khurde
|
najki, držim pesti, da pohiti sej rok maš tko jutri, anede? yelci, za dopust in odvajanje od dude sonček... kombinezon... I ga ima še od lani na zalogi; ji ga je dedi iz predbožičnega berlina prinesel (cifra 92). jancci, mi2 imava barvice, flomastre in voščenke v izvedbi za tamale (krajše in debelejše). sam voščenke je skor vse polomila, ker ko pospravlja, jih pomeče z mize na tla. flomastrom je odgriznila konice, tko da sem jih dala stran. imava še plastelin, ki ni strupen, če ga da v usta, pa ji nekaj ni blazno zanimiv. prstne barve sva probali pol leta nazaj, zdej jih morava spet najti, ker verjetno ji bo fajn za 10 minut. pa vodenke, sam sestra ni debelih čopičev vzela, tko da moram v nabavo. sem si pa v knjižnici sposodila kup knjig o ustvarjanju, ampak je še mal premajhna, čeprav bi jo sodelovanje pa 100% zanimalo. iščem ideje že cel teden, skor bom doktorirala, tko da si me najdla s tem vprašanjem ob pravem času jutri jo bom naročila na tole revijo http://www.allegro.si/prostocasnik/narocila.htm, kej se že najde. moram svoje stare revije (unikat itd.) poiskat, ker imajo tut prilogo za otroke. drugač je pa najbolj vesela, ko meni pomaga. in zdaj kar pride v kuhno in reče "isa maga kuhat" trip trapa privleče in pri pultu sedi oz. stoji pol pa posodo skup pomivava, vsaka v svojem koritu, pa pri njej je itak vse mokro in cela za preoblečt. pa pico delava. njej dam sam moko in vodo, pa packa. zdej mam v planu nardit slano testo, ji ga dat v oblikovanje, kak magnet gor nabit, da bo za na hladilnik (ful rada magnetke premešča), pobarvat s prstnimi barvami al vodenkami, kokr bo šlo, tempera al akril mi ni lih zanjo, pol pa prelakirat, da je bolj trajno. bi pa rada prebrala, kaj kej uni, k so v vrtcu, delajo. pa še kak priročnik za čist male najdla. aja, za info ... http://www.knjiznidiskont.si/ imajo knjige tut po ful nizkih cenah, kao od didakte stran in prodajajo tudi po več kot 70% znižane knjige, ki so "rahlo poškodovane". piše, da imajo kakšno (manjšo) poškodbo naslovnice, ampak notranjost je tipi topi. sem naročila nekaj knjig, par rahlo poškodovanih, par takih, ki so čist v redu. pa da vidim. če se mi ne bo zdelo ok, jih tko lah reklamiram.