mismis
|
Dober dan vsem skupaj... tudi mi trije se javljamo na raport Loremi, tebe prosim, da me odstraniš s seznama pri IVF-jevkah, nekako se po vsem tem času ne najdem več na tisti temi, tja samo uletim, ko kakšna potrebuje pomoč. Lučka25, vse najboljše za tvoj rojstni dan, želim ti da bi ga preživela v družbi prijetnih ljudi. Žižek, ti pa si carica, celo googlati si šla za maratonci , kako si mi ti kaj? Kaj novega? Abra, lepo da si se javila, kako je mala gimnastičarka oz. se opravičujem sedaj je že velika Alpog, test je predviden 5.11., to bo moj 12. dan po ET-ju. Kako se ti počutiš v stari/novi službi? pika.po, kje pa si ti zadnje čase, smo te malo pogrešale. Kruce, voziček bo barva ferrarija Hermy, a bo kaj stimulacije zame, toliko da si bom znala predstavljati, kaj me čaka na cilju Maussi, kdaj že imaš ti ponovni posvet pri Rešu, a te še zafrkava? Teddy, kje si ti? Si se sestavila? Sem ti pozabila povedati, da mi je dr. V delal punkcijo in transfer, valda je dobro vtaknil Bibek, kaj češ, fotr ima rad slovenska imena , kako je mali LB-jček Dejzi, sem se ravno spomnila, a si ti že začela rabotati? Miška, kako sta mala borca R&N? Pikovit, tudi jaz upam, da gremo tokrat do konca...sem se že prepričala v to Miklarom, dobro zrihtaj danes na UZ-ju Roži, uživaj na mini dopustu Naska, kako gredo špike Fida, kje se te skrivaš? Barbi in Noki, tudi vama hvala za čestitke. Lana70, se vsake toliko časa malo postmuliram na vašo tamalo na FB, mi je prav všeč njen nasmeh ni, mi smo pa včeraj zgledali čisto tako... in to oba naša maratonca, je dr. V hotel vstaviti le enega, ker je rekel, da so zelo, zelo kvalitetni, ampak sem ga prepričala za dva