vijolca
|
Uf, pa ste res vse nekam poniknile... Ja, tudi midve z Eriko sva se pridružili našemu mini srečanju - kakšna več bi se pa še lahko opogumila! - ja, saj vem, kako težko si je vse tako splanirat, da prideš ob določeni uri na določen kraj. Pa kdaj drugič. Se pridružujem tintarinemu mnenju, čisto drugače je, ko so za vzdevki še obrazi... Da odgovorim še tebi tintara, zaenkrat nisem mislila niti prositi za podaljšanje, ker smo izvid od alergologa dobili hudo negativen , torej nimamo niti sledu o kakih alergijah. Vsaj teh protiteles ne, ki jih merijo, ki pa niso nujno edina, kolikor sem uspela razbrati iz foruma na MON-u. Imamo sicer izvide, ki potrjujejo atopijski dermatitis, izvide gastroenterologa zaradi krvi v blatu in slabo pridobivanje na teži (imamo celo nekaj izvidov iz razvojne, ki pa ne morejo doprinesti, ker je šlo za malenkosti). Ker bomo k alergologu še šli, predvidevam, da nas bodo dali tudi na provokacijo za mleko, upam, da dobimo od tam še kak uporaben izvid. Čas, da zaprosim za podaljšanje pa imam do 18. meseca (kako je pa s statusom pa nimam pojma, ampak s tem bi se potem ukvarjala). Malo še upam, da se v roku 1 ali 2 mesecev stvari toliko izboljšajo, da bo tudi tiste 4 ure v vrtcu preživela in bo lahko kaj prigriznila z vrstniki. Drugače pa se res lahko kdaj zmeniva za kako kavico ali čaj, glede kosila pa ne vem, tiste naše menze se vsi izogibajo ko križa. Tudi jaz že kake tri leta nisem bila tam na kosilu - z razlogom. Terida, wau za Primoža , mora biti ful luškano, ko zagledaš svojega dojenčka, kako kar naenkrat šiba okrog po sobi! Mi tudi komaj čakamo. Sicer dosti stoji in zelo dobro lovi ravnotežje, dvigne in spusti se brez opore, nimam pa občutek, da bi razumela, da lahko da eno nogico naprej in naredi korak. Ampak se ne mudi nikamor...
|