|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
22.10.2010 12:18:16   
sonček33
Počitnice!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
22.10.2010 13:21:40   
Najki
cestitke Meti za zlico user posted image

wow sajba je banjo razbila? to bi bilo pa res grozljivo, ce bi padla na Manco user posted image

jaz sem imela cerazette... sem pa zgleda ful doumljiva za stranske efekte hormonskih tablet. vcasih sem imela ta mocne diane 35 in zdej te na easy cerazette in oboje so mi groza. jemala sem jih ksnih 6 ali 9 mesecev po porodu in ti povem, da sem se morala psihicno prisilit v spolnost, tako da glede kontracepcije so super user posted image , k ti se slo vzamejo... ko sem nehala z njimi, sem po enem tednu ratala horny k zajkla user posted image . z diane je bilo enako, samo tam sem ratala se jokava pa depresivna in se je tudi v dveh tednih po prenehanju glava totalno prepucala. so pa cerazette edine, ki jih lahko jemljes med dojenjem pa najbrz vecine zensk te stranski efekti ne prevzamejo tako kot mene, tako da jih par mesecev kar jemlji. menstra pa zna trajat tudi 3 tedne, ker je blazno neredna z njimi.

jaz pa ne vem kaj bom naredila po porodu, verjetno kondome do m (jih sicer ne morem videt), potem se bova pa ovulaciji izogibala pa pac pazila kam spusti, ker res slabo prenasam hormonske tablete.

hiperaktivnost in cokolada - help? ok JMju kupim kinder cokolado palcke in recimo da dobi eno na dan. s tem da v resnici od ocija nafehta ksne 4 na dan pa se pri dediju verjetno ksno. se spomnite ko sem rekla, da ga je trgalo med vrocino in je bil cist naspidiran? takrat je dobival veckrat na dan po en ali dva kinderja. moj je itak cokoholik in mu preprosto ne zna dat manj. potem smo cokolado ukinili za par dni in je bilo vse normalno, 2 dni nazaj je pa zvecer nafehtal 3 koscke 70% cokolade. cez par minut je sledila histericna, agresivna hiperaktivnost, tolk da ni poganjalcka vrgel cez sobo, potem ko je druge vecje igrace vrgel v zrak, vrtel se je v krogu, mahal z glavo do onemoglosti, zanalasc grizel in se vsaki strogi besedi smejal, kot bi ga obsedel demon... drug vecer nobene cokolade in je bil sicer naspidiran ma cist umirjeno in prijazen kot cukr, pac normalen, vodljiv... dejte mi povedat ste opazile spremembo pri obnasanju pri vasih po cokoladiuser posted image ker tole je kot srhljivka, pa dragemu ne morem vbit v glavo, naj mu ne daje tolk cokolade user posted image . na nic drugega ne reagira tako...

Vzgojiteljica je zadnjic povedala, da je JM eni puncki sam od sebe dal lupcka, pa objel jo je in rekel moj moj user posted image . Sva bila cisto sokirana user posted image . Pa vse so ga pohvalile kako je priden in kako lepo vse poje pa pocaka, da vsi pojejo, predno bi sel dol. Hecno kako to doma ne drzi user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
22.10.2010 13:50:35   
ronja
metode pazi se ne grem, ker metoda pazi mi zdej na tleh leži in se smeje na vsa usta

Meta al Manca? Al obe po tej metodi narejeni?user posted image

najki, nisi edina s takimi problemi pri hormonskih tabletah. Jaz jih sicer nisem jemala (samo PKK se je zgodilo, pa so bile to iste tablete, kot jih druge skoz jemlejo, samo da sem vzela 2 hkrati - pa mi je bilo slabo za ****! Vsakič!)
Pa saj otroci so fajn, pa tudi z leti smo vedno manj plodniuser posted image .
dejte mi povedat ste opazile spremembo pri obnasanju pri vasih po cokoladi

Pri mojih ne, samo imata onidve navadno sami mero - tudi če jima daš več čokolade, se dostikrat zgodi, da ne pojesta vse. Pa ne dobita je vsak dan. Ker itak veliko pečem, pa mamo kar te sladkarije, te pa itak niso problem (recimo danes je grozdna pita: not je skor kila grozdja, manj kot 200 g moke, samo 50 g rjavega sladkorja, ki je itak manj sladek, pa vsega skup niti 90 g masla ne, ostalo so itak zdrave stvari (začimbe, limonin sok, ipd...)) Tako da jaz se poizkušam izogibat preveč "koncentiranim" sladkarijam (z vliko cukra in maščobe), pa rajši kake sadne delam.
Kaj pa če bi doma spekla kake piškote, magari s kakavom, da bojo čokoladni, pa mu to namesto čokolade deva tvoj dragi. Ker tole divjanje res ni fajn - se spomnim, ko je ena od januarčic - mislim, da niia pisala, kako je na dopustu videla to pri otrocih na plaži: eni so jedli sadje in tako in bili čisto ok, drugi pa čokolado in bonbone in so non stop noreli ali pa težili za te stvari. Meni se zdi, da kadar je otrok v takem občutku, mu ni ravno fajn... ne more se kontrolirat, pa vse ga čisto razburi... Škoda, če je tak enostaven razlog... Kaj pa mož vidi povezavo ali je premalo z njim, da bi lahko sam pogruntal? Zmenita se, da ga opazujeta, pa naj mu da, pa prav gleda, a je kaka razlika (moški se morajo navadno sami prepričat, da mamo pravuser posted image ).

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
22.10.2010 14:21:20   
Najki
Ves, cokolado smo mu zaceli dajat ksn mesec nazaj. Saj sicer dobi piskotke k mleku pa vsak dan cokolino ma to ni isto. Ostali cuker dobi pa sam od sadja. Vcasih mu je kdo podtaknil koscek navadne cokolade in je prisel na okus in so mu vedno veckrat dali, pa sem kupila prav zanj kinder sam ko mame ni, ocija okol prenasa in sfehta. Jaz bi mu dala eno na dan pa se to ne vsak dan, tako bolj za pridnost. Sej se z dragim vsake tolk skregava, ker on je prakticno zrasel na cukru in njemu kao nic ni user posted image . Caki se par let pa bos zel posledice... V glavnem od vrocince naprej ga je kar razvajal s cokolado in takrat je res izbruhnilo. Dva dni nazaj smo pa dobili ziv dokaz o reakciji, tako da to traja par tednov sele. Jaz mu ne bi dajala teh priboljskov cim dlje mozno, ker se hitro obrne, da bi raj piskote kot jabolko, ma moj zaradi svoje vzgoje ne dojame, tamali je pa ze pokazal znake preference cukra nad cim bolj zdravim. Pol mu pa ni zadosti koscek cokolade, on bi sam to za kosilo recimo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
22.10.2010 14:37:08   
kiara24
Zmatrana sem k žvav, pa moram že skoraj po Klaro. Me je brat klical če grem z njim v šoping in sem šla pred tem sem pa celo bajto posravila in sedaj sem domov prišla vsa izmozgana, hoidla sva pa po trgovinah 3 ureuser posted image

PLoha - to je ena taka jakan k je ful tanka in ne gre nič toplote ven iz nje, pa topla je in je fajn za v hirbe, pa tako za prositi čas ali pa kaj pa vem tudi na kolesu jo imajo nekateri. Mislim da bodo tidte k športajo bolj znale razložit, v gl. je lahko tudi namesto bunde.
Če je tako glede dojenja in teh stvari pol ji pa dodajaja,... no vsaj jaz bi ji, ponoči je pa sigurno noebi budila ker je brez veze.

Najki- ne vem ne znam ti pomagati pri tem, ker pri nas ni teh problemov, je pa tudi tako, če je sita ne bo jedla sladkarije, čeprav je včasih malo zbirčna in reče, da pač tega piškota ne bo k je recimo navaden, samo ji jaz pač rečem da je drugih zmajnkalo in da more mami v trgovino ... pa ga pol poje. Enako je pri bonbonih ali školadnih stvareh. Za bonbone ima limit do 5 na dan, največkrat ga sedaj dobi ko lula v kahljico... za čokolado je pa odvisno. Vendo je očka tisti ki jo da, jaz bolj malkorat ker je pri nas tudi očka čokoladar bolj kot jaz.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
22.10.2010 14:44:52   
ronja
Pol mu pa ni zadosti koscek cokolade, on bi sam to za kosilo recimo.

Uf, to pa ni fino! Pa tvojemu se zdi ok, da bi sam to jedel za kosilo? MIslim, saj se strinjam, da umrli zaradi sladkarij ne bojo, sploh ne naši suhci,... samo vseeno je pa fajn, da majo en red: kosilo je kosilo, sladkarije so pa za čez. A on vidi povezavo med čokolado in razsajanjem? Verjamem, da mora bit ful zoprno, če tu nista čisto na isti valovni dolžini z možem. Midva imava srečo, da dobesedno čisto isto razmišljava glede tega - sladkarije niso prepovedane, niso pa tudi nujne. Kosilo je vedno nekaj zelenjavnega in še kaj zraven, seveda, pa vedno je treba vse vsaj probat (no, saj to ni treba otrok (no, vsaj najinih) prosit - probali bi vse;) - če kateri kaj ni všeč, ne siliva, ampak drugega pa ni). Da bi za  kosilo dobili čokolado, pa odpade.
Verjamem, da je mali naštudiral, da je čokolada boljša kot sadje - ko enkrat začneš več tega jest, potem ti tudi dostikrat začne manjkat - kot bi bil zasvojen - moja sestra je bila s čokolado zasvojena - ni mogla funkcionirat brez. Pa ti naravni okusi ti lahko postanejo premalo izraziti ali pa prekisli/pregrenki... Če pa si navajen sadja, so ti pa velike količine čokolade preveč, ker je preveč koncentrirano. zato je res kar pomembno, kako se jezik navadi...

Saj se strinjam, da vsakemu ni ne vem kaj od cukra - samo tudi če mož nikoli ne bo imel nobenih problemo zato, jih pa JM očitno ima - če tako razsaja, če dobi čokolado... Nismo vsi enaki - če bi moja prijateljica pojedla toliko kot jaz, bi imela 100 kil, jaz jih imam pa pol manj. IN če bi jaz pojedla toliko kot ona, bi skoz skup letela... Imamo različna telesa, različno presnovo in potrebe...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
22.10.2010 16:46:40   
Najki
Ja ronja mojemu se zdi ok, da bi za kosilo jedel sladkarije, ker jih tudi on dostikrat. Kokr ce noce drugega jest, naj vsaj nekaj, da ne bo lacen user posted image . Ma dragi se tudi vsakic, ko je lacen, spravi na cokolado pa piskote pa kajjazvemkaj se, posljem ga v stacuno po par jogurtov, pa prinese dve polni vreci cukra domov, naroceno pa pozabi... Obup. Kot otrok ni imel omejitev s sladkarijami, samo da je skuhano kosilo pojedel... Pa sej je ze veckrat probal nadomestit s cim drugim sam k mu ni tolk prakticno recimo jabolko narezat pa glodat user posted image . Pa ce se uci ima pa prav cravings za cokolado.

Cokolada daje energijo, zato se malemu sfuzla, na piskote nikoli ni tako reagiral, tudi na cokolino ne. Pa za mozgancke je fajn, ce se imas velik za ucit sam ne za 2 letnika. Sej zdej smo vidli reakcijo in sva rekla, da lahko dobi cokolado le zjutraj in nikoli pred spanjem in res omejeno kolicino. Sej zdej mu ni problem odvzet pa se samo vsakih par dni spomnit ponudit, jaz nocem, da bi jo zacel sam zahtevat in izsiljevat, ker tam pa nastane problem. Na sreco JM hitro pozabi slabe razvade in nekako racunam na to.

Ociju bi pa zihr pomagalo, ce bi imela lastno kuhinjo in lastne zaloge in pri roki kaj pametnejsega za lakoto krotit. Ma on je imel tako vzgojo, njegova mama ni marala kuhat in je tudi cokoholik, tako da bo vedno imel probleme s tem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
22.10.2010 20:44:47   
Ploha
pri nas je čokolada po obroku, ponavadi po kosilu, redko ampak res redko vmes al pa kar tako, razn če sva kje na obisku, pa itak folk najprej sladkarije na mizo rukne...

če ne poje kosila, ne dobi čokolade, to dobro ve in tako hiti jest župo user posted image user posted image itak je pol sita tiste župe, tako da ji je tisto kar dam dovolj,...

zdej zbirava kraljestvo živali in dobi po kosilu čokolado, ne vsak dan...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
22.10.2010 22:44:00   
Zvezdica
Dober večer.

Utrujena.
včeraj smo prišli do 40 vročine, danes 37,5 pa še to na trenutke. Iz ust teče v potokih tko da jast ne vem...Si upam trdit da so tole zobki.
Imam pa še tri nadebudneže budne(mojga + liamov najboljši prijatelj + njegova sestrica sta prišla k nam prespat - prvič in je bil cel halo), zdaj gledajo alvina in se pižama žur počasi zaključuje. Upam, da bodo dobro spali.

o čem ste še govorile. Kombinezoni, kupila enga 92/98, budnico (puhovko) tudi, pa še eno tanjšo imam za zdaj. od lani mu ni nič prav :(

Čokolada - pri nas je v takem obdobju (ko rastejo zobki) čokolada dnevna potreba. Itak da mi ni prav, sam kaj čem komplicirat, to traja tri dni v mesecu. Sej jo dobivata tudi tko, sam tko kot pri plohci, po kosliu, sam ponavadi sta toliko sita, da jima ne paše preveč.

Kaj še...ma jast sem čist preutrujena danes. Sem imela neki za povedat, pa pozabila. Se bom že spomnila. grem pogledat če otroci kaj potrebujejo.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.10.2010 22:55:29 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.10.2010 8:56:40   
sonček33
zvezdica, pikapoke za patrika in zate
nina super nadzornik si
plohca ojej tole s steklom..ma še dobro, da je sreča ponavadi na naši strani, kajne?

khurde...a ste ok?

jancci, kej se skrivaš

najki, tole s čokolado ti  znam pomagat ... L. jo dobi vsake toliko - frutabello ali pa kinder ...sicer dostikrat vpraša zanjo,a mapk rečem, da smo jo pozabili kupiti in potem da mir ..

pri nas je zdaj spet ful aktualno sadje ...vmes je imel mal pavze (no, kakšno jabolko na dan ej že pojedel)... zdaj pa sept nor na mandarine in hruške pa grozdje in kivi.

danes kuham lazanjo z mesom  in blitvo

kiara, ti si se pa mal po ronji vrgla...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.10.2010 10:52:56   
khurde
ojla,

berem redno, sam za pisat mi cajta zmanjka... kdo bi si mislil user posted image  hvala za mnenja glede vrtca. jaz res upam, da ne bo večjih problemov. ker zdaj ima eno foro, ko skos za mano hodi in je mami gor, mami dol. je šla včer z atijem ven, pa jo vprašam "kam greš?" in mi pribije "vrtec!" user posted image  sonček, krtekxx, super za uspešno ekspresno uvajanje user posted image

mi imamo še mal zoprno situacijo, ker moj ne more dopusta vzet (dela šele dober teden), pa kombiniram z mojo mami in sestro, vmes verjetno še kakšna prijateljica pade, stara mama... bomo videli, odvisno, kako bo šlo.

drugače smo pa kar okej. jaz hodim kmal spat, s kuram user posted image  I ima A ful rada. kot prav ploha, je to najbolj važno, mat se bo pa čez 20, 30 let naspala user posted image user posted image user posted image  skos ga boža, lubčka, stiska k njemu, za roke drži. on jo pa prav zavzeto opazuje user posted image  pa kadar je sitna in nobenmu noče dat lubčka, ga A vedno dobi, pa čeprav je noben ne spodbuja, sama od sebe da user posted image

sam je pa cel projekt ju za ven zrihtat user posted image  al en tuli al drug al pa oba. nobenemu ni dost hitro. pa enga na wc, pa drugmu plenico menjat, pa enga na pol oblečt, druzga na pol, pa prvi že vpije, pa prvega do konca zrihtat, drugega začet, pa prvi (I) pred vrati stoji in tuli "odpri!!!", vmes se pa že nazaj slači al pa sezuva user posted image  in medtem skor zmer kdo (A) spet lačen rata, I more nujno vodo pit in vafelj dobit, pol more A mal pocrkljat in se k njemu stisnit, on se - če imam srečo - še pokaka... PESTRO!!! user posted image  sej v ene 40 minutah nam pa rata user posted image user posted image user posted image

I je v knjižnici, A v naročju drema. sej sta fajn.

lep dan!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.10.2010 10:58:57   
khurde
aja. čokolada. redko dobi, tut vpraša ne pogosto. zanč sem ji dala čokoladni piškot in ga je prišla zamenjat za jabolko user posted image user posted image  rada ima pa navadne, albert, kekse, grancereale piškote, frutabelo (največkrat imamo doma zeleno, ker je meni najbolj všeč), pa živalsko kraljestvo sta začela zbirat in enkrat tedensko ali dvakrat lepita, pa jo čokolada niti ne zanima, so ji nalepke 100x bolj atraktivne user posted image

najki, držim pesti, da se malčica kmalu odloči za prihod user posted image  pa čim lepši in lažji porod, če se slučajno ne beremo prej user posted image

toj to kar se spomnim user posted image

pa jancci pogrešam

zdej moram  pa tamalo zgago previt user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.10.2010 13:28:53   
krtekxx
Mi2 in vsi 3 otroci pojemo precej čokolade. Ampak jo pa tud pokurimo. Ni razlike v obnašanju, jemo jo pa vedno le med fizičnimi aktivnostimi.
3.zapored na biciklu. Res fajn. Jutri pa za 1 teden anmakanje v toplicah. Upam, da majo kak hrib blizu. LP

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.10.2010 13:49:53   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zakajuser posted image

V gl. mi mso bili v KR in smo šlia na Pungrt na igrala, Klara je uživala, moj je pa itak čist brez pawerja in sploh ne vem kako naj mu ga vrnem oz. kako naj mu pomagam, pravi utdi da ga ful tišči v prishuser posted image trnutno oba spita na kavču, jaz pa kuham kosilo in visim za RRjem.

Za kosilo bo zelenjavna juhica in ribica, ter krompirjeva solatka.

Zunaj se je z oblačilo in je ful temno ratalo,a li je že za popoldan napovedan dž.

Šibam kuhat naprej da ne bom potem prepozna s kosilom.

Zgaga je na vidiku cel dan , sedaj tudi ponoči, kako naj si pomagam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.10.2010 17:21:09   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zakajuser posted image

Kaj pa ta kisli obraz zraven dela?user posted image A sm tok zanič?user posted image Sicer sem jaz isto hotla vprašat, pa sem bila rajši previdno tiho;)

Danes sta punci že čisto zdravi, jaz sem še mal švoh, ampak sem boljše. Smo šli malo kostanj nabirat, pa eno veliiiiko delo smo naredili: šli smo k bratu in sva stauhala vse zimske obleke za tamalidve (vse probat, kaj je prav, kaj premalo, kaj prevelikouser posted image ). No, ampak zdaj imata: vsaka svoj zimski kombinezon, vsaka svojo bundico in vsaka svoj plašček. Pa še eno pelerinco in kape, rokavice, šale, pa oblekice za punčke smo prinesli. pa nekaj toplih hlač, pulijev,... Skratka, bila sva pridna in se še zdaj čist crknjenauser posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.10.2010 18:38:01   
yelci
Hojla punceuser posted image  V sredo zvečer smo prišli domov, evo pa sem šele zdele našla čas za vas, sm vse prebrala, bolj mal se spomnim, je blo kar velik materiala.
Mi smo full užival, vreme je blo sicer bol tko, tko, morje toplo, okol 23 stopinj, družba super, hrana mljask....
Kristjan je dobil dve spodnji trojkici, verjetno ga je to mučilo, odvadil se je dudeuser posted image , uglavnm blo je res dobro.
Punce, hvala vam za nasvete. Po pogovoru ene kolegice, ki je zdravnica, smo se odločili, da vseen gremo in zdaj mi ni žal, ker se je vse izteklo ok.

Ploha, čestitam za poroko, tortica je pa takooo lepa
Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.10.2010 10:46:00   
Najki
Vceraj sem zacela pisat, pa mi je komp zmrznu, pol sem pa laufala na vikend. Sem probala neki jabolka pobirat, pa sem prisla domov totalno razstelana. In se vedno brez popadkov... Slabe volje, ker sledijo obiski v P in maltretiranje po roku...

yelci cestitke za odvajanje

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.10.2010 10:50:04   
sonček33
Najki, jaz stiskam pesti, da se čimprej začne dogajat in zgodi!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.10.2010 11:26:06   
Jancci
Jutro! user posted image

Jest sem tuki, samo, bolj malo na netu, ker doma se mi res ne da preveč ta račkotom viset_. V službi je pa to po defoltu. user posted image
Mi smo ok, no mene vse neki srbi, mam ene take male lišajčke, pikice al neki takega po hrbtu in trebuhi in se skos neki praskam. Ko ena mala opica. Moram mal pri dr. prašat kaj bi to lahko bilo. Kr neki. Drugače se pa veliko bolj počutim odkar ne delam. Sem manj zmatrana in veliko več počivam. M je pa itak pridna. Zvečer sploh ni več težav in brez problema celio noč spi v taveliki postelji.
Zjutraj vedno odpre hladilnik in na pult da mleko, vzame svojo šalco, potem pa vsak dan kaj drugega kar hoče jest zraven. Ima tudi kakšne izpade, tko da sva jo včeraj sredi zajtrka podnesla v sobico na ohlajanje, ker je ful težila kje kdo more bit in kje ne in kaj mora delat in ne vem kaj je še vse dirigirala, pa se je pol nekaj minut tam drla. Jo je šel moj iskat in jo vprašal, če bo lepo jedla naprej, pa je v joku rekla da bo in pol je res lepo brez vseh težav sedela in vse sama pojedla. Sej nama je bilo ful hudo, ko je tok jokala, samo vsega ji pa tut ne moremo pustit. Točno ve da ne dela prav!

Veliko se igrava, zdaj so postale aktualne legice - duplo in pol vsak dan kaj sestaviva in potem ona eno po eno kocko nosi nazaj v škatlo. Bereva knjigice, žogava se, ima ene velike puzle, ki jih rada sestavlja, skrivava se po stanovanju, zdele sta šla z očijem na bazen.... bi pa rada če mi date kako idejo za kakšno fajn igro oz. kako ustvarjanje ki se ga lahko greva... s kakšnimi neškodljivimi barvami ali pa kaj takega kar počenjajo v vrtcu pa jest ne vem.

Čokolada: od mene jo dobi zeloooo redko in zelooo malo. Včasih pol male žličke benkota v mleko. Sem pa tja dobi kak tak piškot ko je kaj čokolade zraven, ampak se izogibam. Nekak se mi pa zdi, da jo dobi pri babici, ker drugač se ji vrjetno zdi da je revca ful prikrajšana. user posted image  Mi2 sploh nisva preveč na sladkarije narejena in se čokolade dostikrat prej pokvarijo preden jih pojemo. user posted image

Zadnjič sem ji kupila ene čevlje.. ski bucke za 54 evrov. Se mi zdi, da jih takrat ko zapade prvi sneg nikjer več ni, pa tut dvomim, da bom tam konec novembra, decembra še kaj dosti po štacunah skakala. Upam ,da bodo zdržali celo zimo.

Yelci fajn za dopust in odvajanje! Sprememba okolja je vedno dobrodošla. Me veseli, da si se odločila it.user posted image

Sonček a greste kam med počitnicami?

Ploha in Khurde fajn vam gre s temi malimi. user posted image  A mata kak fajn nasvet??user posted image

user posted image user posted image user posted image  za bolančke!!!!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.10.2010 11:27:37 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.10.2010 13:51:25   
petra88
helou, mi smo že navsezgodaj šli volit potem pa naokoli.. včeraj sem bila v celodnevni in je prav pasalouser posted image

petra kaj pa če ti zboliš in ne moreš na to praksouser posted image

če zbolim moram nadomeščat, v 2.letniku ko sem bila še noseča sem se zmenila da sem prišla eno soboto oddelat in je bilo to to, drugače moraš pa potem čakat na konec prakse, ko oni objavijo še 1x razpored za tiste ki nadomeščajo. kriza uglavnem

čokolada.. jest mu jo dam sam vsake toliko, če jo slučajno vidi kje ležat. 1x ali 2x na teden. kakav je pa druga pesemuser posted image no, ko ga jaz naredim je normalno sladek, ko ga pa moj naredi je pa prav črn, David je itak bolj nad tem navdušenuser posted image sam pa nevem kako lahko pijeta tako sladkegauser posted image
kombinezona pri nas ne bomo imeli, sem takrat kupila hlače za sneg v lidlu, zdaj pa še bundo in bo zadosti. pri nas itak ni toliko snega, ker pa gremo vsake toliko se sankat je pa fajn da ima ta debele hlače.
glede tabletk ne znam svetovat.. jih nimam.. zaenkrat še drži metoda pazi user posted image user posted image
yelci a ste se imeli faajn? a boš kakšno slikco napopala da še tle gor vidmo?? sej veš, da ploho firbc matrauser posted image
najki zgleda da je prelepo v trebuhu! Vem kako se počutiš, ti pošljem par user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.10.2010 19:40:10   
khurde
najki, držim pesti, da pohiti user posted image  sej rok maš tko jutri, anede?

yelci, user posted image user posted image user posted image  za dopust in odvajanje od dude

sonček... kombinezon... I ga ima še od lani na zalogi; ji ga je dedi iz predbožičnega berlina prinesel (cifra 92).

jancci, mi2 imava barvice, flomastre in voščenke v izvedbi za tamale (krajše in debelejše). sam voščenke je skor vse polomila, ker ko pospravlja, jih pomeče z mize na tla. flomastrom je odgriznila konice, tko da sem jih dala stran. imava še plastelin, ki ni strupen, če ga da v usta, pa ji nekaj ni blazno zanimiv. prstne barve sva probali pol leta nazaj, zdej jih morava spet najti, ker verjetno ji bo fajn za 10 minut. pa vodenke, sam sestra ni debelih čopičev vzela, tko da moram v nabavo. sem si pa v knjižnici sposodila kup knjig o ustvarjanju, ampak je še mal premajhna, čeprav bi jo sodelovanje pa 100% zanimalo. iščem ideje že cel teden, skor bom doktorirala, tko da si me najdla s tem vprašanjem ob pravem času user posted image  jutri jo bom naročila na tole revijo http://www.allegro.si/prostocasnik/narocila.htm, kej se že najde. moram svoje stare revije (unikat itd.) poiskat, ker imajo tut prilogo za otroke. drugač je pa najbolj vesela, ko meni pomaga. in zdaj kar pride v kuhno in reče "isa maga kuhat" user posted image  trip trapa privleče in pri pultu sedi oz. stoji user posted image  pol pa posodo skup pomivava, vsaka v svojem koritu, pa pri njej je itak vse mokro in cela za preoblečt. pa pico delava. njej dam sam moko in vodo, pa packa. zdej mam v planu nardit slano testo, ji ga dat  v oblikovanje, kak magnet gor nabit, da bo za na hladilnik (ful rada magnetke premešča), pobarvat s prstnimi barvami al vodenkami, kokr bo šlo, tempera al akril mi ni lih zanjo, pol pa prelakirat, da je bolj trajno. bi pa rada prebrala, kaj kej uni, k so v vrtcu, delajo. pa še kak priročnik za čist male najdla.

aja, za info ... http://www.knjiznidiskont.si/ imajo knjige tut po ful nizkih cenah, kao od didakte stran in prodajajo tudi po več kot 70% znižane knjige, ki so "rahlo poškodovane". piše, da imajo kakšno (manjšo) poškodbo naslovnice, ampak notranjost je tipi topi. sem naročila nekaj knjig, par rahlo poškodovanih, par takih, ki so čist v redu. pa da vidim. če se mi ne bo zdelo ok, jih tko lah reklamiram.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.10.2010 20:18:07   
Jancci
Khurde hvala za info. Danes sem ji dala ene flomastre, ki so sicer namenjene otrokom od 3 leta naprej in so za risanje za na blago in se lahko spere tudi iz rok, mize, blaga.. v glavnem gre z lahkoto stran s povsod. Pa sem ji dala eno belo majco in je pikice gor delala. Vsake 2 sekundi je flomasterzamenjala, .. skratka se je zamotila za celo uro, pa ona bi še, ampak smo šli na sprehod.user posted image  Barvice mi je pa kolegica prinesla in nimam pojma kje jih je dobila. So v obliki psov...

Prej sem jamrala da me koža srbi.. pa sem zdej neki brala o nekih jetrih in težavah z jetri ki se kažejo tut kot ta srbečica. A kera kej več ve o tej povezavi in kakšne so lahko posledice!?

Najki naj ti hitro mine!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.10.2010 20:45:46   
sonček33
Prej sem jamrala da me koža srbi.. pa sem zdej neki brala o nekih jetrih in težavah z jetri ki se kažejo tut kot ta srbečica. A kera kej več ve o tej povezavi in kakšne so lahko posledice!?

jancci, mislim, da je imela moja priajteljica tole zadevo...je pa bilo zelo zelo hudo proti koncu nosečnosti, prav trpela je ...noče te staršit...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.10.2010 23:26:21   
Ploha
čer!....

.....Čau user posted image

jutri mogoče kaj več, smo OK!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.10.2010 8:50:16   
Jancci
...noče te staršit...

Sej jest nisem tak panik, tko da ti me kar mal prestraš.user posted image Sem brala nasvete od Pušenjaka, pa on kar pravi, da je treba čimprej k dr., pa da je lahko nevarno,... sicer se spomnim, da me je prvič tut mal srbel, ampak ne vem če tok? Sem že pozabila. Vrjetno bom vseen danes mal mojo dohtarco poklicala!? Kr neki.

Aja.. jutro! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!