hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Glede 6. ti zna pa Hel32 kej povedat. Al je imel njen mali 5. . Baje ni najbolj fajn, če se jo v prvo nalezeš med (kot pri toxo), smo jo pa baje (skoraj) vse že kot prebolele in ni panike. naj se hitro pocajta, naš je imel neki takega lani, samo ni noben bil 100%, de je bla res 6. - ni blo dost ta pravih pikic . Pa ne it dol, men je tut dolgčas . Hm, bom vidla, kaj mi bojo jutri rekli v ZD. Lovro je imel včeraj pike po hrbtu in po enem ličku pa sem ga peljala pokazat k eni drugi pediatrinji in naju je poslala v laboratorij. Sicer je par zadev malo odstopalo ampak je rekla, da ni nič hujšega in da naj samo zbijamo temperaturo. Danes je vročina zginla, pike ima pa čisto povsod. Bom še mal tle, ker me možek zanemarja in nekje po spodnjem štuku bluzi Tako je, naš malček je imel, ko sem bila v 13 tednu 5. in nato 6. bolezen, se nisem nalezla, HB, ker smo jo večina, kar 98% že vse prebolele v otroštvu, tako, da , meta, mislim, da ni nobene panike, sicer smo pa že iz najhujšega ven, da bi se lahk naše pikice nalezle kaj hudega. Meta, nič nimaš smešne kombinacije poklicev, kaj šele jaz, ko sem Kmetijski tehnik in učitelj predšolske vzgoje Še glede včerajšnjega srečanja v MB, upam, da me niste čakala, ker po pravici povedano, se mi ni ljubilo, sem bila takoooo utrujena, ker naš malček je prestavil uro na 5zjutraj za zbujanje in sem čist crknjena konec dneva, in, komaj čakam, da zaspi, in padem dolll , upam, da boste še kako srečanje nardile, in takrat pridem, sem si pa zelo želela prit, ampak, žal, ni šlo, pa itak bi bila ful pozna, ker je dragi prišel šele okoli 17:30 domov, tako, da žal, drugič pa res pridem. Lep konec tedna želim vsem, in počitnice-krompirjeve, hm, po moje bi zdaj kropir v zemlji že zmrznil.