|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
22.10.2010 18:38:41   
bambika
Vidim, da pridno klepetate, vas komaj utegnem brati.user posted image Bolj malo časa imam za računalnik saj me naša navihanka polno zaposli,pa še na kmetiji smo doma tako,da ni nikoli dolg čas.
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede,vse ki ste pa bolane upam,da se čimprej pozdravite.
Midva bova verjetno vprašala za spol, sem jaz preveč radovedna,da bi lahko počakala do poroda.
Za seznam:Bambika 27 let 2user posted image ,prihajam iz Mežice(Koroška)

Lep vikend  vsem Majčicam

(odgovor članu Baby 2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.10.2010 18:49:59   
borovnicica
Pozdravljene!

najprej Sobrate: čestitam.

Moj PP je za mano. Vse poteka ok user posted image . 24 11. imam 2 pregled, 17. 11. pa NS. Bom šla v Postojno. Glede PDP pa z mojo G nisva govorili, meni pa tudi ni kapnilo vprašat user posted image . Sem pa iz okolice gorice.

Pri meni so se slabosti verjetno šele začele, saj mi je zadnji teden skoz malo slabo. Prejšnji teden sem prebolela virozo in še vedno malo kašljam in od tega kašljanja mi zjutraj, ko vstanem, obrne in bruham. Pa takrat sploh nimam kaj bruhat user posted image . Potem se zložim skupaj in grem v službo. Na mojo žalost zadnje dni user posted image , ko mi vse smrdi, še posebej pa ljudje, ki smrdijo po prebavljenem alkoholu in čikih, mi dela v službi skoz slabo, saj moje delo zahteva delo z ljudmi. Tako da večino dneva prediham skoz usta user posted image . Prejšnje dni sem se navduševala nad fastfoodom (sem se mogla držat prav nazaj), ma ne sedaj več user posted image . Sedaj me navdušuje sadje in zelenjava...vse sam da je sveže in mineštre.

Kaj čmo.... tako je. Edino za kar mi je malo bolj hudo je to, da ker imam že od prej probleme s hrbtenico in me je ta teden začelo bolet v križu. Me že dolgo ni bolelo. Je pa kar zoprno. Z mojo G sem se dogovorila, da bom hodila na vaje za hrbtenico v nosečnosti v ZD. Vaje vodi fizioterapevtka. Če pa ne bo boljše bom morala biti bolj doma, čeprav za hrbet ni dobro, da se miruje...je treba migat in migat in migat.
Sem se pa drugače pozanimala za tiste, ki ste iz GO in okolice: V Magmax in na OŠ Milojke Štrukelj se izvaja telovadba za nosečke.
Me pa zanima slednje: Ali za pregled dobim bolniško,za tisti dan, ker imam NS sredi dneva in bom kar mogla manjkati cel dan. Kdo pa napiše bol., verjetno osebni zdravnik, a ne?
Rodit bom pa šla v Šempeter. Kar se tiče opreme za dojenčka pa me še nič ne preganja. Niti se mi noče po 8 urah v službi it še po trgovinahuser posted image . Me kar nese domov. V mat. šolo pa bom šla, sam ne vem še kdaj. Sva pa z mojim user posted image  povadal ožji družini za user posted image  in to je bilo tako veselje. Sva jih sklicala in dala slikco od 1. ultrazvoka in rekla, da bi vam rada nekoga predstavila ... so takoj potuhtali. Potem pa ni bilo več treba besed. Samo še solzice sreče in smeh. Ostalim pa bova povedala po NS.

Ok punce....za sedaj dovolj. Moram peljat počivat mene, pikico in mojo hrbtenico user posted image .

Lp

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.10.2010 19:48:28   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Vesna_b se ti bom na žalost pridružla. Dobila sem vročino, grlo me tok boli, da je kar groza, pa ne vem, če sploh lahko kaj vzamem, kakšen neoangin al kaj, pa še v mišicah na nogah me trga.. Nam pa v vrtcu razsaja angina, tko da močno, močno upam, da je nisem fasala! Zdaj grem pa naprej ajat in čajčkatuser posted image

joj, luskica - user posted image  - vem, kako ti je... moj, ko je šel v lekarno, in povedal, kaj bi rad, in kako je stanje, je dobil za grlo otroške pastile za lizat. saj pomagajo, pa še dobre so. pa rekla je, da naj kupim kake hals bombone in pa vse z vitaminom c - mandarine, limone, pomaranče...
mišice tud trgajo, ja, pa vsako kost posebej čutim, in zbada me v križu. prvič...
upam, da se čimprej pozdraviš...

borovnica - a tebi je pa še kar slabo? bogauser posted image  - tudi tebi pošiljam en objemček. res upam, da bo čimprej minilo. a si probala zjutraj preden vstaneš, pojest kak prepečenec al pa kej podobnega? čeprav ti to sedaj ne bo glih koristilo, ja, če tako kašljaš, da od tega bruhaš...
kolikor jaz vem, ti za pregled ne pripada bolniška, tako da boš najbrž kar ob dopust...  vsaj jaz še nisem zasledila, da bi katera kadarkoli imela bolniško... ojoj, in upam, da te bo nehalo špikat v križu in da bo s hrbtenico vse ok celo nosečnost

punce moje, želim vam vsem lep vikend, naj bo čimveč sončka in uživajte

čau

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.10.2010 20:17:02   
bobica
BOROVNICICA a tud ti si iz gorice..iz kje pa? jst sm malo v Ajdovščini in malo v Gorici...user posted image

jst imam tud NS sredi dneva in morem vzet dopust, ker bolniško mislim da ne dobiš...hja tko je kaj čmo...

pr meni slabosti trajajo že več kot en mesec....katastrofa res....vsaj enkrat ali dvakrat na dan bruham in ceu dan mi slabi...nvem kdaj se misli to končatuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.10.2010 20:23:45   
Nitkica11
user posted image

PDP, NICK, ŠT. user posted image , ŠT.user posted image DOMA, STAROST, KRAJ, SPOLuser posted image user posted image user posted image
PP(prvi pregled), NP(NASLEDNJI PREGLED), NS(nuhalna svetlina), user posted image

30.04.2011
user posted image Nitkica11 , 25let, 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
01.05.2011
user posted image kajbosbil 29 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Njeli , 23 let 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image - MB
02.05.2011
user posted image Anonimna3
user posted image mami411 , 4user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image amoruccio 2 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image snežinka7
user posted image najkica, 30let, 3 user posted image , 1 user posted image , user posted image -LJ
03.05.2011
user posted image Anonimna2 , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image pajkica2 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
04.05.2011
user posted image mami27 , 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image jana79 , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Dali*, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image netgirl, 30let, 1 user posted image , user posted image
05.05.2011
user posted image jagoda4, 6 user posted image , 3 user posted image , user posted image
user posted image mojatvoja, 4user posted image , 2 user posted image , user posted image
06.05.2011
user posted image anonimna user posted image , 31 let, 5 user posted image , 0 user posted image
07.05.2011
user posted image sagos
user posted image RAKICA2007, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image - LJ
user posted image Anitka, 31let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
08.05.2011
user posted image Titkaa, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Baby 2011, 26let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
10.05.2011
user posted image hillmagic , 29let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
09.05.2011
user posted image maami11, 27 let, 1 user posted image ,user posted image
user posted image ninikamami , 4 user posted image , 3 user posted image
user posted image bobica, 24let, 1user posted image ,user posted image - Ajdovščina
11.05.2011
user posted image titkaa, 35 let, 1 user posted image
user posted image BeliMedo, 35 let, 2 user posted image , 1 user posted image - okolica Maribora
12.05.2011
13.05.2011
14.05.2011
user posted image didi74, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image user posted image
user posted image kengurujček, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Luskica, 28let, 1user posted image , 0 user posted image ,user posted image - LJ
user posted image Vesella, 3 user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image Elizabeth
user posted image TreeGirl
15.05.2011
user posted image anonimna , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image anchika 3 user posted image , 3 user posted image , user posted image user posted image
16.05.2011
user posted image portorož, 30let, 3 user posted image , 0 user posted image ,user posted image
user posted image Mina83, 1user posted image , user posted image
user posted image coris, 26let, 1 user posted image , user posted image
17.05.2011
user posted image rakica 2, 36 let, 5 user posted image , 3user posted image ,user posted image
user posted image jagda# , 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Muca Živc , 4 user posted image , 1 user posted image , user posted image
18.05.2011
user posted image hanna80, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image
user posted image jasmina in tadej , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
19.05.2011
20.05.2011
user posted image Ikelc, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image Sortis,28 let 1 user posted image , 0 user posted image
21.05.2011
user posted image melitkica, 30 let, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image ružy
user posted image rokstar, 28let, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image kokapoka, 23let, 2user posted image , 1 user posted image
22.05.2011
user posted image Kaya88, 2 user posted image , 0 user posted image
user posted image lily32 , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image Ninasiki , 2 user posted image , 1 user posted image - Litija
user posted image Lidii 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
23.05.2011
user posted image anonimna , 3user posted image , 2user posted image
user posted image Nefretiti , 31 let, 6user posted image , 1user posted image
24.05.2011
user posted image bellii, user posted image
25.05.2011
user posted image vesna_b, 30let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Novo mesto
user posted image skrzot , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image cowgirl ,32let 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image zvezdica1980, 29let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
26.05.2011
user posted image Osala 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
27.05.2011
user posted image Pikca , user posted image
28.05.2011
29.05.2011
user posted image bambika , 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image - Mežica (koroška)
30.05.2011
user posted image Klaraklara30 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimnauser posted image , 2user posted image , 1user posted image
user posted image perp, 2user posted image , 1user posted image
user posted image hijenca, 2user posted image , 1user posted image
31.05.2011
user posted image bella_isabella , 3user posted image , 1user posted image , user posted image
xx.05.2011
user posted image pampers
user posted image maid, 27 let, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image borovnicica 1 user posted image , 0 user posted image - okolica Gorice
user posted image Sneguljcica 2 user posted image , 1 user posted image ,user posted image
user posted image husa 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image Mala Lučka
user posted image fluf, user posted image
user posted image Mishika,user posted image

SKUPAJ NAS JE: ----77----

Z NAMI SO BILE:

user posted image Isabellabina user posted image
user posted image sobrate user posted image
user posted image Anonimna *p* user posted image
user posted image spely25 user posted image
user posted image Veronika11 user posted image
user posted image aap user posted image
user posted image majagrega user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image
    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image
    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image
    nosečnost in delo (1)
    user posted image
    nosečnost in delo (2)

user posted image
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image
    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image
    Priznanje očetovstva
    user posted image
    Kako do otroškega dodatka?

user posted image
    Paket za novorojenčka
    user posted image
    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image
    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image
  •  

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Nitkica11)
    Neposredna povezava do sporočila: 1155
    22.10.2010 20:29:16   
    Nitkica11
    user posted image

user posted image

OKTOBER
    22.10.
    user posted image  maid
    25.10.

user posted image  Ninasiki-PP
    26.10.
    user posted image  rockstar
    user posted image  Luskica
    28.10.
    user posted image  Dali*
    user posted image  Klaraklara30-PP
    user posted image  Mina83

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  kengurujček
    user posted image  bambika
    3.11.
    user posted image  fluf
    4.11.
    user posted image  coris
    6.11.
    user posted image  Njeli
    8.11.
    user posted image  hijenca - PP
    user posted image  zvezdica1980
    9.11.
    user posted image  mami411
    user posted image  bobica
    user posted image  Njeli
    12.11.
    user posted image  hanna80
    user posted image  Anitka
    17.11.
    user posted image  hillmagic
    18.11.
    user posted image  vesna_b
    user posted image  najkica
    19.11.
    user posted image  mami 27
    23.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Vesella
    user posted image  Anonimnauser posted image
    24.11.
    user posted image  borovnicica
    25.11.
    user posted image  Osala

DECEMBER
    6.11.
    user posted image  Lidii

user posted image

OKTOBER
    22.10.
    user posted image  didi74
    25.10.
    user posted image  mami 27
    user posted image  Njeli
    26.10.
    user posted image  mojatvoja
    30.10.
    user posted image  TreeGirl

NOVEMBER
    2.11.
    user posted image  Vesella
    user posted image  Anonimnauser posted image
    3.11.
    user posted image  bobica
    user posted image  kengurujček
    user posted image  Luskica
    4.11.
    user posted image  Mina83
    5.11.
    user posted image  Ikec
    8.11.
    user posted image  portorož
    user posted image  Mishika
    user posted image  zvezdica1980
    9.11.
    user posted image  coris
    user posted image  kokapoka
    10..11.
    user posted image Ninasiki  
    user posted image lily32
    12.11.
    user posted image  vesna_b
    15.11.
    user posted image  maid
    user posted image  rockstar
    17.11.
    user posted image  borovnicica

user posted image

NOVEMBER
    16.11.
    user posted image  mami411

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1156
    22.10.2010 21:16:35   
    ninasiki
    baby 2011 dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE RABM POMOČ JST SM DOBILA SLUŽBO KER SM BLA DOMA OD LANSKEGA JANUARJA KER SO V PREJŠNI SLUŽBI UGOTOVILI DA SM NOSEČA IN JE BLO KOT JE PAČ BLO AMPAK ZDEJ ME PA ZANIMA A NA TEH ZDRAVNIŠKIH PREGLEDIH PREVERJAJO TUDI NOSEČNOST KER JE PA LE TO POSEBN PREGLED IN NE KR TKO ( VEM NAMREČ ZATO KER DELA MAMI V MEDICINI ) AMPAK SE NISM NIKOL ZANIMALA ZA TO ČE PREVERJAJO TUDI NA ZDRAVNIŠKIH IN KAKO DATI DELODAJALCU VEDT DA SI RESNIČNO ŽELIM DELAT DO KONCA DA TI NEBI PREKINU POGODBE PROSM ZA NASVETE

današnji dan je biu pa kr tko bol na slabm slabosti pa še tamau je vročino dubu tko da bom zdele sam padla v pojstlo

rakica2007 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS me je pa tud strah glede teh slikc midva sva dobila prejšno rundo tud filmčke prou fletno je blo pa še zdej jih pogledam zdej me je pa mal strah ker grem pa v lj porodnišnico in tm take stvari jemlejo tko tko že nosečnice ne jemlejo resno prvo trimesečje tko da srčno upam da bo uredu sicer pa tud niso niti slikce toook zlo pomembne važn da je z pikico vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce mene so pa razkrinkale oktobrke09 user posted image no ampak sej to ni tok hudo sam da ne pride do domačih

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
    22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1157
    22.10.2010 22:38:21   
    fluf
    ninasiki nisem prepričana, da imam prav, ampak mislim da je tako, da sicer ugotovijo da si noseča vendar tega ne smejo sporočiti delodajalcu. Kolikor sem seznanjena njim samo sporočijo ali si zdrava in ali lahko opravljaš delo. V primeru da bi delo ogrožalo tebe ali tvojega otroka pa mislim da sporočijo. Ker tudi ti nisi dolžna povedat delodajalcu takoj. 

Zdej pa realna slika: odvisn, maš tud delodajalce, k se "dobro" razumejo z zdravniki in pridejo tudi do informacij do katerih ne bi smeli priti. 

Ne me vzet za ziher. Mogoče je tle kakšna kadrovnica v kakšnem podjetju, pa ti bo točno povedala.

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1158
    22.10.2010 23:43:36   
    TreeGirl
    Tudi jaz vsem čestitam za dobro opravljene preglede - pa tudi vsem, ki ste prišle na novo in oznanile, da ste tudi ve Majčice 2011; Sobrate tudi tebi user posted image

Ninasiki , pred par dnevi sem imela obdobni pregled za službo in zdravnica mi je rekla, da je po zakonu dolžna napisati v izvid za firmo, naj upoštevajo pravilnik za nosečnice, čeprav jim jaz še ne mislim povedat. Ne pomaga nič user posted image Ampak ne sekiraj se, naredi tako, kot si si zamislila, na koncu se bo pa vse obrnilo tako, da bo prav.

Njeli več kot to, da ostaneš optimistična, ne moreš narediti. Pripravljene smo tako in tako na vse, toda ni treba, da otročki vedo, koliko nas je v resnici strah. Če so si nas izbrali za matere, ne bodo odšli nikamor, ne glede na to kakšne oblike so naše maternice. Če nas narava preizkuša, ji pa prav tako ne bomo ubežale. S strahom še najmanj...

Vse za eno in ena za vse user posted image

Aja, še moji podatki. 29 let, prvič user posted image , okolica Nove Gorice. Nuhalna 30.10, nasl. pregled 24.11.

Lepo spite! pa pa

(odgovor članu fluf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1159
    23.10.2010 0:43:17   
    cowgirl
    živjo user posted image bejbe!

jaz sem 25ga imela pregled, pa ni šlo najbolje. itak sem bruhala zjutraj kot zmešana... potem nisem mogla nič pit, jest itd... tako da ko mi je delala uz se ni skoraj nič videlo. se spomnim prvega pregleda v prejšnji nosečnosti je bilo kot da bi mi tista mala pikica mahala. sedaj so bile pa same lise in liske. user posted image to pa zato, ker sem bila dehidrirana. ker zelo hujšam in komaj kaj spijem, ker mi je slabo mi je gin. napisala napotnico za urgenco za vsak slučaj, če bom še tako bruhala. je rekla, da se ne smem hecat.user posted image joj, kako je grozno. počutim se kot cunja.
    dragi mi je nabavil SEA BAND in mi malo pomaga. vsaj jem lahko sedaj malo več , čeprav mi je še vedno kdaj tako slabo, da se moram uležt.  kdaj bo minilo? noseča sem 10 tednov... bi že moralo, a?
    za nuhalno še nisem poklicala in se naročila - upam, da bo sploh kje kaj frej še za mojega bušija... kar ne vem, kaj čakam. imam eno bremzo in ne vem kaj mi je. mogoče so samo hormoni... :(
    trebuh se mi že kar lepo vidi. na srečo nisem bila nič v službi, ker  je bila naša mala bolana in sem lahko doma skrivala, v ponedeljek pa ne bom mogla več, najbrž. imam že nekaj izposojenih nosečniških hlač, ampak še tiste morajo biti št. 36... je pa že dolgo od kar sem imela 36 številko. user posted image
    Uživajte še zame, če vam ni slabo. user posted image

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 1160
    23.10.2010 7:21:33   
    hel32
    Se opravičujem, da vdiram, sam pozdravim našo Avgustovko-Cowgirl, najprej čestitke za novo pikicouser posted image , pa slabosti bojo tudi kmalu minile, pazi nase in svojo pikico.
    Mi dobimo tudi novo pikico-februarja, puncouser posted image , lepo bodi!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
    MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
    MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cowgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1161
    23.10.2010 7:55:59   
    RAKICA2007
    Naslednji pregled: 25.11.2010 user posted image - že odštevam dneve user posted image

(odgovor članu hel32)
    Neposredna povezava do sporočila: 1162
    23.10.2010 8:05:28   
    RAKICA2007
    Punce moje jutroooo

kako smo kaj?

Naj vam slabosti čimprej minejo in se tek povrne user posted image

Me že od NS preganja nek čuden občutek - in to je velikost pikice user posted image pri frkolinki sem gledala, da je bila velika 4,7 cm pri starosti 13 tednov; sedaj pa je fižolček že velik 6,4 cm pri 11t 4d... hmmmm nekako mi ne gre v račun. Pa sej se ne sekiram, ampak tole bo en giiiiaaaant otrok - če bo šlo tako naprej user posted image neka, neka, neka, kar naj raste in se razvija da bo veliiiik in močan user posted image

V nedeljo sem vsa vesela skuhala dobro domačo govejo juho... v ponedeljek sem jo pogrela za kosilo, ampak tudi žlice nisem spravila vase; saj mi je juha smrdela po ribah - za nameček je še imela takšen okus. Moj vsake toliko misli, da se mi že meša... meni pa že smrdijo različne stvari. user posted image in to zeloooo user posted image

borovnicica: Potem se zložim skupaj in grem v službo. Na mojo žalost zadnje dni , ko mi vse smrdi, še posebej pa ljudje, ki smrdijo po prebavljenem alkoholu in čikih, mi dela v službi skoz slabo, saj moje delo zahteva delo z ljudmi. Tako da večino dneva prediham skoz usta .  Kot bi brala sebe user posted image tudi jaz imam 8 ur dela z ljudmi... meni se pa dobesedno obrne, ko kakšen prismrdi po čebuli user posted image user posted image user posted image OMG, seveda tudi alkohol in pa kakšna smrdljiva salama (ko se jih spahne) ... brrrrr mi je kar slabo, ko pomislim, na ta vonj.

(odgovor članu RAKICA2007)
    Neposredna povezava do sporočila: 1163
    23.10.2010 8:10:15   
    RAKICA2007
    se vam pa pridružujem v obdobju minimalne odpornosti, saj je mene tudi nekaj prijelo user posted image grlo malo žgečka, kašljam kot zmešana (bogi moj pikecuser posted image ) , vse me boli,... no vsaj vročine še nimam HB.

Sem klicala zdravnico; lahko me da na bolniško (glede na to, da delam z ljudmi) in ležanje, in veliiikoooo tekočineuser posted image to je vse... nič, nič, nič ne bo predpisala. Pri prviuser posted image sem zbolela in imela bronhitis, dali so mi antibiotike (Hiconcil - najlažje, te dajejo ponavadi dojenčkom in malim otročkom) in jaz sem trpela skoraj 4 tedne... upam, da se bomo hitro pozdravile, saj nam ne želim, da se nam tele stvari vlečejooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
    23.10.2010 8:19:35   
    RAKICA2007
    Naš gmail in FB še ni nič v izdelavi?
    Kaj ste se zmenile...
    moram vam pokazati; tole sem dobila na FBju user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje telo ni popolno, vendar sem nosila, rodila in dojila otroka,zato sem ponosna! Škoda,da ne izgledamo popolne, vendar vsaka brazgotina, strija,delček kože predstavlja naše prečudovite otročičke in vse,kar smo storile za njih. Imeti otroka ni... lahka naloga, smo močne, pogumne in...morale bi biti ponosne same nase!Kopiraj to v status,... če si PONOSNA MAMICA!

in

Želela
    sam te, še preden sem vedela, da si na poti. Rada sem te imela še pred
    tvojim rojstvom. Vzljubila sem te še bolj, ko sem te videla. Zaljubila
    sem se......v tvoje lice, ko sem ga zagledala. Vsak dan te gledam in me
    napolniš z neizmerno srečo. Za tebe bi dala svoje življenje. Otroci so
    ...čudež...življenja... Kopiraj ta tekst, če imaš otroka, ki ga imaš
    najraje na tem svetu.

aaah kakšne črke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj so ok! user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 23.10.2010 8:27:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1165
    23.10.2010 8:19:37   
    bella_isabella
    RAKICA najprej hvala za tolažilne besedeuser posted image .
    Punce hvala vsem, lepo vas je brat, čeprav ste take čveke, da vas težko sledimuser posted image .
    Moje slabosti se počasi umirjajo, čeprav še vedno bruham vsako jutro in vse mi smrdi zjutraj. Čez dan je ok, spat hodim pa itak ob 8huser posted image . Utrujena pa ko hudič...
    Za nuhalno se še nisem naročila. A katera ve, če jo kje opravljajo popoldan? Mamo gužvo v službi, težko dobim dopust, pa ne bi še rada do nuhalne povedala, da sem noseča. Prav rešpekt mam..., čeprav že vsi pomoje sami pričakujejo, da bom kmalu spet šla na porodniško, sploh po majskem splavu...

Neposredna povezava do sporočila: 1166
    23.10.2010 8:28:14   
    RAKICA2007
    bella iz kje pa si?
    v LJ kjer sem jaz bila imajo tudi popoldanski termin...

(odgovor članu bella_isabella)
    Neposredna povezava do sporočila: 1167
    23.10.2010 9:29:45   
    borovnicica
    bobica: enako kot ti, malo tu malo tam user posted image .

Mene tudi zanima, če kaj veste urnike ambulant kjer izvajajo NS. Zgleda, da bom morala dobit uro popoldan, ker ne vem, če bom lahko vzela dopust. user posted image Po internetu sem dobila samo od dr. Strah v Domžalah, in sicer:
    pon: 11-17
    tor: 8-15
    sreda: 8-15
    četrtek: 11-17
    petek: 8-13

TELEFONSKI ŠTEVILKI ZA NAROČANJE
    +386 (0) 590 636 00
    +386 (0) 51 636 000.

A slučajno katera ve urnike še od Izole in Lj? Aja, v Postojni je urnik samo v dopoldanskem času.

Moje slabost: sem v 9 tednu user posted image . tudi PDP bo najverjetneje konec maja oz začetek junija in meni je tako bolj fejst slabo šele te dni. Kot vidim sedaj je bilo prej slabosti ravno za vzorec user posted image . Ma ne moreš verjet kaj mi vse smrdi ... danes sem odprla hladilnik, kjer ni nič pokvarjenega ali tako ekstremno smrdečega....pa me je tista kombinacija vonjev odbila daleč od kuhinje user posted image . Se mi je razvil neverjeten občutek za vonj. Če pa ni ekstremnih vonjav okrog mene sem pa superca. Ne vem kdo bo kuhal danes user posted image . Se bova z mojim šfercala h kakšni žlahti na kosilo user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1168
    23.10.2010 9:47:05   
    fluf
    mene pa pri vsem tem, da mi nobena hrana ne diši mine kuhanje kosila, tako kot borovnico... ne vem kaj nej nardim... nimam ideje kaj kuhat, tok sm zmatrana, da bi samo spala... mene tale utrujenost fuuul matra, nimam energije, stanovanje je kot bomba... ne bi druzga kot ležala. user posted image

(odgovor članu borovnicica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1169
    23.10.2010 10:28:04   
    ninasiki
    cowgirl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čeimprejšno prenehanje slabosti in da začneš lepo uživati v nosečnosti za NS se pa kr praju sicer nevem kako je pr vs sam jst vem da sm se bogla prjaut vsaj 3t prej ne čakat ipak je to tvoja pikica k jo boš maja pestvala

punce jst sm ustvarla skupino na fb-ju tko da tiste k mate fb pošlte ZS pa vas dodam je pa zaprta skupina in ne more noben v njo in tud noben ne vid slikc naših

(odgovor članu fluf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1170
    23.10.2010 10:29:52   
    Luskica
    Ojla!
    Jaz imam nuhalno v Ljubljani in sicer v porodnišnici in me je kar sama od sebe naročila v popoldanskem času.
    Rakica2007 kje si imela pa ti?
    Ninasiki od kje ti take informacije za ljubljansko porodnišnico? Si me kar malo prestrašilauser posted image , ker že komaj čakam mojo nuhalno, pa da me ne bojo takoj odpikaluser posted image
    Lep dan še naprej, pa čim več sončka!

(odgovor članu bambika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1171
    23.10.2010 10:37:49   
    ninasiki
    luskica sej jst nism nobenih informacija za ljubljansko porodnišnico dala user posted image

(odgovor članu Luskica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1172
    23.10.2010 10:45:44   
    Luskica
    rakica2007 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS me je pa tud strah glede teh slikc midva sva dobila prejšno rundo tud filmčke prou fletno je blo pa še zdej jih pogledam zdej me je pa mal strah ker grem pa v lj porodnišnico in tm take stvari jemlejo tko tko že nosečnice ne jemlejo resno prvo trimesečje tko da srčno upam da bo uredu sicer pa tud niso niti slikce toook zlo pomembne važn da je z pikico vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam drugač skopirat, sem bolj bukava za te stvariuser posted image user posted image user posted image
    Jaz sem si tko razlagala, če pa sem si narobe, bom pa sploh zadovoljnauser posted image

(odgovor članu ninasiki)
    Neposredna povezava do sporočila: 1173
    23.10.2010 12:31:13   
    kokapoka
    oj user posted image !

Kako ste kej dons?berm da mate kr težave s slabostjo in utrujenostjo...ok pol vsaj nism edinauser posted image res bi blo fajn če bi loh sam spal skos sam ne gre...še nš fantk je dubu vročino tko da ni počitka zameuser posted image razn dele k spiuser posted image
    komi čakam N.S. kr odštevam dneve tok se veselim...user posted image user posted image delam pa tud js v taki službi da sm stalno v stiku z ljudmi in mi isto tko smrdi sploh cigarete.....fujuser posted image čeprov sm bla sama kadilka pred nosečnostjo...zdj se mi pa kr obrača...no sj sm hvaležna da je tko...že v prviuser posted image je blo tko.
    zdj me pa čaka še ene par žeht cun za oprat pa tko naprej...sj veste kakšne so te soboteuser posted image

(odgovor članu Luskica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1174
    23.10.2010 14:38:32   
    Tanja K
    Pozdravljene!

No sedaj se vam pridruzim se jaz. To je moja prva user posted image in jo prenasam res zelo dobro. Sploh mi ni blo kaj slabo in res se pocutim najboljse user posted image . PDP imam 3.5.2011, nuhalno sem ze dala skos in je blo vse vredo. Naslednji pregled pa imam 9.11.2010. Stara sm pa 26 let.
    Vidim, da je nekaterim slabo in upam, da vam bo cim prej bolje in, da boste lahko zacele uzivati v svoji nosecnosti.
    Lepo se mejte in se slisimo se kaj user posted image .

(odgovor članu kokapoka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?