mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: betricija dan mi že s pregleda. rastemo, G naredila UZ. in naredila čisto zmedo. ne more več zagotoviti, da bo 100% punca. je rekla, da nogce tako skupaj drži, pa neki ji čudno binglja, da ne vidi dveh luknjic več, če smo pri morfologiji za zihr rekli, da je punčka...sem rekla, da imam slikco z dvema hribčkoma, je rekla, naj ne kupujem preveč roza cotk. dobro da imajo vse oblekce še etikete in da ima mami vse račune spravljene. kruce fiks no. sicer pa sam da bo otrok zdrav. pa naj ostane še roza barvica pri meni. drugače sem v redu, razen kakšnih krčev, prepovedanega ležanja na desnem boku, ker me uščipne sredi noči, je vse ok. otroka nismo mogli čisto natančno zmeriti, glavica je še zmeraj dol, MV pa še zmeraj 3cm zaprt. juhuu Ojoj ojoj, Betricija to pa je res zmeda. Mi smo samo na nuhalni imeli potrjeno fantka, pa se jaz skozi zafrkavam, kaj če se rodi fantek z luliko??? . Pri moji kolegici so se zmotili tako, da res je vse možno. O super da je MV 3 cm, pri meni je čisto zravnan, zmehčan itd. Meni tudi ne morejo izmeriti lumpeka, ker glavico tišči navzdol in ne vem koliko ima obseg glavice. Čez eno uro moram poklicati G, zaradi bakterij v urinu, da mi pove kako in kaj, ali antibiotik, ali samo veliko piti (PIVA he he he). No danes je en ful lep sončen dan. Izkoristitega ga.
|