ROmama
|
IZVIRNO SPOROČILO: terida IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl AD3 Jaz jih dajem. Mala ima še vedno precej odprto mečavo in je rekla pediatrinja, da naj kar pridno dajem. Isto je pri nas. Drugače pa, joj, saj še vedno ne morem verjet... Dobili smo vrtec!!! Proti vsem pričakovanjem so me poklicali včeraj in sem skoraj padla s stola. To nam ogromno pomeni, ker imamo Eriko že v vrtcu in bo za Primoža zastonj! Prej sem bila res v skrbeh kako bomo s kreditom in dvojnim varstvom prišli skozi, zdaj pa tako lepo presenečenje. Pa še v isti enoti smo dobili, tako da bosta praktično v sosednji sobi. No, takoj po izrednem veselju mi je pa bilo kar hudo, ker smo bili že dogovorjeni z bivšo varuško od Erike, Primoža bi čez 14 dni že začela uvajat, zdaj smo ji pa morali odpovedat. In mi res ni vseeno, ker se imajo pri njej otroci lepo in je Primoža že vzljubila. Vem, da bi tam bil zadovoljen, kako bo v vrtcu pa ne morem vedet... Zdaj ima ona seveda eno mesto prosto, tako da, če katera rabi varstvo v Šiški, naj mi pove. Jaz sem bila zelo zadovoljna, čeprav seveda ne more biti vse popolno. Gre za zelo prijetno gospo, ki je vedno nasmejana in jo imajo otroci zelo radi. Živi v stanovanju in tam pazi navadno 4 otroke, ima tudi mačka (če koga to moti) in kadi (vendar nikoli zraven otrok, hodi na balkon). Ima izredno velik balkon, tako da so ob malo toplejšem in lepem vremenu otroci skozi na zraku. Ven pa hodijo bolj malo - odvisno od njihove starosti. Ko so enkrat toliko stabilni, da lahko vsi skupaj gredo po stopnicah, gredo tudi ven. Računa 300 EUR na mesec in (za razliko od večine varušk), če je otrok odsoten, odšteje 7 EUR na dan za hrano. Toliko okvirno, če je katera zainteresirana, naj kar vpraša (ZS). Reklamo ji pa delam zato, ker mi je hudo, da smo odpovedali tik pred zdajci, ker je seveda računala na nas. Čestitam za vrtec
|