|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
22.10.2010 11:59:52   
anju
kolumbo lušna familja steuser posted image

Roberta69 ne boj se poroda. nas je že kar nekaj drugo in tretjerodk na tej temi z zelo pozitivno izkušnjo. seveda boli ampak je dogajanje tako intenzivno, da vsaj jaz o tem nisem imela časa razmišljat. uživala boš, samo spremljaj svoje telo!
in hvala za nasvet res se kar pridno steguje nazaj in mormo to urihtat preden pusti posledice...

Pajac
nima dudice. še ni pokazal da bi imel tisti neustavljivi sesalni refleks, da bi se mi zdelo potrebno mu jo dati. da bi jo pa za par potegov lovila in ponoči ustajala zaradi dudeuser posted image kupila sem jo za primer res močnega sesalnega refleksa. ampak ko je sit neha dudlat in mu jo ne bi dala... ne vemuser posted image vem da pravijo da jih ne razvadiš... ma jih pa navadiš, kar je v končni fazi za starše tam tam pri tako mikenih. lahko je pa samo lunin vpliv, kaj praviteuser posted image

mamamajča user posted image meni se je danes ponoči milo storilo, ko je Vitan z jokom zbudil mulčka, ki je potem en čas sam v sobi vzdihoval jaz pa dojila. najraj bi šla k starejšemu spat...
pa še mal smo spet pod enimi hormoniuser posted image

popek bo pr nas tud kar dolgo kot kaže. pridejo krvave sledi na majčki, ampak to ni nič takega drugače bi patronažka že kej rekla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.10.2010 12:30:16   
tybysy
Sem nazaj iz P. Seveda nič ne dogaja user posted image
Sem imela pa kar visok pritisk 143/85. Tako da grem v nedeljo kar na sprejem, v ponedeljek bodo pa sprožili. Dvomim, da bi se do nedelje kaj samo od sebe zgodilo...
No, pa bomo imeli škorpionko namesto tehtnice. Pa vsaj na 1. november ne bo imela RD. Moram malo potolažiti samo sebe user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.10.2010 12:36:33   
majabar
tybysy, verjamem, da se ti ze vlece. Upam, da se stvari kmalo 'obrnejo'.
mamamajca, joj, se mene je srcek zabolel. Potrudi se, da se ne bo tako pocutil, zanj je to ogromna sprememba. Zagotovo bo kmalu boljse!
kolumbo, super ste!
Roberta, jaz sem bila vceraj ves dan zivcna, ampak samo zaradi tega, ker sem se bala, da rodim 1 dan preden pride moj domov. Vsake brce sem se ustrasila, vsakic, ko me je zabolela sramna kost, sem si mislila, joj, ne se! Zdaj se pa vedno bolj veselim. Manjka s 17 ur, imam se vedno cep, voda ni odtekla, popadov ni, 'zvija' me ne. Sem lahko kar optimist, a ne? In ko slisim te porodne zgodbe, se mi zdi, da res ni tako hudo, nobena ne joka in nobena ne rece, nikoli vec. Pa ze itak si izkusena, vse bo OK!
Tu se 6 ni, jaz pa na racunalniku. Celo noc me nekdo klice na slovenski telefon. Zato sem prizgala racunalnik, da mu SMS posljem, da ne bom imela stroskov. Mi je odpisal, da mu je dal moj oce st., ki naj bi bila od brata. Pomota. Mu posljem bratovo st. in on spet klice. Sem mu se enkrat pisala, upam, da si je zdaj prav zabelezil. Upam, da se malo zaspim, drugace bo dan res dolg!

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.10.2010 12:37:17   
anju
tybysy prvič sem čakala in čakala, potem sem popustila in smo se zmenli da pridem čez 2 dni tešča, 10 dni čez rok. primlo me je en dan prejuser posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.10.2010 12:41:52   
Tiamo
Sam na hitro se javim, še vedno sem v celem in doma...

Jutri ima moj dragi rojstni dan tako, da grem zdaj šopingirat...

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image čist si me raznežila s slikami...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.10.2010 12:44:11   
mami_1979
Pozdravljene!
Poročilo iz pregleda. Sem mislila, da me bo pogledala" spodaj" da bi vedela, če se že kaj pripravlja, pa NIČuser posted image . Na hitro mi je naredila UZ, plodovnice dovolj, vse b.p., prihodnji teden, je pa moja G. na dopustu, tako, da se moram it 28.10 pokazat v porodnišnicouser posted image . Glede na to, da je 28.10 moj zadnji PDP, upam, da bom takrat že pestovala svojouser posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.10.2010 12:56:37   
Najki
katis cestitke user posted image user posted image user posted image

lija ce te ti popek drgne, zavihaj plenicko nizje. mi smo plenicke par cm pod popkom zapenjali, pamperske pa lahko komot zarezes v trikotnik pod popkom, da ga ne bo drgnila. tudi zato, da je bolje prezracen in se hitreje celi.

anju zihr ga ne razvajas, samo varnost in blizino mu nudis, dlje od tega pa se ne dojame. ga lahko odvadis cez ene 4 mesece, ko bo zacel dojemat razvajenost user posted image . najbrz bi se res rad stiskal in bi zavijanje pomagalo, kot pravi pajac. aja glede zvijanja nazaj imajo pa nek refleks, ce ga zadaj pri vratu primes, zato tudi pri spanju na boku ne sme biti podlozen pri vratu, ker se bo zategoval nazaj. mi smo nasemu dali dudico zaradi krckov, ima se vedno popkovno kilo od njih user posted image .

kolumbo kolk so fletni pa mali je velik in lepo glavico ima po CR user posted image . dej mi za foro povej, so se vse rodili z laski? Moj je bil plesko, me prav firbca kaksna bo tamala.

tybysy user posted image . jaz bi tudi tehtnico ma nimam kaj. tudi imam v ponedeljek kontrolo v P na rok ma ful upam, da bom prej rodila... pa se dragi ima izpit in bom morala sama peljat v PO, pa ni receno, da mi ne bojo kar sprozili in bom sla sama rodit user posted image .

Sicer pa me vedno bolj navija in potem mine, se pdpja nimam pa sem ze cist zafrustrirana zaradi teh laznih alarmov... K bi sla vsaj v shopping pa nimam avta, tako pa doma zdim in cakam grrr.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 13:09:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
22.10.2010 13:12:55   
luna_25
evo mene nazaj iz pregleda....vse je mirno nič ne dogajauser posted image , ko sem bila pa na CTG sta kar dve, ki sta bile čez rok, nič kaj vzpodbudno. Mogoče si bila Tybysy ti ena izmed njih...sej hodiš v nm P na preglede.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.10.2010 13:29:06   
Najki
tolk sem navelicana, da se mi se perila ne da pospravit. pa vsaj eno rundo bi morala v stroj vrect in dve v omaro zlozit user posted image . vcasih se mi zdi, da zivimo v hotelski pralnici in je spalnica sortirnica perila, sploh ce ima mali drisko...

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.10.2010 14:24:04   
Najki
Jutri gremo na vikend pobirat jabolka in presat, ze pot do tja po ovinkih pa pobiranje jabolk bi lahko kaj sprozilo user posted image ...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.10.2010 14:31:30   
anju
kaj zdaj?? nobenga sms-a mi ne pošljete punce. a čakate na jano84user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.10.2010 14:41:43   
majabar
anju, dobro vprasanje! Je pa res, da nas je ostalo zelo malo. Jaz sem si rezervirala na polno luno, 23. OJOJ, to je jutri!!!user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 563
22.10.2010 15:02:56   
missD
glede na to da preostale nosečke tud pišejo bolj slabo so se mogoče odločile za skupinsko rojevanje?
se grejo maraton ktera bo prejuser posted image

mi smo pa danes imeli obisk patronažne ponovno, je pokazala kako se bomo "mehurčkal" (brez mehurčkov) pa kr bajskota ratujeta, jakob že malo čez 3kg, Sofia ga pa vztrajno dohiteva in je na 2,9kg. Zgubljata klavirske prstke in že ratujeta kot kakšna mišelinkotauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.10.2010 15:32:22   
luna_25
majabar ja mogoče bo pa res polna luna naredila svoje, jaz ne bi imela nič protiuser posted image .
Sem pa danes ko sem bila na pregledu v P šla še na oddelek pogledat eno kolegico in je bila v sobi za tri, no in vse šteri neki čvekamo pa me ta kolegica heca naj pridem danes, da bomo skup in jaz rečem da ne vem če bo kaj saj je naše dete bilo včeraj tako živo, kot že dolgo ne. Vse tri me pogledajo in rečejo al je bila moja tudi dan preden sem šla rodit se je razmetavala na vse pretege. Tako da sem jim rekla, da če njihova teorija kaj drži se bomo še danes zvečer vidleuser posted image . Je pa res da sem imela danes sanje da sem rodila in prav živo se mi je sanjalo, kako so mi predrli mehur in kako sem rodila. To je nabrž že tista nestrpnost pa bi res že rada bla vsega frej.
Bo treba danes dragega spet malo aktivirat, zadnjič je pripomogel da sem se odprla 3cm pa še sedaj ene tri pa smo na konjuuser posted image .
Ajoj kaj blebetam bol da grem mal ven na sprehod, k vidim da rabim mal zrakauser posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.10.2010 15:52:24   
majabar
luna, kar v akcijo:)! Ja, eni pravijo, da se pred porodom umirijo. Moj danes brca, mogoce malenkost manj mocno kot vceraj zvecer, bomo videli. Sinoci sem sla s tasco in tascem v gledalisce in sem skoraj umrla dve uri in pol v sedecem polozaju, mali se je tako zvijal in brcal, da bi res skoraj ven pogledal!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.10.2010 16:00:20   
majabar
Z VESELJEM SPOROČAM, DA JE MALANELI RODILA MALO NELI!!!
Neli 2900 48,5cm, 22.10. ob 12:28!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 567
22.10.2010 16:28:55   
S*
16.10. ob 14 04 se nam je pridružila mala hčerkica Kaja, velika 48cm, težka 2310g. Danes smo prišle domov iz P in sedaj se lepo cartamo s tatkotom. V naslednjih dneh pa vam napišem kaj več.

Vsem ki še čakate na svoje sončke, SREČNO!

Vsem ki pa že cartate ISKRENE ČESTITKE! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 568
22.10.2010 16:34:28   
Najki
MalaNeli in Neli cestitke user posted image user posted image user posted image

Na pa nas spet novembrke prehitevajo user posted image .

Mene hormoni trgajo, sem ze 3x jokala danes ob tvju halo.... Imam najbrz dvojne hormone se od pupe user posted image . Ze cel dan imam malo zakrceno maternico pa mislim, da se mi je cep odluscil ma k itak ne vem kako bi to izgledalo. Samo po wcju je na papirju 5x vec sluzi, izcedek imam pa sicer cisto minimalen. Tako da je to verjetno cep. Vceraj sva imela akcijo pa je najbrz kaj pomagala. Ma tecna sem za pop... a sem se le priterala perilo spravljat in prat pa kopalnico pucat in me je zamotilo, da ne razmisljam o popadkih user posted image . Je ponoci ze polna luna? Mogoce bo pa kaj sproducirala, da se nam stvari premaknejo... V glavnem me ze od vceraj zvecer vse nekaj stiska in tisci v trebuhu samo nic oprijemljivega.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 569
22.10.2010 16:38:07   
majabar
Najki, ob pol stirih zjutraj po vasem casu je polna luna;).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 570
22.10.2010 17:44:47   
luna_25
Čestitke za Maloneli in S*
Ja nič zdaj nas že novemberke prehitevajo, najbolj da tiste k smo ostale gremo na polno luno rodit pa je, kaj bomo zdaj neki čakaleuser posted image  sej se strinjateuser posted image ,

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 571
22.10.2010 18:12:03   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Z VESELJEM SPOROČAM, DA JE MALANELI RODILA MALO NELI!!!
Neli 2900 48,5cm, 22.10. ob 12:28!

user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 572
22.10.2010 18:18:47   
anju
majabar si me prehitela:) sem dobila že pred nekaj urami sms od jane84, ampak smo imeli frke...
mulček je prišel iz vrtca z razbio ustnico popraskanima brado in nosom in lok dlesni od zobka zadebeljen in krvavuser posted image jokala sem ko sem ga videlauser posted image
čez to še obisk... vse se zloži.
zdaj čakam da moj sporoči kaj pravi zobozdravnik.

mene pa vse bolj boli desno zapestje. bojim se da gre lahko za vnetjeuser posted image tu mi je babica med porodom skušala vstavit kanalček a ji ni uspelo in je še vedno malo črno.

IZVIRNO SPOROČILO: missD

mi smo pa danes imeli obisk patronažne ponovno, je pokazala kako se bomo "mehurčkal" (brez mehurčkov) pa kr bajskota ratujeta, jakob že malo čez 3kg, Sofia ga pa vztrajno dohiteva in je na 2,9kg. Zgubljata klavirske prstke in že ratujeta kot kakšna mišelinkotauser posted image

bravouser posted image user posted image
kako si pa ti? vnetja so se umirila?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.10.2010 18:20:23   
anju
S* čestitke!! vse lepo doma!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.10.2010 18:22:41   
orhideja80
MalaNeli in S* ČESTITKE!!!!

Jaz sem imela danes pregled, ne dogaja nič posebnega :( Pritisk še vedno malo višji, proteini še vedno v urinu, ampak dokler se mi ne "bliska" pred očmi naj ne bilo problemauser posted image ...a je komentar sploh potreben? user posted image Naslednji pregled imam 25., torej na PDP - let's wait...upam, da bo luna delovala in da grem rodit čez vikend.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?