|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
22.10.2010 16:22:10   
S*
Evo nas pa smo doma! user posted image  user posted image  user posted image
Najprej vsem najlepša hvala za čestitke! sem na hitro preletela in videla, da vas je aqui obvestila da smo v soboto ob 14 04 dobili prekrasno deklico z manekenskimi merami.
Moja porodna zgodba ni preveč lepa a važno da se je vse srečno končalo in smo danes obe zdravi prišli domov.
Kaja je zaenkrat pridna, kako bo doma pa vam bom poročala. zaenkrat toliko od naju, drage moje deklice, ki ste še kinder jajčki, božajte trebuščke in uživajte v user posted image .
RVM S*

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
22.10.2010 18:49:26   
cukica
V albumček sem dala slikce našega fantka,tok sva bila vesela z bodočim očkom,...
Pa še neki mer:
Bpd:66,70
HC:236,20
AC:232,50
FL:46,30
Imamo pa že skoraj 1 kg,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
22.10.2010 19:36:14   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Najprej vsem najlepša hvala za čestitke! sem na hitro preletela in videla, da vas je aqui obvestila da smo v soboto ob 14 04 dobili prekrasno deklico z manekenskimi merami.
Moja porodna zgodba ni preveč lepa a važno da se je vse srečno končalo in smo danes obe zdravi prišli domov.
Kaja je zaenkrat pridna, kako bo doma pa vam bom poročala. zaenkrat toliko od naju, drage moje deklice, ki ste še kinder jajčki, božajte trebuščke in uživajte v user posted image .
RVM S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še enkrat čestitke, lepo se cartajte in stiskajte in lubčkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.10.2010 19:55:35   
mateja33
čer vsem nosečkamuser posted image

naj vam se še js javim,danes sem mela CTG nč posebnega vse je tak ko more bit nasledni CTG mam 29.10,ki bom napolnila 38t in dva dni,še mal pa bom js tud cartala že komi čakam.user posted image
lep vikend vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.10.2010 21:07:34   
mojškra

RVM S*

Samo da ste zdaj ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.10.2010 21:08:00   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

čer vsem nosečkamuser posted image

naj vam se še js javim,danes sem mela CTG nč posebnega vse je tak ko more bit nasledni CTG mam 29.10,ki bom napolnila 38t in dva dni,še mal pa bom js tud cartala že komi čakam.user posted image
lep vikend vsemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super Mateja. Kdaj imaš pa carski rez?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.10.2010 21:17:50   
mojškra
DALA SEM  NOVE SLIKCE BUŠIJA-SLIKANE DANES user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
23.10.2010 8:51:55   
Teta M
Eno lepo sončno jutro vam želim,kljub nizkim temperaturam user posted image

S*: samo da ste doma in da je s tabo in tvojo princesko vse ok....sedaj pa novim dogodivščinam nasproti...
Mateja33: naj gre v tem tempu naprej in še čistoooo malo, pa boš tudi ti objemala svoj zakladek...
Mojškra: no če si se odločila za domači kraj,potem pa le uživaj,če se pa fantič odloči da bi rad bil Štajerc, pa nam le sporoči...user posted image
Urshy: vse mirno pri tebi še? Ob kateri uri imaš v ponedeljek CTG?  Imaš kaj časa za kakšno kavico potem? Daj javi ,jaz bom v službi,pa če bi nama zneslo da se vidiva,dokler si še 2v1.
Ostale:Jona, Betricija,ostale kako ste kaj?

Pri nas doma pa smola, pri mojih straših, oče padel in si zlomil L.kolk, včeraj pozno zvečer operiran,tako da komaj čakam danes obiske da vidimo kako je z njim...Baje je dobro prestal operacijo,tako da ni na intenzivni negi.

LP vsem, božajte svoje trebuščke

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
23.10.2010 9:10:35   
jona klara
jutro!!!
u lep sonček je.

teta m- joj bogi tvoj ati, upam, da je dobro prestal, to pa ni luštno.Kako si ti?
mojškra- lepes likice, a si na štajerskem? uživaj!!!

urshy- ne bit prevč pridna, drugače bo tvoj fantek pol samo delal, malo še počivaj, saj kmalu ne bo več časa, da se kar tako uležešuser posted image user posted image

mateja- srečno na cr.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
23.10.2010 9:21:02   
jona klara
betricija- a je lep sonček pri vas? morate imeti lep razgled v gorah??kako si?mojuser posted image danes kr močno brcal, sma full veselauser posted image user posted image user posted image .Pa moram reči, da je ta teden vsaki dan bilo malo bolj občutno, ni pa to full razgrajanje, ampak tega pri meni ne bo, važno, da ga čutim.

Neposredna povezava do sporočila: 2635
23.10.2010 13:14:08   
Urshy78
S*, upam, da se vsi trije dobro počutite. veliko crklanja in lepih trenutkov vam želim user posted image

TetaM,  CTG imam ob štirih, samo sem prej še zmenjena z eno prijateljico, ki mi bo posodila prsno črpalko. tako da raje nič ne obljubim.
pa držim pesti za tvojega očeta, da bo čimpreje okreval!

Betricija, si pa morala biti kar šokirana, ko si zvedela da mogoče pričakujete fantka. ja, pri punčkah se dostikrat zmotijo, poznam kar ene par primerov. no, kakorkoli, samo da bo user posted image zdrav, ostalo ni pomembno.

Mateja, tudi tebi več ne manjka veliko do srečnega dogodka, še malo user posted image
Jona, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brcike user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojškra, še držiš noge skupaj user posted image
kaj potem, bove šle skupaj v Rim?user posted image

jaz sem se zbudila danes že 05.30. me že zgleda malo trema daje, pa še babica mi govori da je polna luna in da bom sigurno rodila, potem pa bodi miren user posted image
drugače se počutim ok, polna energije, sva zjutraj peljala Taro že cepit, ker potem bo manj časa.
zdaj sva pa pridna, moj zaključuje počasi dela, jaz pa perem (oz stroj pere user posted image ), pa malo pospravljam, da mi ni dolgčas user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.10.2010 15:05:21   
betricija
jona kako sem vesela zate, da ti brca. jaz sem včeraj kar poskočila iz kavča, sem trebuh lovila. moj se je tolk smejal. pa če me buta v nedogled.pa ponoči tudi ne da miru. dokler se k mojemu ne stisne, potem da pa mir. ampak kot praviš, samo da čutimo brce.

jaz danes zapravljala v BC v Kranju. pa še zdaleč ne vse potrebnu od cunjic kupila, tako da bo treba še malo drugam pogledat..samo cajta ni, da bi skočila v avstrijo. pa kranjsko porodnišnico sva šla poiskat. sva se izgubila. ej vse table kažejo za urgenco, za ZD, za porodnišnico pa nikjer. in ko sva rekla, da zihr ne more bit daleč in jo bova drugič poiskala med vsemi tistimi stavbami, ki so tam, jo pa zagledava. sicer je parkirišče zaprto z rampo. moram ugotoviti ali se da na tistem parkingu parkirat in pridt obiskat P. sicer pa itak mislim it tja pred samim porodom, ker bi se rada še malo o EA pogovorila.

urshy, si nas pošteno okol prinesla. me smo pa že na škrge dihala. a vseeno, kmalu bo, boš videla.

ostale upam da ste ok. mojškra prišla uspešno do mami na štajersko?

grem jaz tudi po stanovanju pospravljat. pa spet bodo trije stroji cunj za oprat. pol pa še vse zlikat...user posted image user posted image user posted image .

moj drva žaga, da nam bo toplo. v glavnem lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 2637
24.10.2010 8:19:44   
Urshy78
jutrčka user posted image

a ste se v toplih posteljah? jaz sem se zbudila ob pol sedmih, sem skoraj rekord podrla v spanju user posted image
zdajle zajtrkujem, potem pa spet delovna akcija.

me je pa pozno zvečer user posted image tako brcal, da sem mislila, da imam že popadke, ampak sem še vedno v enem kosu user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
24.10.2010 10:08:24   
špica84
Dobro jutro jaz sem včeraj prispela v Ljubljano.Moj dragi dela verjetno še danes cel dan,potem pa pride sodelavec iz por.dopusta jupiii

Spala sem ku ubita,edino zbudila sem se ko se je treba obrnit.Pa pikica me je zbudila,ko me je zjutraj zbrcala z postle hehe

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
24.10.2010 11:17:23   
mojškra
HOJLA

Končno se javljam iz prelepe štajerske, nikakor se nisem mogla prijaviti na RR, ne vem kaj je bilo narobe. Tudi jaz sem še v enem kosu, me je pa polna luna malce ****, tako da nismo spali kaj dosti. Sem še v enem kosu, fantiček pa ne bo štajerc-vsaj tako kažeuser posted image user posted image . Včeraj smo si pekli kostanje, in sem se do solz nasmejala, ker je moja sestrica imela take komentarje, glede poroda, in kostanjev in smrdečih prdcev, da me je vse bolelo.user posted image user posted image user posted image .

Tukaj je lep sonček, ful je toplo. Mami kuha, moji so pa šli na en grad, malce pofotkati.

Urshy-jaz sem tudi tako zgodnja, Aljaž se kar hitro zbudi, pikec v trebuščku pa tudi. Še štiri dni Urshy, še štiri dni pa greš v Rim. Jaz pa za tabo, sam da ne bo prvega novembra, to pa mi ni dober datum.

V glavnem uživajte v sončku.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
24.10.2010 22:30:58   
špica84

user posted image

Rojena77
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Mapesi
Majalina(19.6.2011)

user posted image
 Urshy78 (28.10.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,25.10
Urshy78-pregled+ctg

Torek,26.10
Lina10-morfologija+pregled
Jona klara-pregled
Špica84-pregled
Teta m-pregled

Sreda,27.10
Mojškra - CTG in pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,2.11
foxylady-pregled

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 24.10.2010 22:31:24 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.10.2010 7:04:11   
Teta M
Dobro jutro,ki je zame prav posebno jutro!

Ponoči sem "tetica" postala, prva od mojih dveh najboljših prijateljic je rodila punčko. Vse je šlo tako lepo hitro,brez zapletov, brez rezanja oz.raztrganja in šivov. Ob pol desetih zvečer ji je voda odtekla, okoli enajstih je dobila klistir,, odprta bila že doma nekaj dni 3 cm, ko je prišla v P odprta 4-5 cm, dobila svoje popadke in ob dveh je naša princeska bila rojena. Uradni rok pa je imela 27.10. Sem tako veselaaaaaaaaa!!!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.10.2010 8:50:34   
Urshy78
jutro user posted image

TetaM, čestitke ker si postala tetica in seveda čestitke tvoji prijateljici user posted image
uff, jaz si tudi želim, da mi pri meni porod potekal tako hitro user posted image

upam, da bo danes CTG pokazal že kaj bolj konkretnega...lep dan

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.10.2010 9:18:15   
mojškra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, naša Teta M postala tetauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem že nazaj v LJ, še v enem kosu, in naj še ostane tako, čeprav me kar matra. So se pa tudi moji kg zdaj malce ustavili, čeprav jem zeloooo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , včeraj sem se tako kostanjev najedla da je kar joj.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.10.2010 9:19:23   
mojškra
Urshy- dobro opravi danes, pa čimprej javi. 

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.10.2010 9:25:42   
S*
Sem prišla malo pokukat če sta Urshy in mojškra še kinderjajčka!

Tetam, čestiike user posted image   user posted image   user posted image Jaz sem bila tako srečna ko sem dobila nečaka in nečakinjo, meni je zelo fajn bit teta user posted image .

Naša punca je pridna, kaka, spi in je, rada pa je tudi zbujena in takrat se najraje carta s tatkotom, mamica pa vmes počiva user posted image .

Vsem user posted image želim lep začetek tedna!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.10.2010 9:34:50   
mojškra

Sem prišla malo pokukat če sta Urshy in mojškra še kinderjajčka!

Tetam, čestiike user posted image   user posted image   user posted image Jaz sem bila tako srečna ko sem dobila nečaka in nečakinjo, meni je zelo fajn bit teta user posted image .

Naša punca je pridna, kaka, spi in je, rada pa je tudi zbujena in takrat se najraje carta s tatkotom, mamica pa vmes počiva user posted image .

Vsem user posted image želim lep začetek tedna!

S*- o hojla. Res? Sta pridni? NO super, samo da se cartljate. Jaz tudi komaj čakam, da primem te drobne ročice in nožice, kii me zdaj tako veselo brcajo. Uživajte maksimalno. Ob priliki pa napiš kako je kaj potekal porod. Polubčkaj sončico.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.10.2010 9:48:49   
jona klara
jutro!!!!

teta m- user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, za tetico, jaz sem teta že 23 let...joj sem stara, sedaj pa nečak komaj čaka bratranca, da ga naoči vragolijeuser posted image user posted image .

urshy- dobro opravi danes in javi, sem nestrpna, v vsakem primeru in srečno, mislim, pa da bo pri tebi šlo hitro, ker si skozi tako aktivna- pridna!user posted image user posted image

mojškra- super, da si se imela lepo in se naožila narave, kostanjčkov.Še malo pa boš objemalauser posted image ljubljančana!!

S*-oooo lepo, da ste super, da se carkljate in imate fino, pa da si bolje.Tudi mene zanima kako je kaj bilo v P?

jaz še vedno ne vem ali bi šla v P ali kr tu pri nas??

sicer pa sem se včeraj nabajsala hrane, kremšnit, smo imeli z našimi skupno kosilo- danes sem na bolj lahki hrani, ker sem čist napeta.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.10.2010 9:57:10   
mojškra
JOna- jaz sem tudi napeta v trebuh user posted image od kostanjev, ampak zjutraj je prav sendvič pasal.  Jaz bom kar v LJubljano šla rojevati, čeprav bi tudi pri nas v MB, ampak zdaj smo že tu, in verjetno ne gremo več kam.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.10.2010 11:07:27   
jona klara
mojškra- samo, da so pasali kostanjčki, jaz jih letos nisem jedla, da me ne bi prevč matralo, sicer jih obožujem

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.