|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
21.10.2010 19:35:54   
TAMIKA3
se mi zdi, da sem res samo taximama user posted image ... zjutraj šola in vrtec, potem skuhat kosilo in ob 11:15 Marin na plavalni tečaj in pogovorna ura , ob 14 nabava materiala za user posted image in mleka, nato šibam v vrtec, smo se kar pred šolo martinčkali na sončku in čakali avtobus plavalcev, še en krog nazaj po drugo rundo materiala, ob 16 trening Tian, ob 17 trening Marin ... večerja, kopanje, postelje ... jaz sem KOMA user posted image ... me pride katera zamenjat user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 21.10.2010 19:38:02 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.10.2010 20:26:37   
sjmm
pri nas delovno popoldne...Miha je imel naloge d bi jo vsi lahk delal..se že men vrti od vseh računov, zgodbic in podobnega...tak d je že prštiman za v pojstlo

Maj skopan in laske oprane...sva jih s fenom posušila, mu je kar pasalo...sam še am dobi..pojstla

popoldan smo pospravli kuhno, fantje so šli po dvorišču skakt in žoge premetavat...mami pa še na en zmenk s pegleznom...ati prišel ob 7h k sm glih večrjo štimala...kruhove šnitke in belo kavico....pol še hitr za očija mal za pod zob....in je bla kuhna spet  štala...sam zdej je že poštimana...cune so speglane vse, ene se še sušijo, pomivalc ready za 10.00....mami pa kr mau mortouser posted image

tamika...ti pa itak podiraš vse rekorde!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sproščujoč počitek želim!!!!!

čebelc@.....ČRN KRUH

pol kile črne moke
žlička soli
žlica masla ali pa 2 žlici poljubnega olja....jz dam ponavadi kr oljčnega
žlica rjavega sladkorja
pol kockice svežega kvasa ali 1 vrečkica suhega kvasa
2,5 - 3 dcl mleka ali vode...vse mora biti toplo
zelo fajn paše kak ščep kumine ali janeževa semena

V toplo posodo skozi sito presejemo moko, dodamo sol, ki jo dobro vmešamo v moko, ob rob damo olje ali maslo, naredimo jamico, stresemo vanjo žlico sladkorja, nadrobimo kvas in prilijemo malce tople vode, počakamo kakih 5 minut ( v prostoru mora biti toplo)...nato počasi dolivamo preostanek vode in zamesimo fino testo, ki se ne sme prijemati..drugače dodamo še malo moke, pa tudi ne sme biti pretrdo...oblikujemo hlebček...pokrijemo s krpo in vzhajamo na 2x velikost...nato še 1x pregnetemo, tokrat po želji dodamo dišavnice....zopet oblikujemo poljubni hlebček, vzhajamo na pekaču + peki papir...segrejemo pečico...ko lepo naraste...ga po želji malo pokapljamo z oljem ali premažemo s stepenim jajcem ali pa samo malo pomokamo, zarežemo in v pečico za dobre pol urce na nekje 180 stopinj..pa dober tekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.10.2010 20:40:28   
birdy
Evo, moj današnji dan pa bolj v izi. šla sva pogledat za mobitel, sva se kr odločila za Simobil, ker bo za naju velik cenejši kot mobitel. Naslednji mesec ga greva pa verjetno iskat, da ne bova rabila plačevat še nekaj malega predčasne prekinitve. Pol sva gledala za gume, naju je skor kap. pa se je tud to fino rešil, za 400 eur vse 4 nove zimske gume, dobre kvalitete, všteta tud premontaža. Pa še en kolega bo verjetno posodu tko da nama ni treba skrbet kako nakrampat 400 eur do 15.11. Ob pol dveh je dragi odšel, ob treh sem mela pa ala govorilne za Neli. Sem se z vzgojiteljico pogovarjala, je rekla da včasih več ne ve kako z njo, nekaj časa super, pol jo pa kr kej prime... Me je vprašala če lahko pride specialna pedagoginja pogledat, da ji bo še ona mal svetovala kako reagirat. Ne v smislu da bo Neli analizirala seveda, ampak da bo njiju mal poučila (Pa seveda bojo tud mene zanimal bolj pravilni prijemi, ker res ne vem če delam prav)... Neli ma tak zelo močen karakter (ma res ekstremno močen no) da je tole ubistvu najboljš, nej jo še mal strokovnjaki opazujejo...
Polpa domov, jest, Neli je ugotovila da so bučke ful dobreuser posted image , sem bla čist šokirana, glede na to da drugač ne je zelenjave... mal ven in spet večerna rutina, malidve spita od pol osmih, mami pa že skoz na RR. Kdo bo obesu cunje pa ne vemuser posted image
Čebela, pri manjših pojstlah ti pa ne znam pomagat, midva sva kupovala 90x200...
Kolumbo, dons za tabo ziher diši ko strela, si si vse šampone nase zlilauser posted image  Hecam se seveda, verjamem pa da ti je super lužtno in sem vesela zate...
Petrušk, ti pa z malo res nimaš sreče zadnje čase... Naj se čimhitreje urihtauser posted image
Več se pa ne spomnim...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.10.2010 21:04:44   
TAMIKA3
user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=X_aV61q25U8&feature=related

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.10.2010 21:46:35   
sunny24
Čer!
Evo, danes smo bli vsi trije v laufu cel dan...Zjutri sem šla z Gajo h moji noni, pol sem jo mogla tam pustit v varstvu, ker sem začela delat ob 14h, dragi je mel ob 14h dohtarja in je bla gužva, tako, da je Gajo šel iskat šele okoli 16h. Ta mala itak ni spala nič, tako, da jo je pol spoku in sta šla še po Gorici malo...No, ob 20h sem končala šiht in sm madam kar tkoj spokala spat in je (mislim da prvič) zaspala v 5 minutah...Revček moj, je bla zmatrana full! user posted image
Moj je zdej šou na tarok, jst pa malo tle...

petrušk (mislim, da si ti vprašala za kombinezon)...Sm ga kupla v CA, št.92 za 20 evrov. Je pa full težko najdit kombinezone št.92, tko, da sem mela kar srečo, da sem ga najdla.

čebela, za postlo...Če hočeš mero 140x70, jih ima Lip Poljčane. Pa se dajo pol stranice proč in ostane navadna postla. Tako imamo mi za Gajo.

kolumbo, super za tuša!!! user posted image user posted image user posted image Kako kaj Jure?

tanci, iii, luškana Erik in Hana!!! user posted image

katjusa, lepe slikice! Pa modela tudi!!! user posted image

sjmm, pohvale tudi tvojim kraljem in mamici!!! user posted image

Gaja tudi že full čveka oz ma full besed. Jih sicer ne povezuje še v stavke, ampak za vsako stvar ma svojo besedo, ap full ponavlja za nami. Zdej mi je full smešna...Če ji kaj vzameš, al pa da kdo gre proč, reče: "Ti ti paaacek"...user posted image user posted image user posted image

Šibam še malo na FB...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.10.2010 21:55:19   
Katjusa
moja sončka nastopatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=CqWMznGIpsQ

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.10.2010 21:59:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moja sončka nastopatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=CqWMznGIpsQ

vau..kariera zagotovljena!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.10.2010 5:47:27   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.10.2010 5:48:06   
TAMIKA3
kuham user posted image ... v kleti akcija ... user posted image user posted image user posted image user posted image še spijo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.10.2010 6:48:14   
Urša08
Tamika jutro user posted image . Jaz sem ravno pri kavici, otročka na poti v vrtecuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.10.2010 6:49:09   
Urša08
Sjmm sem govorila z mojim, bomo zrihtali samo glede nedelje še ne morem 100% obljubit. Ti danes do večera sporočim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.10.2010 6:51:36   
Čebel@
jutrouser posted image

dete še spi,mami pa že okrog rogoviliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.10.2010 6:53:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

se mi zdi, da sem res samo taximama user posted image ... zjutraj šola in vrtec, potem skuhat kosilo in ob 11:15 Marin na plavalni tečaj in pogovorna ura , ob 14 nabava materiala za user posted image in mleka, nato šibam v vrtec, smo se kar pred šolo martinčkali na sončku in čakali avtobus plavalcev, še en krog nazaj po drugo rundo materiala, ob 16 trening Tian, ob 17 trening Marin ... večerja, kopanje, postelje ... jaz sem KOMA user posted image ... me pride katera zamenjat user posted image user posted image user posted image user posted image
kako lahko napišeš da si SAMO taximama?user posted image .....poglej koliko obveznosti si napisala......da ne govorimo,da vmes pucaš na polno,kuhaš,.. ......resno,jaz te občudujem,da vse sfolgašuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.10.2010 6:53:56   
Urša08
Katjuša tebi sem še dolžna odgovor glede vrtca. Žigova skupina je zaenkrat v prostorih ljudske univerze in najstarejši user posted image je Žiga. Vzgojiteljici sta poskusili s tisti vrvjo k se držijo sam so otročki zdržali celi dve minuti. Da pridejo do izhoda imajo kar precej stopnic, zunaj pa direkt cesta. Tko da jaz čist verjamem da je zaenkrat mission impossible. Sedaj neki razmišljata da bi jima iz šole prišli pomagat (tam je tud en razred vrtca) spravit otročke do igrišča. No bomo vidli. Sicer pa stiskamo pesti da se 15.11 selimo v vrtec - no upam, da bodo dela končana. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.10.2010 6:54:13   
Čebel@
o madona že 19t filamouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.10.2010 6:56:32   
Urša08
čebela jutro user posted image si dobro spala? Pa tvoj križ?

Tamika sam res tole prevažanje otrok vzame kar precej časa, dobra si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.10.2010 6:56:38   
TAMIKA3
jutro, urša in čebel@ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pokonci, jih grem zrihtat in via šola in vrtec

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.10.2010 6:57:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kako lahko napišeš da si SAMO taximama?user posted image .....poglej koliko obveznosti si napisala......da ne govorimo,da vmes pucaš na polno,kuhaš,.. ......resno,jaz te občudujem,da vse sfolgašuser posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.10.2010 6:58:06   
TAMIKA3

user posted image user posted image a že ? kako hitro gre čas user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.10.2010 6:58:30   
Urša08

Kolk gre hitro čas, a si res že v 19 tednu user posted image user posted image user posted image še malo pa morfologija user posted image user posted image user posted image

Plod Dolžina: 13 do 15 cm (od temena do trtice), teža: 200 g
Aktivna rast se nadaljuje. Pri deklici poteka intenziven razvoj jajčnikov, prav tako pa se intenzivno množijo jajčne celice. Po celem telesu se pojavljajo dlačice (lanugo), ki bodo ostale na telesu skoraj do rojstva, ko bodo pričele odpadati. Včasih so prisotne še nekaj dni po rojstvu, predvsem na obrazu in ušesih, kar je zlasti opazno pri novorojenčkih, ki so rojeni prezgodaj. Koža izloča belo sirasto snov (vernix), ki jo varuje pred vplivom vode. Tvoriti se pričenjajo zasnove stalnih zob. Želodec začenja izločati želodčne sokove. Živci so možgane povezali z mišicami, kar plodu omogoča, da premika okončine po lastni volji.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.10.2010 6:59:24   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image

lep dan user posted image user posted image user posted image pa pazite koliko načvekate user posted image user posted image user posted image , ker vas ne dohajam user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.10.2010 6:59:46   
Čebel@
urša....sem imela "le" 2 prekinitviuser posted image ......hrbet pa je zaenkrat okuser posted image ......kako je tvoje počutje?

tamika....srečno pot malčkom na delovna mestauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.10.2010 7:01:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolk gre hitro čas, a si res že v 19 tednu user posted image user posted image user posted image še malo pa morfologija user posted image user posted image user posted image

Plod Dolžina: 13 do 15 cm (od temena do trtice), teža: 200 g
Aktivna rast se nadaljuje. Pri deklici poteka intenziven razvoj jajčnikov, prav tako pa se intenzivno množijo jajčne celice. Po celem telesu se pojavljajo dlačice (lanugo), ki bodo ostale na telesu skoraj do rojstva, ko bodo pričele odpadati. Včasih so prisotne še nekaj dni po rojstvu, predvsem na obrazu in ušesih, kar je zlasti opazno pri novorojenčkih, ki so rojeni prezgodaj. Koža izloča belo sirasto snov (vernix), ki jo varuje pred vplivom vode. Tvoriti se pričenjajo zasnove stalnih zob. Želodec začenja izločati želodčne sokove. Živci so možgane povezali z mišicami, kar plodu omogoča, da premika okončine po lastni volji.

10.11. imamo morfologijouser posted image user posted image user posted image ......uf pri Hani sem za vsak teden spotoma prebrala,tokrat pa sploh neuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.10.2010 7:02:12   
Čebel@

user posted image user posted image a že ? kako hitro gre čas user posted image

ne govor-jaz sploh ne dojemam,da smo skoraj na poloviciuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.10.2010 7:02:13   
Urša08
Birdy kakšna pa je Neli - mislim ko je rekla da ne ve več kako z njo? V čem je problem - trmauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?