|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
22.10.2010 15:04:45   
ninchi9
Vidim, da se pogovarjate o porodu.. Jaz sem se odločila za naravnega oz. z dodatki tistih običajnih analgetikov (analgin, itd).
Namreč, moje telo ne prenese narkotikov in opiatov, zato nimam druge izbire, kot pa da rodim, kot tiste iz stare šole. Jah, kaj češ, če so vse, bom tudi jaz... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
22.10.2010 15:06:08   
sara1986
nina33 Hvala za informacijo, da popadki bolijo 10x bolj kot menstruacija, jst sm že tko hude menstre mela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
22.10.2010 15:52:18   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

nina33 Hvala za informacijo, da popadki bolijo 10x bolj kot menstruacija, jst sm že tko hude menstre mela user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi jih ocenila s tako oceno. user posted image Zato sem jih pa skoraj spregledala. Še dobro, da me mož ni mogel več poslušat. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
22.10.2010 16:05:13   
maurica
no, spet se je to zgodilo. ko sem hotela skopirati besedilo, se je vse zbrisalo, ctrl+Z pa ni funkcioniral user posted image mislim, da je čas, da na RR nekaj ukrenete glede tega!!!!

na hitro:
sem hotela povedati, da sem bila v šopingu in da sem si kupla en lep plašček, ki ga bom lahko uporabljala tudi po porodi (je linija A)

vipercat user posted image za prespano noč

cukica hvala za jedilnike

tamy; to bi bilo res zanimivo, če bi ble skupaj v vodi user posted image bi druga drugo tolažili, najina deca bi šla pa na pir vmes user posted image

punce izkoristite sonček danes user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
22.10.2010 16:48:25   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Hej čveke!

Da še js mal poročam...
ta teden sem bla na 3D v Domžalah. Mi je naredila kr še eno manjšo morfologijo in tudi videli smo malega čmrlja - sicer je imel skoz rokice pred obrazkom tako da smo videli bolj kot ne samo profil, pa rokice, nogice, hrbtenico, srčka, ... v glavnem vse v redu, težek je že okrog 700 g.

Super, je pa kr težek otroka al se meni samo zdi. Itak mi niso še nikol predvideli teže.

Kje si pa bla to v Domžalah?

Ja tud men se zdi kr težek... je baje na zgornji meji. Čeprav sem na 3D izvedela tudi to, da bi naj imel ob porodu nekje okoli 3400 g - to pa se mi zdi normalno.

Na 3D sem bla pri dr. Strahovi. Sem bla tam že na NS, pa sem pač šla še zdej... sicer je mal dražje, ampak dober.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
22.10.2010 16:51:51   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

MOSONI-veš tudi jz mam občutek da bom rodila v januarju tak da se nikol ne ve user posted image .Ja ginekologinjo imam v Velenju dr.Kardošovo,k cukermanu grem pa v Topolšico ker to ti sestra zrihta datum.Mislim da je tam dr.Justinek.

No kdo bi si mislu... tud js mam dr. Kardoševo! user posted image Mogoč se pa res vidima... he he.
Komi čakam na ponedeljek, da opravim še ta drugi test za glukozo, pa da vidim če bo treba jedilnike sestavljat... pa se pikat. Kolegica je mela enako povišan sladkor v nosečnosti, pa so jo dali takoj na insulin.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
22.10.2010 17:56:17   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Bolečina je itak individualna zadeva (baje popadki bolijo 10x bolj kot krči ob mesntruaciji, ne vem, težko ocenim user posted image ).

Potemtakem, če nisem imela bolečih menstruacij, me tudi popadki ne bodo boleli? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
22.10.2010 18:31:44   
tamy82
Teyla upam, da bo res tako user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
22.10.2010 18:48:02   
cukica
V albumček sem dala slikce našega fantka,tok sva bila vesela z bodočim očkom,...
Pa še neki mer:
Bpd:66,70
HC:236,20
AC:232,50
FL:46,30
Imamo pa že skoraj 1 kg,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
22.10.2010 19:03:18   
tamy82
cukica si že nazaj s 3d? Kako lepo, da sta spet videla vajinega user posted image  user posted image user posted image Pa da je z njim vse ok user posted image Moram še fotke počekirat user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
22.10.2010 19:18:33   
trsica
cukica, 1kg???user posted image Uau. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
22.10.2010 19:21:01   
cukica
Ja oreng fantek bo,ma tko lepa debela stegna,mi je blo tko hecna,ko je dr,rekla mojmu da bo delal za superge pa hlače,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
22.10.2010 19:28:02   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ja oreng fantek bo,ma tko lepa debela stegna,mi je blo tko hecna,ko je dr,rekla mojmu da bo delal za superge pa hlače,...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
22.10.2010 20:15:55   
tamy82
Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
22.10.2010 22:28:45   
Nina33
Čer!
Se pa "bere" (oziroma se ne user posted image ), de so se vse ta prave čveke čvekaste že naklepetale dons v MB user posted image .
Cukica, super za 3D UZ user posted image , res lušne slike. Je pa "naša" februarka Antoninap se v Šentvidu naročila na 3D za 42€ user posted image . sam mi vseen verjetno ne bomo šli user posted image . moj dragi pravi, da je to vseen tolk dnarja kt za en teden futra (ja, no), pa še vedno trdi, de se nič ne vidi oziroma de če se, da so si vsi glih in da zarad njega lohk kr en posnetek kažejo user posted image user posted image . Sej isto je trdil, de so si vsi novorojenčki glih - no, zdej ni več tacga mnenja. Bom zgleda mogla vse svoje prepričevalske tehnike vpoklicat user posted image . Sej mam še cajt, čez 2 dni dopolnimo 24 tednov, sej 3D se dela ke do ene 30-ega, ne user posted image .
Glede une 10x bolečine me ne za besedo držat user posted image . Če lohk Balaševiča citiram (tko po domače): "...kao su lagali mene i ja lažem vas." user posted image Nam so tko v MŠ pred dvema letoma rekli - zdej je verjetn že vse drgač user posted image . Drgač pa Teyla, ja, ene se res brez bolečin "odprejo", jaz bi bla z veseljem med njimi user posted image . Čeprav - mene sploh ni tko zlo bolel, nisem imela občutka,de se ne bo dalo zdržat. Sem bila pa proti koncu že obupno utrujena - je bil pač hiter in intenziven porod user posted image . A sem "zdržala" do konca. Pa februarja bom tut. Pa še kdaj, upam (joj, da me moj prebere user posted image ).
Jaz sem pa tale teden tko narasla, de mi ni več glih jasn vse user posted image . Bom rabila spremstvo tam okol Novga leta že, če bo šlo tkole naprej - kt una "long vehicle" varianta, ko pred in za njim en z oranžnimi lučkami pelje, de so ljudje v bližini vsaj mal opozorjeni user posted image . Pa še štorasta sem že po naturi, zadnje cajte se pa tut to sam še stopnjuje user posted image .
Nč, grem svojemu trebušnemu user posted image dež demonstrirat - beri:pod tuš user posted image (ni čudno, da ga moj mali poba obožuje - je 5 mescev - od kar je slišal - vsak večer poslušal, kako se to sliši in kako fino in fajn je to user posted image ).
Lep večer in še lepšo noč vsem souser posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
22.10.2010 22:43:26   
Nina33
O, Meta! Kako? A niso počitnice nekaj prov fajnega? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.10.2010 22:53:31   
meta21
Živjo, nosečke!
Sem vas prišla malo pozdravit. Jaz sem od jutri naprej 10 dni doma (Hura, počitnice!!!) potem pa še 19x v službo in konec. Joj, kako odštevam tele dneve. Vsak dan težje grem v službo-tudi zato, ker sem popolnoma brez spomina in koncentracije.user posted image
Vidim, da nimam samo jaz težav z nenehnim širjenjem in nerodnostjo (Ja, Nina, nekaj v stilu long vehicle in spremljevalnih voziluser posted image user posted image user posted image ). Ima pa moj prvi pikec očitno 6. bolezen (tiste, ki ste prvič noseče-ne se zdaj za glavo držat; ni nič hujšega, malo vročine in pikic pa malo jim je očitno zmanjkalo idej pri poimenovanju bolezniuser posted image ). Greva jutri k zdravniku preverit pa malo me zanima, kaj to pomeni zame.
Še kaj? Ja, prebrala sem vse 4 knjige iz serije Somrak in sem kar malo zgubila stik z realnostjo. Sem kot kakšna zmedena najstnica, ki sanjari o kakšnem igralcuuser posted image . Jao, kaj tej hormoni in spremembe razpoloženja delajo.
Najbrž ste zdaj že pogruntale, da kar nekaj bluzim ampak mi je strašansko dolgčas. Najboljše, da se spravim spatuser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 22.10.2010 22:56:28 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
22.10.2010 22:55:05   
meta21

O, Meta! Kako? A niso počitnice nekaj prov fajnega? user posted image

Hej, si me zasačla!user posted image  Hm, tale moj spomin ... Kaj ti si tudi v šolstvu?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.10.2010 23:04:30   
Nina33
Naa, na zavodu user posted image . Al sem kot Pika Nogavička - jaz bi tut počitnice user posted imageuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.10.2010 23:08:18   
Nina33
Glede 6. ti zna pa Hel32 kej povedat. Al je imel njen mali 5. user posted image . Baje ni najbolj fajn, če se jo v prvo nalezeš med user posted image (kot pri toxo), smo jo pa baje (skoraj) vse že kot user posted image prebolele in ni panike. naj se hitro pocajta, naš je imel neki takega lani, samo ni noben bil 100%, de je bla res 6. - ni blo dost ta pravih pikic user posted image .
Pa ne it dol, men je tut dolgčas user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.10.2010 23:10:15   
meta21
Hihi, sicer se ne spomnim, kako je to Pika rešila ampak, če se boš kaj boljš počutila ti lahko dam kakšno domačo nalogo za čez počitnice. Se boš mogoče bolj počitniško počutilauser posted image .
Kaj si pa po poklicu, če ni skrivnost. Sicer se mi zdi, da trenutno tak noben ne dobi službe ampak včasih se je vseeno faj reklamirat. Sem ravnokar kolegici zrihtala službo, ker sem zvedla, da pri nas nekoga rabimo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.10.2010 23:13:23   
meta21

Glede 6. ti zna pa Hel32 kej povedat. Al je imel njen mali 5. user posted image . Baje ni najbolj fajn, če se jo v prvo nalezeš med user posted image (kot pri toxo), smo jo pa baje (skoraj) vse že kot user posted image prebolele in ni panike. naj se hitro pocajta, naš je imel neki takega lani, samo ni noben bil 100%, de je bla res 6. - ni blo dost ta pravih pikic user posted image .
Pa ne it dol, men je tut dolgčas user posted image .

Hm, bom vidla, kaj mi bojo jutri rekli v ZD. Lovro je imel včeraj pike po hrbtu in po enem ličku pa sem ga peljala pokazat k eni drugi pediatrinji in naju je poslala v laboratorij. Sicer je par zadev malo odstopalo ampak je rekla, da ni nič hujšega in da naj samo zbijamo temperaturo. Danes je vročina zginla, pike ima pa čisto povsod.

Bom še mal tle, ker me možek zanemarja in nekje po spodnjem štuku bluzi

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.10.2010 23:18:46   
meta21
No, zdaj si pa ti mene zapustila ...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.10.2010 23:22:34   
Nina33
Nisem!!! Bla na cesarskem opravilu user posted image , uspešno HB.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.10.2010 23:30:41   
Nina33
Pika je pomoje šla za en dan v šolo (s konjem, če me spomin ne vara user posted image ). In poj nekak ni več počitnic hotla, če rabš zanje v šolo hodt user posted image . Tko de ni treba nobene naloge, hvala user posted image .
Ja, s službami je bolj švoh, se tut na Zavodu strinjajo ( kukr jih vidim, me tut naroča na 5 mescev user posted image ). Sem si glih ta teden rekla, de jih mal pokličem in vprašam, kako je kaj z javnimi deli zdaj, ko sem že eno leto pri njih (prej baje ni šans za kej tacga). Po izobrazbi sem veterinarka (kar bi Teyla tut mogla bit, so ji "poračunal" user posted image ), sem prej delala v ambulanti. In še zdej hodim mal voluntirat, de glih ven ne padem, pa tko "honorarno" poflikam kakšne luknje, če so seminarji ipd. user posted image . Tko de... s to izobrazbo bi najlažje delala kje v farmaciji, sam pa nisem čist nč človk za to, pa farmacija mi je tko mal sumljiva glede denarja (sej plače so zelo solidne, sam mi je to tak "krvav" denar user posted image ) paše vožnja in akviziterstvo mi baš nista pri srcu (študiral za tak job pa itak noben ni pomoje). Eh, sej bo, jaz bi - po pravici povedano/napisano, najrajš dobila delo v knjižnici (zato javne dela user posted image ) al pa da bi prek kakšnega s.p.-ja ali česa podobnega korekture knjig delala, čeprav so to delo zdej po večini lektori "pobrali".
Kaj pa ti učiš? Al si na razredni stopnji (a sem se vaj prbližn prav izjasnila)?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?