|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
24.10.2010 7:51:33   
Čebel@
tanci......še tukaj vse najlepše Eriku....same lepe in pozitivne želje mu izrekam!.....lepo praznujte

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.10.2010 7:52:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ful hvala za tole info glede igrač user posted image user posted image user posted image user posted image mam že nakaj zagledano tko da bom kr v ponedeljek letelauser posted image .

sem vesela,da kateri pride prav tale infouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.10.2010 7:54:27   
Čebel@
Hana še spi-je ponoči neki cmevkala(v spanju)user posted image .....ati je šel ob 3.00 v službo in pride vsak čas nazajuser posted image .....ob 10.00 gremo pa enga user posted image  pogledatuser posted image

lepo nedeljo vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.10.2010 8:32:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci......še tukaj vse najlepše Eriku....same lepe in pozitivne želje mu izrekam!.....lepo praznujte

user posted image

Se pridružujemo čestitke. Erik naj bo tvoje otroštvo polno smeha in razigranosti, pa seveda zdravo. Lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.10.2010 8:36:37   
Urša08
jutro

Nočka ok, kavica popita, sem že izpod tuša tako da me sedaj še zajtrk čaka da ga naredim.user posted image Včeraj popoldan smo šli še na en roj. dan, sta tamaledva uživala ker je bilo na prostem in sta letalauser posted image .

Sjmm boš huda če nas danes ne bo, nekako sva mislila do konca spalnico popedenčkat da postaviva postelco. Mamo pa več variant lahko se povežemo prek vnc serverja in na daljavo moj poštima, lahko se med tednom en dan oglasite al pa mi v nedeljo pridemo k mormo it tako ali tako v LJ. (31.10), malce razmislita kaj vama najbolj paše.

čebela uživaj na obisku, pa še malo pa boš na njenem mestu user posted image . Pa hvala za kavico.

Sedaj me pa lakotniki čakajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.10.2010 8:49:57   
TAMIKA3
jutro user posted image

čebel@... tenx for kofi user posted image user posted image ... prav paše user posted image user posted image

tanci... Eriku želimo vse najboljše, najlepše za njegov 3.RD ... dosti zdravja, sreče in brezskrbne otroške razigranosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.10.2010 9:02:58   
TAMIKA3
punce ... MI SMO NA TOPLEM user posted image user posted image user posted image user posted image ... že od včeraj popoldan, čeprav je olje še vedno v kanistru ... sem kar jaz kot radiator user posted image user posted image ... z drvi pa pride mojster (zaradi garancije) zakurit ju3 ali v torek .... 

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.10.2010 9:54:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

vse naj naj in lepo praznovanje:) naj bo razigran, nasmejan in poln lepih trenutkov dan:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.10.2010 9:55:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

punce ... MI SMO NA TOPLEM user posted image user posted image user posted image user posted image ... že od včeraj popoldan, čeprav je olje še vedno v kanistru ... sem kar jaz kot radiator user posted image user posted image ... z drvi pa pride mojster (zaradi garancije) zakurit ju3 ali v torek .... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 sma pa zdle gledala če lahko kej krompirja kupimo za ozimnico in smo ugotovili, da so bile že v petek subvencije nakazaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma tok heppi zdej bomo pa lahko elektriko zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.10.2010 9:56:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 sma pa zdle gledala če lahko kej krompirja kupimo za ozimnico in smo ugotovili, da so bile že v petek subvencije nakazaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma tok heppi zdej bomo pa lahko elektriko zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.10.2010 10:42:01   
sjmm
dan!

nočka kratka...sm buljila film na fox life-u...do 1.10...bravo jz...pol se je pa moj zbudu, pa mi še on ni pustu spat...user posted image user posted image user posted image ..k je moj zaspal...je pa Maj meu svoj žur...z menoj seveda...tko d smo pol do pol9h spaluser posted image user posted image

zdej vzhajam en kruhek...pol pa mau na luft..k se neki svetliuser posted image user posted image user posted image

eriku tudi od nas vse najboljše in najlepše...veliko smeha, veselja in izpolnjenih željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika..super d ste na toplemuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...sploh ni problema, sej se magari kej slišmo med tednom k majo naši itak počitnice...pa mogoče celo mi do vas priskakljamo k bomo šli en dan končno na tsit izlet na Bled, če bo le vreme dopuščalouser posted image ...seveda, če bo vam provuser posted image

o, čebelc@..kako lepo kavico si nam dosn prlimalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...uživaje na obisku user posted image

no, grem še kruhek mau pogledatuser posted image ..see you lateruser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.10.2010 10:42:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
24.10.2010 11:24:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.10.2010 11:33:03   
Urša08
Tamika super za toploto user posted image user posted image user posted image

Sjmm velja user posted image

Katjuša super za nakazilo subvencije user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo iiii kok je to lepo brat da je Rok tako nežen do Jureta user posted image user posted image user posted image user posted image pa stiskam pesti da vam rata v torek štartati v 5 user posted image . Majkl pa kr v šoping jutruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.10.2010 11:36:06   
Urša08
Moj je pobelil spalnico do konca - no sej samo eno stenco je blo še treba popedenčkat. Sedaj se je pa lotil otroške postelce, jo sestavljauser posted image user posted image user posted image Joj kok so meni te priprave na dojenčka všečuser posted image user posted image user posted image . Jaz perem že drug stroj, ostal mi je še stroj brisač in pa Nejčkova bunda. Mislim da bom vse dons uspela. Jutri pa v mullerja po igračeuser posted image .

Sedaj bi blo pa fino it kosilo kuhat. Sem danes na Nejčkovo želo se odločila da bomo mel makarončke z omakico, pa po pravici povedano mi kr paše neki na izi narest.user posted image Za popoldan mamo še mal tortice.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.10.2010 11:43:48   
sjmm
urša...spet si pridna, pa tvoj tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....iii, kok lepo tole z Roksijem in Jurijem...no, jz tud želim d boste kmau uspešno šartal u 5user posted image user posted image user posted image user posted image

jz hot loverja mučm...bi rada vse kar je blo mau u zaostanku popeglala s posteljino in prti vred...d pol ju3 štartam s cunami..unih 7 strojev k sem jih nakleplala za ta vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kosilček...bučna juha z ovsenimi kosmiči, pečen krompirček v pečici, ribji filerjči na žaru in paradižnički u solati...mau je pa še peciva od včeraj, pa kruhek je lepo uspel...sm eno tako pogačo, nizko nardila iz bele in koruzne moke z janeževimi semeni.....d bo pol k bomo kuharje pogledal...kej dobrega za pod zobuser posted image user posted image

no, fajn uživejte z družincami nedeljo!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.10.2010 13:17:25   
Ajvy
jutro....

moja nočka katastrofalna....tolk me je zvečer začelo bolet in pečt, da so mi solze tekle od hudga....celo noč sem prebedela...gledala tv, da mi misli vsaj malo odtavajo...proti jutru sem uspela odspat 3 urce....o Mary...tega pa res nisem pričakovala....tko da je kar zanimivo...

Tisa je vikend preživela na počitnicah pri babici...pride danes ob 16- tih nazaj......
Tarja pa se je zabavala z atijem.....
JSt mam že dost tega počivanja, čeprav niti perila ne morem v stroj dat, ker lahko preveč stegnem vrat in mi potem rana poči...pa smo tam, kjer ni treba da smo.....

Možek mi je prinesel računalnik klelele na kavč...da vas lahko vsaj malo pozdravim...pojamram...pa mi je prec lažje...

Petrušk...hvala za info glede grgranja,...samo enostavno ne morem...ker ne spravim v usta več kot eno žličko- no prej pol tekočine....hvala vseeno.....

SEm vas včeraj malo brala...sem odšla na 40 strani in se vrnila na  80..he he ..čvekice male....no, zdej ste že velike...
MI je bilo pa tko smešno, ko sem prišla domov in ko sem končno dočakala punci...sta se mi zdeli tako drugačni..tko veliki..pa me samo 3 dni ni bilo....he he...mamice......
MOram vam povedat, kaj je Tisa naredila, ko me je zagledala...počasi je prišla do mene....me stisnila, mi glavo položila na rame...globoko zavzdihnila in rekla...mama....in spet zavzdihnila ....in rekla mama....jst pa seveda v jok....kolk je bla prisrčna...res..pol je pa samo pri men sedela, niti premaknila se ni...z naslonjeno glavo...pa za rokice sva se držali....moram rečt....da sem kljub nazarenski bolečini čutila srečo...neskončno srečo....

no...zdej sem pa že fejst dolga...se mi vid...da mam omejen govor....in da mi fejst lušta zgovarjanja.....

hvala ker ste brale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.10.2010 14:42:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....

moja nočka katastrofalna....tolk me je zvečer začelo bolet in pečt, da so mi solze tekle od hudga....celo noč sem prebedela...gledala tv, da mi misli vsaj malo odtavajo...proti jutru sem uspela odspat 3 urce....o Mary...tega pa res nisem pričakovala....tko da je kar zanimivo...

Tisa je vikend preživela na počitnicah pri babici...pride danes ob 16- tih nazaj......
Tarja pa se je zabavala z atijem.....
JSt mam že dost tega počivanja, čeprav niti perila ne morem v stroj dat, ker lahko preveč stegnem vrat in mi potem rana poči...pa smo tam, kjer ni treba da smo.....

Možek mi je prinesel računalnik klelele na kavč...da vas lahko vsaj malo pozdravim...pojamram...pa mi je prec lažje...

Petrušk...hvala za info glede grgranja,...samo enostavno ne morem...ker ne spravim v usta več kot eno žličko- no prej pol tekočine....hvala vseeno.....

SEm vas včeraj malo brala...sem odšla na 40 strani in se vrnila na  80..he he ..čvekice male....no, zdej ste že velike...
MI je bilo pa tko smešno, ko sem prišla domov in ko sem končno dočakala punci...sta se mi zdeli tako drugačni..tko veliki..pa me samo 3 dni ni bilo....he he...mamice......
MOram vam povedat, kaj je Tisa naredila, ko me je zagledala...počasi je prišla do mene....me stisnila, mi glavo položila na rame...globoko zavzdihnila in rekla...mama....in spet zavzdihnila ....in rekla mama....jst pa seveda v jok....kolk je bla prisrčna...res..pol je pa samo pri men sedela, niti premaknila se ni...z naslonjeno glavo...pa za rokice sva se držali....moram rečt....da sem kljub nazarenski bolečini čutila srečo...neskončno srečo....

no...zdej sem pa že fejst dolga...se mi vid...da mam omejen govor....in da mi fejst lušta zgovarjanja.....

hvala ker ste brale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful lepo res...posebej tisto s Tisouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, revčka kok te tole matra...sm slišala d je za odrasle kr orng tale zadeva...sam jz vem d se boš zdej hitr pozdravla in ti pošiljamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa kr še kej napiš d ti bo lažje in da čas hitreje mine, pa bolečina izgine

naj lepo pazijo nate in naj hitro pride dan , ko nam boš napisala...ej, punce....zdej sm pa že kr fajnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.10.2010 17:50:46   
Urša08
Ajvy lepo te je brat user posted image , nisem vedla da je po tej operacija tako dolgo okrevanjeuser posted image prav boga siuser posted image user posted image user posted image jaz upam in stiskam pesti, da gre končno na boljše. Drži se , lepo okrevaj, pa še kaj se javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.10.2010 18:22:49   
Urša08
Današnji dan sem izkoristila za pranje in sušenje, no pa mal lenarjenja vmesuser posted image . spalnica je pobeljena, postlica sestavljena tko da čaka našo princesko. Sem tudi lupinico pripravila pa vrečko z oblačilci vanjo dala. še torba zame me čaka, pa še par malenkosti za popedenčkat.

Sedaj bom šla pa tamaledva v banjo vršt, pa večerjica in spanje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
24.10.2010 19:51:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.10.2010 23:16:36   
Ajvy
oi----kako smo kaj....
Dan sem preživela ležeče....bolečina kar ni htela popustit...pa sem včeraj že tko lepo voden pire jedla..danes pa spet skoraj nič..tolk me je peklo...ah ja..upam,da bo jutri bolje....
HVala ker mislite name...

Urša---full dobr da je vse za princesko nared...iiiiiiiiiii
JA, zdravnica mi je rekla, da se celimo 10-14 dni, pa še to moraš bit previden ,da rana ponovno ne poči...ker se potem vse podaljša...ma ja ...je naporno....so se otročki mnogo bolje držali....

KOlumbo....ja...vem kako ti je...točno.....noro...k bi vse naredila, pa ne morem nič ,ker tvegam potem še daljše ležanje.....Sej bova...res bova...mal še počakava....ša bova tut midve v polnem zagonu....

Sjmm...hvala za leše besede.....jst iskreno upam,da se vaše finančno stanje izboljša.da ti neha kravžljat živčke.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.10.2010 6:49:16   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.10.2010 6:55:33   
Urša08
jutro

Tamaledva sta na poti v vrtec, moj v službo, jaz pa pri kaviciuser posted image . Potem morm pa turbo vklopit ker mamo tak da me je kr groza. Včerej zvečer se nama ni dal pospravit kuhinje in dnevne tko da me vse čaka. Sva zgleda čez dan skoz neki delala in mal čez 9 dol padla.

Kolumbo in Ajvy vedve pa počivajta, sej bosta z delom še vse nadoknadli, sedaj je čas za okrevanje.

Ajvy a veš da res nisem vedla da je tale operacija tak šituser posted image Še tale teden maksimalno počivat potem pa ma da gre na boljše. A Tisa brez problemov prespi pri babici? Ja jaz sem si pa kr oddahnila ker je praktično vse nared zauser posted image . Sedaj samo še sprotno delo, kuhanje mal na zalogo, generalka bo pa pomoje mal počakala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.10.2010 6:56:55   
birdy
Jutro...
No, pri nas že skor dober dan, je Neli že od petih zjutri k je lubi vstal pokonc. Mi smo vredu, mel smo lušten vikend. V soboto smo šli k mojim pa v trgovino, sva končno banco kupila (od večjih stvari ostane sam še podloga za previjalno). Včer je pa od Neli botrca prišla pa smo kr dolg čvekal, do pol desetihuser posted image  Pospravl nismo skor nič, lubi je pomil po tleh, pa balkon sva pospravila, jst pa še pomila. Pa seveda ta sprotne stvari, posoda pa kuhanje. Cote sem sam ene zalaufala pa jih je treba še obesit. Za tamalega še nič opran, pripravljen... Ni časauser posted image
Ajvy, joj, bogica, zdej je pa res že počas čas da gre na bolje. Evo user posted image user posted image  da se že danes dobra zbudiš...
Urša, vidva sta pa pridna. Dej mal tvoje vneme še men pošlji... Glede tega ko se sekiraš kako bojo pa, te razumem. Mene tud preedvsem zA Neli skrbi kaj ji bojo navlekel... Moram kr paketke naštimat da bo človešk oblečena. Moj se sicer kr znajde, me pa skrbi da mu bo tašča pametovala k pa za oblečenje otrok nima nobenega okusa. Če povem da sem ko so šli na morje dala v boršo veliko kompletov da bo ja usklajeno oblečena, no, je vse razdrla in naredila neke čudne kombinacijeuser posted image  Pa tuniko je uporabla kot kiklo, pol pa men razlaga o eni rdeči oblekci men pa nč jasno. Pogledam pa fotke pa  Neli oblečena v tuniko ki ji je komi rit pokrilauser posted image
Kolumbo, še mal pa boste skupaj... Sej bo hitro minilo boš vidla...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?