|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
22.10.2010 23:36:33   
meta21
Aha, no jaz sem šla pa mal na FB. Jaz delam kot učiteljica dodatne strokovne pomoči (otroci s posebnimi potrebami) in sicer pretežno v zadnji triadi. Mam rajši pubertetnike kot micenčke, so mi večji izziv. Po poklicu sem pa pedagog in politolog (obramboslovje). Mal hecna kombinacija, vemuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
22.10.2010 23:39:41   
meta21
Zdaj grem pa jaz tudi panka panka (tako se moj Lovro poheca, ko je zaspan)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
22.10.2010 23:41:08   
Nina33
No, pa lepo panka, panka user posted image . Saj bi mogla jaz tut počas, moram bit jutri bolj zgodnja user posted image
Lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
23.10.2010 7:18:08   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Glede 6. ti zna pa Hel32 kej povedat. Al je imel njen mali 5. user posted image . Baje ni najbolj fajn, če se jo v prvo nalezeš med user posted image (kot pri toxo), smo jo pa baje (skoraj) vse že kot user posted image prebolele in ni panike. naj se hitro pocajta, naš je imel neki takega lani, samo ni noben bil 100%, de je bla res 6. - ni blo dost ta pravih pikic user posted image .
Pa ne it dol, men je tut dolgčas user posted image .

Hm, bom vidla, kaj mi bojo jutri rekli v ZD. Lovro je imel včeraj pike po hrbtu in po enem ličku pa sem ga peljala pokazat k eni drugi pediatrinji in naju je poslala v laboratorij. Sicer je par zadev malo odstopalo ampak je rekla, da ni nič hujšega in da naj samo zbijamo temperaturo. Danes je vročina zginla, pike ima pa čisto povsod.

Bom še mal tle, ker me možek zanemarja in nekje po spodnjem štuku bluzi

Tako je, naš malček je imel, ko sem bila v 13 tednu 5. in nato 6. bolezen, se nisem nalezla, HB, ker smo jo večina, kar 98% že vse prebolele v otroštvu, tako, da , meta, mislim, da ni nobene panike, sicer smo pa že iz najhujšega ven, da bi se lahk naše pikice nalezle kaj hudega.
Meta, nič nimaš smešne kombinacije poklicev, kaj šele jaz, ko sem Kmetijski tehnik in učitelj predšolske vzgojeuser posted image user posted image

Še glede včerajšnjega srečanja v MB, upam, da me niste čakala, ker po pravici povedano, se mi ni ljubilo, sem bila takoooo utrujena, ker naš malček je prestavil uro na 5zjutraj za zbujanje in sem čist crknjena konec dneva, in, komaj čakam, da zaspi, in padem dollluser posted image , upam, da boste še kako srečanje nardile, in takrat pridem, sem si pa zelo želela prit, ampak, žal, ni šlo, pa itak bi bila ful pozna, ker je dragi prišel šele okoli 17:30 domov, tako, da žal, drugič pa res pridem.

Lep konec tedna želim vsem, in počitnice-krompirjeve, hm, po moje bi zdaj kropir v zemlji že zmrznil.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
23.10.2010 8:49:04   
Teyla
Dobro jutro nosečke

Danes pa srečanje, komaj čakam. user posted image

Nina33 kaj si me nasmejala s tistim "long vehicle".user posted image
Midva z mojim sva že vstala in naredila pizza muffine, ki se zdajle pečejo. To je najin zajtrk, če bo seveda uspel. Če bodo kar neki, sva se že zmenila, da greva v bližnjo pekarno kupit pizza žepek. user posted image

Kaj je to men smešno, ko pišete, 4. in 6.bolezen, ker meni ni nič jasno. Kaj so te številke, madonca? user posted image

Uuu zajtrk je pripravljen, greva jest. Če se oglasim čez kake 5min, potem je misija bila neuspešna.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
23.10.2010 9:00:20   
tamy82
Jutro!

Jaz pa čakam, da pride moj iz trgovine, zato zdej tle visim user posted image Pa tudi jaz komaj čakam, da vas vidim danes! Upam, da nas čim več pride ... vreme je pa danes ravno za čvekanje, vsaj pri nas je bolj oblačno.

Teyla kar poročaj kako so uspeli ti pizza mafini, ker jaz mam tudi že nekaj časa shrenjan recept zanje, pa mi jih še ni uspelo naredit. user posted image

Ste imele pa zanimivo debato včeraj vidve user posted image O teh ne vem kakšnih boleznih se pa tudi meni ne sanje (še), ampak gotovo bom vse zvedela, ko bo treba user posted image Mi smo pa včeraj nepričakovano imeli en kao kostanjev piknik. Sej je blo fajn, sam kaj ko sem spet pojedla preveč kostanjev in me je potem trebuh fuuul bolel. HB, danes je vse ok, pa še prebava je ok user posted image tako da mogoče se je pa splačalo potrpet včeraj tiste bolečine, da je danes boljše user posted image

Aja, meta potem si pa tudi ti vsaj na pol hodila na fdv? user posted image Ker jaz sem tudi tu (še vedno), novinarstvo sem namreč že končala, zdej pa zaključujem še tržno komuniciranje user posted image

See yaa!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
23.10.2010 9:03:46   
trsica
Rezervirana miza za 8+nekaj otrok. user posted image Včeraj sem pozabila poklicat. Itak, moj spomin zlate ribice. user posted image Je pa rezervirano na moj priimek (ki ga lahko preberete na FB). Sem pa tudi povedala, da pridejo nosečke s trebuhi, tko da po moje ne bo panike. user posted image

Pa še p.s. menda je happy hour od 16.-18. ure- brezplačni prigrizki. Navalimo? user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
23.10.2010 9:10:02   
trsica
Jaz sem po izobrazbi prof. matematike in tehnike. A ne učim. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
23.10.2010 9:32:10   
Teyla
Muffini so uspeli, sicer sva dala malce sira notri in potem se ni videlo ali so pečeni ali ne, najedla sva se pa vseeno.user posted image Mojemu so bili zelo dobri, nekaj jih je še ostalo, semjih pa dala še malo v pečico za vsak slučaj. Pizza žepki ne bodo potrebni.

trsica sem videla happy hour, a to moraš naročit glavno jed, al je sladica dovolj? Jaz sem mislila samo sladico popapcat tam, ker kosilo bom doma jedla. Kaj pa ostale?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
23.10.2010 9:54:52   
maurica
ojla punce,

jaz tudi komaj čakam, da danes še v živo poklepetam z vami.

tršica; pol sva zmenjeni, te poberem kot dogovorjeno user posted image

meta; tuki je še ena politologinja tako da če kaj slišiš za kakšno službo, se priporočam user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
23.10.2010 10:12:01   
zasi
Zdravo!

Včeraj se je torej zgodilo Mariborsko srečanje. Na koncu sva bili z Valek sami, ampak ok, nama ni bilo dolgčas. Saj veste, babji čvek. Najprej sva malo posedeli v Illyju, potem pa sva šli skupaj še do BC in Pikapolonice malo očke vrečt na določene zadeve, o katerih je med čvekom tekla debata.

V glavnem, fajn je blo! Škoda le, da nas ni blo več. Če bi vedle, da bova same, bi se dobile kar na Ptuju, ker sva namreč obe iz Ptujskega konca in bi nama bilo ful bližje. Ampak ok, sva šle pač malo na izlet.

Lepo se mejte danes na srečanju.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
23.10.2010 10:21:29   
zasi
Mam pa še eno vprašanje. A katera ve koliko je vrečk v kaseti za pleničke Sangenic oziroma za koliko pleničk je ena kaseta? Tega podatka namreč nikjer na kaseti ni napisanega.

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
23.10.2010 11:17:20   
tamy82
Ja jaz tudi ne bom jedla ne vem kaj tam ... mogoče samo sladico. Ker bom tudi samo ene pol ure tam, ob 7h ma moj že službo.

zasi škoda, da sta bile sami. Ma važno, da sta se imeli fajn in da sta se spoznali tudi v živo user posted image To kar sprašuješ glede plenic pa pojma nimam user posted image user posted image

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
23.10.2010 11:22:20   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

trsica sem videla happy hour, a to moraš naročit glavno jed, al je sladica dovolj? Jaz sem mislila samo sladico popapcat tam, ker kosilo bom doma jedla. Kaj pa ostale?

Nimam pojma, kako to poteka. Lahko pa sabo prineseš muffine. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
23.10.2010 11:23:35   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

tršica; pol sva zmenjeni, te poberem kot dogovorjeno user posted image

velja user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
23.10.2010 12:46:01   
valek
ja res je ...srečanje je mimo, bilo je fajn kljub temu da sva bili samo dve.....
super je malo izmenjati mnenja še v živo...pa tudi spomniš se še kaj drugega kot tukaj,kjer se bolj vključuješ v teme in komentiraš....
v glavnem vredno ponoviti....

punce a ima katera kak dober predlog, kaj pomaga, če te v višini kolka,vendar v notranjosti pri medenici v sklepu zelo boli, da tudi šepaš ......?? mene na desni strani boli...in nevem kaj naj nardim da bo bolje..... a ima katera podobne probleme...?user posted image
ginekolog mi je rekel,da je otrok na desni strani in da izgleda da mi pritiska dol na tej strani....
hm....
trenutno  kuham...prejle sem zlikala celo goro oblačil....ki se mi je nabirala čez cel tedn...sam da je mimouser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
23.10.2010 15:13:57   
sara1986
Po vsej verjetnosti me danes ne bo na srečanje, žal je prišlo do spremembe. Upam, da se bomo še za kdaj zmenile in da bom takrat lahko.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
23.10.2010 15:48:05   
hel32
Valek in zasi, mi je zlo žal, 100x da nisem prišla, ampak, kej, ko je potem treba še malčka spravit spat, pa bila sem res do amena utrujen, ma še danes sem, pa, ne vem, vreme mogočeuser posted image user posted image nimam pojma.
Cel dan neki poležavam.
Valek, mene večkrat kaj boli, v okolici maternice, nič ne pomaga, mogočwe počitek, ali pa samo po sebi mine, po navadi je tako, drugače, pa se navadiš, vsaj jazuser posted image user posted image .
Grem pospravit posodo od kosila, pride mamauser posted image .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
23.10.2010 18:16:47   
cukica
Punce meni je žal ker me ni blo na srečanje vse eno upam,da ste se mele fajn,...
Jaz sem čist boga in mi gre vse na živce,kašlam me zaganja k sto hudičev,smrkam in sam čakam,da me bo treba peljat do dr,...Upam,da se še kdaj zmenmo,ker bi res rada prišla,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
23.10.2010 19:53:33   
zasi
Za vse radovedne... jaz sem ustvarila svoj album, v katerega sem dodala nekaj slikic iz 3D pregleda,slikico sobe iz IKEje ter vozička.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
23.10.2010 20:39:43   
trsica
Tudi naše srečanje je bilo 50% uspešno. Jo@n naslednjič ti častim hrano in pijačo. Si plačala pol računa in pol moje hrane.user posted image
Maurica, še enkrat hvala za prevoz. user posted image

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
23.10.2010 20:55:46   
tamy82
Ja, lepo vas je bilo vsaj nekaj videt tudi v živo user posted image čeprav res na kratko ... ampak tako je pač naneslo user posted image upam, da še kdaj in v še večjem številu user posted image

Lep večer!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
23.10.2010 21:26:11   
Teyla
Ja fajn smo se imele, bo treba ponovit, pa da ostale tudi pridete. user posted image  
tamy82 škoda, ker si morala tako hitro oditi, ampak lepo da si se oglasila. Določam mesec december za naslednje srečanje. user posted image

Zvečer sem se stehtala in imam 1kg več kot pred 3 dnevi. Kako je to mogoče in od česa je to, madoniš? user posted image Meni ni nič več jasno.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
23.10.2010 21:30:53   
tamy82
Ah, Teyla tebi se najmanj pozna trebušček, pa že tko si suhcena, tako da no comment user posted image
Je pa res, da grejo tile kg kar v nebo in to kar čez noč user posted image user posted image

Aja, kaj ste dobrega jedle potem ko sem šla? user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
23.10.2010 21:47:42   
Teyla
Ja saj trebušček je majhen, kg gredo pa gor. Suhcena pa res nisem. user posted image

Jedle smo mini tortilje s tatarsko omakco in malo rukole, kozji sir, potem pa še vsaka svojo sladico. Je bilo res fino.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?