Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:41:57
|
|
|
|
elevitka
|
midva tud že doma... jaz na netu visim mali bo bajto razsul (skrbi da mi nebo tečno, da bom mela kaj k deli) čakam da bo ura 17.20 in da se moj stari prikota domu iz šihta... ga še 2 ogromna žakla čakata v mojem avtu-nisem mogla treh gor vlečt pa še mulca
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:46:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mmmmmmm kak se mi je zdaj odojek zluštal, pa tista hrustljava skorjica ......... al pa vsaj zelhana pečena krača Da ne bom ki pozabla ,da hujšam... oprosti sami
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:51:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mmmmmmm kak se mi je zdaj odojek zluštal, pa tista hrustljava skorjica ......... al pa vsaj zelhana pečena krača Da ne bom ki pozabla ,da hujšam... oprosti sami Eh,če bi ga zdaj imela,bi ga požrla...z lahkoto Pol pa drugi dan malo bolj paziš in je problem rešen
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 16:53:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mmmmmmm kak se mi je zdaj odojek zluštal, pa tista hrustljava skorjica ......... al pa vsaj zelhana pečena krača Da ne bom ki pozabla ,da hujšam... oprosti sami Eh,če bi ga zdaj imela,bi ga požrla...z lahkoto Pol pa drugi dan malo bolj paziš in je problem rešen
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 17:47:02
|
|
|
|
ly117
|
Mi tudi doma. Sicer kam bi pa te šli v takem vremenu. prej sta se ata in L igra z lego kockami, zdaj pa mali je po malem ( beri zdaj eno žlico pa malo pol eno žlico in čez čas eno žlico), pa po ateju plazi, vglavnem vse po starem. Tak da nimam pojma kaj je blo to včeraj. Samo da je zdaj dobro.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 18:48:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj že dela ta teden? L. mislim. Jaz mislim MArjetko, koga pa ti? Lilo? Jaz sem Lilo mislila,ja.Marjetka še ma dopust ta teden. če pa v soboto dela Jaz sem se z Majeričevo zdaj menla me jutri pobere cuj ko gre v službo. Mi je rekla da si na bolniški ja, ampak urnika še ni spreminjala tak da ne vem kak pa kaj Ti pa itak v soboto neboš mogla delat, ker če maš 5 dni bolniške, moraš 1dan met prosto, tak da maš cel teden da se pošlihtaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:05:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi tudi doma. Sicer kam bi pa te šli v takem vremenu. prej sta se ata in L igra z lego kockami, zdaj pa mali je po malem ( beri zdaj eno žlico pa malo pol eno žlico in čez čas eno žlico), pa po ateju plazi, vglavnem vse po starem. Tak da nimam pojma kaj je blo to včeraj. Samo da je zdaj dobro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:08:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi pa imamo novo tipkovnico, o jeah Zdaj imamo pa dedija na obisku, babi je šla na masažo. Tomaž jim večerjo dela, milomater kak diši jaz bom imela samo solatko Sta pa nam babi in dedi prinesla nov kombinizon, noter podložen z flisom Aleluja, spet prišparamo letos pa sta jo res oblekla za zimo od škornjev do kombinizona, bodijev, majčk,... Nič, grem mizo pripravit pa zase solato skup naret. Se tikamo še kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:15:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka midva tud že doma... jaz na netu visim mali bo bajto razsul (skrbi da mi nebo tečno, da bom mela kaj k deli) čakam da bo ura 17.20 in da se moj stari prikota domu iz šihta... ga še 2 ogromna žakla čakata v mojem avtu-nisem mogla treh gor vlečt pa še mulca elevitka, mene bi poklicala. Jaz mam lift doma, bi jo kamot do 12 štuka prnesla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:36:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj že dela ta teden? L. mislim. Jaz mislim MArjetko, koga pa ti? Lilo? Jaz sem Lilo mislila,ja.Marjetka še ma dopust ta teden. če pa v soboto dela Jaz sem se z Majeričevo zdaj menla me jutri pobere cuj ko gre v službo. Mi je rekla da si na bolniški ja, ampak urnika še ni spreminjala tak da ne vem kak pa kaj Ti pa itak v soboto neboš mogla delat, ker če maš 5 dni bolniške, moraš 1dan met prosto, tak da maš cel teden da se pošlihtaš Ja,te pa ne vem,ker sma se včeraj menle po fb na zasebnem,pa mi je rekla,da še ma dopust ta teden.Aja,pa ni bla kaj jezna,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:37:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi tudi doma. Sicer kam bi pa te šli v takem vremenu. prej sta se ata in L igra z lego kockami, zdaj pa mali je po malem ( beri zdaj eno žlico pa malo pol eno žlico in čez čas eno žlico), pa po ateju plazi, vglavnem vse po starem. Tak da nimam pojma kaj je blo to včeraj. Samo da je zdaj dobro. Pa še od mene .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:38:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa imamo novo tipkovnico, o jeah Zdaj imamo pa dedija na obisku, babi je šla na masažo. Tomaž jim večerjo dela, milomater kak diši jaz bom imela samo solatko Sta pa nam babi in dedi prinesla nov kombinizon, noter podložen z flisom Aleluja, spet prišparamo letos pa sta jo res oblekla za zimo od škornjev do kombinizona, bodijev, majčk,... Nič, grem mizo pripravit pa zase solato skup naret. Se tikamo še kaj Pa kaj mi te nisi rekla,meni se ena vala doma,ko je ne rabim,pa še vredi dela. Ja,dober tek vam želimn.Jaz pa si pico pečem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 19:39:15
|
|
|
|
matcar
|
No,pa ČER vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:15:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer tudi od mene obiski so šli, Lija še noče spat, jaz pogledam sosede (tak usput jih spremljam) te pa tuš pa spat. Jutri imam spet en napet dan zjutraj služba, popoldan napovedani obiski, tak da bodo mi pa lušte delali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:16:03
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:16:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa kaj mi te nisi rekla,meni se ena vala doma,ko je ne rabim,pa še vredi dela. Ja,dober tek vam želimn.Jaz pa si pico pečem. Ma ni panike, itak bi si jo slej ko prej mogli kupit. Ona stara je bla že preglasna ko sem tipkala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:19:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si pico pečem. njami....jaz če ne bi bla tolk lena okol takih opravil, bi si jo tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:23:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si pico pečem. njami....jaz če ne bi bla tolk lena okol takih opravil, bi si jo tudi ma daj Saraya kaj pa je te to za ena znanost-vzemeš iz skrinje daš v pečico in čez 10 min. je konec
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.10.2010 20:24:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:26:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma daj Saraya kaj pa je te to za ena znanost-vzemeš iz skrinje daš v pečico in čez 10 min. je konec aja...tisto... rečte mi...jaz vedno ko tole pico pečem..je trda ko kamen...posebej lidlove...pa nimam predolgo v pečici.. kak nasvet mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:27:28
|
|
|
|
arabela*
|
grem v zgorni štuk A iskat en škorenj....sem ga nekje zapravila med kramo pa jest...potem pa bb gledat... se kasneje vrnem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:31:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma daj Saraya kaj pa je te to za ena znanost-vzemeš iz skrinje daš v pečico in čez 10 min. je konec aja...tisto... rečte mi...jaz vedno ko tole pico pečem..je trda ko kamen...posebej lidlove...pa nimam predolgo v pečici.. kak nasvet mogoče? Jaz sem glih to jedla,našo.Ja,eni dajo okoli roba folijo,vsaj moja tašča tak dela,pa baje ni nič trdo pol.Jaz še nisem probala,ker mi je glih to najbolj dobro.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 25.10.2010 20:32:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem v zgorni štuk A iskat en škorenj....sem ga nekje zapravila med kramo pa jest...potem pa bb gledat... se kasneje vrnem Moj pa gleda Gospodara na A kanalu,meni pa ni,bom kr na netu visela.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?