loremi
|
Dobro jutro! mismis tale slikica tvojih bebic je pa prelepa ! In kakšen val članic tu se je usul ob tvojem uspehu, krasno! Pa hvala za stimulacijo ! Pa še punce so tooolk bebik pokazale za stimulacijo! miklarom navijam zate! Fidolina za vikend imam spet nalogo pečt študelj , naročilo mojega dragega kritika in pozikuševalca jedi . A vidš jst sem pa iskala domača jabka za štrudelj, iz domačih sočnih je najboljši! Glava nič bolje, boli že od srede . Sobno kolo ... ja v glavnem res prah brišem iz njega, ampak sej doma ja, hitro gor skočiš, pobrcaš in se segreješ, ampak v službi ga pa niiii in pisarno imam na sever, je sonce nikdar ne bo vidlo in je najhladnejša soba tu , v prejšnji pisarni sem imela pa super, je bil sonček. Si imam pa željo doma omislit orbitrek, mi je ljubši, kot sobno kolo, samo kdaj bo tu, tud nimam pojma. gigi ja imam težave z očmi, v desnem očesu imam še 30% vida, z dioptrijo ne moremo tega korigirati, bi mogla imet vsej 9 ali 10, če bi hotla kej prebrat na to uč, tko pa imam nizko dioptrijo zato, da mi učke ne vleče navznoter, da ne škilim in da bi leva vzdržala, me pa boli glav aravno če nimam očal gor, tko da jih imam cel dan. Med nosečnostjo in po njej sem se fajn počutila, ni blo migren v takem obsegu, todi telesno sem se lažje počutila, zdej je pa spet vse po starem . Tko da sama pri sebi tuhtam, da je vzrok za glavobole verjetno res v očeh in hormonih. Slikanje glave je pokazalo začetno odmiranje malih možganov in neko cisto . Na MR pa ne upam, pa še dolgo se čaka, po njej menda pol leta ne smeš delat na zanositvi, tega pa trenutno nočem. Pikovit draga moja, vedno nas boli ob izgubi osebe, na katero smo bili tako navezani in smo se imeli radi, ampak tako, kot so ostale povedale, preživela si lepo obdobje s svojo mamo, ohrani jo v takšnem spominu, kot si živela ob njej, izrekam ti iskreno sožalje! Kje pa je kej sonya? Kako sta? Pa Naska, se pridno špikaš, kdaj UZ? Roži_ ahoj! Lep dan želim vsem!