Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 20:52:27
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, Februarka. Samo, da ste ok. Če kaj rabiš, tudi jaz sem tu. Aleksej: Tassika: dobro si rešila. Jaz se tudi tega bojim, hitro pride do tega.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 21:04:31
|
|
|
|
googica
|
ojej.. spet nesreča.. :((( bolančki revčki, se mi smilite... pri nas sem pa js spet dobla vnetje očesa.jutr spet na očesno.. joj sm se zjokala. sam upam da ne bom na jušev pevi rojstni dan v bolnici.. jooooj... no, sej mislim, vem, da sem na srečo dost zgodi šla k okulistu, ampak upam da je tudi v očesu še bolj pri začetku in se bo dalo samo s kaplicam popravi. najbolj me skrbi ker je vikend. če bi se odločil me imet na opazovanju, bom ziher cel vikend notr. juš pa v soboto praznuje.. ah :((( grozn se počutm!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 21:43:51
|
|
|
|
ninasiki
|
tassika mene je groza k berem kaj šele če bi blo v živo pomoje se mi sfuzla maja ja komot ga tuširaš vrjem sm sprašvala in je rekla da lahko samo prepih je treba merkat v trgovino pa nažalost morva it sama ker ni nobenga doma moj je iz nočne in ga glih ne morm zbudit pa mu rečt ej dej mi pej po kruh k me sam pogleda in si misli svoje drgač sm pa vredu zakaj sprašuješ googica soboto boš doma držim pesti pa bota skupi pihala
< Sporočilo je popravil ninasiki -- 21.10.2010 21:44:55 >
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 21:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ninasiki ... sprašujm ker si bla boga in če si kej bolš :)
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 21:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassika ... dobr da je vn zbruhala ... mene tok panika glede tega daje ... naša si pa še zamaške v usta tlač in morm ful pazt ... sam da je ok googica ... tut teb en ogromn kup in ... pa upam, da boš za Jušev 1. rd doma mM ... še vseen je pr vs sigurno bolš poskrblen za družine k pa pr ns ... tle sam govorijo, nardijo pa ne nč nina ... lep tikrčk spodi pa slikca k mi je tooook lepa, da sm jo povsod nalimala in jo dajm še tuki, da jo še ve vidte pa še eno iz r.d., k smo vsi 3je gor
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 22:06:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Nina jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitke
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 21.10.2010 23:07:29
|
|
|
|
majakla
|
Niiinaaasiiikiii: ? ! = ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 7:50:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 7:51:44
|
|
|
|
tassika
|
Nina čestitke, tole pa že kar nekaj časa veš, pa packa nič povedala
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 7:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 8:14:17
|
|
|
|
pinky girll
|
Majcy_m kok je luškana tvoja punčka, take velke učke ma. Ninasiki čestitke
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 8:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ja ninasiki ... packa nisi povedala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 8:47:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 8:58:44
|
|
|
|
muca*maca
|
Joj, NINASIKI, čestitke!!!!! Jst sem vedno tok vesela, ko preberem, da je še kakšna nova nosečnica med nami!!! To kaže mal na to, kok si tud jaz želim bit spet nosečka, a ne?! Sam moram še mal počaaaakaaaat. Kok vas je že? Rižkoo, rakica, Ninasiki... še kera??? Rižkoo sem zadnjič srečala pri žabarju, ima že prav lep trebušček. Liam pa ni bil razpoložen, je bil že utrujeeen. LP
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 9:03:25
|
|
|
|
najčka
|
Ninasiki
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 10:02:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Februarka, joooj.. to je bil pa grozen dan. Ej, ce kaj rabis povej, sej se znamo kaj zmenit. So cunje ok ali ti vse smrdi, sam povej ce kaj rabis, resno to! Tassika, ko sem brala kaj je blo pr teb, groza. Mojmu se je enkrat neki zataklno v grlu med voznjo. Jedel je v Salzburgu, mal pred ciljem v Slo, ravno na zelo ozki cesti in ovinkih kjer ni sans, da ustavis se mi je pa dusit zacel. Ko sem resila situacijo nisem vec niti naprej mogla pelat, noge so se mi sam se tresle. Majaka, v sredo zjutraj je bil sneg pri nas, vceraj pa ne. Mah ne vem, tu je druzinam prijazna drzava ja. Sam porodniske pa nimamo, si sicer doma, sam denar izostane iz druzine. Kar pa dobim prvo leto starsevskega nadomestila nam ga pa v obliki davka na drugi strani skor vsega vn nazaj poberejo. Sam je pa res, 3 leta bit z otrockom doma, jupiiii. Ceprav tok kot jaz poznam moje punce v Sloveniji so bile pa vse vesele, da so lahko po 1 letu porodniske spet delat sle in me kar sprasuejjo sedaj, ce ni dolgocasno tok casa bit doma. Majcy, lepi ste, kaksna modrookica je to.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 11:56:59
|
|
|
|
ninasiki
|
hvala vsem sej doma tud še ne vejo ker bom počakala do pondelka k mam PP pa tud v prvo je šlo tko vse prehit da adijo pamen v 24urah je vedu ceu mest k da sm nevem kok slauna že tamau k se je rodu je tud slikca krožla po telefonih tko da sm rekla da zdej pa fuuull u izi PDP mam pa po mojih izračunih 22. maja sicer je pa naša majči mali detektiv k naloge kr hitro razkrinka sicer ne tok hit k rižkoo ampak ji je ratal
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 12:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala pa tikrčki so men tok lepi, da skos gledam
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 12:49:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Halo, tale teden pa ni men namenen šibam iz šihta domov, da čimprej mulčka prevzamem zarad strehe in ........ me ustavi policija! 1. do sedaj! Itak, jaz morm vedno največ pokasirat, sem dobla 5 kaz. točk in 250€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za zjokat jaz se grem kar nekam zakopat, dost mam tega tedna
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 13:13:34
|
|
|
|
majakla
|
Ninasiki: Bravo , super , joj, kak' sem vesela. Februarka: še 2 dni in bo že nov teden.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 17:29:08
|
|
|
|
Emilly
|
Živjo punce!! Joj same neke nesreče ..... Naj se vse čimprej zrihta no! Tudi sama sem ves čas zraven ko mala kaj je in jo gledam ves čas, no zdaj jo bom pa še bolj ... No lepo se privajate na službice, jaz moram rečt, da mi prav paše delat, sicer je pa res da sem že čist not padla, saj sem že dva meseca v službi...No zdaj so pa že jesenske počitnice!!! Res, več kot eno leto bi težko bila doma, čeprav so večkrat tedni ko ena norišnica in ob večerih samo dol padem. Ninasiki - najprej službica zdaj še vse čestitke, le v službi naj te čimbolj čuvajo! RD praznujemo šele naslednjo sredo, mi je tako fino, ker bom cel teden doma, pa saj itak se s tem preveč ne obremenjujemo, kaka tortica, pa bo. Je pa tudi naša že od srede doma, ker ima vročino. No vročino je imela v sredo dop in danes jo ma spet, drugače je pa še vedno polna energije. Smo imeli na sumu, da je kaj povezano z zobki, ker se že cel teden zbujamo, slinimo se na veliko, dlesni so kar naenkrat nabreknile, pa ves čas bi se rada mazala z gelom. Bomo videli no ... Lep sončkast dan...
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 19:08:53
|
|
|
|
tassika
|
Punce, ko se je meni to zgodilo, je Zoja sedela pri meni v naročju. Sem takoj začela urgirat, pa mi je vmes kar zmanjkalo. Moram malo osvežit program prve pomoči zgleda. No upam, da se ne bo več zgodilo, ne meni, ne kateri drugi. Februarka, res ti ni namenjen teden. Priporočam, da takoj plačaš polovično, ker če samo 1 dan zamudiš, ti štejejo že polno in potem kaj hitro izterjajo. Govorim iz izkušenj. A sem še kaj hotla Nič jutri praznujemo. Meniji že v glavi, po tortico šibava jutri. Varstvo super. Joka samo še toliko, da odnesem rit čez vrata. Ko sem danes prišla ponjo je bila pri vratih in me čakala, z nasmehom ne jokom
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 20:50:29
|
|
|
|
ninasiki
|
tassika sej mene je tud strah tega da bo joku ker mi je rekla mami da vsakič ko grem brez njega mu ni glih vseeno in da bo joku v vrtcu ampak jst srčno upam da ne ker čene nevem kaj bomo sploh si nism predstaulala da bo kdaj tko reagiru recimo pr mami k jo fuuuull obrajta ajd ne rečm nekje k nobenga ne pozna ampak naša mami je pa taka da jo čist vsak takoj vzljubi in je biu kr mal užaljen no pa sej mogl bomo že bo verjetno mal več rabu al pa tud ne bomo vidl
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 20:58:27
|
|
|
|
lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki tassika sej mene je tud strah tega da bo joku ker mi je rekla mami da vsakič ko grem brez njega mu ni glih vseeno in da bo joku v vrtcu ampak jst srčno upam da ne ker čene nevem kaj bomo sploh si nism predstaulala da bo kdaj tko reagiru recimo pr mami k jo fuuuull obrajta ajd ne rečm nekje k nobenga ne pozna ampak naša mami je pa taka da jo čist vsak takoj vzljubi in je biu kr mal užaljen no pa sej mogl bomo že bo verjetno mal več rabu al pa tud ne bomo vidl Mogoče pa mu bo v vrtcu všeč družba driguh otrok in ne bo tako hudo. Jaz moje nisem pred vrtcem nikjer puščala v varstvu (mogoče kakšnih 5-krat pri moji mami ali bratu) in je bila res navajena, da sva ves čas skupaj. Ampak vseeno se je vrtcu res hitro in brez večjih težav privadila. Ravno danes so mi rekli, da je že povsem domača, tako kot tisti, ki hodijo tja že skoraj 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 22.10.2010 21:32:27
|
|
|
|
tassika
|
Se strinjam z Leniko. Naša je varuško takoj vzljubila, določene ljudi takoj vzame za svoje, določenih pa sploh ne. MA že svojo voljo. Ninasiki, prvo pravilo je, da ko pelješ otroka v vrtec, si dobre volje, ne pokažeš, da te skrbi, mu poveš, kam bo šel, da bodo tam otročki, s katerimi se bo lahko igral,... Otrok čuti kako se ti počutiš in če bo tebi hudo, bo sigurno jokal. No jaz ji še povem, da gre mami papa in da pride hitro nazaj. Nikoli ne grem brez slovesa, ker se mi zdi še večji šok, ko bo ugotovila, da me za nobenim vogalom ni. Tako malo pojokca, jo varuška zamoti in se potem veselo igrata.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?