako nehala dojit (ampak res počasi, v roku dveh, treh mesecev). Naš fantek vedno hoče jest ponoči vsaj 1x do 2x in se mi zdi, da tega ne bo konec do sam bog vedi kdaj... najbrž do desetega leta. user posted image Ali imaš kakšen drug predlog, mogoče?
Super za Vita!!! Bravo!!! pri nas zaenkrat gre samo sedenje pa stalno hoče stat. Zdaj je začel že izsiljevat stanje. me prime za roke in vleče pa potem začne težit dokler ga ne dvignem, da on lahko stoji. In sreča je nepopisna, nasmešek do ušes.

Glede samosotojnega hranjenja je pa tudi pri nas tako, da dobi prazno žlico in kos kruhove skorja za glodat. danes pri zajtrku je tako gledal moj kruh, ki sem ga jedla, da sem mislila, da ga bo kar hipnotiziral, da bi sam do njega prišel.user posted image In sem mu seveda dala skorjo, ki jo je potem z največjim veseljem razdrobil po sebi, stolu, tleh, mizi....

Striženje nohtov -  s tem pa tudi mi nimamo težav, kot tintin.

Uspavanje -  pri nas je odvisno od trenutka. Največkrat je dovolj, da ga odložim v posteljico, nekaj zapojem in spi, vsaj zvečer je tako. Včasih se pa stvar zakomplicira in ga je terab malo vzeti v roke, naredit dva kroga in potem spi. Se nam je pa včeraj zvečer zgodilo, da se je po 2,5 urah spanja zbudil in začel jokat, bolje rečeno kričat. Pojma nisem imela kaj mu je!! Potem sem podojila in dala spat poleg sebe in je zaspal za naslednjih pet ur. Nič mi ni bilo jasno!user posted image

Grem! Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.10.2010 10:33:54   
babyloverka
babike pozdrav še od mene

sem ratala kar tečna ker se že tako dolgo nisem javila, sem vas pogrešala. mali me zaposluje nonstop, sedaj bi naj spal ampak v trenutku ko sem začela tipkat se je frajer začel premikat. no bom pisala dokler bom lahko

sedenje, plazenje: pri nas to ne gre najbolj, sem itak že pogruntala da je moj otrok bolj počasen pa me niti najmanj ne skrbi, ker se zavedam da bo vse to še počel ko bo pravi čas za to, kdaj pa bo ta čas pa je od njega odvisno.

padanje iz postelje: meni je skoraj padel iz pralnega stroja. sem ga šla namreč kopat, ga dam na pralni stroj ker ga tam slačim, vmes bi odprlo vodo pa ko sem naredla korak pogledam nazaj in mali se že obrača. v zadnjem trenutku sem ga ujela, cela trepetava user posted image

gh: mi jemo zjutraj flaško, čez dan 4 krat gh, zvečer flaško in to je to. mu gre ful gh, sploh sadje. zelenjava pa mu je dobra samo kupljena kašica user posted image

včeraj sem mu prvič brala knjigo, medvedka pu-ja in mu je bilo ful všeč user posted image

kupujem sleepy wrap ali mei tai, ne vem katerega bi. tintin ali lahko meitai narediš tako da otroka nosiš pred sabo? kot v kengurujčku?

srečanje štajerk: kako sem user posted image  in user posted image  sva se z mojim spričkala v nedeljo, ker mu ni všeč da tolko malega okrog vlačim in mi frajer ni pustil avta doma da bi lahko šla user posted image  saj še bo dobil vrnjeno user posted image

aprilčica10 svetovna vreča user posted image  kje, koliko?? in ko gledam Benjamina po slikicah je zelo lep fantič, no vsi so lepi katere slikice gledam user posted image  samo moj je vseeno najlepši, za mene seveda user posted image

mali je imel sedaj že mesec dni nemirno spanje podnevi in ponoči, zdaj dva dni je bolje, zlobna vila rr že aprilčica in didi sta ti grozile, nikar se ne hecaj še z mano user posted image  tudi mi smo prešaltali na babylove2 in smo zadovoljni pa tudi denarnica user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.10.2010 10:42:54   
babyloverka
aja da vas pokomentiram

vse ki ste bolane: upam da čimprej ozdravite in da bodo tudi otroci zdravi user posted image

striženje nohtov: ni neki problem, ga nekak zamotim pa je user posted image

gh: v roke mu dam skorjo kruha ali piškotek pa gloda. pa ko se naje dobi žlico da se malo igra, je fasciniran nad njo.

kakanje: včeraj je bil posran šestkrat user posted image  mislim wtf? sem samo drek pucala user posted image  ma ok, naj mu bo, samo da je zadovoljen.

jutri se dobimo ptujske mamice, v četrtek pa greva baje v toplice z sestro in krščencema, tak da bo moj upravičeno rekel da otroka vlačim okrog user posted image

čofotanje v bani: tudi mi to počnemo user posted image

gaga, bla, geee, buu,... to pride iz malčkovih ust. najbolj zgovoren je zjutraj user posted image  ima še oke zaprte pa že govori in potem je še pol ure kot kak novinar user posted image  in danes ga pride babi zjutraj pogledat in ga vpraša kako je spal in ji kot iz topa nazaj nekaj pove, kot bi rekel vredu user posted image  sva bile obe presenečene user posted image

didi5 packa ti s tvojimi hlačkami user posted image  jaz sem pa onidan zlagala cote in potem je moj kar vzel en kup ker je videl da so njegove cote za trening in jih dal v potovalko. ampak pazi zdaj: v  slačilnici polni moških on potegne ven cote in vmes moji vijolčni zokni in tigraste tangice user posted image  ampak mu je uspelo skrit, je pa rekel da mu je blo taaaakkkkk nerodno user posted image
no tudi meni sta tast in dragi popravljala pralni stroj, upam da prekletstvo ne pride iz hajdine k nam pa bo še meni ostal gumb v roki user posted image

30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.10.2010 11:18:43   
legenda_m
oj še od mene

agha ful super za frizuro. kok maš pa zdj dolge? mislm kratke?ane kok je fajn k tamali špricajo po kopalnici, tud mi mamo zdj mal bl pogosto pomito. razmišljam da bi ga kopala še v kuhiniji. pa na hodniku...

babyloverka, se mi zdi da je mei tai tko kot en kenguru sam da je otrok mal bolj podprt, sleepy wrap je pa raztegljiv trak, edin to me zanima tintin a se več časa porab za not dajat? jst sm s tole mojo pestunjo kr zadovoljna edin res me mal mot, k je sam čez eno ramo. in mislm da ga lahko nosš tud uspred. karkol boš nabavla ne morš zgrešit, itak se boš pa navadla in enga in druzga.

plazenje, samostojno sedenje kaj je to? bravo vito

gh v rokah, ravn dans mu nameravam dat mal banane na mizo pa nj mal nos v usta, žlico je že tud mel sam je pol skor bruhal, ker si jo je tlačil nekam v grlo. tko da zaenkrat žlice ne dobi.
piščanc kok časa ga je treba kuhat? in pa še nekej, prosim razsvetlite me. zkaj se že ne sme dajat citrusov? nš tamau je učer popil mejčkn čaja z limono pr mami. se mi ni zdel nč narobe.

nejanejc- striženje nohtov. jst mu užgem tv- risanko, mal počakam da se zagleda in potlej akcija. lazanjo sem delala točno po receptu. od črke do črke. user posted image .  fajn za burek. si mi lušte nardila

uspavanje- beri amelie brez krogov

učer smo bili pri tastu... požrl mi je use živce. skoz ga nos okol pa pol mene gleda, kao poglej kko se dobr počut pr men. ja ok. sama pr seb razglablam da sm tud jst preobčutljiva, sam nj mi neha s takimi. plus to da smo šli popoldne, ko je moj prišel iz službe in se vrnili zvečer ko bi đejki mogu it že spat in je bil pol totalno razštelan in ni mogu zaspat in je jokal in brcal user posted image user posted image user posted image . psihološka obravnava zaključena. hvala za branje.

ah ja zimska vreča. sm jo naročila in včeraj prvič sprobala. fina je za v lupinco ma odprtine za pasove tko da. zdle k bo mrz bo kr prikladno da ga nm v bunde oblačla....

bodte v cvetju, zima sovražm te

čaučk

Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.10.2010 11:25:30   
nejanejc
ojla... nas misek sej je pa zbudil, malo odspal...

agha, jst te zastopim, smo se tud zadnjic na srecanju pogovarjale o tem... kako lupckajo vsi po vrsti
mene ne moti, ce ga moji starsi in kasna kolegica s katero smo si blizu mal bolj kusne... ce ga pa drugi, ki se z mano ne kusujejo m gre pa na...

babyloverka, super za hranjenje, za mai tai pa je pomoje boljse, kot je tintin napisala, bolj na hitrro gre...manj trakov...

legnda, jao za tasta, upam, da bo en cas mir zdej vsaj... pa super za vreco.. zfej pa res akcija, se potem se oglasim

se gremo se mal dojit, pol pa v lov za kombinezonckom

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 26.10.2010 11:27:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.10.2010 11:36:27   
amelie
Glede lupčkanja ... UH!!! Sovražim! Moja mama pravi, da zato, ker tudi sama ne prebavljam, da me kušujejo ljudje, ki niso moj dragi ali moji psi, no pa tud tuji psi me lahko, ha ha user posted image  Po njeno je to kao neka moja fora, jaz pa vem, da ni, ker če se kolegice igrajo s tamalim, ga lupčkajo po trebuhu in po vratu, ker je malemu to fuuuul smešno, me čisto nič ne moti, ker se igrajo z njim in mali uživa. Ko ga pa kdo od sorodnikov prav ljubkuje (oz. jaz temu rečem zaliva s slino) - po očeh, po prstkih, po nogicah ... AAAAA, to pa mrzim! Tega niti sama ne počnem! Tako da se pridružujem klubu ...

babyloverka, ha ha, sem se narežala fori z novinarjem user posted image  Glede trakov ti ne znam pomagat, midva sva nabavila kengurujčka, pa ne vem, kaj naj malemu na noge dam, da ga ne bo zeblo. Isto ga rabim, da lahko pse na sprehod peljem. Traka pa nisva vzela, ker je moj preveč moški, da bi to nosil - njegove besede, ne moje user posted image  user posted image

agha, jaz sem imela isti plan z AM, samo še ne vem, kako bi ga realizirala. Včeraj me je moj vprašal, do kdaj nameravam dojit, pa sem rekla, da bi rada za novo leto šampanjec pila, pa se mi je začel smejat. Je rekel, da ima občutek, da ne bo šlo tako zlahka. user posted image  Če pomislim, ga ponoči vseeno raje podojim, kot da bi mu še flaško pripravljala, ampak po drugi strani bi pa rada tud kdaj kakšno noč za spremembo prespala.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.10.2010 11:44:02   
legenda_m
ja ja točn to.... to lupčkanje.... matr.... uf sm razpičena sam da pomislm. sm definitivno v klubu

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.10.2010 12:36:25   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Glede lupčkanja ... UH!!! Sovražim! Moja mama pravi, da zato, ker tudi sama ne prebavljam, da me kušujejo ljudje, ki niso moj dragi ali moji psi, no pa tud tuji psi me lahko, ha ha user posted image  Po njeno je to kao neka moja fora, jaz pa vem, da ni, ker če se kolegice igrajo s tamalim, ga lupčkajo po trebuhu in po vratu, ker je malemu to fuuuul smešno, me čisto nič ne moti, ker se igrajo z njim in mali uživa. Ko ga pa kdo od sorodnikov prav ljubkuje (oz. jaz temu rečem zaliva s slino) - po očeh, po prstkih, po nogicah ... AAAAA, to pa mrzim! Tega niti sama ne počnem! Tako da se pridružujem klubu ...

babyloverka, ha ha, sem se narežala fori z novinarjem user posted image  Glede trakov ti ne znam pomagat, midva sva nabavila kengurujčka, pa ne vem, kaj naj malemu na noge dam, da ga ne bo zeblo. Isto ga rabim, da lahko pse na sprehod peljem. Traka pa nisva vzela, ker je moj preveč moški, da bi to nosil - njegove besede, ne moje user posted image  user posted image

se podpišem pod lupčkanje, s tem da bi jaz še rajši prespala r.d. in novo leto kr me to cmokanje ubijaaaaaaaaauser posted image

eh glede traka se nimam kaj bat ker vem da ga bom samo jaz uporabljala. kenguruja pa se ravno zaradi nogic izogibam 

30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.10.2010 12:55:52   
tintin
oj pupe,

lubčkanje - ne maram, razen najbližji (pa še to ne vsi:)...

mei tai vs sleepy
: načeloma je glede opore boljš sleepy, pa mogoče za dolge nošnje, za na hitr (tko k rabm jz za vrtec) bo pomoje mei tai - ga še nimam, nismo še uspel na pošto....čeprav mogoče sleepy zgleda strašno kompliciran za vezanje je ful easy, res ful easy....tud za notr dat. Mei tai ima mal manj blaga, nosiš pa naprej (otrok gleda tebe), na hrbtu ali na boku. Nevem men je moj sleepy ful fajn drugač, samo rabim še nošenje na boku, ker drugač skor rodim in doktoriram preden Vasjo obujem v vrtcu...pa še une mejhne klopi...

agha, amelie - dojenje in am...moj pogled seveda...pravijo, da če se otrok uspešno doji v prvih mesecih in nima flaške, ga raje ne navajat nanjo, ker ga je skint s flaške včasih težko, pa tudi načeloma v kasnejših mesecih ponoči ne rabijo jest (po 6,7 m nimajo realne potrebe po hrani, če čez dan dost jejo). In tud če bo ponoč jedel mleko po flaši se bo lih tko hotel crkljat s flaško mleka (imam primerek kolegice, ki je svojo malo tako "odstavila" pri 5m in pri 2,5 letih ponoči še zmer mleko zahteva). Itak s časoma otroci začnejo spat ponoči, pri meni je Vasja začel okol 1.leta, ampak nikol ni pil ničesar ponoči. Ko sem se odločila za prenehanje nočnega dojenja (okol 11m), smo mu pač turili dudo v usta, pol pa še to ne in je šlo...

kaj bi še kj pokomentirala - aja legendam...sočustvujem...glede tasta, kaj naj rečem...mi imamo zadnje čase zelo pestro in je*eno situacijo s taščo...ma ne bom govorila niti, ker sem jezna, razočarana in predvsem zelo žalostna glede tega. Ampak, vseeno mislim, da mora vsak človek imet dostojanstvo in ne pustit, da ga nekdo nekaj po krivem obtožuje, zaničuje in žali. Pa čeprav jaz tega uradno ne vem. ...ah ja.

Lp vsem.

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.10.2010 13:04:20   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

oj pupe,

lubčkanje - ne maram, razen najbližji (pa še to ne vsi:)...

mei tai vs sleepy
: načeloma je glede opore boljš sleepy, pa mogoče za dolge nošnje, za na hitr (tko k rabm jz za vrtec) bo pomoje mei tai - ga še nimam, nismo še uspel na pošto....čeprav mogoče sleepy zgleda strašno kompliciran za vezanje je ful easy, res ful easy....tud za notr dat. Mei tai ima mal manj blaga, nosiš pa naprej (otrok gleda tebe), na hrbtu ali na boku. Nevem men je moj sleepy ful fajn drugač, samo rabim še nošenje na boku, ker drugač skor rodim in doktoriram preden Vasjo obujem v vrtcu...pa še une mejhne klopi...

ok sem se odločila sleepy wrap, pozneje pa lahko še vedno nabavim mei tai. zdaj morem še kako dobro prodajalko najt pa bo user posted image  hvala tintin user posted image

30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
26.10.2010 13:17:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.10.2010 13:27:35   
Anonimen
Ojla mamice!
Imam malo časa ,ko čakam ,da se moja dva zbudita ,pol gremo pa kosilat.Midve z princesko sma danes spale do 10 30 ure.Je ati zutraj nakuru ,ko je prišel iz službe in naju pustil spati.Princeska spala od včeraj zvečer od 20 30 pa do danes 11ure..Pridna zelo.Za kosilo sem ji danes naredila korenčkovo juho z gostitvijo pšeničnega zdroba in jajčko.Je pa prehlajena malo ,kašlja pa nič več,pa danes mi je bruhnila hrano ven.Ob 12 mi je pa na puzlih zaspal,tak,da sta z mojim skupi šla spat.Komenterala bom zvečer ,ste kar pridne danes za javlenje..lp...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.10.2010 13:42:40   
tintin
legenda - citrusi...kao alergeni oz. se rada ritka vname. Jaz ne upoštevam tega, ker občasno dobi mandarino za cucat (mu držim košček in on ven cuza sok), je še živ in se ne pritožuje, njegova ritka tud ne.

evo šibam pomivalca spraznit, pol pa že kmal po V1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.10.2010 13:44:48   
tintin
levinjica - ja noro, to ti pa res veliko spi! oz. kar preveč. Jaz imam same hiperaktivne otroke in je 11 ur čez noč pravi uspeh, že npr vito mi vsega skup spravi kakih 12,5 ur dnevno. Da bi pa toliko spali, bi me že skor zaskrbelo ;) ampak eni rabijo...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.10.2010 13:45:06   
tintin
cojka, wb! 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.10.2010 14:08:25   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

agha, amelie - dojenje in am...moj pogled seveda...pravijo, da če se otrok uspešno doji v prvih mesecih in nima flaške, ga raje ne navajat nanjo, ker ga je skint s flaške včasih težko, pa tudi načeloma v kasnejših mesecih ponoči ne rabijo jest (po 6,7 m nimajo realne potrebe po hrani, če čez dan dost jejo). In tud če bo ponoč jedel mleko po flaši se bo lih tko hotel crkljat s flaško mleka (imam primerek kolegice, ki je svojo malo tako "odstavila" pri 5m in pri 2,5 letih ponoči še zmer mleko zahteva). Itak s časoma otroci začnejo spat ponoči, pri meni je Vasja začel okol 1.leta, ampak nikol ni pil ničesar ponoči. Ko sem se odločila za prenehanje nočnega dojenja (okol 11m), smo mu pač turili dudo v usta, pol pa še to ne in je šlo...

Si me kar prepričala. Ne bom nič več čarala s flaško, pije drugače itak lepo iz kozarčka, z dojenjem bom pa tud še mal potrpela, pol pa počas nočno odvajanje ... Mogoče kakšen teden, ko bo moj imel dopust, da bova oba ponoč vstajala. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.10.2010 15:43:54   
mamika25
Hej!
Malo javljanja. Prečitala sem vas vse, sam nekak mi zmanjka časa, da bi kaj napisala. Maj je mal bolš, čeprav pri pitju se še vedno sliši kako mu šmrkelj hodi gor in dol po grlu user posted image . Drugače pa je zdaj 2 dni v redu, prej je bil pa siten skoz, tako čez dan kot tudi ponoči. To mi najbolj mori, če se ne morem naspat v redu, pol smo pa vsi sitni in sam čakam zvečer da se uležem in pol sam razmišljam kakšno noč mi bo mali dopustil.
Danes zjutraj se je prebudil ob 6h me gledal in:" tata, tata, taataaa, tatta..." Sem si mislila, obrni se v drugo stran pa ga kliči user posted image .
Mleko pri nas skoraj ne pije več, samo še zvečer in ponoči. Čez dan pa vsega skupaj tako malo, poje lepo po žlički, pa karkoli se mu da. Kuham mu tudi po 2krat na dan zelenjavico, enkrat s krompirčkom, drugič z rižem. Počasi mi že zmanjkuje idej kaj naj mu še dam.

Sedenje... pri nas no way, se kr prekucne v eno stran ali pa se vrže nazaj. Tudi mi smo s tem bolj zadaj.
Se pa precej opira na nogice in se pri tem toliko smeje, da dol padeš. Sicer ne vem kaj mu je smešno... user posted image

Drug teden imamo 3. cepljenje in pregled, pa javim kako in kaj... se mi zdi, da se ni poredil ne vem koliko. Mogoče je pa zrastel, bomo vidli.

Kakor sem že napisala gre Nina drug teden (mogoče pa celo v petek) v vrtec in si bom mal oddahnila od vsega norenja, čeprav sploh ni naporna... Danes je bila pri nas ena kolegica s svojo hčerko in norija, je pa njena tamala tolk živahna (trma, norenje, ihtavost in kavbojsko obnašanje), da me je glava bolela ko sta šle. Pridna moja Nina sem si mislila.

Je pa naš Maj prejšnji teden tudi pikiral s kavča na tla in na srečo si ni nič naredil, ležal je na trebuhu in čudno gledal. Ko smo ga dvignili se je začel dret, sem mislila, da ga bo konec. Nazadnje je bilo vse okej.

Sem ga pa dala za par minut v hoduljico in mu ni nič jasno, pol ga pa Nina vozi sem in tja in je cel srečen, sam da se neki dogaja okol njega.

Danes grem mal v šoping in z eno prijateljico na kavo. Komaj čakam kakšno urico zase. user posted image

Mejte se!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.10.2010 16:19:03   
tintin
ja za nočno odvajanje pa obvezno moža vključit:) da te otrok ne voha...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.10.2010 19:54:08   
didi5

Se vam ni dalo nikamor danes hodit a, pa ste bolj klepetave?

Lepo po  vrsti.

Evo novi pralni stroj je na broju in v delovanju. Prej me je moj spraševal za inštrukcije pranja (pa res se ne spomnim, če je sploh gdaj dal perilo prat user posted image ), in mu jaz lepo odvrnem - vse maš gor napisano, saj si nisem zastonj nabavila G. Simplicity user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mališanka je bila danes dopoldan katastrofa, pol sem jo pa debelo oblekla in sva kr šle ven na sprehod - se je umirila, pa še luft jo je zmantral tako da je danes čez dan bolje spala (sva se pa grele s kaloriferom ker je centralna crknila in sva morale čakat serviserja, ki je zamujal 3 ure user posted image , drugače bi se šle k babyloverki gret user posted image ). Je pa popoldan spala od 16.15 do točno 17.15 in se je zbudila tečna - pa kr naprej si je manla oči in zehala (zaspana na polno, ampak ni hotela nazaj zaspat) pa sem ji šla naredit mlečno kašico in sta z atijem probala jest na žlico (saj sta že jedla, ampak on še fuuuul ni ziher glede te žlice in se mala malo stran obrne pa njega volja mine - zadnjič mu je pojedla pol običajne doze pol se je pa nekaj mrdala zraven - in frajer ji da gor mleko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ja pa zakaj se jaz pol juser posted image s tem uvajanjem nooooooooo). No do polovice sta prišla in se je ustavlo - vstopi mami - malecka zmeže še ostalo polovico - in fotru se kadi iz uhuser posted image user posted image user posted image user posted image   Naša je zelooooo pridno, 3-4 gh na dan in res jih ni veliko stvari ki jih ne bi jedla. Ima pa fore, rabi zmes kakih 5 min pavze, pa gre spet dalje, pa svojo žličko si v usta tišči, zmes kdaj joka in usta zaprta - čez par sekund odprta - pač tako je. Ampak to ne pomeni da jo silim, točno vem kdaj ima dovolj, ko začne z rokico stran žličko potiskat in ima odprta usta da ji vse ven teče - taka mala umazanka in trmica je naša princeska user posted image . Je pa res, da sem jaz že imuna, sem se na začetku uvajanja tudi zaživcirala, sva se pol pomenila in imamo zdaj vsaki dan vaje user posted image

levinjica: kaj bi dala da bi naš otrok tak spal user posted image user posted image user posted image Sicer je pridna (glede na to da še vam kar veliko ne spijo ponoči oz. še jejo) ima zvečer zgodnjo uro - okol 18.00 postane ekstremno zaspana (no danes se je ob 17.15 zbdila, se najedla, sva se skopale in ob 19.45 zaspale) najkasneje do 19.00 mora bit v postelji in mrkne. Čez dan je bilo še pred kakimi 14-ii dnevi luksuz (je spala 3* na dan, 2* pol ure, 1* 2-3 ure). Zdaj če spravimo 2 - 2,5 ure na dan skupaj je luksuz. Danes se je zbudila 5.40user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zaspala nazaj ob 8.00 - 8.30, pol od 11.30 do 12.30 in od 16.15-17.15  - ampak to je bil danes luksuz.

cojka: pridejo taki dnevi, no kaj dnevi - tedniuser posted image Pa mine, pa spet pride - super tolažba neuser posted image Ja tudi jaz sem ekstremno tečna, ko sem nenaspana - meni osebno je to najhujša sprememba in del starševstva.

babyloverka: mislim da si bom jaz tudi morala nekaj takega nabavit, ker jaz našo še komaj okol prenašam z eno roko user posted image Pa kaj ti je naredil???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti ampak meni se kaj takega ne more zgodit - res ne - ker si moj kaj takega enostavno ne bi upal!!!!!!!!   Kaj si pa misli, da boš cele dneve doma gospodinjo in mamo špilala, gu gu ug in ga ga ga poslušala, od tebe verjetno pričakuje da si čim boljša žena (po napornem dnevu, ko skrbiš da sta on in tvoj otrok čista, speglana, sita in se imata kje vsest ker ni vse s smetmi nastlano pa je treba še dolžnost opravit - bog ne daj da bi bila zmantrana in tečna)!!!!!!!!! Jooooooj oprosti, kak me pa to razkuri - kar popenla bi. In ne mi zamerit, sem to pokazala mojemu, pa je rekel če si je sam kaj sprobal, ker če ne ga spomni kako je cele dneve doma čepetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mojemu je že čudno če dva dni kam ne grevauser posted image user posted image user posted image user posted image Midve sva uber aktivni - in naš otrok pol cel dan bolj zadovoljen (razen če jo res kaj mantra) jaz pa tudi, dan hitreje mine, malo se pomeniš, nasmejiš, ne rabiš tak zelo razmišljat vsaj par ur kako izvirno animirat otroka. Posledica _ ko pride moj domov sem veliko bolj sproščena in vesela :)

Aja, tigrasto je itak letos inuser posted image user posted image user posted image user posted image

lupčkanje: saj vas razumem vse iz kluba user posted image , ampak jaz sem ekstremist - našo mališanko lupčkam nonstopuser posted image Povem razlog. Svoje starše imam neizmerno rada user posted image ampak nekak je bil že praznik če sem ju sploh vidla se za roke držat, kaj šele poljub. V osnovni šoli je bila še rutina poljubček na lička ko sem šla in ko sem od kod prišla. Ampak ne spomnim pa se, da bi kadarkoli meni kateri od njiju me prav cartal al povedal da me ima rad (sicer jaz to vem, saj sta pokazala drugače - ampak jaz sem pač to pogrešala) - ne me zdaj napast - plizzzzz!!!! No jaz sem pa šla v drugo smer, jaz kr ljudi objemam, ko se pogovarjam se veliko dotikam (no malček sem se odvadla, zaradi službe) - ne zdaj vse tiste ki jih prvič vidim (ne me narobe razumet). Zadnjič sem srečala mojega bivšega (joooooj že več kot desetletje nazaj) in čisto spontano sem ga objela (nič za tem mišljeno, ni pa nobenih zamer - mladi in nori), moj sploh ni odreagiral ker točno ve kakšna sem, njegova punca pa me je skor na zid pribila (saj sem si pol mislila, da bi bilo dobro prej premislit, ampak se je pomirila, ko je videla kako je moj flegmatično tole gesto vzel). Mater danes dolgovezim - celo mojo zgodovino boste zvedle :) V glavnem, jaz mojo res nonstop lupčkam (ne pa tujih otrok glih iz razloga ki ga navajate, ker večini to ni ok) in mislim da ji vsaj 10 krat na dan povem, da jo imam radauser posted image user posted image user posted image

striženje nohtov: v budnem stanju, ko se zbudi in naje (je najbolj mirna), pa baby tv :)

To je to, nadaljevanje moje biografije sledi drugič user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.10.2010 20:23:11   
amelie
Mali in fotr sta zakomirala skupaj, jaz sem skuhala fantastično paradižnikovo omakco za jutri in za v skrinjo, zdaj bom pa vrgla vse štiri od sebe. Žiga je danes spet rabil ful dosti animacije, pa 5x je šel spat po eno uro! Še dobro, če ne bi kapitulirala. Ta otrok je tako težek za nosit, pa še tako mehek, da ga kar naprej lovim user posted image  

didi, te čisto razumem glede lupčkanja, iz 'podobnega' razloga se midva z mojim ne greva 'enostarševske' družine, kot so mi svetovale vse neporočene kolegice, ker se kao finančno splača. Najini starši so vsi ločeni - grdo ločeni - in sva rekla, da ne bova klicala slabe karme na najino zvezo s tem, da bi se šla 'samohranilko in bivšega'. Meni se zdi ful lepo to kar si napisala in jaz tud tamalega recimo ful cmokam in stiskam, da kosti pokajo, he he, ga pa res ne ljubkujem, mogoče nisem tak tip ... Moja mama in brat imata recimo čisto drugačen odnos, se vedno izljubita in to, za mene pa vesta, da je dosti, če me malo potrepljata po rami, lahko pa niti to ne user posted image  Malo sem čudna, vem. user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.10.2010 20:26:39   
Anonimen
Crkjena sem ko pes, brez volje, HB, da sem zdaj do torka doma. Včeraj sem prišla domov ob 22.00!!! Zjutraj sem imela pa skoraj prometno, ker je en KRETEN pri 50km/h (dež, veter) USTAVIL sredi ceste in odprl vrata. Majkemi, da je bil zadet. Še zdaj ne vem kako sem odvila. Sva šli s kolegico kar po travniku. Tresla sem se ko ne vem kaj.

Vreča: www.malcek.si

Ne vem kaj naj sploh napišem... prebrala vse, pa ne znam zdaj strnit vsega.

Jaz se sama rada lupčkam, tudi na začetku z lupčkanjem B (ko so ga lupčkali) nisem imela problemov, zdaj sem postala pa kar alergična. In potem mu folk daje rokice v svoja usta. Sej ni čudn, da je skos smrkav!!! Do zdaj sem bila tiho, ampak me boli k..., če mi bo kdo zdaj zameril, ne mislim bit več... Butasta sem, da jim nisem tega že prej rekla.

Je vse. Dobil tudi piško in govedino. No, ne je vsegauser posted image user posted image Skute ne mara. Jo je poskusil, pa ni hotel več odpret ustuser posted image

Sedi ne. Je ko pijanec. Ko ga pa za rokice dvignem bi pa stal, sedel pa ne. Upam, da me ne bo poslala naslednji teden, ko imava pregled na fizio.

Zdaj imam fax še ob sredah in četrtkih. In to 1,5h. Jezna sem u ****. In to zaradi enega user posted image plavanja. In se bom vozila za 1,5h v Mb... Mislim, adijo.

Raje kar grem, sem preveč negativna danes.

Aja, Babyloverka: sleepy je zakon!!

Cojka: wb!

Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 26.10.2010 20:28:48 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.10.2010 21:35:09   
agha
Moj dragi je pomil tla v kuhinji, ker jih je mali "namazal" s cvetačno juho. Sedel je za mizo in je bila juha očitno preblizu,sem se obrnila pa je naredilo cmok in pogledam, malček ves nasmejan sedi v luži juhe in grize rob krožnika. Pa mu je le uspelo dobiti ta zelen krožnik!user posted image In kaj sem hotela? Nič, poslikala sem razdejanje in se lotila pospravljat. Samo nisem vedela česa naj se najprej lotim, pa sem se odločila, da tal, ker sem nekako mogla priti do otroka , ki je pa itak užival v vsem tem.

Legenda
- moji lasje so zdaj toliko kratki, da se jih ne opazi, ko mi izpadajo. Mislim, da kakšne 3 cm po vrhu glave. Ni slaba ideja to, da bi menjala kraj kopanja...user posted image Glede piščanca sem pa jaz brala, da ga je treba kuhat 20 minut, ker če ga več postane pust in suh.
Glede tasta pa...ja, tej starejši znajo res biti..ah, no comment, če ne se bom še zbudila preveč pred spanjem!
cojka -  lepo, da si nazaj!!!user posted image Pridi kaj na srečanje grenjskih mamic, zdaj ko si se preselila na Gorenjsko!

Aprilčica - sočustvujem s tabo!!! user posted image user posted image

To je to, grem spat, sem kaput. Verjetno od tega, ker sem malega dve uri in pol vozila po Kranju, je pridno spal v vozičku in se nisem ustavila dokler se ni zbudil.

Mirno noč vsem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.10.2010 21:49:36   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Mali in fotr sta zakomirala skupaj, jaz sem skuhala fantastično paradižnikovo omakco za jutri in za v skrinjo, zdaj bom pa vrgla vse štiri od sebe. Žiga je danes spet rabil ful dosti animacije, pa 5x je šel spat po eno uro! Še dobro, če ne bi kapitulirala. Ta otrok je tako težek za nosit, pa še tako mehek, da ga kar naprej lovim user posted image  

didi, te čisto razumem glede lupčkanja, iz 'podobnega' razloga se midva z mojim ne greva 'enostarševske' družine, kot so mi svetovale vse neporočene kolegice, ker se kao finančno splača. Najini starši so vsi ločeni - grdo ločeni - in sva rekla, da ne bova klicala slabe karme na najino zvezo s tem, da bi se šla 'samohranilko in bivšega'. Meni se zdi ful lepo to kar si napisala in jaz tud tamalega recimo ful cmokam in stiskam, da kosti pokajo, he he, ga pa res ne ljubkujem, mogoče nisem tak tip ... Moja mama in brat imata recimo čisto drugačen odnos, se vedno izljubita in to, za mene pa vesta, da je dosti, če me malo potrepljata po rami, lahko pa niti to ne user posted image  Malo sem čudna, vem. user posted image

Sploh nisi čudna - daleč od tega!!!!!!  To je bilo zdaj čisto v smislu slinjenja user posted image svojega otroka. Ker recimo ko sem bila noseča, sem skor znorela ker so si vsi, ampak res vsi prisvajali moj nosečniški trebušček. Moji starši, dragi, moje prijateljice in prijatelji - no problem - vi se samo ukvarjajte s tamalo da bo malo mira (ki so zdaj vsak dan a user posted image user posted image user posted image user posted image ), ampak ko mi je to naredila kelnarca v štant lokalu (kaj ma veze če me je videla vsaki dan na malici in smo se kdaj pa kdaj pohecali) wtfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In to se mi je takrat prvič zgodilo - ker saj pravim sem oseba na dotik - ampak takrat očitno pride prvič na dan tale materinska zaščitniška žilica - bolše da vsi user posted image da mami ne user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.10.2010 22:58:31   
Anonimen
Evo mene se še enkrat javim.
no kot sem že dopoldne napisala,je za naša Emo danes res poseben dan ,spala in spala.V celem dnevu je bedela 3 ure,je bila ura 20 00 je zaspala ko top.Ne vem kaj ji je danes tako odgovarjalo.Malo je res prehlajena,pa ni sile ,noseka ni treba čistit toliko 1 krat na dan je dosti.Pridna je bila za jest,gh kar veliko pojedla ,tekočina malo manj.
Taveča  hči je prišla iz počitnic.Sem komaj čakala ,jo je bila Ema zelo vesela,je kar vriskala.
barby88
se vam je kar dogajalo na poti,se zgodi včasih kaj takega...
agha -lubčkanje meni to ne odgovarja ,razen domačih.Če jo kdo drugi hoče lubčkat ,kar povem ,da mi to ne odgovarja...
legenda-m pravijo ,da je boljše tasta prenašat ,kot taščo...Super za vrečo...
tintin glede tašče ti dan prav ,kar si napisala,vem kako je če te žalijo ,še posebej otroka ,pa njene izmišlene besede....itn..Glede spanja naše princeske danes ,je pa res pridna ,ne vem,kaj ji tako odgovarja.
babyloverka če si se odločila za sleepy,ti ne bo žal ..boš videla.
cojka lepo za javlanje in selitev,pa čestitke Tianu za 6 mesecev,pa javi se še kaj...Spanje se bo pa porihtalo ,boš videla.
mamika25 pri nas je imela zdajle obdobje ,ko je vč pila kot pa gh jedla.Včeraj in danes ,je pa že kontra bilo ,kot je bilo prej po starem.Več gh ,man pitja .Danse je spila samo 100ml.Drugače pa vem kako je če ,imaš na obisku zelo živega ,trmastega neuboglivega otroka ,meni kar lasi pokonc stojijo ,ko pride od mojga kolega z družino ,ko ima 2 taka otroka.Mi imamo v torek posvetovalnico in ceplenje 3...
didi5 naša ,ko ima dosti gh,pa uste zapre in jih tudi ne bo odprla.Jo že imam naštuderano.Danes je naša res bila pridna za spat,ponoč spimo brez zbujenja..Saj nekaj...
amelie super za paradižnikovo omako,si mi kar lušte naredila.Post o lubčkanju ,si full dobro napisala za did5.
aprilčica10 se te kar predstavljam ,kako si se počutila ,to glede ceste.Nekateri so res kreteni na cesti.Sedaj boš doma ,spočij se in uživaj z družinico.
agha vam je sinek delo naredil.Mu verjetno ni bila cvetačna juha dobra ,jo je mora kar politi..malo heca,...ha...ha...
padanje otrok moja je danes z glavico malo odarila v nogo kinderpeta ,jokali nič ,pol čez 2 minuti se je spolnala malo zajokati ,to je pa tudi vse...
Sem prejšnič pisala v moji sošolki,ko so ji ugotovili ,da ima mrtvega otroka .Sem danes od njene mamice zvedela ,da je morala po naravni poti roditi...Meni bi se zmešalo ,rodit bi morala ,a otrokovga joka pa ne čuti...user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je danes zimske gume kupil za avto,so šli eur.
To bo za danes vse ,se jutri spet kaj javim..lahko noč...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.10.2010 23:30:12   
nejanejc
hej.. midva sva pa sla danes iskat kombinezon za zimske dni.. sej nevem al sem prav nardila, ma neki sem kupla, kar se mi je zdelo... ma nisem 100... sva mela z miskom avto in nisva sla na sprehod po trgovinah ampak sva se peljala, no koncala pa sva tam, kamor bi komot prsla pes... ma ok... zdej moreva najt se kake copatke in rokavicke, ki bojo pasale zraven. Sva prevozila pol Kranja, nikjer niso nasemu korenjaku primernega... Vse trgovke so misnle, da starejsi...

didi, spet si me nasmejala :)

levinjica, meni bi se tud zmesalo, ce bi mogla mrtvega otroka rodit... si ne morem predstavljat, kako ji je blo... zalostno res

aprilcica, uh ti ne zavidam...dobra si res

agha, lepo za dolg sprehod :)

jutri  pa upam, da uspem oddat vlogo za vrtec

lahko noc vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?