betricija
|
dan majalina iskrene čestitke za nosečnost. seveda se bo vse lepo izteklo. res si skoz na trnih, če pogledam sebe sem še zmeraj, pa naj bi bila nekako že na varni strani, če se slučajno otrok že sedaj rodi. jaz sem jemala Prometrium do 17t, ker sem do 16t krvavela.do 10t sem ga jemala vaginalno, potem pa ker se krvavitve niso ustavile oralno. pomembno je edino, da jemlješ redno na 8 ur.jaz sem imela uro ob 5.30, 13.30 in 21.30.v 15t ko so krvavitve začele počasi pojenjat, sem jemala 2x na dan, potem pa čez en teden še 1xna dan-zvečer. meni so vsi rekli, naj postopoma ukinjam te tablete in da naj bi preprečevale splav..isto kot utrogestan ali dabroston, ki naj se ga ne bi več dobil... ampak, srečno. če ne bo kakih zapletov, jemlji do 12t kak teden prej postopoma zmanjšuj, najprej 3 dni po 2tableti, nato še 3dni 1 tableto..srečno jona- v bistvu nisva presenečena za spol. nama je čisto vseeno.sicer mi sedaj ni več jasno kaj dogaja, sem pa malo presenečena.na NS je takoj rekla da bo punčka, čeprav je 3d tako čudno dol pokazal spol. samo tisti 3d je tako zanič slika da ne bom jaz sedaj bolj pametna od dr. oblekc nimam veliko za punčko, razen kar sem dobila darilo od znancev iz avstrije, ki je popolnoma vse v roza barvi. je pa tisti komplet tako majhen 50/56, da sploh ne vem če ga bo otrok lahko kdaj oblekel.bova pa šla v avstrijo novembra. morda imajo kaj več izbire pri barvi. tukaj je res samo roza in modra. pa njegovim staršem ne bova nič povedala, da bo morda fant, ker bodo potem samo še o fantu sanjali in bo ponoven šok, če bo punčka. se še kar niso sprijaznili, da bo punca.bodo pa potem res imeli veliko zapovedat če bo fant...pustimo se presenetit...samo da bo zdravo in da se bo drlo na ves glas.podnev ne ponoč :) kje pa je res naša urshy, a se tudi na telefon ne oglasi? joj, mogoče pa že diha ali pestuje svojo bejbico..želim ti veliko veliko sreče, dtaga urshy mojškra, glede na to da si odprta, naj res ne bi preveč pohajkovala z avtom, vendar mislim,da če te tvoj pelje do mame na štajersko in se pri tem izogiba vseh lukenj na cesti, ki jih je čedalje več, ne bo problema. itak, maribor ima enako kvalitetno porodnišnico kot lj. mogoče še bolje. nas so včeraj v MŠ na predavanju o EA pošteno prestrašili...da ima EA take in drugačne posledice. ma ko jih šiša, mislim,da nimajo volje izvajat EA, potem pa prestrašijo še tisto peščico ljudi ki jih pride poslušat. v glavnem pojdi, pa lepo počivaj, da ne boš lih okna pomivala, pa neumnosti zganjala...saj veš, svež zrak naredi svoje. smog v ljubljani je pa itak na podnu.srečno teta m a ti si bila na fizioterapiji ko ste imeli ob 9h zjutraj? kaj ste se pametnega naučili? ker meni se čisto nič ne da poslušat teh predavanj. tako, tukaj je tak lep sonček, pa tolk mrzlo zunaj. je še kar nekaj slane v senčnih delih polj. imejte se
|