Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 7:04:51
|
|
|
|
tejci1981
|
Dobro jutro! MRZLO!!!!!!!!!!!!!!! Sem šla iskat bundo,....zapret je sicer ne morem, ampak je boljše kot nič! Dragi je šel avto zagret, da se nebomo spet prehladili, ker je -1 na štajerskem!!!!!!!!!!!! Odpravljamo se do G, da vidimo, če se je lulek premislil in se mogoče na glavo postavil! Majabar - malo, še malo !!!!! Kapesanta - jaz sem v torek isto naredila,....v ponedeljek je bil zelo miren, v torek pa cel dopoldan nič, pa normalno, da se gremo pokazat,......ko mi je pa delala ctg, pa je imel house party !
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 8:10:45
|
|
|
|
nejka000
|
jutro! no pa čakamo še enega dojenčka - maa2010 VSO SREČO Drugače pa po včerajšnjem pregledu lahko tudi mi čakamo. Maternični vrat zmehčan, odprta 1cm, samo dogaja pa se še ne Razen šraufanja celo noč, da o sedenju na WC-ju nades zjutraj ne govorim. Se mučim pol ure pa nič. Pa tak me šraufa pa tišči kakat .. Grem zaj po stopnicah hodit gor pa dol, lahko bo kaj.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 8:19:44
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro Tudi jaz nisem vedela takoj, kje je fora na slikci z mačkom in šele kasneje opazim obrito rit , sicer pa imamo mi zelo podobnega muca Brina Jaz sem ok, danes spala malo slabše, bolj zaradi prevročega stanovanja in polne lune... Sva obrnila žaluzije in dala na 18 stopinj, pa je bilo bolje... Kako kaj prenašate toploto? Jaz pri 21 stopinjah hodim v kratkih rokavih ali tenki majčki... Se malo bojim, kako bo, ko bo Phelps na svetu, sploh ponoči... Včeraj je bilo pri nas tako sončno popoldne kot bi ga z barvicami narisal. Sem si privoščila daljši sprehod. Me sosedje sprašujejo, če mi kar še paše hodit - ja, ful mi še paše, sploh ne zdržim cel dan v hiši. Iz sprehoda vedno pridem, kot bi se na novo rodila. Zdaj grem pa pospravit stanovanje in zadnjič pobrisat tla pred prihodom , popoldan pa počitek ali kam na lepše... V pričakovanju lepih novic brojim sitno 11
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 8:23:25
|
|
|
|
severnica77
|
maa2010 - vso srečo! Pa bo kmalu še en na svetu . Jaz pa imam pregled pri svojem G, tako da se grem počasi poštimat. Dogaja pa se še ne nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 8:34:31
|
|
|
|
pajac
|
Jutro! Maa2010 držim pesti, da bo čimprej in v lepem spominu! Nejka000 a ti tud , no pa le, pa še kak počep zraven, mogoče pa bo.... IZVIRNO SPOROČILO: phelps Zdaj grem pa pospravit stanovanje in zadnjič pobrisat tla pred prihodom , popoldan pa počitek ali kam na lepše... vidim, da nimaš že enega malčka doma.. jaz jih moram umivati nekajkrat tedensko.. sicer je dizaster....
< Sporočilo je popravil pajac -- 22.10.2010 8:38:05 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 8:55:07
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce pri nas sem jaz zelo slabo spala (po dolgem času) sem se do 4.30h že 4x zbudila in šla na wc , pa vse me je nekaj začel bolet (kosti) groza imam občutek, da ko se premikam vse škrta in poka - počutim se huje kakor pa 80let stara mama . No jaz se grem počasi zrihtat in potem v Lj. na kontrolo Upam, da bo že katera vesela novica ko pridem nazaj - kar nekaj vas je že pripravljenih v niskem štartu jaz jo že pijem za vas je pa tukaj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:01:38
|
|
|
|
Renesme**
|
jutro o nejka- tole mene spominja na moj 1. porod , vso srečo... majabar- očitno bosta počakala...bravo pri meni 38t in vse mirno, pri tamali se je na tale dan ob 19h zvečer začelo ... jp, mrzloo je in jaz moram še peš v trgovino...no sej je še čas... Jaz sem šla včeraj v vrtec po tamalo brez mobija in sem prav pomislila, kaj pa če mi voda odteče...no sej tako hitro ne gre, ampak do doma bi pa še morala peš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:04:33
|
|
|
|
Renesme**
|
simonmojca- tale tvoj ticker pa nekaj čudno kaže 36t2d namesto 37t, ali pa je zgornji narobe Ja, kosti se morajo malo razštelat, da je prostor, da gre tole vem , tako majhni pa spet niso, kar daj obe roki skupaj, da bo 10 prstov, potem si pa predstavljaj, da je luknja tam spodaj (notri seveda) tako velika
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:04:38
|
|
|
|
nejka000
|
Ja srčno upam da jaz tudi...zaj grem malo sesalec po bajti sprehodim (sem v sredo novga kuplain še ga nisem sprobala), pol grem malo tla pobrišem, cunje dam prat. Dans bom aktivna 100 na uro, v upanju da se začne kaj dogajat. Samo če bo tako kot pri Žanu pol bom še čakala. Pri njem sem bla 3 tedne 1 cm odprta pa ni blo nič kljub vsem mogočim aktivnostim za sprožitev popadkov. No pol je končno se odločo it ven 4 dni pred rokom. Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:12:36
|
|
|
|
kapesanta
|
jutro pocas bo treba vstat . Sploh mi tole moje spanje ni jasno: ne glede na to kdaj grem spat bi zjutraj spala ... Mam kr budiko za ob 9 nastavleno. Ce grem pa prej spat pol pa od 5 do 7 cujem. Toplota: mene drugi oblacjo - jst bi bla doma skoz v kratkih, za ven dam pa dolge pa en tanek ponco. Spim pokrita z najtanjsim kovtrom pa vedno mi je kdaj vroce. Sej ne bo ec dolgo - drgac sm bolj ko ne zmrzjena, kovter mam se poleti ta zimski iz volne.
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 22.10.2010 9:16:09 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:16:29
|
|
|
|
zori82
|
Dobro jutro ja dans sm pa zgodnja in razlog za to je...ne bote verjele - OMARA, jap prav berete smo dočakali vsaj omaro (za spalnico se še nič ne ve). So pa klicali in vprašali. če bi jaz prišla dol, ker oni ne vejo kje je to....ja sigurno že letim pa še nosla bom, kr nj iščejo kokr vejo in znajo...sem a ne drugače me par urc ni gor pa že vidim da ste v nizkem štartu....bela in maa držita se majabar še maloooooo pajac teb ga pa dogaja pa super da je Peter bolje nejka ti tudi, no pol pa še za tebe da bo kej no js bom pa še malo počakala, da nam še spalnico pripeljejo, upam da se tud strinja z mano drugače sm pa danes zadekana, ker so nam včeraj izklopli gretje, ker montirajo kalorimerje (upam da sm prav napisala) tako da bomo še danes brez ogrevanja brrrrrr drugače kar se tiče vročine (ki naj bi bla prisotna v ) pri men ne deluje, sem še vedno zmrzljiv človk in se mi mlade mamice prav čudijo ko tok oblečena skačem okol
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:18:54
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna Kje pri nas?? Ni govora .... Jaz se vsak dan sprašujem, kaj za vraga sem počela....Ugotavljam, da bi bilo fajn, če bi sproti za sabo pospravljali, samo izteče se glih 1 dopoldan....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:29:22
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** simonmojca- tale tvoj ticker pa nekaj čudno kaže 36t2d namesto 37t, ali pa je zgornji narobe Ja, kosti se morajo malo razštelat, da je prostor, da gre tole vem , tako majhni pa spet niso, kar daj obe roki skupaj, da bo 10 prstov, potem si pa predstavljaj, da je luknja tam spodaj (notri seveda) tako velika imaš prav, narobe računa, samo če po pravici povem jaz tudi Moram svoj koledarček v roke vzet pa pogledat kaj mi tam piše, ker na pamet NIČ ne vem, če me kdo vpr. v katerem tednu sem moram najprej pomisliti pol pa rečem približno , raje povem termin pdp je lažje, mogoče bom v 2 to bolj obvladala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:42:35
|
|
|
|
ječi12
|
jutro vidm da bojo počasi novičke začele letet,ste že v nizkem štartu ene. super.srečno tistim ki že greste. pajac ja mi je jasno tole puncanje in pospravljanje. moja je zdj tko navajena da pospravi igrače,kar je že veliko. ostalo pač js ali moj. ampak sesanje in pomivanje pa itak hitro gre v nič. sesalc mam skos pri roki in učasih ga rabimo tut 2x na dan če kšne droptine nadrobi al pa karkoli. tko da tut js se učasih sprašujem,kaj če kar pustim pa sj bo itak potem isto :) phelps a maš takoj začetek mesca pdp. uf pol pa res loh samo še čakaš. super ej! mi smo dons donošeni.napredek pa je. no pa pregled mam potem,tko da bomo vidli kaj dogaja. itak mislm da dol ne bo nč gledala... majabar evo še dons. jupi! js mam tut občutek da mi bojo kosti kr razpadle zjutri ko se zbudim.takrat je najslabše,predenj zaštartam se počutm kot stara mam....pol zvečer k grem spat sm vsa spočita in me nč ne boli,zjutri pa vprašanje sama sebi? kaj si pa počela med spanjem? no pa sj bo kmal mimo tole-upam nebi rada bla taka mamca tut po porodu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:49:12
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Moja nočka solidna. Vidim da se skoz več novembrčkov pripravlja na prihod Je teh devet mesecev minilo kot bi mignil. Jaz sem danes še lupinco oprala, ko se posuši jo sestavim in vrečko z dojenčkovimi cunjami dam notri da bo moj prinesel. So pa cunce v previjalni, kozmetika kupljena, še torba za v p. manjka in pa postelco bo treba sesatavit. Uf kr ne morem verjet da gre zares .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 9:51:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna Kje pri nas?? Ni govora .... Jaz se vsak dan sprašujem, kaj za vraga sem počela....Ugotavljam, da bi bilo fajn, če bi sproti za sabo pospravljali, samo izteče se glih 1 dopoldan.... Še ena se lahko pridruži tem klubu dopoldan tko lepo, pripeljem tamaledva domov je pa že čisti rastur
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:09:52
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna Kje pri nas?? Ni govora .... Jaz se vsak dan sprašujem, kaj za vraga sem počela....Ugotavljam, da bi bilo fajn, če bi sproti za sabo pospravljali, samo izteče se glih 1 dopoldan.... Še ena se lahko pridruži tem klubu dopoldan tko lepo, pripeljem tamaledva domov je pa že čisti rastur A bomo klub odprle?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:22:04
|
|
|
|
november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna Kje pri nas?? Ni govora .... Jaz se vsak dan sprašujem, kaj za vraga sem počela....Ugotavljam, da bi bilo fajn, če bi sproti za sabo pospravljali, samo izteče se glih 1 dopoldan.... Še ena se lahko pridruži tem klubu dopoldan tko lepo, pripeljem tamaledva domov je pa že čisti rastur A bomo klub odprle? Najboljš.... sem enkrat nekje eno dobro prebrala: POSPRAVLJANJE MEDTEM KO IMAŠ OTROKE, JE TAKO KOT BI KIDAL SNEG MEDTEM KO SNEŽI
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:22:50
|
|
|
|
nejka000
|
16.10.2010 novembrska (PDP 13.11.2010) HANA, 2900g, 51cm 19.10.2010 emma83 (PDP 8.11.2010) , 2805g, 50cm
< Sporočilo je popravil nejka000 -- 22.10.2010 10:31:21 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:28:18
|
|
|
|
nejka000
|
jaz sem se spet malo igrala s seznamom pa sem dala v skupni seštevek miške... če se vam dopade
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:28:59
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 16.10.2010 novembrska (PDP 13.11.2010) HANA, 2900g, 51cm 19.10.2010 emma83 (PDP 8.11.2010) , 2805g, 50cm jaaaa fullll lepo iiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:29:47
|
|
|
|
Soncchhek
|
OJLA jojjjjjjjj kira slika pajac . britje....ja jaz se lepo štimam tam spodaj....kar po filingu....brez kirga ogledala...kar je pač je. itaq ko bomo šle rodit nas še oni upedenajo in to je to. evo štartale krompirjeve počitnice...pri nas bo polna hiša...nečakinje na počitncah...vsaka s svojimi forami...eni seka predpuberteta, druga ima pa lih 2,5 leti da ji možgani delajo sto na uro. majabar, to je pa super...da ne čakajo nič čez rok...2--3 dni pa akcija. no jaz imam vsak dan pogovore z našim bebijem v bušiju....da po krompirjevih počitncah lahko pride ven...al pa teden dva pred PDP....prej pa nema ništa ...oz. se mora poredit na 3kg. bunda? jaz spravim nase eno staro+ eno sem dečkotu zaplenila... zunaj pa res vse belo..slana....no saj že sonček sije..... gremo počasi kuhat lep vikend punce !!!!! v pričakovanju nas...ki smo še oddaljene v PDP.... pa v dostavi....pri vas ki ste bližje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:30:49
|
|
|
|
Soncchhek
|
IIIII JAAAAAAAAAAAA LEPE MIŠKEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:48:29
|
|
|
|
severnica77
|
Pa sem celo že s pregleda. Naročena ob desetih, prišla deset do deset, bila takoj na vrsti, polulala sem se pa komaj, me je že čakal G . V glavnem urin o.k., trebušček raste, gibi so, poslušali smo srčka ... Me je G celo pohvalil, da se pa zredila tudi nisem nič kaj preveč ... Imam pa + 11 kg, zato ne vem kako eni komplicirajo. Končno sem dobila napotnico za CTG, sem se šla kar naročiti v porodnišnico in imam prvi CTG v torek, v petek pa spet pregled pri svojem G. Ja zdaj bomo polno zasedene s pregledi. Spim še kar o.k., ampak vsaj 1x pa moram nujno na WC. Se tudi jaz pridružujem popoldanskemu razvratu v stanovanju . Je enkrat moja kolegica na FB dala slikico dnevne sobe pred in po ... Torej preden sta imela malega čmrleka in po prihodu... Iz slike je bilo razbrati vso resnico . AMpak se ne bunim, je kar fajn, čeprav včasih pa bi pasala tista sterilna urejenost.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 22.10.2010 10:50:26
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 Pajac, a pr vas je tudi tako? Jaz dopoldan vse spucam, popoldan pa ko tamali pride domov pa bolje da ne govorim kako je. Kot da cel dopoldan ne bi nič počela. Sej pravijo; žensko delo se nikjer ne pozna Kje pri nas?? Ni govora .... Jaz se vsak dan sprašujem, kaj za vraga sem počela....Ugotavljam, da bi bilo fajn, če bi sproti za sabo pospravljali, samo izteče se glih 1 dopoldan.... Še ena se lahko pridruži tem klubu dopoldan tko lepo, pripeljem tamaledva domov je pa že čisti rastur A bomo klub odprle? se mu pridružim najbolj mi gre na živce, ko zjutraj vse pospravim, grem po tamalo v vrtec in do takrat ko moj pride domov je že štala, kot da cel dopoldan ne bi nič delala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?