Ploha
|
čer! Evo vsi spijo, sa m jst sm mogla na net, zeham na veliko, ampak ne javt se pa morm u glavnem mi smo kul, tko res kul...prav dobr se počutm,... vsak dan gremo na sprehod do trgovine pol pa en krog po vasi... meta je začela več ali manj sama jest z žlico, dobr vaši vsi to znajo, naša je zdej zaćela in sm čist vesela manca je ok...sam zutri bom mogla začet vstajat al nekaj, da ji bom še en obrok dala za jest, ker mam kar nekaj slab občutek, da se ne redi dovolj, tud čutt je tako, da je lahka, ne p avedno težja...sicer pa spi celo noč, od 23. do 9....približno, malo gore malo dole... kaj se mi je v soboto zvečer nardil, sej to sploh ne morš verjet...manco sem držala v eni roki, z drugo sem omarco v kopalnici htela odpret, je steklena, v tistem pa šipa name, na ramo, dobr da sm mela manco v drugi roki, in sm jo še probala lovit, je padla v bano, celo bano zrajsala, na robu je bano odbilo...joj kaj bi blo če bi mela manco na drugi strani al pa meto spodej...groza...mislim, sm bla prou jezna...rukala sm se pa še en cajt po tistem..HB vse OK....tista bana je pa itak nč prot tistmu kar bi lahko bilo. aja pa zdej sm res na dieti, tko kot med nosečnostjo, ko so mislil da mam sladkorno...pa trebušnaki zvečer...super mi je. aja a ma kera cerezete? Te kontracepcijske tablete?? Prav huda sem na G, k mi je te poturila, se pa jejo non stop, ni vmesnih postankov, da M dobiš...tko da jih mam doma, pa se jih v velikem loku izogibam , sam neki bo treba.... sm prvič v življenju kondome kupila pomoje si je una v lekarni mislina, da sm z druzga planeta sam pol je 2 mala otroka vidla, ji je blo jasn, da jih še nism od bliz vidla...še vedla nism, da jih v lekarni prodajajo sam na pumpi dons sm krompirjev golaž nardila, pa palačinke sm hotla pa mi je mlekar zutri ves mlek odpelu, tko da bom jutr nardila skutine palačinke... khurde: to je normalno, pač si še malo po porodu, in si itak da zmatrana...bo minilo! Se spovnem pri meti ko sva začeli ven hodit, jst sm bla zmatrana že sam, da sm jo oblekla vse tiste cune pa kombinezon, da bi najraj dol legla bolančki: pozdravte se! sonček: bravo lovro, kar 3 km! poroka: jst ma itak že vse splaniran, že par let...tko da kle ne bo presenečenj, se pa nekaj medved krega, k mu par zadev ni ok, pa kr neki, ga bom že uštimala...mislm,...jst hočm da sta dva harmonikaša, pa da sta skos zravn, on pa pravi da neeeee...ja madona kaka je to kmečka ohcet brez harmonke in golice mam prepoved govort o poroki in teh zadevah, ki se planirajo, ker ga nerviram...ker res čist not padem pravi da je še čas in da naj se mal skuliram najki: še malo, še malo!
|