Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 13:14:52
|
|
|
|
shewolf
|
140,141,142
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 13:22:06
|
|
|
|
Oceania
|
Shewolf hvala za idejo, zdaj končno lahko spoznam te slavne neznance.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 13:52:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mi (T-2) imamo tudi neomejen dostop. 2 programa. na enem so kamere zunaj, na drugem pa notri.
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 16:12:06
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, ja, ve brezplačno zijate BB , jaz pa zdaj zaradi teh klincev na poptv še Preverjeno ne morem več zastonj pogledat preko neta...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 16:47:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, ja, ve brezplačno zijate BB , jaz pa zdaj zaradi teh klincev na poptv še Preverjeno ne morem več zastonj pogledat preko neta... Prav malo se mi smiliš, no.
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 17:50:56
|
|
|
|
štrumfek
|
na siol-u sta tudi 2 programa odklenjena, na katerih se BB predvaja (222,223) en program zunaj in en notri
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 20:20:35
|
|
|
|
Klemy82
|
kr glejte BB po tv, sja ne bo dolgo trajalo, oz. na t-2 piše, da do 3. novembra. Ful dobra poteza, najprej daš zastonj, da folk not pade, pol pa dejte pare, če hočete do konca gledat. Pf, mi prav dol visi. Včeraj sem 5 minut gledala, kako so neke makarone pobirali dol s traku pa sem skor umrla od dolgčasa zraven. Mora bit pa posebno zanimivo ponoči gledat, kako folk spi. Drama, akcija, dogajanje na polno!
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 21:56:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, ja, ve brezplačno zijate BB , jaz pa zdaj zaradi teh klincev na poptv še Preverjeno ne morem več zastonj pogledat preko neta... Prav malo se mi smiliš, no.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 21:58:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek na siol-u sta tudi 2 programa odklenjena, na katerih se BB predvaja (222,223) en program zunaj in en notri Na "našem" siolu že ne, sem šla pogledat.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 7.10.2010 23:41:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 kr glejte BB po tv, sja ne bo dolgo trajalo, oz. na t-2 piše, da do 3. novembra. Ful dobra poteza, najprej daš zastonj, da folk not pade, pol pa dejte pare, če hočete do konca gledat. Pf, mi prav dol visi. Včeraj sem 5 minut gledala, kako so neke makarone pobirali dol s traku pa sem skor umrla od dolgčasa zraven. Mora bit pa posebno zanimivo ponoči gledat, kako folk spi. Drama, akcija, dogajanje na polno! danes pa lego kocke!
|
|
RE: big brother slavnih 8.10.2010 6:14:59
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek na siol-u sta tudi 2 programa odklenjena, na katerih se BB predvaja (222,223) en program zunaj in en notri Na "našem" siolu že ne, sem šla pogledat. Na našem pa je. Mogoče je odvisno od paketa. Bo pa do 11.11. odklenjeno.
|
RE: big brother slavnih 8.10.2010 7:25:51
|
|
|
|
NEVA-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek na siol-u sta tudi 2 programa odklenjena, na katerih se BB predvaja (222,223) en program zunaj in en notri Na "našem" siolu že ne, sem šla pogledat. na našem siolu paje, sam je taka tuga, da je bolš spat, kot pa to gledat...
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 8.10.2010 8:31:22
|
|
|
|
titania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Seveda, zato, ker taki, kot sva midve, odpiramo Ne, najbolj me pa razjezi pri nih, da moraš it na tri različne linke, da lahko eno samo novico do konca prebereš. Pol majo pa največjo gledanost.... Itak, če moraš samo klikat ufff, se strinjam. jst tut to sovražim, da učasih sploh ne preberem do konca, k se mi enostavno ne da (ponavadi) use skupi še enkrat od začetka brat... jst bi vsaj nek povzetek objavla tle, pa pol povezavo nardila npr. na vizito, če želič več izvedet. Bistvo pa na 24ur.. Ampak to njim očitno ni čist jasn, oz. je to res sam še ena reklmana poteza :)
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2010 11:44:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 8:43:35
|
|
|
|
tanjusi
|
Kaj pa današnje izločanje... kdo bo šel po vaše ven ... jaz sem za Neno ker mi gre na živce samo ko usta odpre, čeprav tudi Igor ni ekstra simpatičen
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 8:45:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Kaj pa današnje izločanje... kdo bo šel po vaše ven Še vedno sta mi všeč Nena in Pia, ampak Nena je tista, za katero mislim, da bo šla ven, saj se mi zdi, da so jo sostanovalci najslabše sprejeli. Sta me pa pozitivno presenetili Nana in gdč. Auer, pa tudi Činčev humor mi je všeč.
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 10:34:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ampak Nena je tista, za katero mislim, da bo šla ven, saj se mi zdi, da so jo sostanovalci najslabše sprejeli. meni se tu tako zdi
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 10:42:03
|
|
|
|
tanjusi
|
Činčev humor mi je všeč. Činč je faca
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 11:43:46
|
|
|
|
tamiflu
|
meni je Činč najbolši, ker sem ga včasih v eni oddaji gledala
|
|
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 12:33:40
|
|
|
|
hmm...
|
Mislim da bo šla ven Nena.
|
|
RE: big brother slavnih 10.10.2010 13:30:08
|
|
|
|
Klemy82
|
Kaj pa naloga? A ni bilo rečeno, da ne smejo nič razbit pa nič jim ne sme dol s traku past? Kolikor sem jaz videla, so jim tisti makaroni kar leteli po tleh.... za moje pojme so torej zapravili prvih 15 jurčkov. Al je bilo mišljeno samo za steklovino?
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 18:47:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?