hel32
|
Jutro še od nas Imamo neko čudno, turobno jutro, dežuje, oblačno, megleno, bljakkk. Mali se je zbudil že ob 5:30, tako, da smo že kr v akciji. Bolniška, jaz sem bila lani v bolniški, od 3 meseca, zaradi visokega pritiska, in mi je komisija na zd zavarovalnici tudi napisala, da imam omejeno gibanje, samo za pregled, sicer, kontrole nisem imela nikoli, sem kr veselo hodila naokrog, tako, da jaz imam pozitivne izkušnje. Koši za plenice, mi imamo sangetic koš, in moram rečt, da so kr drage kasete, pa hitro se napolni koš, sem pa našla drugo rešitev, na koš dam vrečko za smetje, in kr tako mečem plenice not, sam pokakane nosim direkt v kanto, ker čist preveč smrdi , tako, da spravim tako malo več plenic not, pa bolj poceni je, imajo pa zdaj že veliko različic košev, celo večje od tega, ker ta mi je čist premali, sploh, potem za 2 Bolečine v predelu kolkov, hm, sočustvujem z vsemi, ki vas boli, mene kaj vem, pozabim, pa ja včasih me kaj zapeče, zaboli, pa mine, pozabim ne vem, v glavnem, če boli par minut je OK, če pa boli dolj časa, je treba k doktorju. Upam, da bo naslednje srečanje v MB bolj številno, kot je bilo tole Da je januarka že rodila, ja se zgodi, sploh pri kakih rizičnih nosečnostih, žal, imajo pa od 23 tedna dojenčki možnost preživetja, in so v inkubatorju do predvidenega datuma poroda, ker nimajo razvith pljuč. Grem, so počitnice, pa rabi tavelika računalnik, pa lep dan vsem.