|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
25.10.2010 8:56:30   
kiara24
Jutro,

za vse na velika user posted image .

Mi smo uživali sto na uro cel vikend. Včeraj sva spali od pol osmih zvečer pa do 9tih zjutraj in posledica tega je bilo da je zdržala cel dan brez spanca, no zvečr jo je zmetalo že okorg 19tih. Včeraj smo šli na Križno Goro in smo tam v gostlini Boštjan se zmenili za meni, za praznovanje.... in imajo super ambient, pa za otorčke imajo kar nekaj stvari zunaj in notri.

Zgaga me dajeuser posted image in to noro.

Ronja- ne zame nisi slaba, samo zanima me zakaj zato sem dala gor tako faco k ima vprašaj. Ker me zanim azakj ima zako menje. Si ful vredi.....

Yelci- super za dopust. Kako si pa ti kaj? Pa nosečnost?

Jancci- nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Jaz vem da sem občutljiva pozimi na mila in da ko se stuđiram me ful srbi vsa koža. Jaz bi na tvojem mestvu raje povprašala G ali osebno zdravnico, sploh če je tako moteče. Pa super za spanje. Mi glih nimam take sreče trnutno sem pa ugotovila zakaj, k nama zleze, ker ji rastejo 5tice.

Ploha- kaka redkobesednost. Kako to?

Khurde in jancci- mi rišemo večinoma kar z barvicami, po listih ali pa po kartonu, sem pa rekla da bo imela v svoji sobici svojo steno k jo bo lahko porsila. Drugače pa mi pojemo, ji dam gor kar otorške pesmice in potem poje zraven, pa bereva knjigice, delala je z voščenkami, ki so zaščitene s plastko okrog samo š**** ven gleda. Čeprav so naj sedaj najbolj zanimive moje ogrlice in pa laki, šminke..... kaj šele bouser posted image . Se pa ful igra kao da kuha, kavo in čaj, pa take scene, in pa legice so pri nas tudi aktualne. Pa Heloo Kity pajacki iz kinderjajčka jih nosi in preklada iz nega konca na drugi konec, pa z dojenčkom se igra, ga sitka k sebi in ga lučbka pa boža in vozi okrog....

Grem knjigo prebrat do konca pol pa likat, ker imam ful cunj za likat, za vikend nisem nič. Prala pa ful

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.10.2010 9:12:05   
Jancci
Zgaga me daje in to noro.

Pomaga donat ali mleko. Preverjeno.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.10.2010 9:13:26   
ronja
Smo še kar bolne! Zdaj je Lejla dobila drisko in kašlja, jaz pa vročino (in še kašljam). Pa tko lepo je že kazalo!

Ja ronja mojemu se zdi ok, da bi za kosilo jedel sladkarije, ker jih tudi on dostikrat. Kokr ce noce drugega jest, naj vsaj nekaj, da ne bo lacen

user posted image Svašta! sem mislila, da sem jaz sladkoholik, ampak očitno so precej hujši od mene. Jaz razmišljam bolj tako kot ti, če ti kaj pomaga, lubi tudi - tako da je očitno on bolj izvenserijskiuser posted image .
Ociju bi pa zihr pomagalo, ce bi imela lastno kuhinjo in lastne zaloge in pri roki kaj pametnejsega za lakoto krotit.

Sem mislila, da vidva živita zase. Ja, če je skupna kuhinja, je hudič. Imam prijatejlico, ki nikakor ne more shujšat, ker je v taščinem hladilniku (imajo skupno kuhinjo ->skupni hladilnik) vedno kaj dobrega in nezdravega. Pa se mal sekira, ker ima okoli 100 kg, čeprav ne izgleda, ker ni ravno mala. Ampak ji je smotano, ker bi imela še enega otroka, samo bi rada malo shujšala prej, zaradi kolen, ki ji delajo težave. Samo nima glih take volje, da bi se lahko uprla, če vidi. Ful je lažje, če ne vidiš.

kombinezon: sva šla zadnjič k bratu po naše zimske obleke, pa sva ugotovila, da je malima dosti še prav: kombinezona sta jima še ok - nisem mogla verjet! Res je tisti, ki sem ga naredila pred 2 letoma za Ronjo tak kroj, da ima nekaj "growing room", pa da sem naredila takrat nalašč mal večjo cifro, ampak vseeno sem bila presenečena, ker Lejla je letos kar zrasla. Ronja pa itak ni bogvekaj zrasla in ji je vse še prav. Lejla bo dobila Ronjino bundico od lani, Ronja pa eno, ki sem jo dobila od sodelavke (ne vem, kako njej rata tako lepo ohranit obleke - ko nova!)

jancci, "držim ti palčeve i navijam za tebe"!

khurde, čestitam tvojemu za službo!
pa kadar je sitna in nobenmu noče dat lubčka, ga A vedno dobi, pa čeprav je noben ne spodbuja, sama od sebe da

Klasika. Pri nas tudi če Ronja spi, pa jo je treba zbudit, samo Lejlo nanjo vrževa: če jo midva zbudiva, je še 2 uri sitna, če pa Lejlo nadnjo pošljeva, jo pa zagleda, pa z najnežnejšim veselim glaskom reče: "O, Lejla!" ne moreš, da verjamešuser posted image . Se je pa zadnjič Lejla spuntala - je vidla, da je Ronja zaspana, ap je ni hotla it zbudituser posted image .

sam je pa cel projekt ju za ven zrihtat

So true! Saj ko so večji, je lažje.

najki, držim pesti, da se malčica kmalu odloči za prihod user posted image pa čim lepši in lažji porod, če se slučajno ne beremo prej

Podpis.

čokoladni piškot in ga je prišla zamenjat za jabolko

To se tudi pri nas zgodi - sploh če so kaki suhi piškoti od tašče (nismo tok na suhe sladice), na sadje sta res nori!

yelci, faušuser posted image .

jancci, lahko da te srbi, ker se koža razteza. Ali pa kak tak material ali prašek, da ga ne prenašaš - v nosečnosti je lahko koža bolj občutljiva, ker je tanjša, ker se raztegne.

bi pa rada če mi date kako idejo za kakšno fajn igro oz. kako ustvarjanje ki se ga lahko greva...

ustvarjanje z malimi: evo, tole je za zadnji teden: me smo tiskale s štampiljkami iz krompirja (to 2x v enem tednu, ker je bilo tako popularnouser posted image ), en dan sta risali s prstnimi barvami, en dan smo delale vetrnice in včeraj smo jih sprobale še zunaj. Pa kostanj smo šli nabirat, danes bomo pa delale vremenski koledar.
Aja, pa režeta dostirkat - skoraj vsak dan (Ronja z normalnimi škarjami za otroke (tiste mal manjše in tope), Lejla pa cikcak škarjami, ki niso ostre in se ne more urezat z njimi. Pa itak je spretna in včasih tudi Ronjine vzame (ko sem zraven, seveda), pa ji kar gre. Samo ona ni tok nora na to rezanje kot Ronja, ta pa ful. Pa navadne štampiljke so tudi zakon - to obe obožujeta - maš Lumpi komplet, poceni, pa kar dobro delajo. Res je, da je potem tisti dan kopanje obvezno, ker se povsod poštempljata (to se navadijo že pri zdravniku, kjer dobijo štampiljko za nagrado).
Pa barvice, voščenke, flukiji, vodenke ipd... to je itak skoz na programu. Pa slano testo ali pa plastelin vsaj 1x na 14 dni, po moje.
Včasih jima dam svojo škatlo odrezkov blaga (male flikce), pa se s tem igrata, včasih smo kaj filcale, enkrat smo celo predle z doma narejenim vretenom iz CDjevuser posted image ... Danes smo naredile lok iz ene palice, ki smo jo našle v gozdu med nabiranjem kostanja. Saj idej je ogromno, samo časa ni dovolj (predvsem, da potem pospraviš vse to za njima...) Pa pečemo dostikrat skup: kruh, pecivo, torte, kekse, pa tudi čisto normalna kosila - to jima res dogaja, skoz hočeta bit zraven! Včeraj smo delale orchetije (take testnince, ki jih oblikuješ v dlani)
Zdaj mi je pa Ronja prinesla torto iz lego kock in mi jo bo razrezala. lejla pa mi je čestitala za rojstni dan in mi dala darilo (en otroški cookie cutter v obliki drevesa - mata svoje,s eveda;). To se ful radi igrata.
Res pa je, da imam ful srečo, da se štekata, da se radi skup igrata. ni tiste kregancije non stop. Saj kdaj bi obe isto hkrati, ampak se vedno da rešit - uz malo pomoć mediatora.
Zadnje čase je ful popularna tudi "joga" - taka, za otrokeuser posted image - telovadimo, tako da oponašamo različne živali - saj so skoraj vse asane po živalih imenovane. Potem pa sestaviš zgodbico iz vsega skup, pa je sploh fajn. To sta zdaj čist nori na to. Samo zadnje par dni smo malo opustile, ker sem bila preveč švoh za telovadbo. Zdaj bomo pa spetuser posted image .
magnetki so ves čas na hladilniku in se tudi lahko kadarkoli igrata. Včasih so ful in, potem nekaj časa nič.
Moramo pa malo več plesat in igrat na inštrumente, to sem pa čisto zanemarilauser posted image . Moram pobarvat ropotulje, ki jih imam že ene pol leta narejene zanje...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.10.2010 9:14:50   
ronja
Ronja- ne zame nisi slaba, samo zanima me zakaj zato sem dala gor tako faco k ima vprašaj. Ker me zanim azakj ima zako menje. Si ful vredi.....

Že v redi, saj nisem resno mislila - sam tko fajn je padlo, da nisem mogla ne napisatuser posted image . Sam hecuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.10.2010 9:17:12   
ronja
Včeraj sva spali od pol osmih zvečer pa do 9tih zjutraj

How the hell do you do that??? Daj še mene nauči! Mojidve gresta spat ob 8-9h zvečer, vstajata pa ob 5:30 najkasneje (Lejla), Ronja pa kako uro kasneje, če je Lejla prej ne zbudi.user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.10.2010 9:23:20   
Zvezdica
Jutro

jancci, že zarad duševnega miru je fajn če greš k dr.enake težave sem imela sama, sam da mam jast itak težave s suho kožo.

kiara, vem da zveni čudno sam jast sem jedla polpekoče feferone  + donat. men je to s pjem pomagal. mleka pa nisem pila, ker med nosečnostjo sem jast res čudne stvari počela. user posted image

Naš P je spet imel vročino. Četrtek do 40, petekskoraj nič, sobota čez dan popolnoma ok, zvečer 39,5, včeraj ves dan do 39, danes spet v redu. user posted image
Samo vročina, ostalo vse ok. predvidevam, da je kaka viroza.
utreujana sem pa za popo...spimo tako slabo, pa ravno ko smo začeli spat brez premikanja, flaške...user posted image

nosečke,kateraje zdaj na vrsti, NAJKI (BTW kje pa si), pa potem je katera?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.10.2010 12:03:29   
krtekxx
Hellow, sprobavam wireless v toplicah. Tamala spi, fantje šli an kosilo. Cel dopoldne čofotali po bazenu, sedaj ej pa kar dol padla. Bomo šli v bazen zvečer, da preverim, če bo delovalo ravno tako uspavalno.
Ronja, moji otroci so tudi precej nespeči. Problem je le v tem, da bi jaz rada dalj spala in potem me to baše. Pri tebi je pa najbrž itak OK, saj tudi ti ne spiš ravno veliko,
jancci, upam, da si obiskala dr. Mislim, da je en problem z jetri ali ledvicami, če se ti pojavi srbenje.
Ustvarjanje: BB riše že skoraj leto. Z barvicami in flomastri (vedno pazim, da kupim tiste, ki se operejo). Ima pač zgled v fantih in kar onadva počneta, to počne tudi ona. Zaardi tega ji moramo tudi smuče naštimat, ker je že lani pozimi bila kriza, ko se je alhko le sankala. Prstnih barv en uporabljamo, ker je potem tega sr**** vsepovsod naokoli dovolj.
Komaj čakam, da posije sonce, da se tla osušijo in jo kam mahnem tule z biciklom. zgleda obetajoče hribovito. Na FB gledam fotke kolegov, kje se potikajo in bi najraje iz svoje kože skočila in se jim pridružila.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.10.2010 13:07:40   
kiara24
jancci- hvala donata ne smem, k bom pol še bolj driskala kot že sedajuser posted image magnezij in kalcij mi delata probleme, mleko bom pa porbala.

Ronja- sej drugače ne spi tolk časa ampak iz sobote na nedlejo pa je. Mi zapsimo med 19.30 do 20to uro in pa ponavadi pol do 7.30 ali celo do 8mih. So pa čez dan potem krašji spanci se pravi ali sploh ne gre ali pa gre za urco mogoče dve samo to je že redkost.

No moj sem šla iskat v službo in sem ga peljal k zdravniku, pa sem sedaj mal živčna kje hudiča je tolk časa. Ga moram poklicat če je vse ok. K je bil čist aut off pawer.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.10.2010 13:10:31   
ronja
Pri tebi je pa najbrž itak OK, saj tudi ti ne spiš ravno veliko,

Pri meni to ni ok, ker jaz grem pozno spat.user posted image

19.30 do 20to uro in pa ponavadi pol do 7.30 ali celo do 8mih.

kiara, tudi tole takoj podpišemuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.10.2010 16:56:59   
sonček33
kiara in ronja, nič slabega nisem imela v mislih...pač, da bi mogla počivat, pa ves čas nekaj počneš...četudi ti ni ravno treba ...imam prav?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.10.2010 18:44:32   
Najki
Jancci nekje sem zasledila, da je nosecka razvila alergijo na orescke v nosecnosti, ki je prej nikoli ni imela, potem je pa fasala hude kozne reakcije za par tednov. Mozno da se tebi kaj podobnega dogaja.

JM tuda rad kuha kavo z dedijem, pa naredita vec porcij se za goste in mali premesa kavice pa mlekec nalije v salco pa se odnesu bi jo, ce bi bilo varno.

Za zgago je meni mleko ful pomagalo, tako par slukcev na zgago pa ce se kasneje ponovi, spijes se malo. Sicer pa zgago fasem, ce kaj prevec mastnega ali presladkega pojem in seveda ce je zelodec prepoln. Mleko je zakon, rupurut pa takoj za njim.

Ronja midva ziviva nad mojimi sam kuhna se ni montirana, ker sva imela vsak svojo guzvo, je pa ze dostavljena user posted image . Se en izpit da dragi skozi, pa se je bo lotil, sva mislila da bo ze septembra ma se casovno ni izslo. Zaenkrat sicer ni panike, ker je od starsev funkcionalna, ma moja mama potihem caka, da svojo spraviva v red, potem jo bo pa ona zacasno ukradla in svojo renovirala user posted image . Zdej mava samo zasilno mal pripravljeno, da ni treba glih za vsako figo dol skakat.

Danes sem bila v P na pregledu, danes imam namrec PDP, pa CTG ni nic pokazal, mala je skakala k navita, odprta sem zelo slaba 2cm... Me je hotel ze ob 6h zvecer spet na CTG poslat, 5 ur po pregledu haha, ma si je na sreco premislil in grem jutri zjutraj se enkrat. Res ne bi 2x v dnevu skakala v Postojno. Sem pa res vesela, da se je vsaj nekaj odprlo, ker ce ne bi bilo nobenega premike, bi se mi zacelo fuzlat. Aja pa danes mi je sel trebuh nize, se mi zdi, da je bil zadnji teden kar visoko bolj kot prej, zdej je pa koncno spet nizje.

JM je enkrat dobil stempiljko pri kardiologu za pridnost, pa je cist znorel, naj mu jo snamemo user posted image . So pa vsi dohtarji navduseni, kako je priden za pregled in cudno gledajo, ko recemo ne hvala stempiljkam user posted image . Doma jih pa nima za packat. Sicer pa ful rad piha mehurcke pa jih potem poka, pa frulico piha al pa klavircek igra pa sintesajzer. Je bolj na muziko pa ples, zdej sploh k zna skakat pa se mu mal sfrklja ob muziki.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.10.2010 19:39:24   
farfala
Mali že spiuser posted image .
Je hodil prej po stanovanju in govoril mango ni, mango ni, mango ni - je iskal knjigico o palmah in eksotičnih sadežihuser posted image  in tega zna edino rečt.

Pa še: ti kaku ni, ti kaku ni, kar pomeni: nisem kakal;sebe imenuje kar tiuser posted image  Smo prišli že daleč, kajuser posted image user posted image user posted image user posted image , eh saj bo, počasi, zelo počasiuser posted image

Smo sami zdaj 4 dni. Se je kar nekajkrat  danes spomnil na tatija.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.10.2010 19:53:36   
farfala
ploha zakaj te tako mučijo tabletke - jih jemljem že dolgo (pred A., po A.) pa nobenih problemov, M redna, točno vem kdaj jo bom dobila, kako dolgo bo trajala, je skoraj ne čutim, nobenih bolečin, nobenih "poplav", nobenih stranskih učinkov, mozoljev, gineko. problemov...men je fajn. Pa tud z zanositvijo nobenih težav, ko sva se odločila.
Cerazette pa res potem nisem jemala, ker mi niso všeč te neredne M.

zvezdica in ronjauser posted image user posted image  za otroka in vaju

čokolada - jo ima kar rad, a jo od mene dobi redko pač "fehtari", ko koga vidi, da jo je. Pri jaffa keksih pa poje samo tisto oranžno želatino.Še najraje mu dam riževo čokolado ali pa frutabelo.

krtekxx uživaj!!!!

khurde si me kar nasmejala s projektom gremo ven, tebi verjetno takrat ni do smeha, kaj.Saj že z enim je včasih težko, kaj šele,če imaš dva. Bravouser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.10.2010 20:49:14   
khurde
ojla,

zmatrana... grem počas spat. bile v vrtcu. luštno. pol ni hotla domov. sva sam še midve v igralnici ostale. po njenem bi bile še zdaj tam. na koncu dobila malico, pri izhodu (sam zarad malice je šla prostovoljno ven user posted image ) - žemljo in jabolko v vrečki, kok veselja zarad malenkosti user posted image

jutri dve uri. eno skupaj, eno sama. kakšnih ful težav niti ne pričakujem za jutri. ker danes se je po ene 15 minutah tko fajn zamotila, da je samo parkrat proti meni pogledala (sem zanalašč bolj stran šla in opazovala, kako bo reagirala, pa da se ni z mano igrala, ampak z drugimi). najbolj fajn mi  je bilo, ko je z vzgojiteljico začela kocke sestavljat, ker se mi zdi, da sta se mal zaštekali oz. da je tamali simpatična in da jo je (vsaj nekako) sprejela. pa ko je z eno drugo (ni pomočnica, pomoje je na praksi iz SŠ) knjige gledala in ji kazala in celo poimenovala živali. ker ko ji je nerodno, izgubi zgovornost, tu je pa ful hitro začela (verbalno) komunicirat, tko da ji je očitno všeč.

ne vem pa kako bo, ko bo ugotovila, da "gre zares". bomo videli.

grem vas za nazaj prebrat in spat.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
25.10.2010 20:57:55   
sonček33
Khurde, superca. Ma sej se  mi je zdelo, da bo I. našla eno skupno točko z vrtcem ... prima.
In ja, kot je napisala farfala...super si.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
25.10.2010 20:59:21   
sonček33
Mi smo doma. Jaz in L.  na počitnicah, očka na dopustu. V soboto je imel ponoči spet laringitični napad ...smo šli na urgenco ob polnoči na inhalacije.
Zdaj je ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
25.10.2010 21:11:40   
VRTNICA84
Dolgo se že nisem oglasla, ker mi enostavno zmankuje časa. Obljubim, da se bom začela bolj trudit. Pa bom malo več pisala.

Imam vprašanje; Tiste, ki imate dva otroka. Kako ste uskladile čas za enega in drugega? Ker me malo preganja. Če se bom dovolj posvečala obema.

Ana je tudi zelo zrastla in napredovala. Je pa zelo, zelo trmasta. Sploh nevem kak se naj soočim z trmo. Imate kakšen nasvet?

Zanima me kaj vaši otroci radi jedo in kaj ne? Ker mi imamo vedno večje probleme z tem. Mala poje juho. Drugo pa ji skoraj nič ne diši. Kak pa jih prepričate, da poskusijo kaj novega?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.10.2010 9:20:44   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kiara in ronja, nič slabega nisem imela v mislih...pač, da bi mogla počivat, pa ves čas nekaj počneš...četudi ti ni ravno treba ...imam prav?

user posted image user posted image user posted image

Najki- ja ampak mleko mora biti hladno iz hladilnika a ne? Pri meni je včasih tako da ni važno kaj pojem me zgaga peče. Če bi me takrat ko sladko pol bi me sedaj bolj malo, ker jem zelo malo sladkarije vidim da imam kar obdobja v tej nosečnosti po sladkem.

Khurde- super tole za uvajanje, mislim pa da ne boste imeli nobenih težav z I. Vsaj po tem sklepam, ko napišeš kaj in mislil, da rabi družbo.

Midve imava jutri posvetovalnico s Klaro. Da vidimo kolk je težka in kolk je zrasla....

Sonček-user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica- kar olgasi se včekrat. Pri nas ni nobenih porblemov z novimi živili.... včeraj napremer je hotla probat kaki in sem ji ga dala in ga je tudi več kot polovico zmazala in to za večerjo. Mi imamo včasih prav čudne večerje je vmes kar sadje, samo se niti ne obremenjujem ker ji očitno to paše, saj poje prej še kako stvar. Ta trmo pa ne vem ker jo je pri nas tudi kar nekaj in včasih huda trma. Pri nas je navečja kazen kar jo dobi da gre v kot stat in ne sme od tam 2 ali 5 minut odvisno. Če pa se je pripravljena opravičiti pa gre lahko prej in za opravičilo je objem ter lubica. največkrat jo postavim tja jaz. Samo ne zaradi trme tmeveč, če me nekakrat udari, pa ko jo opozorim ne neha ampak me še enkrat. za tmro ti bodo pa drge več povedale, jaz jo včasih tudi ignoriram, pa sem izdi da je včasih tako tudi bolje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.10.2010 11:09:40   
kiara24
Očitno sem danes sma samčata na tem forumu in da vam pripopam še fotko mojega trebuščka v 26 T.user posted image

user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.10.2010 12:07:23   
krtekxx
Imam vprašanje; Tiste, ki imate dva otroka. Kako ste uskladile čas za enega in drugega? Ker me malo preganja. Če se bom dovolj posvečala obema.

kaka super mama to že zna uskladiti, jaz, ki sem ena običajna mama, sem se prvo leto zgotovo veliko veliko več posvečala princesi kot fantoma. Sedaj pa je tako, da ponavadi princeso pustim doma in s fantoma grem sama na kak izlet. Drugače pa je pri nas itak bolj tako, da mama nekoliko bolj skrbi za punčko, oči pa za fanta. In ker se nam to vsem zdi OK, je verjetno tudi OK. Jaz se na tvojem mestu sploh ne bi ubadala s takimi mislimi - te stvari se zgodijo same od sebe tako kot je najbolj prav. Verjetno se pri enem samem otroku kar nekaj komplicira, pri dveh že ne toliko več, pri treh pa sploh ne več, ker ni več za nič časa.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.10.2010 14:15:23   
Zvezdica
Dan

Kiara, kako lep trebuščekuser posted image , blagor ti.  Moj je bil tako velik, grozno, da sem bila čist okorna. Pa spredaj sem nosila, kar ni tko fajn, več trebuha ostane.

krtexx, a uživate?

Vrtnica, veš dokler nimaš dveh ne veš. In takrat  ko bosta dva enostavno veš kdaj kateri in koliko potrebuje. Jast priznam, da je P tako naporen, da včasih del liamovega časa porabim zase, pa je mal prikrajšan, vendar raje eno uro kvalitetno, kot tri pasivno. karikiram sicer ampak...
Tko da ne obremenjuj se s tem zdaj... Zdaj uživaj.

TRMA - preveč poznano. Recept je kot ga ustvariš. pri nas se včasih crkljamo, včasig ga ignoriram, spet odvisno od trenutka, volje, potrpljenja.

khurde, super za Isouser posted image user posted image user posted image ma sploh ste pridni.

Sonček..počitnice uživamo a ne? Jast moja dva razvajam, oba sta domauser posted image

Je hodil prej po stanovanju in govoril mango ni, mango ni, mango ni - je iskal knjigico o palmah in eksotičnih sadežihuser posted image in tega zna edino rečt.

Pa še: ti kaku ni, ti kaku ni, kar pomeni: nisem kakal;sebe imenuje kar tiuser posted image Smo prišli že daleč, kajuser posted image user posted image user posted image user posted image , eh saj bo, počasi, zelo počasiuser posted image

farfala, naš je zgovoren, vendar še vedno v patriščini. ima trenutke ko mu znese rečt, kaj delaš, daj kocke, kakal bom/sem, potem smo pa dva dni na komuniciranju z rokami. V družbi je pa tiho.

Sicer je pa faca, pride k meni, če ga ne šljiviim recimo, pa se dela da joka (pokrije učke in ihti) in dela mami ptik jokauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.10.2010 14:25:39   
khurde
sonček, user posted image user posted image user posted image  in hvala (tut farfali+zvezdici) za kompliment user posted image

kiara, super trebušček user posted image

vrtnica, nekak razporediš čas, pa enkrat en mal počaka, drugič drug. manj kompliciraš kot v prve, 100%. se strinjam s krtekxx.

uvajanje... pol ure z njo, pol smo šli starši ven za uro in pol. ko sem se vrnila, je bil revež mali objokan in čist v solzah user posted image  ko sem šla ven, ni bilo problemov. pol tut ne. pred kosilom so jih previli. I so dale na wc, vse je bilo še fajn. pol so jo pa na previjalno vrgle in je bil zanjo to skor konc sveta. glede na to, kako so me vse gledale, verjetno res ni bilo daleč od tega in kot jo jaz poznam, se je z vsemi štirimi upirala in vreščala na ves glas user posted image  pol so meli kosilo, od 6 jedla 2, pa vsi jokali, I še od previjanja. tko da so mi rekle, da se tega ne grejo, ker se je res upirala in ker jo je to do joka pripravil, tko da jo bodo tudi one imele brez plenice, pa pač večkrat vprašale al pa preoblekle, če bo treba. in itak, na koncu ni hotla domov, ker imajo tok fajn knjige, k jih je hotla s sabo nest, če je že mogla it in valda je spet začela jokat (ne malo, prav obupano), ko sem jo ven nesla in ker smo ji vzeli knjige. dodaten šok je bil, da ni mogla nazaj v igralnico, ker sem zaprla vrata za sabo. tko da je hotla kar k sosednji skupini. vmes pa obupano tulila. pomoje je bil problem tut ta, da je bil 3/4 knjig enakih kot doma in je verjetno mislila, da so njene. tko da ju3 gre s knjigo tja, da jo lah domov nese, pa pikapoko ji bom gor nalepla, da bo ločila med svojimi in njihovimi.

so mi pa rekle,da će ne bi bilo previjanja, bi bilo najverjetneje brez joka. vsaj neki user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.10.2010 14:27:10 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.10.2010 14:28:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sicer je pa faca, pride k meni, če ga ne šljiviim recimo, pa se dela da joka (pokrije učke in ihti) in dela mami ptik jokauser posted image

user posted image user posted image user posted image  faca

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.10.2010 14:38:56   
kiara24
Khurde- pri nas vedno nese tja eno knjigo in jo tudi vedno odneseva itak je pa pri nas najbolj popularna knjigica Medo jaka s katero grev zvečer tudi spat, tako da moram še kako kupit k so ji tolk všeč.

Za kosilo naredila solatko in pa nekaj z makaroni in gobicam  (popražiš )ter zelenjavo vse skuahš pol pa poliješ z bešamel omako in daš v pečico na vrh pa še sir.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.10.2010 14:53:16   
khurde
ja, ona ima zdaj medo jaka na gusarski ladji in je ena izmed most wanted user posted image  včer je šla z medvedom tja, k ga je izbrala, dons sem pa jaz zaj*****,  ker sem pozabila kakšno stvar vzet oz. jo vprašat. in sem tut jezna nase, ker sem pozabila tut na previjanje in nisem hlačk zapakirala zraven. sem mislila, da če so sam dve uri tam, da jih ne previjejo, ker I je lulala preden smo šli in bi najverjetneje itak suha domov prišla. ampak valda jih, ker jim pokažejo tipičen dan oz. kako poteka pred kosilom... pa pol je bila itak tok paf zaradi previjanja, da je vse samo stopnjevalo slabo voljo. mah, mal sem sitna, ker sem jaz mal zafrknila vse skupaj. to, da je doma brez plenice sem itak na individualnem sestanku pred uvajanjem povedala in tudi nisem pričakovala, da bo tako jezna, če jo bojo v plenico dal, pozabila sem pa povedat, da tega res ne mara, ampak bi verjetno tko al tko probale. samo če bi imela za preoblečt in spodnje hlače zraven, verjetno ne bi vztrajale...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

način poroda
ninola

Kako je potekal vaš porod?

umetni popadki (26%)

carski res (20%)

lasti popadke (47%)

z epiduralno anestezijo (6%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!