|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.10.2010 20:37:12   
Nika v službi
Nikolet, slikice sem dala v album, lahko si jih ogledaš tam.

Benika, škornji rezervirani.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
18.10.2010 9:43:41   
Pia67
Hm, dojenčice še ni, Oskar tebi vse najboljše za 1. svečko.

Vikend minil mirno, veliko sva delali: reševali različne naloge, potem je malo pisala, pogledali sva si org. Čarovnika iz Oza in spekli domače marone, ki nam jih je podarilo mlado kostanjevo drevesce na vrtu.

Med tednom pa tempo...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.10.2010 10:12:37   
Nika v službi
Ninočka, plis, daj mi link od superg. Sicer se mi je tale najina pot v Nemčijo prav danes čisto podrla, tako da v tem trenutku niti ne vem, če nam uspe priti do Metzingena, ampak vseeno - bolje, da imam podatke.

Bejbike, bodite pridne in se tipkljamo spet konec tedna. Kot rečeno, ne vem niti, kdaj točno pridem nazaj... pač enkrat do sobote.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.10.2010 10:25:54   
pety78
Bejbike, bodite pridne in se tipkljamo spet konec tedna. Kot rečeno, ne vem niti, kdaj točno pridem nazaj... pač enkrat do sobote.user posted image

Uživaj!

Še enkrat hvala za včeraj. Tudi vam, benika! Vid je bil čisto navdušen. Saj ste slišali ob slovesu ponavljajoče se besede, da bo še povabil... user posted image
Spal je hvala bogu v pižami, tako da je kimono počival nekaj ur. user posted image

Benika, ti pa mi javi, če boš imela kaj poti na Brnčičevo. Jaz se bom pa še telefonsko pozanimala, kaj imajo. Imam pa pri BTC ju še neki za prevzet in sicer kartonaste podstavke za torte. Te tja tudi kaj ponese pot? user posted image Se mi pa nič ne mudi. Ta vikend nič ne pečem za spremembo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2929
18.10.2010 10:28:28   
benika
Benika, ti pa mi javi, če boš imela kaj poti na Brnčičevo. Jaz se bom pa še telefonsko pozanimala, kaj imajo. Imam pa pri BTC ju še neki za prevzet in sicer kartonaste podstavke za torte. Te tja tudi kaj ponese pot? user posted image Se mi pa nič ne mudi. Ta vikend nič ne pečem za spremembo. user posted image

v petek sem v BTC-ju, tako da lahko prevzamem zadevo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.10.2010 10:31:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

v petek sem v BTC-ju, tako da lahko prevzamem zadevo.

Super. user posted image Hvala.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.10.2010 20:37:14   
spelka12
O je imel danes posvetovalnico. 10.790g in 79cm.user posted image  pridno pitamo našega velikana. Pa dobili smo napotnico za pulmologa - ninočka vi ste ga tudi že imeli bojda, kako pa to izgledA oz. kaj mu tam delajo? Sem se danes že naročila, na vrsti smo že 19.11. na Debelem Rtiču. Mi je pa rekla, da zgleda O. singuler ne pomagauser posted image  - pa smo spet na starem ventolinuuser posted image .
pety kdaj ti lahko vrnem podstavek? A ti ga lahko benika da, ko boš prevzela tisti robo iz BTC-ja*
nika uživaj v Nemčiji. Ej vi2 bi se z mojim lahko kdaj dobila tam, moj tud skoz potuje v to smer.
ursa a ti se ne bi sla rodit? A L neče ven?user posted image
pia vama se pa res vedno kaj dogaja. Upam, da bom z mojim polhm. tretino tolko aktivna. Bravo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.10.2010 21:15:58   
ninocka
Cao,

jst sem tudi uzivala v petek, sam naslednjic je boljs, da se v avto usedemo in cvekamo...so mi na koncu ze tolk noge dregetale user posted image
Ko sem prisla domov je bil Lian zbujen in se je takoj za josko zagrebel, Evan je pa pri nama spal. IN me je potem ksoz bozal in se probal k meni stisnit in mespraseval kje sembila tooolk dolgo...Ob 4ih sem mu dala se ventolin in mu rekla, da ne grem nikamor, potem je pa koncno zaspal.
V soboto smo sli k Samotovim, sva jih tam pustila in sla v soping.Nabavla cel avto hrane in zasluzila se 16 EUR user posted image  Pol pa zvecer vse znosmo gor in Evan gleda vrecke in rece Mami, zdej pa nismo vec revni, a ne? user posted image user posted image  Eh, pozabljam, da mali vse slisijo in ne razumejo, da so kaksne stvari fora user posted image
Vceraj smo bili na obisku pri Anji, danes sem bila pa z Evanom se doma, jutri pa sluzba user posted image  Sva spekla limonino pito, pa pospravljala sva in pobirala s tal ene mikro kuglice od enega kombajna, pa kosilo sva skuhala in risala z vodenkami. Je ful hitro minil dan user posted image
Prej je mel pa spet zuto minuto in se je 1 uro drl zaradi bonbona, ki ga ni dobil (sam ga ni hotel) in ker mu nismo umili zobkov (je strajkal, ker mu nismo dali bonbona)...mislim, groza, k bi ga dala v izolirano komoro, da ga noben ne bi slisal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Pa dobili smo napotnico za pulmologa - ninočka vi ste ga tudi že imeli bojda, kako pa to izgledA oz. kaj mu tam delajo?
Nam so delali teste za alergijo, in pa jontoforezo. Rezultatov se nimamo,moram pa jst zdaj tud Evana narocit na pulmo. Je mela pa tud 2ursae z Borom to, samo njemu so se nekaj drugega delali- merli dusik v izdihu al nekaj takega...
Mi je pa rekla, da zgleda O. singuler ne pomagauser posted image  - pa smo spet na starem ventolinuuser posted image .
Po cem pa sklepa da mu singulair ne pomaga? Sej ga niti ne jemlje tolk casa oz. kolk casa ga sploh je?  Moral bi ga jest vsaj 1-2 meseca, da se vidi a mu pomaga ali ne, pa to ne pomeni, da ne bo zbolel ampak da mu bo sla bolezen lazje mimo oz. se mu ne bo razvilo v bronhiolitis ali pa v lazji obliki. PA to ni zdravilo za zdravljenje ampak zascita. Jst ga na tvojem mestu ne bi ukinila, mej ga do pregleda na pulmo, pa se potem tam z zdravnico posvetuj. Mu ga moras pa dajat po 5 uri popoldan vsak dan! 

Oskar - se tukaj - vse najboljse za 1. svecko user posted image user posted image user posted image

Spelka, pa drzimo pesti user posted image

Bom nehala, ker mi neki preskakuje in mi kr vmes med text pise besedilo....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
19.10.2010 13:40:27   
spelka12
ninočka sej singuler mu še vedno dajem vsak dan. Sklepa pa po temu, ker je vsak dan slabše kljub temu, da ga jemlje. Zakaj pa držiš pesti? Za četrtek a za to, da bomo kmalu "revni".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
19.10.2010 14:04:29   
ninocka

ninočka sej singuler mu še vedno dajem vsak dan. Sklepa pa po temu, ker je vsak dan slabše kljub temu, da ga jemlje.

Pri meni ga je tudi Evan zacel jemati, ko je ze bil na ventolinu. In kljub singulairu se mu stanje ni poboljsalo, ampak je slo se mal dol, zdaj se pa pocasi popravlja. POmoje se mora najprej pozdravit in malo opomoct, preden se bo kaksen rezultat videl. Samo ne takoj obupat user posted image

Zakaj pa držiš pesti? Za četrtek a za to, da bomo kmalu "revni".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Za cetrtek in da boste revni user posted image user posted image user posted image  Ampak trenutno bolj za cetrtek user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa v sluzbi, prej je pa mami Evana pripeljala, ko sem mela malico in sem sla s tem mojim piskotkom na kavico, pa se Samo je sel zraven. Se mu je tko fajn zdelo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.10.2010 19:31:45   
benika
2ursae, pa si jo končno dočakala, pa še datum si zadela!

ISKRENE, ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu Lučke, čestitke tudi atiju ter starejšima bratcema, ki sta končno dobila svojo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla pikica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.10.2010 19:48:27   
A-N-J-A
Jeeeeeeee čestitke tud od nas!!!!!Dobrodošla Lučkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa kakšen hud datum 20.10 2010user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.10.2010 21:06:48   
Nika v službi
Oooo, 2ursae, carica si! Datum za dol past, iskrene čestitke za odličen timing! Dobrodošla, princeska!

Maham vsem iz Bonna!

F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
21.10.2010 7:41:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.10.2010 8:28:02   
Pia67
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A oni majo pa lohk tri otroke?!! user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja  ta izjava je pa premisleka vredna Valla. Kakšno ga včasih pihnejo. Naša trdi, da ne bo imela dojenčkov in da me hoče samo zase. Logično, sindrom edinca, ni kaj user posted image .

Kakorkoli že:
2ursae srečno 3. materinstvo, brez zapletov, uživaško, s punčko, ki bo drugačna kot fantki. Ziher. Pa ime Lučka oz. najbrž Lucija mi je zelo všeč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.10.2010 8:30:10   
pety78
2ursae, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Nika, ti mahamo nazaj. user posted image

Valla., premisli...otrokom je pa že treba ustreči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.10.2010 8:33:01   
spelka12
2ursae jupiiiiii ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu vaše Lučke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.10.2010 9:52:24   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

2ursae, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Nika, ti mahamo nazaj. user posted image

Valla., premisli...otrokom je pa že treba ustreči. user posted image user posted image user posted image

Se strinjam. Go Miha, gouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.10.2010 20:45:47   
teta beta
2ursae, čestitke še tu!!!

Čeprav priznam, ko sem dobila sms, sem najprej mislila, da je rodila ena druga kolegica, ki prav tako pričakuje te dni. Ker nisem imela shranjene tvoje številke (ker sem poleti izgubila telefon) in njene tudi ne, ker se itak vidimo v živo in je doslej nisem rabila, sem imela v glavi, da je to ona. In razmišljam, uau, punčko imata, kako fajn, pa kako lepo ime sta izbrala... pa mi še ni potegnilo. Šele čez kakih 5 ali celo 10 minut, ko razlagam Daši, da je M. rodila in da imajo punčko z imenom Lučka, me prešine, hej, 2ursae bo tudi imela Lučko, hej, čaki mal, pa saj to je pol verjetno ona!! user posted image

Valla., jaz tudi mislim, da bi ti Nik "rad neki povedu". user posted image

Pia, tole "hočem te imeti samo zase" mogoče niti ni tako samo domena edincev. Daša sicer nikoli ne odriva bratca ali da bi bila jezna nanj, zato ker je tu, in tudi dojenčke bo seveda imela (jih moram že zdaj čuvat user posted image ), ampak drugače včasih kot obsedena z menoj. Ne bi šla vrtec, ker bi rada bila skoz s tabo, skoz bi se rada cartala s tabo, ko greš spat, ne it v svojo posteljo, ampak pridi takoj k meni, da se bova celo noč cartale ipd. Da ne omenjam, kake je imela zadnjič ko sem šla ven (itak najprej da bi rada šla zraven itd.) in ko pridem ponoči enkrat domov so seveda vsi spali v veliki postelji in se jaz uležem na svoje mesto med J. in D. In ona se neki predrami, jo pomirim in očitno ni registrirala, da sem to jaz, ker ko se je potem naslednjič zbudila čez kako uro, pa reče "ati, kdaj pride mami" in jaz rečem, da sem že tukaj dalj časa in spim zraven nje, potem pa v jok  in mami, mami, hlipanje, tarnanje, govorjenje in potem še premetavanje po postelji nadaljnje dve uri. Ko pa je končno zaspala - jasno, se je pa zbudil mali in ponovil sceno, ampak je bil vsaj eno uro krajši. In naslednjo noč zopet bedenje, da smo se na koncu ornk skregali, midva sva bila podnevi že čisto boga in smo potem tudi imeli tak ornk pogovor in je zdaj kar malo boljše. In v takih obdobjih si mislim - pa da bi imela zdajle še enega!!! Pa si ja nor! Kar živčnega fašem, ker včasih me pa res spravita na rob živcev. Ajd, mogoče čez kaki dve, tri leta, čisto zadnje besede res še nisem rekla, ampak bomo videli, kako bom takrat razmišljala.

lep večer vsem!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.10.2010 21:22:16   
benika
Prosim, prosim, bi lahko ena poslala telegram Urši? Meni ne sprejme plačila na netuuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.10.2010 12:14:33   
spelka12
Dobro ste držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image . Imava 3 zamrznjenčke, sicer niso najboljše kvalitete, ampak vsaj so. Tako da gremo novembra iskat najine pingvineuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.10.2010 12:15:11   
spelka12
Aja ninočka tudi tisto drugo je uspelo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.10.2010 12:35:44   
benika

Aja ninočka tudi tisto drugo je uspelo user posted image user posted image user posted image .

Za tiste, ki ne veste o čem govori....kupila sta stanovanje in sedaj bom lahko brez slabe vesti in nelagodnega filinga pred njeno taščo šla k njej na obisk, se sezula in vrgla noge na kavčuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za pingvine. Sem hepi, hepi, hepi!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.10.2010 19:26:04   
Nika v službi
Iiiii, bejbike, kakšne lepe novičke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Špelka za pikice in novo stanovanje! In kdaj se torej selite? Kako je to sprejela tašča?

Valla, kako napredujeta z Mihatom?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta beta, ti pa tretjo štručko torej v dolgoročni plan?user posted image

Benika, je za telegram poskrbljeno? Sicer lahko jaz poskusim...

Sicer pa sem doma, vse potekalo bp, obisk v Metzingenu je bil zame uspešen, za Ninočko pa malo manj.user posted image  

Grem v kopalnico prekinit Nikino vodno igro... skoraj pol ure bo dovolj, a ne?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.10.2010 19:44:03   
nikolet
ojla

samo na kratko da se vam javim... imam zelo bolno taščo... samo še čakamo na slabo novico... uglavnem je zelo hudo in sem skojz na vezi z tastom k je v bolnici ob njej...

no samo toliko

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.