birdy
|
Evo, moj današnji dan pa bolj v izi. šla sva pogledat za mobitel, sva se kr odločila za Simobil, ker bo za naju velik cenejši kot mobitel. Naslednji mesec ga greva pa verjetno iskat, da ne bova rabila plačevat še nekaj malega predčasne prekinitve. Pol sva gledala za gume, naju je skor kap. pa se je tud to fino rešil, za 400 eur vse 4 nove zimske gume, dobre kvalitete, všteta tud premontaža. Pa še en kolega bo verjetno posodu tko da nama ni treba skrbet kako nakrampat 400 eur do 15.11. Ob pol dveh je dragi odšel, ob treh sem mela pa ala govorilne za Neli. Sem se z vzgojiteljico pogovarjala, je rekla da včasih več ne ve kako z njo, nekaj časa super, pol jo pa kr kej prime... Me je vprašala če lahko pride specialna pedagoginja pogledat, da ji bo še ona mal svetovala kako reagirat. Ne v smislu da bo Neli analizirala seveda, ampak da bo njiju mal poučila (Pa seveda bojo tud mene zanimal bolj pravilni prijemi, ker res ne vem če delam prav)... Neli ma tak zelo močen karakter (ma res ekstremno močen no) da je tole ubistvu najboljš, nej jo še mal strokovnjaki opazujejo... Polpa domov, jest, Neli je ugotovila da so bučke ful dobre , sem bla čist šokirana, glede na to da drugač ne je zelenjave... mal ven in spet večerna rutina, malidve spita od pol osmih, mami pa že skoz na RR. Kdo bo obesu cunje pa ne vem Čebela, pri manjših pojstlah ti pa ne znam pomagat, midva sva kupovala 90x200... Kolumbo, dons za tabo ziher diši ko strela, si si vse šampone nase zlila Hecam se seveda, verjamem pa da ti je super lužtno in sem vesela zate... Petrušk, ti pa z malo res nimaš sreče zadnje čase... Naj se čimhitreje urihta Več se pa ne spomnim...